2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaaaa ayıp ettin tatlım çocuksuz ev dağınık olmazmı? zaten gelince göreceksin niye anlatıyosam...(şimdiden yerini yapıyım da şaşırma sonra :))
Ay benim kaynanam iyiymiş yaaaa bana öyle dağınık evin vs dese gıcık olurdum biz biraz daha mesafeliyiz sanırım canım cicim diyerek idare ediyoruz birbirimizi,öyle şakayla karışık laf sokuyoruz :)) öyle komşulardan oldum olası nefret etmişimdir belki de şimdi de o yüzden komşum yok gidip geldiğim,biraz mesafe de olmalı yaaa öyle zırt diye aman amannnn istemem!
Bu işlere yetişmek için süpermen olmak gerekiyor canım eskileri gerçekten anlayamıyorum gerçekten süper olmalılar...çamaşır mak,bulaşık mak yok,bez yıka,kaynat vs..(hepsi elde )yemek yap,ev temizle,ev sobalıysa soba yak,çocuklarla ilgilen ,kocayı ihmal etme,kendine bak vs.hepsi bi arada oluyormuş hep öyle anlatıyorlar ben de helal olsun diyorum valla..ben yaptığım işi ya süper yapcam ya da yapmıyacağım modundayım o yüzden Teoyla ilgileniyorsam ev kalıyor genelde zaten onu bırakıp işe girişemiyorum kıyyamıyorum ya tv karşısında cd seyretmesine falan amannnn başlarım işine diyorum hiç bişey çocuğumdan önemli değil eşimin tavrı bile..
benimkide tembel kuzulardan biri yürümüyor ama öyle bir emekliyor ki son sürat ben yetişemiyorum hızına... delikafadulden

aaaa ne güzel yanlız değiliz o zaman bizim tembel de hala 2-3 adım atıyor tam yürüyemiyor ,gerçi yürürse işim daha beter onu anladım ağırdan alsın yaaa nasılsa yürüyecek..

Atikecim arda çok tatlı olmuş canım maşallah ne güzel büyüyorlar ya,mucize bunlar mucizeee...

Denizcim sen bize bu sıcaklarda nispetmi yapıyorsun bana mı öyle geliyor havuz falan...ohhh gir bakalım! bizim de sana nispet yapacağımız günler çok yakında ayşegül gelir bu hafta koyarım resimlerimizi sen çatla ona ne mamalar yapacağım..:)

günaydınlaaaar hanımlar son gün bugün vakit tamam burayı terk ediyorum :) of ya of doğaçı gece nasıl uyutcağımı şaşırdım kızlar kışın tuluma sokuyodum rahat ediyodum şimdi sıcaktan uyumuyo camı açıyom bu sefer üstünü açıyo ve üşütüyo dün öyle oldu şimdi içtiği sütü kustu napıcam nasıl giydircem anlamış değilim sizler napıyosunuz bu konuda bu arada son yazım hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın ben gelene kadar gelince bakarım size :) şaka bi yana bütün kuzu ve annelerin içten mucukluyorum doğum günü olacak bebişlerin şimdiden doğum güünü kutluyorum bi ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyorum tatile gidecek olanlarınızada iyi eğlenceler diliyorum iyi eğlenin olurmu herkes burda sağlam enerjik olsun silkelenelim bi zor bi yıl geçirdik hep beraber hakkımız artık hadi yazdıkça yazıyom valla kopamıyom gittim ben arada bakarım yazılarınıza valiz hazırlıyo olacağım öpt. kızlar hepinizi

aynen yaa benimkde bişey demez biz zaten aynı evde yaşıyoruz o yapıyo ondan demiyo galiba kaydirigubbakcemile3 bizim aramızdsa öyle mesafe yoktur kendi annemden daha iyi anlaşıyorum çoğu konuda komşularlada arada mesafe olmasını eşim istedi zaten ben sabah gidiyrum akşam geliyorum hepsinde var iki üç çocuk bize geldiler bizde gidelim ayıp olur dedim eşim olmaz bi alışırlarsa çıkmazlar bizden çekemem çocuk zırıltısı dedi kaldı bulaşmadım hiçç ama eski evimdekiler gelirdi onlarda annem ablam yaşıda çalışan insanlardı anlarlardı halden opuyorumnanaktan

ecede yürümüyo kızlar bu aralar dikilp ellerini kıvıra kıvıra bide arada çöke çöke oynuyoruz sadece çok komik annem geldiğinden beri bıraktı yürüme çalışmalarını bakıcı değiştirmek çok zorr çoook yemesi içmesi herşeyi değişti mafoldumben

ayşegül iyi yolculuklar canım inşallah iyi geçer yolculuğunuz
ankara daha serin canım yanii kırıkkaleyle aynıdır büyük ihtimal ben kısa kollu bazen uzun kollu body pijama giydirip battaniye örtüyorum açıyo üstünü arada kalkıp tekrar örtüyorum bi problem olmadı daha bizim evde serin gerçi ne terliyo ne üşüyo sadece dün gece burnu tıkanmış terledi heralde uyandı açılana kadar uğraştık en sonnuda çıktı burnundakilerde rahatladı uyudu :)

