2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bursalı hanımlara bir sorum olacak malum bebkler 1 yaşını doldurdu hala bebiş olsalarda ben eylülde okuluma dönmeye karar verdim ozamana kadar sütten kesicem zaten çalışmalara başladım bugün..acaba bildiğiniz güzel kreşler var mı ben şimdilik haftada 1 gün joyfullhouse a gidicem anne-bebek birlikte katılıyor cumartesi günleri sadece iki saat 40tl.merak edenler sitesine bakabilir..sözüm deniz ve sevce ye gerçi sevce uzakta gelemez ama denizcim sen düşünürsen gel eğer beğenirsem okula başlayınca da oraya vericem tabi fiyat uygunsa gerçi benim okula da tam zıt yönde yeri bademli de yani mudanya yolunda uludağ ünv.si ise izmir yolunda yani bilmiyorum işte sizler ne dersiniz?

dün akrabalrla birlikteydik rüya ilk kez o kadar çocukla bir araya geldi ve gözlerime inanamadım hiç çekinmeden oynadı onlarla başka zaman büyükler olunca bana yapışırdı ama çocukları çok sevdi ben de mutlu oldum gözlerim doldu kızım artık büyümüş dedim eminim kreş te hiç zorlanmayacak girdiği gibi beni unutacak dün öyle oldu çünkü iki saat boyunca hiç yanıma gelmedi...

ayyyyyyyy ayyyyyyy içim gitti kızlar ne güzel eğlenmişsiniz inanınkii sizin adınıza okadar çooooooooooooooookkkk sevindimkii ah ahh bende olsaydım diye şöyle biri ç çektim inanın kiii.........

teomla doğaçın hele ohallaeri ne kadar tatlılar ...size nedemelii denize katılıyorum o tabaklar varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................

canım ecrinde bayılıyor kendinden büyüklerle vakitgeçirmeye ama ortama alışması zor oluyor yani girdiği evi yabancılıyor bakınıyor ağlıyor tabi bi kendi evimizi birde annemlerle k.valdmelrin evini bilir hiç doğru düzgün çıkmadık kii ama maşallah çabuk kaynaşıyor hemn oynamak istiyor...

buda ecrinin 12.buçuk aylık gelişimii....
ecrin artık yattı kalktı ottu yani oturdu taktı toka daninoya dan ve hemen hemen herkesin el ayak taklitlerini yapabiliyor aminn diyordu eliylede yapıyordu namaz hareketlerinide tekrarlıyor kendisi ve takla atıyor ıkıl ıkıl...aydedeyi güneşi yıladızları öğredi aydedeyi zaten diyordu...çiçekleri çok güzel alıp kokluyor çiçek koklayacağız dedkmi hemen nasıl koklayacağını gösteriyor

bunlar eski gelişimimiz kızlar yenilerini aklıma gelenleri yazayım dedim.......

buda yeni gelişimimiz......12 aylık....[COLOR="DarkOrange"daha yeni 12.aya girdik 10 gün felan oluyor....12.ayda yapması gereken şeyleri ecrin 3 aydır beri zaten yapıyor hatta 16. ve 14.aylarada yapabilmesi gereken bazı şeyleri bile....oldukça iyiyiz .....dr.muzdaçok beğendi oldukça iyi dedi hiç şikayetetmeyin çok maşallah iyi bebeğiniz dedi...çeevremdende bu tepkileri alıyorum ...
şu aralar konuşmalar arttı artık kendi hopladımı hoppa diye bağııroyr ve el sallarken bay bay diyor...hemen hemen zaten bütün hayvanalrı tanıyıp seslerini çıkarıyor aslan horoz at vs....artık kare ve üçgenleri ıkına ıkına atıyor bir arada ecrin dedikmi ecrii diye bğaırıyordu unuttu ama demiyor artık...amcayada adaaa diyor...çişini kkasını diyor ama hala bezine yapıyor.... aşağıdaki 11 aylık gelişimimizdi...

Alıntı:
karamsar kullanıcısından alıntı
şimdilerde 11 aylığızz ve 9.ayın sonundanm beri yürüyordu.şimdilerde artık dahada çok iyi oldu yürümesi koşmaya başladı...şimdilerde aloya ayoo diyor kendince çoğu şeye ad takmış onları söylüyor çoğu hayvanı biliyor sesini çıkarıyor aslana kadar...parmaklarını sayıyor bir diyor zaten dedeyi babayıı anneyi ananneyi suyu dada dah attı attta ee ee nene nennii mamasını biliyordu söylüyordu ve ağzını burnunu saçlarını gözlerini başını kulağının yerlerini uzun zmandır biliyor ve bir bebeğe mama yedirebiliyor haaaappp yada haaam de der kendiside bebeğe .babanneyi söylemeye çalışıyor kareleri üçgenleri atmaya çalışıyor kutusuna içiçe kuyabiliyor kule yapılanları bazen üzerinde koyuyor ama hem yıkıyor...

