kızlar bu arada kutlayın beni.. bir haftadır bende mama vermiyom kızıma çok şükür..:lepi: umarım hep böyle gider..ç
merhaba kızlar
Benim kızım temizlik pişiği olmuş. poposu kızarınca, temiz tutmak için bez değiştirirken poposunu yıkamaya başladım; Desithin diye de bir krem kullanmaya başlamıştım. 1 hafta içinde resmen sivilce gibi şeyler çıktı, kızarıklık arttı. kızardıkca biz yıkama sayısını arttırdık!! gecen gün kızımı doktora götürdün bunun için, çünkü kızım açık tenli ve teni çok hassas, kızaran yerler artık açılmaya başlayacak diye korktum
doktor "biz buna temizlik pişiği" diyoruz dedi. ek 1-2 krem verdi, artık popyu ekstra yıkamyorum!!!
paylaşma istedim, bilginiz olsun.
senin ve bebenin adına sevindim canım darısı bana ve bebegime inşallah ama bu arada senini bebek biberona alışmadımı..benim kız biberona alıştı memele savaşıyo emmemek için..kafa atıyo diliyle oynuyo ama emmiyo
yok güzelim sadece ne kadar sağarsam sağayım orası sert sabahki kadar olmasa da yine acı var sabah dokunamıyordum bile(
Çok saolun canlarım. her gece 11:30- 12:00 civarı sağıp yatıyorum sonra 5 te kalkıyorum yani 5 saat sağmamıştım ilk defa böyle birşey oldu... İnşallah kısa zamanda düzelir ya.
Tubacım ne yaptı acaba inşallah iyi haberlerle gelir bugün yaa:Saruboceq:
naşallah efemize kocaman olmuş :) boyu belli mi tatlım?aşımızı olduk ofiste bir iki işim kaldı geldik eve gitcez. şimdilik emzirdim uyuttum. yawrum çok ağlamadı. hemşireye sordum 21 gün ara vermek aşı için yeterli olurmuş bakalım doktor ne dicek. 6600 gram olmuş oğlum bu arada. 6200 idi geçen hafta. maşallah deyin teyzeleri :)
kızlar bu arada kutlayın beni.. bir haftadır bende mama vermiyom kızıma çok şükür..:lepi: umarım hep böyle gider..ç
merhaba kızlar
Benim kızım temizlik pişiği olmuş. poposu kızarınca, temiz tutmak için bez değiştirirken poposunu yıkamaya başladım; Desithin diye de bir krem kullanmaya başlamıştım. 1 hafta içinde resmen sivilce gibi şeyler çıktı, kızarıklık arttı. kızardıkca biz yıkama sayısını arttırdık!! gecen gün kızımı doktora götürdün bunun için, çünkü kızım açık tenli ve teni çok hassas, kızaran yerler artık açılmaya başlayacak diye korktum
doktor "biz buna temizlik pişiği" diyoruz dedi. ek 1-2 krem verdi, artık popyu ekstra yıkamyorum!!!
paylaşma istedim, bilginiz olsun.
hüsniyecim çok sevindim canım senin adına. daha da çoğalır inşallah sütün.
sivaslı canım benim oğlum da biberondan nefret ediyor. emzik tutmuyor kesinlikle. ah o emziği tutturabilsem rahat etcem ama yok kerata bakıyo süt yok pıt atıveriyor. çok memeci bizimkide :)
bu bebişlerde yaranamıyo bize.. biberon alsa bir dert almasa bir dert.. ama bende sizler gibi emzirmek isterdim .. içimde kaldı ya...
hüsniyecim çok sevindim canım senin adına. daha da çoğalır inşallah sütün.
sivaslı canım benim oğlum da biberondan nefret ediyor. emzik tutmuyor kesinlikle. ah o emziği tutturabilsem rahat etcem ama yok kerata bakıyo süt yok pıt atıveriyor. çok memeci bizimkide :)
benim kızımda bu aralar sesli sesli gülücükler atıyo...bagırıyo fılan lülülülülülükızlar benim oğlum aggguuuu luyor resmen yaaaa. ağlarken de ıngaaaa diye ağlıyor. hakkaten bebekler bu sesleri çıkartırmış :) aman nasıl güzel oluyor aggguuu derken kuzum benim. :))
sağolun kızlar.. canım benim kız beni hiç emmedi.. ne varsa memelerimde artık.. doğduğundan beri biberonla besleniyo..
bu bebişlerde yaranamıyo bize.. biberon alsa bir dert almasa bir dert.. ama bende sizler gibi emzirmek isterdim .. içimde kaldı ya...
selam bende eylül annesiyim. burayı yeni keşfettim. beni de aranıza alın...bu arada o yazılarınızın altındaki 1 ay 2 hafta bölümünü nasıl yapıyorsunuz bende yapmak istiyorum.
yeni anneler hoşgeldiniz aramıza:)) baharcım benimde aklıma geldi gulayy yokmu kimsede tlfnu acaba?
ya herkesin tellerinin toplandığı biri olsun olmuyor böyle meraklanıyorum ben. hepiniz kardeşim gibi oldunuz bigün haber almasam merak ediyorum ya
ya herkesin tellerinin toplandığı biri olsun olmuyor böyle meraklanıyorum ben. hepiniz kardeşim gibi oldunuz bigün haber almasam merak ediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?