dün akrabalrla birlikteydik rüya ilk kez o kadar çocukla bir araya geldi ve gözlerime inanamadım hiç çekinmeden oynadı onlarla başka zaman büyükler olunca bana yapışırdı ama çocukları çok sevdi ben de mutlu oldum gözlerim doldu kızım artık büyümüş dedim eminim kreş te hiç zorlanmayacak girdiği gibi beni unutacak dün öyle oldu çünkü iki saat boyunca hiç yanıma gelmedi...
Ahhh ah Serpilcim ben Teoyla şurdan kızılaya gidemiyorum (gözüm yemiyo) kırıkkale beni aşar canım ya çok isterdim ama çok zor ,artık sen ank geldiğinde uygun olursan arasın görüşürüz inşllahayyy ben 3-26 temmuz arası eskdeyim o tarihlerde gelsen keşke görüşsek çok isterim hatta haftasonu sende gelsene canım bizee güzel olur walla
Valla Ayşegülü bende tebrik ettim çok hayırlısın dedim hadi bizim ev çok yakın ama kırıkkalaye gitmesi alkışlanacak bi hareket valla..ayşegül bravo sana arkadaşım yaaaaa
biz burda 3 bursalı hala buluşamadık sen ankara ve kırıkkaledeki arkadaşlarla buluşuyosun
seni tebrik ederim arkadaşım bu davranışın burdaki dostluğumuza ne kadar çok önem verdiğini gösteriyor canım
ayşegül belki bunu okuyamazsın serpil ve deryacım ayşegüle iletin kızlar doğaçıda benim için bol bol öpünnnn
Ohhhh amacımıza ulaştık yani tabaklı pozlar işe yaramış..:) ama yiyemedik yaaaa izin vermediler sonra da dışarı attık kendimizi tabaklar öylece kaldı yani.. Ayşegül bu gazla bursaya da gelrse hiç şaşırmayın kızlar :)ayyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyy hasetınden çatlıyann smileyyyy
bak bak bakk hatunlara bakkk kızlar harıkasınız yaaa super gozukuyorsunuz
cok ıyı geçmış cok sevındım sızler adına bende gelıcemm bekleyın benı :) (keşkeee)
dogac ve teoşum cok guzel kaynaşmışlar ya maşallahh
ay ınanamıyorum bunların ınternnette tanıştıklarına anaları yetmıyormuş gıbı kendılerıde kanka oldular :)
kızlar ınşallahhh bende bıgun olurum yanınızda.. cok ısterım ..
bende burdan ebtunayla (temmuz annesı) buluştugumda hıc yabancılık cekmedık şımdı cok ozel şeylerımızı bıle paylaşıyoruz ..
ıyıkı sızlerı tanımışım
resımler bombaa tabakları alıp başınıza çalasım geldıı pislerr
Size zaten şaşırıyorum ben! organizasyon sıfır sizde yaaaa ben ankaralı 3 kişi olcaz kesin çoktannn toplardım bi şekilde,o zamanda siz bizi çatlatırsınız ya ...yaaaaa çok güzel görünüyorsunuz teoşuma bak abi gibi duruyor maaşallah ya:))ne güzel eğlenmişsiniz fotoğraftan bize yansıdı valla...keşke hepimiz aynı anda buluşabilsek ne güzel olur özendim valla şimdi..
Yasemincim gerçekten çok tatlılardı doğaç zaten küçük adam ortalıkta dıolanıyor (yürüyen çocuğa alışkın değilim ya :) ) bol bol sıkıştırdım onu sizin yerinize de.. birbirlerine ciciiii yapıp sevdiler durdular!ayyyyyyyy ayyyyyyy içim gitti kızlar ne güzel eğlenmişsiniz inanınkii sizin adınıza okadar çooooooooooooooookkkk sevindimkii ah ahh bende olsaydım diye şöyle biri ç çektim inanın kiii.........
teomla doğaçın hele ohallaeri ne kadar tatlılar ...size nedemelii denize katılıyorum o tabaklar varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................
buda ecrinin 12.buçuk aylık gelişimii....
ecrin artık yattı kalktı ottu yani oturdu taktı toka daninoya dan ve hemen hemen herkesin el ayak taklitlerini yapabiliyor aminn diyordu eliylede yapıyordu namaz hareketlerinide tekrarlıyor kendisi ve takla atıyor ıkıl ıkıl...aydedeyi güneşi yıladızları öğredi aydedeyi zaten diyordu...çiçekleri çok güzel alıp kokluyor çiçek koklayacağız dedkmi hemen nasıl koklayacağını gösteriyor
.
