2009 Eylül Anneleri

kızlar bu arada kutlayın beni.. bir haftadır bende mama vermiyom kızıma çok şükür..:lepi: umarım hep böyle gider..ç

senin ve bebenin adına sevindim canım darısı bana ve bebegime inşallah ama bu arada senini bebek biberona alışmadımı..benim kız biberona alıştı memele savaşıyo emmemek için..kafa atıyo diliyle oynuyo ama emmiyo

merhaba kızlar
Benim kızım temizlik pişiği olmuş. poposu kızarınca, temiz tutmak için bez değiştirirken poposunu yıkamaya başladım; Desithin diye de bir krem kullanmaya başlamıştım. 1 hafta içinde resmen sivilce gibi şeyler çıktı, kızarıklık arttı. kızardıkca biz yıkama sayısını arttırdık!! gecen gün kızımı doktora götürdün bunun için, çünkü kızım açık tenli ve teni çok hassas, kızaran yerler artık açılmaya başlayacak diye korktum
doktor "biz buna temizlik pişiği" diyoruz dedi. ek 1-2 krem verdi, artık popyu ekstra yıkamyorum!!!
paylaşma istedim, bilginiz olsun.

hüsniyecim çok sevindim canım senin adına. daha da çoğalır inşallah sütün.
sivaslı canım benim oğlum da biberondan nefret ediyor. emzik tutmuyor kesinlikle. ah o emziği tutturabilsem rahat etcem ama yok kerata bakıyo süt yok pıt atıveriyor. çok memeci bizimkide :)

geçmiş olsun canım. herşeyin fazlası zarar demişler temizliğinde öyleymiş demek ki. ben huggies in ıslak mendili ile temizliyorum canım çok batırmadıkça yıkamıyorum alt açtığımda. sebamet pişik kremi kullanıyorum günde 1 defa falan. pişiğimiz olmadı şükür.

kızlar benim oğlum aggguuuu luyor resmen yaaaa. ağlarken de ıngaaaa diye ağlıyor. hakkaten bebekler bu sesleri çıkartırmış :) aman nasıl güzel oluyor aggguuu derken kuzum benim. :))

sağolun kızlar.. canım benim kız beni hiç emmedi.. ne varsa memelerimde artık.. doğduğundan beri biberonla besleniyo..

dilekcim aynı durum bendede olmuştu elimi değdiremiyordum..hatta oğlum ağladığında kucağıma bile alamayacak kadar kötüydü acısı...sıcak su dolu küvete girdim...elimle biraz sıktım az az süt gelmeye başladı banyoda.sertlikte biraz gitti...ama canım hala yanıyodu .. 3 gün sonra falan kadın doğuma dok.gittim..o sert yerde süt birikmiş..kanalda tıkandığı için süt akmamış...ve gögüs ucunda iltihap yapmış dedi....bepanten plus verdi..onu gögüs ucuna sürdüm...doktor kanasada emzirebilirsin dedi ama benim oğluma o sütü vermeye gönlüm razı olmadı tabi..2 gün biberona sağdıkça içinden hep iltihap çıktı..o küçücük yerdn nasıl o kadar ilthap çıktı hala anlamış değilim...3.günde sağdıkça kanla karışık iltihap çıktı...ve en son kan...4.güne kalmadan hiçbişeyim kalmadı...eğer devam ederse dktora görün yada eczaneden bu ilacı al kullan...bi zararı yokmuş..fiyatı 4 tl falan sanırım...

naşallah efemize kocaman olmuş :) boyu belli mi tatlım?
kızlar bu arada kutlayın beni.. bir haftadır bende mama vermiyom kızıma çok şükür..:lepi: umarım hep böyle gider..ç

maşallah canımm..inşallah hep böyle devam eder..

geçmiş olsun canım.. umarım tekrarlamaz..

bu bebişlerde yaranamıyo bize.. biberon alsa bir dert almasa bir dert.. ama bende sizler gibi emzirmek isterdim .. içimde kaldı ya...

bu bebişlerde yaranamıyo bize.. biberon alsa bir dert almasa bir dert.. ama bende sizler gibi emzirmek isterdim .. içimde kaldı ya...

ah canım yaaa. gerçekten ben de emziremeseydim çok üzülürdüm. çok farklı bir duygu çünkü. ama olsun en azından sütünle besliyorsun ya o da yeter bebişe.

eminecim boyuna bu sefer bakmadılar canım geçen hafta 58,5 idi.

valla emzik büyük kolaylık resmen susturucu alkisalkisalkis ama biberon için aynı şeyi söleyemiycem üzülüyorum beni emmediginde hemde sinirleniyorumkafamçokkarıştı

kızlar benim oğlum aggguuuu luyor resmen yaaaa. ağlarken de ıngaaaa diye ağlıyor. hakkaten bebekler bu sesleri çıkartırmış :) aman nasıl güzel oluyor aggguuu derken kuzum benim. :))
benim kızımda bu aralar sesli sesli gülücükler atıyo...bagırıyo fılan lülülülülülü
sağolun kızlar.. canım benim kız beni hiç emmedi.. ne varsa memelerimde artık.. doğduğundan beri biberonla besleniyo..

cnm biyerde okumuştum bazı bebekelr dogdukları andan itibaren emmeyi reddeermiş.seninikis öyle sanırım...benimki ilk başlarda çılgınca emiyorduhihoyyyt ama süt yoktu damla damla...kaşıkla mama yediriyorduk ama en fazla 15 gün dayanabildik kaşıkla yedirmeye sonra dayadık biberonu:gitme: bu sefer gögüslerimden süt geliyo azda olsa sütüm var ama bizim kız bu kezde biberona alıştı benim memeyi bırakmak üzere...senağlama

bende sedece anne sütüyle emzirip besleyenlere imreniyorum valla...allah daha çok versin kızlar size sütlü memeler :lepi:

yeni anneler hoşgeldiniz aramıza:)) baharcım benimde aklıma geldi gulayy yokmu kimsede tlfnu acaba?

ya herkesin tellerinin toplandığı biri olsun olmuyor böyle meraklanıyorum ben. hepiniz kardeşim gibi oldunuz bigün haber almasam merak ediyorum ya

sen bi tek beni merak etmiyorsun :sinifsinif:
akşam laf attık cevap bile vermedin hatun ben sana küstüm naniknanik
bu arada hüsniyecim nasıl oldu mamayı bırakmanız sütün nasıl çoğaldı bebeğinin doyup doymadıgını nasıl anlıyorsun sütünü sağıp baktın miktarından mı anladın çoğaldığını
çok sordum ama aynı bende de var yaa sagıyorum 45-50 ml. çıkıyor (

kızlar bu arada regl olan var mı aranızda ?
ben dün oldum loğusayken bile bu kadar kanamam olmamıştı ((
böyle bu şekilde vede uzun sürürse yandım yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…