2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ewet canım yaa walla bende çok özlüyorum ama uykusuzlukta çok kötü dayanılmıyo dün sırf erken uyusun diye uyutmadım 2 de uyanmış gündüz akşam kaç oluyodu uyuduğunda bilmiyorum 9 10 saat uyumadan dururmu battaniyede salladık en son durunca kendini sallıyo ayyyyyyy deli oldum kafamçokkarıştı

bende gece çok gergindim bağırdım çağırdım leyla gibi dolaşıyorum ortalarda kenarda bayılıp kalıcam benimkinin umrunda bile değil.....

bende gece çok gergindim bağırdım çağırdım leyla gibi dolaşıyorum ortalarda kenarda bayılıp kalıcam benimkinin umrunda bile değil.....

canım inşallah eşin insafa gelir de yardımcı olur sana tek başına tüm gece uğraşmak çok zor evdeyken çok dert etmiyodum onunla uyuyodum uyuyunca ama çalışınca çok zor Allah kolaylık versin gitgide daha da zorlaşıyo aslında çünkü artık tavır da yapıyo mesela ece ben gündüz yokum diyee bide dillenseler işe gitme kimsenin annesi işe gitmiyo beni sevmiyosun onun için evde bırakıyosun oohhhooooo daha neler söyliiiiicekler özel sektörde çalışsaydım belki bırakırdım bilmiyorum ama şu halde istifa edemem mafoldumben

opuyorumnanaktancanım inanki bende üzerine düşmüyorum bunları gel git dedi diye yazıyorum yaa ecrin onları tam olarak artık bilinçli olarak diyor yani onlaeı anlamak zor olmuyor aslında bende kulak vermiyorum ama normal biz gibi onları anlatıyor diyor onunda kendince anlatmaya çalıştıkları çoook bende onları senindeddiğin gibi anlamıyorum ve ecrinde aşırı sinirli zaten beni hatta anlamadım diye dövmeye geliyor....

Son düzenleme:

canım ne gerek var istifaya falan tabi ki işini bırakma bunlar geçici şeyler alt tarafı bir iki sene sonra kreşe verirsin olur biter..bir de fazla uykusuz bırakmamaya çalışın o zaman daha da zor uyuyorlar ben 4 en fazla 5 saatte bir uyutuyorum o zaman gece de uyuyor rüya tabi deliksiz değil ama en geç 12 de kesin uyuturum bu aralar iyi dişler durdu galiba bakalım ne zamana kadar sürecek böyle...

yok sibelcim yaa ben işimi bırakmam tabikkiiii ama özel sektörde olsaydım düşünürdüm yaniii bizim babannemiz sağolsun okula başlayana kadar bakarız biz diyolar gerçi ben o kadar beklemem kreşe veririm ama şu son zamanlarda çok yoruldum bide izin alıcam alabilcekmiyim eceyi erken göndersemmi onların stresside cabası yoksa çalışmak bana iyi geliyo kafamı dağıtıyorum şu zor zamanları atlatırız inşallah hayırlısıyla 1 yaşında tlatmaları gereken bi kriz varmıydııı

birde ecede aslında doğduğundan beri bazı zamanlar hariç gece güzel uyurdu ik kere kalkarıd mesela ama 10 gündür filan böyle belkide sııcaktan gece mesela kapımızı açtım yattık geç yattı ama ağlamadı en azından :lepi:

canım sizin işinizde zor ama çalışmayı inanki istiyorum kafam dağılması için evde hem çocuğa bak işini yap halaaa ne yaptın sen evdesin bütün gün diye laf yemek çok ağrıma gidiyor..dayanmıyorum inankiiiikafamçokkarıştıbenneyaptımkimafoldumben

7 oldu cnım 8.çıkacak bende hiiiç bakmıyorum eşimede ağzına laf oluyor bu bile dişi çıktıktan kaç gün sonra görüyorsun diye sürekli ağzına mı bakıp duracağım zaten ahatsız oluyor bakıtmıyor bile....
hiiiiiiiiiiiiç bakmıyorum artık ağzına çıkarsın dedim nasıl olsa bitmiiiicek bu diş derdi
ecrinin kaç dişi oldu canım

BENıMKıNıN DE TAM UYKUSU DÜZENE GıRDı DERKEN... BÖYLE OLDU SICAKLARDA BUNALIYOR KUZUCUKLAR AMA BENıDE SıNıRLERıM ALT ÜST OLUYOR.....

9 DA YATIYOR ıKı-ÜÇ KERE KALKIYORDU ÇOK ıYı GELıYORDU BANA BU BıLE.... AMA ŞıMDı 12 DE YAT DURMADAN UYAN SABAH 7 DE ıŞE GıT.... mafoldumben

ayyyyyy esra sen yazdıkça biraz rahatlıyorum birebir aynı şeyleri yaşıyoruz yalnız değilmişim kafamçokkarıştı

ayyyyyyyy Allahtan bana öyle şeyler söyliiicek kimse yok yanımda evdede olsam çalışııyoda olsan eşimede kayınvalidemlerede annemlerede sadece ortalık toplu olsun eşim bide öyle pijamayla akşamı etmemi istemez giyinmiş olayım yeter diğer türlü bende rahat edemem gerçi

canım ben uzun zmandır bu sorunu yaşıyorum keşke 12 de yatsa 1 ,2 oluyor yaa harap oluyorum artık günüdzleride 1 kere yarım saat anca uyuyor yani gündüz bile dinlenemiyorum hep böyleyiz gecde kaç kere uyanıyor ağlıyor....

sanıırm herkes bunalmış aman şu eşlerde bunaltmasa aslında yavrularımızın zararı yok olacak tabi bu kadar geçer zmaanla aman .....

ay kıyamam ben ona yaa offf desene dero bızde oyle olucaz şuan sadece ıkı dışımız var ama arkalar cok fena oluyormuş .. sen anlatırken benım ıcım sızladı vallahı..
bende ıkı gundur meme vermıyorum ıcın cız edıyor gogusler patlamak uzere :gitme:

ınşallah teomanın acısı azcıkta olsa dıner .. allahım onların sızılarını bız cekelım onlar rahat yetsın yeterkı

ayy esraa sen anlattıkca ben uzuluyorum burda.. bence eşlerınde artık toparlanıp bıraz yardımı ellerıne almaları gerekıyor .. çalışma demesı kolay bu devırde calışmayıp ne olucak.. cocuklar buyudukce masraflar cogalıcak sonra bıze yeterınce parada veremedıklerınde utanmıycaklarmı..

valla ben eylulde ıse baslıcam ınsallahhhh.. tek maaşla cok zorluk cekıyoruz bız
aralınbda baya bır masrafı var.. bırde kayınvalıdemlerede bız baktıgımız ıcın cokk cok zor .. ben hem araba ıstıyorum o yuzden de calışıcam..
allah senınde ışını rastgetırsın canım cok zor durumun anlayışsız bır eş duşunemıyorum .. gebertırım sanırım bnm alttan alma huyum pek yoktur haksızlıga ugradıgımda susamam o yzuden eger oyle bısey bana olsa aramız sureklı açık olurdu
allah bu eşlere akıl fıkır versın ..

nıhale gecmıs olsun dıleklerımı soylermısın deryacım .. cok uzuldum yenıydıde arabaları allah beterınden saklasın

şu maddiyat çok zor tatile gitmek istiyorum ama madi durumdan dolayı gidemiyoruz gitsek bile açılırız yani çıkamyız işin içinden belli eşimin maaşı düşük iş arıyorum iş bulmıyorum offff offfffffffffffffffffffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…