ayy serpilcim burası sıcak ya gerçekten bizde yatamıyoruz bide nemli havası ank. gibi değil durulmuyo evlerde de dışardada gün boyu çok terliyo doğaç her yatırıp kaldırdığımda su gibi kalkıyo üstünü değiştirmekten harap oldum artık bütün gün erkek çocuğu çok terler sıcaklarlar derler aynen öyle valla napıcam şaştım valla inş. döndüğümde havalar iyice sıcak olurda çıplak yatırırım oda kurtulur bende ank. zaten tahmin edebiliyorum bazı uzun swit falanda aldım kalın pijama falan nolur nolmaz dedim ben yine idare ederim benim eskiler var evdede doğaçın yok hiç öyel yedek falan herşeyi hazırladım son unuttuklarımı koymaya çalışıyorum sürekli bişey çıkıyo ya bitmiyo kaç valiz oldu anacığımın ilaçları sırf bi torba küçük valize koyduk doğaçın oyuncaklarıyla birlikte düşünün artık

haaa bu arada tşk ederim serpilcim iyi yolculuklar dileğin için canikom geliyom sana aç kollarını ok eceyide yiyecem teoyuda yiyicem haaaaaaaaaaaa psikopata bağladım artık doğaçıda siz yiyin artık :)

selam kızlar şu an annemdeyim bikaç gün kalıcam geçmiş baya bi dolmuş hepsin
i okuyamadı sadece göz attım
ayşegülcüm sana iyi yolculuklar canım arada bize iyi olduğunuzu bildirirsin demi
tatil hazırlıklarıda başlamış ne güzel
benim oturduğum yer zaten tatil beldesi olduğu için şimdilik buralardayız
atikecim ardaya kocaman maşallah büyümüş yakışıklım

sağol sevdacım arada ceee diyemicem sanırım fırsatım olmaz nete girmeye ama buluşcağım arkadaşlar yazarlar bişiler hakkımda sanırım :) resimler falan çekeriz koyarlar bakarsınız çünkü ben döndüğümde balıkesire görümcemin düğün hazırlıkları başlıyo hemen o işe başlıcaz geliboluya gelin gidiyo evini çeyizini falan hazırlıcaz ağustosun 7sinde düğünü 1ağustostada döneriz herhalde tahminen sonra rahat rahat görüşür yazışırız hepinizi çok özlücem biliyorum kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın emi ben yokken kavga etmeyin emi naniknanik

iyi yolculuklar ayşegül.bizde1inde samsuna geçicez eşim samsunlu..
büyük ihtimalle arda başlarda düzeni bozulduğu için huzursuz olur...umarım sonra alışır..
herkese iyi tatiller

iyi yolculuklar ayşegül.bizde1inde samsuna geçicez eşim samsunlu..
büyük ihtimalle arda başlarda düzeni bozulduğu için huzursuz olur...umarım sonra alışır..
herkese iyi tatiller

sağol atikecim kızlar ben gittim bu kez son netteyim hepinizi öpüyorum kocaman az kaldı ve doğaç acayip huysuz işimiz var bütün gece yollarda doğaçın çok yüksek bi ses tonu var tenor bi ses gerçekten herkes hem fikir bu konuda ağlamaya başladığı zaman kulakları parçalıyo resmen ve ağlayacak hep bişey buluyo nedense 11.20de çıkıyoruz evden allaha ısmarladık kızlar uzun bi zaman yokum özliyeceğim hepinizi mucks senağlama:1hug:

herkese iyi akşamlar yetişememişim ayşegülcüm hayırlı yolculuklar .....çok uuzn bir süre kalacakasan lütfen yaz arada da meraklendırma bizleride.....

kızlar ecrinin dişi çıktı nihayet 15 gün önce ateşlenmişti dr.da diş demişti gerçekten dişmiş çıktı nihayetinde daha doğrusu çıkmış yine ben her zamanki gibi geç farkettim her dişinde öyle oluyor ama halaa 1 öğünü bile ağlamadan zorlamadan yemiyor ahhh birazcık bari düzelse.....

gunaydınnnn kızlarrr ıyı pazarlarrr

butun enişteleriminn babalar gununu kutluyorummmm

imza : sabah 6,30 da kalkan anne

günaydın kızlarrrrrrrrrr
t,m babaların babalar günü kutlu olsunn kızım sabah öpücük yağmuruna tuttu babasını çok babacı oldu şimdi eşim evde sürekli dışarı çıkarıyo yaa bana gelince derdi meme onun dışında babasının peşinde dolaşıyo adamda evde hep pijamalarıyla dolaşıyo yazıkk hiç de sevmez ama ne zaman giyinik görse gezmeye gidiyoz diye atlıyo üstüne kaydirigubbakcemile3

dün dışarı çıktık ciciler aldık kızıma bugünde küçüklerini ayırdm dolabını düzeltiyorum sonunda bi elim değmemişti bide buralar arada bir serin olduüu için kaldırmamıştım şimdi tamamen yazlık düzene geçtik zaten iki hafta sonrada eskişehire gidicez belki eceyi haftaya gönderirim babamızın sınavı yoksa anane baba ece giderler bende 1 hafta sonra giderim bakalım CADIARZU

bu arada atilke arda çook tatlı olmuş maşallah unutuyorum hep yazmayı şapkada pek yakışmış yakışıklıya öpüyorum onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…