bende gece çok gergindim bağırdım çağırdım leyla gibi dolaşıyorum ortalarda kenarda bayılıp kalıcam benimkinin umrunda bile değil.....
maaşallah cnm ecrine çok şeker ya...ben hiç üzerine düşmüyorum konuşmanın rüya boyuna birşeyler diyor ama kulak vermiyorum nasılsa anladım çok dır dırcı olcak ilerde yeteri kadar dinleyeceğim:)gerçi bazen sırf ona odaklanırsam baya baya konuştuğunu anlıyorum mesela geçende bak bak diyordu gel buraya bak dedi anne mama ver dedi ama çok zor oluyor anlamak her zman olmuyor ben de koyverdim.gerçi bazen kızıyor onu anlamıyorum diye amakaydirigubbakcemile3
canım inşallah eşin insafa gelir de yardımcı olur sana tek başına tüm gece uğraşmak çok zor evdeyken çok dert etmiyodum onunla uyuyodum uyuyunca ama çalışınca çok zor Allah kolaylık versin gitgide daha da zorlaşıyo aslında çünkü artık tavır da yapıyo mesela ece ben gündüz yokum diyee bide dillenseler işe gitme kimsenin annesi işe gitmiyo beni sevmiyosun onun için evde bırakıyosun oohhhooooo daha neler söyliiiiicekler özel sektörde çalışsaydım belki bırakırdım bilmiyorum ama şu halde istifa edemem mafoldumben
bende gece çok gergindim bağırdım çağırdım leyla gibi dolaşıyorum ortalarda kenarda bayılıp kalıcam benimkinin umrunda bile değil.....
canım ne gerek var istifaya falan tabi ki işini bırakma bunlar geçici şeyler alt tarafı bir iki sene sonra kreşe verirsin olur biter..bir de fazla uykusuz bırakmamaya çalışın o zaman daha da zor uyuyorlar ben 4 en fazla 5 saatte bir uyutuyorum o zaman gece de uyuyor rüya tabi deliksiz değil ama en geç 12 de kesin uyuturum bu aralar iyi dişler durdu galiba bakalım ne zamana kadar sürecek böyle...
serpicim ece dişmi çıkarıyorki....
ecrinin diğer dişide çıkıyor kızlr...çok yordu bu dişler beni....
yok sibelcim yaa ben işimi bırakmam tabikkiiii ama özel sektörde olsaydım düşünürdüm yaniii bizim babannemiz sağolsun okula başlayana kadar bakarız biz diyolar gerçi ben o kadar beklemem kreşe veririm ama şu son zamanlarda çok yoruldum bide izin alıcam alabilcekmiyim eceyi erken göndersemmi onların stresside cabası yoksa çalışmak bana iyi geliyo kafamı dağıtıyorum şu zor zamanları atlatırız inşallah hayırlısıyla 1 yaşında tlatmaları gereken bi kriz varmıydııı
birde ecede aslında doğduğundan beri bazı zamanlar hariç gece güzel uyurdu ik kere kalkarıd mesela ama 10 gündür filan böyle belkide sııcaktan gece mesela kapımızı açtım yattık geç yattı ama ağlamadı en azından :lepi:
hiiiiiiiiiiiiç bakmıyorum artık ağzına çıkarsın dedim nasıl olsa bitmiiiicek bu diş derdi
ecrinin kaç dişi oldu canım
BENİMKİNİN DE TAM UYKUSU DÜZENE GİRDİ DERKEN... BÖYLE OLDU SICAKLARDA BUNALIYOR KUZUCUKLAR AMA BENİDE SİNİRLERİM ALT ÜST OLUYOR.....
9 DA YATIYOR İKİ-ÜÇ KERE KALKIYORDU ÇOK İYİ GELİYORDU BANA BU BİLE.... AMA ŞİMDİ 12 DE YAT DURMADAN UYAN SABAH 7 DE İŞE GİT.... mafoldumben
canım sizin işinizde zor ama çalışmayı inanki istiyorum kafam dağılması için evde hem çocuğa bak işini yap halaaa ne yaptın sen evdesin bütün gün diye laf yemek çok ağrıma gidiyor..dayanmıyorum inankiiiikafamçokkarıştıbenneyaptımkimafoldumben
BENİMKİNİN DE TAM UYKUSU DÜZENE GİRDİ DERKEN... BÖYLE OLDU SICAKLARDA BUNALIYOR KUZUCUKLAR AMA BENİDE SİNİRLERİM ALT ÜST OLUYOR.....
9 DA YATIYOR İKİ-ÜÇ KERE KALKIYORDU ÇOK İYİ GELİYORDU BANA BU BİLE.... AMA ŞİMDİ 12 DE YAT DURMADAN UYAN SABAH 7 DE İŞE GİT.... mafoldumben
Biz bu aralar dişten dolayı çok fenayız şimdiye kadar çıkardığı dişlerde hiç bu kadar zorlanmamıştı yavrum şimdi azılar ve köpek dişleri geliyor o yüzden resmen çıldırıyor ilk defa çığlık atıyor acısından,kendini ısırıyor kolları hep diş izi ( benim kollarım,elim zaten elek gibi oldu delik deşik) ne bulsa çarşaf,oyuncak vs ağzına götürüp ısırıyor çok kötü yaaaa nasıl içim acıyor.. dün gece yine öyle uyandı calgel,calpol falan verdim ancak etki etti de uyayabildi uamrım bu gece rahat yatar..
Bizimki bu hafta sıcaklardanmıdır nedir 12 den aşağıya uyumuyor 9 da başılıyor mızmızlanmaya 12 de bağıra çağıra zor uyutuyorum pilim bitmiş durumda kendimi çok kötü hissediyorum... 1 senemiz doldu bir gece deliksiz uyuyamadım... Sabah işe sürüne sürüne geldim... Dikkat gerektiren bir işim var ama ben bu şekilde nasıl devam edicem bilmiyorumEşimde çok anlayışsız hiç yardımcı olmuor Enesi hiç oyalayamıyor... Geçen akşam çok yorgunum Enesle biraz ilgilen dedim. Annene ver dedi... Bende sen neden bu kadar anlayışsızsın ya dedim. Kadın zaten akşama kadar onun peşinde dört dönüyo akşam hışırı çıkmış bir vaziyette çocuğu bana teslim ediyo sen her seferinde annene ver diyorsun dedim hiçmi düşünmüyorsun dedim... Bana verdiği cevap ozaman çalışma kendi çocuğuna kendin bak oldu.... Bulduğun çözüm bumu dedim. Bence birazcık yardım etmeyi dene dedim... Aman aynı tas aynı hamam evliliğim çok mutsuz sevgisiz ilgisiz geçiyor.. Ben bittim artık... Beni kocamla bir arada tutan tek bir nedenim var o da Enes... Allah onu başımızdan eksik etmesin... Ama bazen de düşünmüyor değilim mutsuz bir evliliği sadece çocuk için devam ettirmek ne kadar akıllıca... Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmez durumdayım.... mafoldumben senağlama
Dün nihalde gelecekti zar zor izin almış eve giderken yolda kaza yapmış (Allahtan ufak tefek yaralarla atlattı ama araba haşat ) çok üzüldüm yaaaa ama cana geleceğine mala gelsin diyip teselli buluyoruz mecburen belki bir daha ki buluşmamızda uygun olursa o da gelecek 2 efenin arasında dilek tutarız bizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?