Son düzenleme:
maaşallah cnm ecrine çok şeker ya...ben hiç üzerine düşmüyorum konuşmanın rüya boyuna birşeyler diyor ama kulak vermiyorum nasılsa anladım çok dır dırcı olcak ilerde yeteri kadar dinleyeceğim:)gerçi bazen sırf ona odaklanırsam baya baya konuştuğunu anlıyorum mesela geçende bak bak diyordu gel buraya bak dedi anne mama ver dedi ama çok zor oluyor anlamak her zman olmuyor ben de koyverdim.gerçi bazen kızıyor onu anlamıyorum diye amakaydirigubbakcemile3

kızlar küstüm size ben o kadar şey yazdım hep girip okuyup kaçıyonuz hakötükedihüsoderya şimdi sen var görünüyorsun neden yazmıyon bişey anlat bakem neler konuştunuz ayşegül karısıylaCADIARZU

ayyy ben 3-26 temmuz arası eskdeyim o tarihlerde gelsen keşke görüşsek çok isterim hatta haftasonu sende gelsene canım bizee güzel olur walla
Ahhh ah Serpilcim ben Teoyla şurdan kızılaya gidemiyorum (gözüm yemiyo) kırıkkale beni aşar canım ya çok isterdim ama çok zor ,artık sen ank geldiğinde uygun olursan arasın görüşürüz inşllah
Valla Ayşegülü bende tebrik ettim çok hayırlısın dedim hadi bizim ev çok yakın ama kırıkkalaye gitmesi alkışlanacak bi hareket valla..
Ohhhh amacımıza ulaştık yani tabaklı pozlar işe yaramış..:) ama yiyemedik yaaaa izin vermediler sonra da dışarı attık kendimizi tabaklar öylece kaldı yani.. Ayşegül bu gazla bursaya da gelrse hiç şaşırmayın kızlar :)
Size zaten şaşırıyorum ben! organizasyon sıfır sizde yaaaa ben ankaralı 3 kişi olcaz kesin çoktannn toplardım bi şekilde,o zamanda siz bizi çatlatırsınız ya ...
Yasemincim gerçekten çok tatlılardı doğaç zaten küçük adam ortalıkta dıolanıyor (yürüyen çocuğa alışkın değilim ya :) ) bol bol sıkıştırdım onu sizin yerinize de.. birbirlerine ciciiii yapıp sevdiler durdular!

Sadece koca bir maşallahhh diyorum Ecrine bravo valla Ayşegülle de konuştuk bize göre çok iyisiniz yaaa..

Dün nihalde gelecekti zar zor izin almış eve giderken yolda kaza yapmış (Allahtan ufak tefek yaralarla atlattı ama araba haşat ) çok üzüldüm yaaaa ama cana geleceğine mala gelsin diyip teselli buluyoruz mecburen belki bir daha ki buluşmamızda uygun olursa o da gelecek 2 efenin arasında dilek tutarız bizde :)

Biz bu aralar dişten dolayı çok fenayız şimdiye kadar çıkardığı dişlerde hiç bu kadar zorlanmamıştı yavrum şimdi azılar ve köpek dişleri geliyor o yüzden resmen çıldırıyor ilk defa çığlık atıyor acısından,kendini ısırıyor kolları hep diş izi ( benim kollarım,elim zaten elek gibi oldu delik deşik) ne bulsa çarşaf,oyuncak vs ağzına götürüp ısırıyor çok kötü yaaaa nasıl içim acıyor.. dün gece yine öyle uyandı calgel,calpol falan verdim ancak etki etti de uyayabildi uamrım bu gece rahat yatar..

geçmiş olsun cnm çok zor valla

Msjını şimdi gördüm canım yaaa...
valla napalım hiç susmadan konuştuk sizi çekiştirdik kaydirigubbakcemile3
Ayşegül çok tatlı ya ben çok sevdim keşke hep ank. da olsa da görüşebilsek..

ayyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyy hasetınden çatlıyann smileyyyy

denizcim sana harfi harfine katılıyorum...

ayşegül ve deryacım çok güzle bir buluşma olmuş...

iki paşayı da yakalarsam ısırırım....

