aşımızı olduk ofiste bir iki işim kaldı geldik eve gitcez. şimdilik emzirdim uyuttum. yawrum çok ağlamadı. hemşireye sordum 21 gün ara vermek aşı için yeterli olurmuş bakalım doktor ne dicek. 6600 gram olmuş oğlum bu arada. 6200 idi geçen hafta. maşallah deyin teyzeleri :)
ємєℓ;10078790 .!.:masallah canım ya ne guzel kilo almıs senin ki benim ki iyi beslenemiyor ki yaaa 5.900anne sutu veriyorum tek ben ama
gulum
aynısı bendede oldu bugun ben emzırıyorum bebeğımı ama sıktığım halde hala o acı gecmedı değince acıyor bıde hafıfı sert bı yuvarlak var nedır acaba
selam bende eylül annesiyim. burayı yeni keşfettim. beni de aranıza alın...bu arada o yazılarınızın altındaki 1 ay 2 hafta bölümünü nasıl yapıyorsunuz bende yapmak istiyorum.
selam hatunlar... dilek çok geçmiş olsun canım .. baharcım sizede hem geçmiş olsun hemde maşallah güzel kilo almış aliş.. ben rota aşısını verem aşısından bir gün sonra yaptırdım doktorum yaptı ama öyle illa aynı gün olacak diye herhangi birşey söylemedi.. doğa bebekten haber varmı kızlar tuğba doktora gitmiş mi..
kızlar hazır konusu gelmişken sizler nasıl uyutuyosunuz bebişleri.. ben beşiğinde sallıyom ana kucağında sallıyom öyle uyuyo.. ama birkaç gündür yavaş yavaş sallamayı azalttım.. uyandığında da uzaktan bakıyom bazen tekrar kendi uyuyo.. inşallah kendi kendine uyumayı öğrenir kuzum..
çingenecim saol canım. ya sana hep çingene diyom da adın neydi bahşedermisin bize?
hoşgeldin canım aramıza. hayırlı olsun bebeğin. kız mı erkek mi? azcık bahsedermisin kendinden?selam bende eylül annesiyim. burayı yeni keşfettim. beni de aranıza alın...bu arada o yazılarınızın altındaki 1 ay 2 hafta bölümünü nasıl yapıyorsunuz bende yapmak istiyorum.
ben beşiğinde ve ayağımda sallıyorum. gece uyandı mı beşiğinde sallıyorum mecburen kucağımda uyuyup beşiğine koyduğumda uyanıyor.risk alıp ta kendiliğinden uyumasını beklemiyorum :)kızlar hazır konusu gelmişken sizler nasıl uyutuyosunuz bebişleri.. ben beşiğinde sallıyom ana kucağında sallıyom öyle uyuyo.. ama birkaç gündür yavaş yavaş sallamayı azalttım.. uyandığında da uzaktan bakıyom bazen tekrar kendi uyuyo.. inşallah kendi kendine uyumayı öğrenir kuzum..
bahşedeyim canım adım hüsniye...ama sen nasıl hitap etmek istiyosan öyle de..kaydirigubbakcemile3
tamam hüsniyecim ben sana hüsniyecim derim o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?