2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım,hepinize teşekkürler kızlar sağolun..v
artık 2008 haziran kızlarından bir tane beğenicez artık.ecrinmi olur,zeyneplermi olur,ardaya bırakıyorum biz modern bir aileyiz:):)
Eşlerine her konuda yardımcı olan,bebekle anne ilgilenir mantığını gütmeyen,hayatta ki herşeyin ortaklaşa yapılmasını düşünenen; başta eşim olmak üzere tüm babaların babalar gününü kutluyorum....

bende geldim .......

TÜM BABALARIN BABALAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ ..............

ECE ESKıŞEHıRE GELıYOR EN SONUNDA HAAA ıYı BAKALIM MEMELEKET HAVASI UMARIM ıYı GELıR.....YENı CıCLERıNNıDE GÜLE GÜLE GıYSıN

ATıKECıM ÇOK GÜZEL BıR DAVRANIŞ TABıKıDE EŞLERıN BıRBıRLERıNE YARDIMCI OLMASI EŞıM SAĞOLSUN OLUR AMA HER ZAMAN DEĞıL BEN EVDEYıM EŞıM ÇALIŞIYOR ÇOK YOĞUN AMA TABı BEN YALNIZKEN YARDIMCI OLUR BAŞKALRIN YANINDA YAPMAZ ERKEKLıK ıŞTE.....

selam güzel hatunlar
nihayet evimdeyim
bir haftadır geziyorum ablamda kaldım bikaçgün ordanda anneme geçtim orda kaldım dün akşam geldik
herkes memleketlerine gitmeye başladı ne güzel
bizim uzaklarda kimsemiz yok herkese yakınız bu yüzden çok şanslıyım fazla özlem çekmiyorum
en uzak annemler onlarda bursa merkezde yani uzak dediğim o :))))))))

of kızlar öğlen için dışarı çıktım tam dönüyordum telefon geldi.
annem kuzuyu evde bırakıp bakkala ekmek almaya gitmiş ve anahtarı evde unutmuş
bendi aradı hemen taksiye atladım 15 dk içinde evdeydim.
Allahtan uyuyormuş uyanık olsaydı düşünemiyorum senağlama

ayyy inanmıyorum esra başınıza gelene bak Allah korumuş annen enes olmadan çıkmasın bari dışarı ben wcye bile gidemiyorum uyanır yaaktan atlar uyanıksa gider olmadık yere diyee iyi cesaret annendeki sende çok korkmuşsundur yaa taksi filan varmış Allah tan ayağının altında gitmişsin hemen geçmiş olsun

HıÇ sorma canım yaaaa allah korudu.... Anneml etam konuŞamadım akŞam konuŞacaĞım kadının da elı ayaĞı tıtrıyordu fazla ÜstÜne gıtmek ıstemedım

Suus bu arada nurcana ulaŞamıyoruz sende telı falan varmı zuzn zamandır uĞramıyor bır aksılık mı var acaba ınŞallah kÖtÜ bırŞey yoktur...

esracım çok kötüya ALLAH KORUMUŞ ŞÜKÜR Kİ BİŞEY OLMADAN ATLATMIŞSINIZ...ÇOK GEÇMİŞ OLSUN....

SEVDACIM NE GÜZEL MANZARA.....

Slmmmmmm..
haftasonu pikniklerle,mangallarla geçti evde de değildim giremedim bende tüm babalrın geçmiş babalar gününü kutlayım...ben eşime anneler gününden dolyı çok kırgın olduğum için hediye falan almadım özellikle ama dayanamadım Asrınla ikisinin resimlerinden oluşan çok güzel bir slayt hazırlayıp e-mail attım çok hoşuna gitti ama mahçup oldu anneler gününden dolayı ama aslaaaa affetmiyceğim onu bu konuda..

Yarın doğaçım gelecek onu yiyicem ayşegülle yüzyüze tanışacağız artık,resimleri size de sunarım şimdi biraz evi toparlıyorum ne mamalar yapsam onu düşünüyorum..

Evettt Esra ya benim de en korktuğum dikkat ettiğim şeylerden biri bazen kapının önüne çöp koymak için kapıyıaçıyorum da krkuyorum birden cereyan yapıp kapanırsa vs.. diye bin tane şey aklıma geliyor eşimden dolayı bende ona benzedim çıktım yaaaa... Allah korumuş aman dikkat valla canım..

Sevda manzara çok güzel Bursaya gidesim geldi dağda bruch yapmak falan..offff değerini bilin yaşadığınız yerin yeşil yeşil..

deryacım ayşegülcümle beraber ne güzel eğleneceksiniz tanışma fırsatı yakaladınız...size iyi eğlenclerr bendende ayşegülee selmm söleee......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim::1hug::teytey:keşke hep beraber buluşabilsek....bunu ben çok istiyorum.....

Yasemincim benim de esk planlarım var en yakın arkadaşım bu ay esk. taşınıyor ve ben en yakın zamanda oradayım seninle de tanışırız tatlım..

hu huuuuu günaydınn ayy çok neşeliyim bugün saçmasapan bi şey yaşadım sabah sabah ayşegül nete girdiğinde okursan canımmm kusura bakmaaaaaaa nolurrrrrrrrrrrr walla ayılamadım ya ne salağım dimidelikafadulden neyse sonunda anlaştık yaa haftasonu ayşegül bize geliyo cts akşamı gelcekler pazar döncekelr ayy çok sevindim yaa doğaç paşayla eceyi bi kaynaştıralım bakalım kızıma cadılık öğretiyorum bu aralar dikkat edelim de dövmesin doğaçı kaydirigubbakcemile3

deryacım öğlende size geliyomuş kkyı açmadan önce ayşegülden öğrendim ben yoldayken aradı ayşegül sağolsun ne mamalar yaptığınıda çekde bakimm ne sevdiklerini fian söyle bana bende ona göre hazırlanıyım sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…