yeni annecikler hepiniz hoşgeldiniz..
kızlar bu arada regl olan var mı aranızda ?
ben dün oldum loğusayken bile bu kadar kanamam olmamıştı((
böyle bu şekilde vede uzun sürürse yandım yanii
sen bi tek beni merak etmiyorsun :sinifsinif:
akşam laf attık cevap bile vermedin hatun ben sana küstüm naniknanik
bu arada hüsniyecim nasıl oldu mamayı bırakmanız sütün nasıl çoğaldı bebeğinin doyup doymadıgını nasıl anlıyorsun sütünü sağıp baktın miktarından mı anladın çoğaldığını
çok sordum ama aynı bende de var yaa sagıyorum 45-50 ml. çıkıyor(
iyi akşamlar dilekcim geçmiş olsun canım sütün bişey çekmiş olabılır sen fark etmesende canın görüp istemiştir ondan dolayı şişmiştir belkı bende bu tarz durumlara aş ermelere falan inanmam ama gerçekten olabılıyormuş umarım en kısa zamanda geçer.....
cingene sütünün çogalmasına gerçekten çok sevındım allahım yavrunun rıskını vermiş ne güzel....peki nasıl çogaldı devamlı sagdıgın içinmi gunluk ort.kaç ml çıkıyo??? önceden kaç çıkıyodu??? kaç saatte bır sagıyosun??? her sagımda ne kadar çıkıyo????çok sordum ama biliyosun aynı durum bendede var inş. çogalır benımde sadece süt vermek çok istiyorum
kızlar tubadan haber var mı bende msn si cebi yok çok merak ediyorum haber alan olursa bizede versın bılgı
ben de regl oldum halada devam ediyo...kızlar bu arada regl olan var mı aranızda ?
ben dün oldum loğusayken bile bu kadar kanamam olmamıştı((
böyle bu şekilde vede uzun sürürse yandım yanii
iyi akşamlar dilekcim geçmiş olsun canım sütün bişey çekmiş olabılır sen fark etmesende canın görüp istemiştir ondan dolayı şişmiştir belkı bende bu tarz durumlara aş ermelere falan inanmam ama gerçekten olabılıyormuş umarım en kısa zamanda geçer.....
cingene sütünün çogalmasına gerçekten çok sevındım allahım yavrunun rıskını vermiş ne güzel....peki nasıl çogaldı devamlı sagdıgın içinmi gunluk ort.kaç ml çıkıyo??? önceden kaç çıkıyodu??? kaç saatte bır sagıyosun??? her sagımda ne kadar çıkıyo????çok sordum ama biliyosun aynı durum bendede var inş. çogalır benımde sadece süt vermek çok istiyorum
kızlar tubadan haber var mı bende msn si cebi yok çok merak ediyorum haber alan olursa bizede versın bılgı
Canım benim daha yeni bitti.....ve dediğin gibi kanamam çok fazlaydı...son güne kadar...
geçmiş olsun canım.. umarım tekrarlamaz..
geçmiş olsun canım. herşeyin fazlası zarar demişler temizliğinde öyleymiş demek ki. ben huggies in ıslak mendili ile temizliyorum canım çok batırmadıkça yıkamıyorum alt açtığımda. sebamet pişik kremi kullanıyorum günde 1 defa falan. pişiğimiz olmadı şükür.
kızlar selam. çok yorgunum ve fikir ihtiyacım var. gece 4:30da uyudu alituna. ondan sonra 2 saat uyudu uyandı 3 sefer. sonrasında asla yarım saatten fazla uyumadı. o kadar çok yorduki beni. bütün gün uyumadı gibi bişey. neden böyle yapıyor olabilir fikriniz varmı kızlar
ya ben hastalanmadım henüz sadece kahverengi leke geldi geçti acaba spireldenmi yoksa daha günüme varmı şaşkınımm şu ilk hastalığıda atlatsak ne zaman hastalanıcam bilirim şuan hiç bişey de emin değilim..buarda bebeğimi öpmeye doyamıyorumm yaa çok tatlı ...kızlar burun problemimiz bitmedi bebeğim hep hırlıyor burnunu açıyoruz sonra yine aynı... öff. çok üzülüyorumm..
kızlar selam. çok yorgunum ve fikir ihtiyacım var. gece 4:30da uyudu alituna. ondan sonra 2 saat uyudu uyandı 3 sefer. sonrasında asla yarım saatten fazla uyumadı. o kadar çok yorduki beni. bütün gün uyumadı gibi bişey. neden böyle yapıyor olabilir fikriniz varmı kızlar
emsalim ayıp ettin şimdik ama. seni de sordum sormazmıyım. dilek emsal iyi dedi hatta dedim bizi unuttu herhaldesen bi tek beni merak etmiyorsun :sinifsinif:
akşam laf attık cevap bile vermedin hatun ben sana küstüm naniknanik
bu arada hüsniyecim nasıl oldu mamayı bırakmanız sütün nasıl çoğaldı bebeğinin doyup doymadıgını nasıl anlıyorsun sütünü sağıp baktın miktarından mı anladın çoğaldığını
çok sordum ama aynı bende de var yaa sagıyorum 45-50 ml. çıkıyor(
canım ali efe de gündüzleri öyle uzun uzun uyumuyor. en fazla 45 dakika. gazdan canım kakasını yaparken de zorlanıyor yapınca rahatlıyor ama.kızlar selam. çok yorgunum ve fikir ihtiyacım var. gece 4:30da uyudu alituna. ondan sonra 2 saat uyudu uyandı 3 sefer. sonrasında asla yarım saatten fazla uyumadı. o kadar çok yorduki beni. bütün gün uyumadı gibi bişey. neden böyle yapıyor olabilir fikriniz varmı kızlar
allaha şükür canım baya yarıyor sütüm. hatta babası bu hafta kilo almadı gibi demişti ona kapak oldu :)) gece uykusu da yok mu ali tunamızın canım ya? benim oğlum maşallah gece uykusunu öğrendi.baharcım maşallah ne güzel yarıyor sütün. bakalım yarın bizimde aşılarımız var kilomuzu bizde öğreniriz. gerçi uyusunda büyüsün deniyor ya bizimki uyumuyor:)
uyumak daha çok büyütüyomuş bebekleriii...bi arkadaş bebek uyurken ve banyo yaparken büyürmüş dedi.tabi bizler farkedemiyomuşuz.
selam kıslar
kaynatmışsınız yine dilekçim geçmiş olsun...benimde olmuştu bi ara sol göğsümde hatta senlemi görüşmüştüm hatırlamıyorum ama mastit mi die ama o gün kolumu bile kaldıramamıştım tüm dün sol göğsümü emzirmiştim oğluma ve ılık banyolar yapmıştım düzelmişti sende yap ve bol bol sağ canım benim..
dışarı çıktık bugün hava güzel die , işlerim vardı halledemedim çocuk arabsıyla bi yerlere girmek çok zor kendimi bugün dahada işe yaramas,çaresiz hissettim.eşim haricinde bebişimi kimselere bırakamıyom zaten kimsemde yok burda bırakabilcek...ama eşiminde işleri oluyo off zormuş yaafff daral geliyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?