Son düzenleme:
Bizimki bu hafta sıcaklardanmıdır nedir 12 den aşağıya uyumuyor 9 da başılıyor mızmızlanmaya 12 de bağıra çağıra zor uyutuyorum pilim bitmiş durumda kendimi çok kötü hissediyorum... 1 senemiz doldu bir gece deliksiz uyuyamadım... Sabah işe sürüne sürüne geldim... Dikkat gerektiren bir işim var ama ben bu şekilde nasıl devam edicem bilmiyorum Eşimde çok anlayışsız hiç yardımcı olmuor Enesi hiç oyalayamıyor... Geçen akşam çok yorgunum Enesle biraz ilgilen dedim. Annene ver dedi... Bende sen neden bu kadar anlayışsızsın ya dedim. Kadın zaten akşama kadar onun peşinde dört dönüyo akşam hışırı çıkmış bir vaziyette çocuğu bana teslim ediyo sen her seferinde annene ver diyorsun dedim hiçmi düşünmüyorsun dedim... Bana verdiği cevap ozaman çalışma kendi çocuğuna kendin bak oldu.... Bulduğun çözüm bumu dedim. Bence birazcık yardım etmeyi dene dedim... Aman aynı tas aynı hamam evliliğim çok mutsuz sevgisiz ilgisiz geçiyor.. Ben bittim artık... Beni kocamla bir arada tutan tek bir nedenim var o da Enes... Allah onu başımızdan eksik etmesin... Ama bazen de düşünmüyor değilim mutsuz bir evliliği sadece çocuk için devam ettirmek ne kadar akıllıca... Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmez durumdayım.... mafoldumben senağlama

kaydirigubbakcemile3 ecede çok kızıyor canım anlamayınca en sonunda ağlıyo sinirinden ne bulsa sürükleyip getiriyo dün akşam mesela damacanayı kapının önüne koyduk sucu bekliyoruz almış geldi al allalll aldım sonra da bıdı bıdı bi sürü laf yerine koy diyodu heralde ama dursun burda sucu gelcek deyince sinirlendi sıpam delikafadulden

yaa ecenin sıkıntısı ne ben anlamadım ağzına hiç bakkmıyorum zaten kaç diş var çıkıyomu çıkmıyomu bilmiyorum ama tek bildiğim süt iznim bittiğinden ve doğumgünü geçtiğinden beri gece 12 den aşağı uyumaması ve gece yarısı kalkıp hadi gel dye bizi oyuna kaldırması saatlerce uyumayan çocuk nasıl gecenin bi vakti enerji dolu oluyo anlamıyorum

aynen canım bende senin durumundayım ama eşimden Allah razı olsun sen git yat uyyuucana yakın kaldırırım diyo öyle 1 2 saatlik uykularla idare ediyorum çünkü gece boyu beşiğinde ağlıyo yanıma alıyorum meme diye ağlıyo eee ağzına verince iki büklüm sabahı zor yapıyorum bide o halde kalkıp işe geliyorum iki gündür çok sinirliydim akşam 1 saat kala mesai bitimine filan ben gidiyorum diye çıktım valla iyi bişey demedi hocalar bunuda kaybettik demişlerdir -tatlicadiarzu-

bu arada sevda memeden kesmek için salçadan bahsetmiştidün akşam denedim anaaaaaa bi ağladı gözyaşlarıyla katıla katıla kıyamadım al kızım al ben sabah kadar uyuymamm aşkımm dedim opuyorumnanaktan ama pzt eskişehire gidiyolar baba kız eğer orda unutursa ben gidince vermiiicem inşallah başarılı olurum

Msjını şimdi gördüm canım yaaa...
valla napalım hiç susmadan konuştuk sizi çekiştirdik kaydirigubbakcemile3
Ayşegül çok tatlı ya ben çok sevdim keşke hep ank. da olsa da görüşebilsek..

telefon konuşmamızı da anlattı mı derya ayşegül kaydirigubbakcemile3 bakimm bugün bi arıyım o konuşmadan sonra hala bize gelmeyi düşünüyo mu kaydirigubbakcemile3 delikafadulden benim için okuldan arkadaşım gibisiniz hepinizi sanki çok iyi tanışıyoduk da şimdi uzaklaşınca burdan görüşüyoruz yüzyüze karşılaştığımızda hiç yabancılık çekmiiicem

kızlar bu arada Regaip Kandiliniz ve Üç aylarınız hayırlı olsun bu akşam bol bol dua edelim Allah kabul etsin inşallah babamı ve dedemi görmüştüm de rüyamdada okuyamamıştım onlar içinde ve tüm vefat edenlerimiz içinde dua edicem bu gece inşallahhh eceeeeeeeee erken uyu kızım :Saruboceq:

suus canım benimkide süt iznim bittiğinden beri 12 den aşağı uyumuyor...
bizi özlüyorlar o yüzden hemen uyumak istemiyorlar herhalde... :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…