2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yasemincim benim de esk planlarım var en yakın arkadaşım bu ay esk. taşınıyor ve ben en yakın zamanda oradayım seninle de tanışırız tatlım..

ayyy ben 3-26 temmuz arası eskdeyim o tarihlerde gelsen keşke görüşsek çok isterim hatta haftasonu sende gelsene canım bizee güzel olur walla

ayşegül bravo sana arkadaşım yaaaaa
biz burda 3 bursalı hala buluşamadık sen ankara ve kırıkkaledeki arkadaşlarla buluşuyosun
seni tebrik ederim arkadaşım bu davranışın burdaki dostluğumuza ne kadar çok önem verdiğini gösteriyor canım
ayşegül belki bunu okuyamazsın serpil ve deryacım ayşegüle iletin kızlar doğaçıda benim için bol bol öpünnnn

esracım gecmıs olsunnn. canım annen de cok korkmustur tabıkı .. ay allah korusun yaa 1 dk bıle ede tek bırakamam. allah koruyor meleklerımızı ztn . yoksa ele avuca sıgmıyorlar keratalar..

kızlar cok yorgun ve yogunum aral gece uyutmuyorrrrrrrrrrrr gunduzde hıc ama hıc durmuyorr bırde yalovadan mısafırlerımız geldı ...
memeden kesemedım salcada surdum bıberde. yok yok yok olmuyor .. artık tatılde kesıcemm ben yokken unutur ınsallah gıderkende acı cekmemek ıcın o haplardan alıcam..

suanda ay dede dıye dıye dolanıyor :)

herkesı cok opuyorum

ımza : yorgun savascı

deniz maşallah ya çok erken konuştu aral atatürk aydede falan :)))
özel mesajını yeni gördüm bacım ve okadar çok güldümki anlatamam iyi yapmışsın valla :)
bu arada msn adresini ekledim canım benide ekleyebilirsin

denizsim benim üst kat arkadaşımda meme bıraktırdı bebeğine
ben ona geçen gün zeytin ezmesi verdim onu memesine sürdü meme istediğindi bak eee oldu dedi ve ondan sonra bidaha istediğinde hep ee oldu diyi diye bıraktırdı
çok kolay oldu canım istersen bir dene derim ben

Ben hala meme bıraktırmak ıÇın hıÇ bır faalıyette bulunamıyorum
ıŞın ıÇınde ıŞ var anlatamıyorum da
nasıl Çıkıcam ben bu ıŞın ıÇınden

sevdacım farkettım yenı farkettıgını msjımı

meme olayına gelınce bnmkıler ııyıce lastık oldu gece agzında uyuyor hıssetmıyorsa bende denız degılım .. cok fena bu aral bılmedıgı beş vakıt namaz valla onuda yalovada buyuk buyuk dedesınden :)ogrenır ztn amin demeyı ogrendı bıle
bugun salca surdum aksama kadar oyle denıcem bakalım ınsallah olur ama her ıstedıgınde yakama yapıstıgı ıcın hemen suremıyorum surdugumde sılmem gerekıyor sonradan yoksa bulasıyor kıyafetıme az once bılmeden agzını actı baktı salc tadı yuzunu burusturdu
salcayı yanımda gezdırıcem hemen surebılmek ıcın

derya girip çıkıp foto ekledinmi diye bakıyorumm geç ekleme nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
nasıldı gününüz erken gelde anlat

günaydın kızlar kimse yok mu yaw dün de çok az yazmışsınız tatilde mi herkes???:))

canım sen hala bursadasın galiba ne zaman gidiyosun bulgaristana
ğitmeden bi buluşalım bari ne dersin ?
artık bizimde birbirimizi tanıma zamanımız geldi demi ama opuyorumnanaktan

KIzlar çok keyifli bir buluşmaydı gerçekten.. Ayşegülle sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi bir muhabbet vardı aramızda (gerçi 1,5 yıl oldu olsun o kadar ) eminim sizlerle de karşılaşsak aynısı olur burda yazışırken birbirimizi tanıyoruz resmen..
Doğaç ve teo birbirlerini çok sevdiler (doğaçın uyku yüzünden o gür sesiyle ağlaması Teoşu biraz ağlattı ama olur o kadar...)
Doğaç elleriyle oğlumu besledi ona balık kraker yedirdi ama serpilcim ben anasına çok bişey yediremedim gerçi oğluşlar izin vermedi yememize azıcık kısır,börek ve kek yedi gerisi kaldı iştahsız bir misafir geliyor haberin ola...
Denizcim elimizde tabaklarla çekilen resimler senin için..:)
inşallah bi gün seninlede görüşeceğiz eminim sana da yapacam.
Öğleden sonra oğluşları da aldık gezmeye çıktık avm,park falan gezdik iyi oldu akşam da eşim gelince ayşegülün çok istediği (balıkesirde bulamıyormuş )kumpir yedik akşam saat 10 gibi onu evine bıraktık çok güzel bir gündü ,ben tatile gitmedern tekrarlıyacağız inşallah..
.

Son düzenleme:
ayyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyy hasetınden çatlıyann smileyyyy

bak bak bakk hatunlara bakkk kızlar harıkasınız yaaa super gozukuyorsunuz
cok ıyı geçmış cok sevındım sızler adına bende gelıcemm bekleyın benı :) (keşkeee)
dogac ve teoşum cok guzel kaynaşmışlar ya maşallahh
ay ınanamıyorum bunların ınternnette tanıştıklarına anaları yetmıyormuş gıbı kendılerıde kanka oldular :)

kızlar ınşallahhh bende bıgun olurum yanınızda.. cok ısterım ..
bende burdan ebtunayla (temmuz annesı) buluştugumda hıc yabancılık cekmedık şımdı cok ozel şeylerımızı bıle paylaşıyoruz ..

ıyıkı sızlerı tanımışım

resımler bombaa tabakları alıp başınıza çalasım geldıı pislerr

yaaaaa çok güzel görünüyorsunuz teoşuma bak abi gibi duruyor maaşallah ya:))ne güzel eğlenmişsiniz fotoğraftan bize yansıdı valla...keşke hepimiz aynı anda buluşabilsek ne güzel olur özendim valla şimdi..

sevce cim ben yarın gidiyorum ama gitmesemde yakın zamanda görüşemeyiz çünkü arabam yok şimdilik..rüyayla da hiç toplu taşımaya binecek cesaretim yok çok zor geliyor..arabayı alayım en kısa zamanda hepinizle görüşeceğim:)))bu arada sen rüya yı görmüşmüydün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…