Biz bu aralar dişten dolayı çok fenayız şimdiye kadar çıkardığı dişlerde hiç bu kadar zorlanmamıştı yavrum şimdi azılar ve köpek dişleri geliyor o yüzden resmen çıldırıyor ilk defa çığlık atıyor acısından,kendini ısırıyor kolları hep diş izi ( benim kollarım,elim zaten elek gibi oldu delik deşik) ne bulsa çarşaf,oyuncak vs ağzına götürüp ısırıyor çok kötü yaaaa nasıl içim acıyor.. dün gece yine öyle uyandı calgel,calpol falan verdim ancak etki etti de uyayabildi uamrım bu gece rahat yatar..
kızlar küstüm size ben o kadar şey yazdım hep girip okuyup kaçıyonuz hakötükedihüsoderya şimdi sen var görünüyorsun neden yazmıyon bişey anlat bakem neler konuştunuz ayşegül karısıylaCADIARZU
maaşallah cnm ecrine çok şeker ya...ben hiç üzerine düşmüyorum konuşmanın rüya boyuna birşeyler diyor ama kulak vermiyorum nasılsa anladım çok dır dırcı olcak ilerde yeteri kadar dinleyeceğim:)gerçi bazen sırf ona odaklanırsam baya baya konuştuğunu anlıyorum mesela geçende bak bak diyordu gel buraya bak dedi anne mama ver dedi ama çok zor oluyor anlamak her zman olmuyor ben de koyverdim.gerçi bazen kızıyor onu anlamıyorum diye amakaydirigubbakcemile3
Biz bu aralar dişten dolayı çok fenayız şimdiye kadar çıkardığı dişlerde hiç bu kadar zorlanmamıştı yavrum şimdi azılar ve köpek dişleri geliyor o yüzden resmen çıldırıyor ilk defa çığlık atıyor acısından,kendini ısırıyor kolları hep diş izi ( benim kollarım,elim zaten elek gibi oldu delik deşik) ne bulsa çarşaf,oyuncak vs ağzına götürüp ısırıyor çok kötü yaaaa nasıl içim acıyor.. dün gece yine öyle uyandı calgel,calpol falan verdim ancak etki etti de uyayabildi uamrım bu gece rahat yatar..
Bizimki bu hafta sıcaklardanmıdır nedir 12 den aşağıya uyumuyor 9 da başılıyor mızmızlanmaya 12 de bağıra çağıra zor uyutuyorum pilim bitmiş durumda kendimi çok kötü hissediyorum... 1 senemiz doldu bir gece deliksiz uyuyamadım... Sabah işe sürüne sürüne geldim... Dikkat gerektiren bir işim var ama ben bu şekilde nasıl devam edicem bilmiyorumEşimde çok anlayışsız hiç yardımcı olmuor Enesi hiç oyalayamıyor... Geçen akşam çok yorgunum Enesle biraz ilgilen dedim. Annene ver dedi... Bende sen neden bu kadar anlayışsızsın ya dedim. Kadın zaten akşama kadar onun peşinde dört dönüyo akşam hışırı çıkmış bir vaziyette çocuğu bana teslim ediyo sen her seferinde annene ver diyorsun dedim hiçmi düşünmüyorsun dedim... Bana verdiği cevap ozaman çalışma kendi çocuğuna kendin bak oldu.... Bulduğun çözüm bumu dedim. Bence birazcık yardım etmeyi dene dedim... Aman aynı tas aynı hamam evliliğim çok mutsuz sevgisiz ilgisiz geçiyor.. Ben bittim artık... Beni kocamla bir arada tutan tek bir nedenim var o da Enes... Allah onu başımızdan eksik etmesin... Ama bazen de düşünmüyor değilim mutsuz bir evliliği sadece çocuk için devam ettirmek ne kadar akıllıca... Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmez durumdayım.... mafoldumben senağlama
Msjını şimdi gördüm canım yaaa...
valla napalım hiç susmadan konuştuk sizi çekiştirdik kaydirigubbakcemile3
Ayşegül çok tatlı ya ben çok sevdim keşke hep ank. da olsa da görüşebilsek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?