dilekçim sabaha kadar bi şeyin kalmaz Allah ın izniyle benim öle olmuştu
canım benimki düne kadar gündüzleri ben kalkınca iyi uyurdu:) ben uyanıkken uyumayı seviyor ama bugun dengeler bozuldu.
Ben daha hiç regl olmadım ya bakalım ne zaman olcam?
O hırlama benim kızda neredeyse 1.5 ay sürdü cnm. üstelik hergün 3 kere serum fizyolojik yaptığım halde. Bebeklerde uzun sürüyor yani.
Selam canımm. Vay Ali tunaya bak sen neler çektiriyormuş annesine :) Benim kızda gündüz pek fazla uyumuyor canım ya. Toplasam 2 saat falandır bizimkide. Ama gece uyuyoruz biz. Sanırım erkek bebeler uyumayı sevmiyor bu topikte yahu.
canım 2 gundur yıne gaz çok fazla bizde. az evvel kakasını yaptı. uyuyalı yarım saat oldu bakalım bugunki rekorunu kıracakmı:) max yarım saat uyumustuemsalim ayıp ettin şimdik ama. seni de sordum sormazmıyım. dilek emsal iyi dedi hatta dedim bizi unuttu herhaldecanım eskisi gibi sürekli kalamıyoruz ki nette geç görüyorum bazen yazılanları kusuruma bakma artıkın sen benim...
canım ali efe de gündüzleri öyle uzun uzun uyumuyor. en fazla 45 dakika. gazdan canım kakasını yaparken de zorlanıyor yapınca rahatlıyor ama.
allaha şükür canım baya yarıyor sütüm. hatta babası bu hafta kilo almadı gibi demişti ona kapak oldu :)) gece uykusu da yok mu ali tunamızın canım ya? benim oğlum maşallah gece uykusunu öğrendi.
gece büyüme hormonları salgılanırmış canım. ondan diyorlarmış öyle.
benim oğlum da bazen hıkırdıyor öyle. nemlendiriciyi açınca geçiyor ama. tonimer vermişti doktor hiç sıkmadım. sıkınca daha kötü oluyor bence sürekli devam ediyor tıkanma.
canım bizde uyku düzeni hiç oluşmadı. ne zaman gazımız olmazsa ozaman uyuyoruz. gaz sıkıntımız bitse. gece uykusunu biliyor aslında. gaz konusunda rahatsa gece 2 3 satte b,r uyanıp emip uyuyor. gündüzleri sık sık uyanık kalmak ıstıyor. ama şu gaz olayı mahvetti bizi..Baharcım çok geçmiş olsun aşınızı yaptırmışsınız umarım ateş falan olmaz rahat bir gece geçirirsiniz. Ayrıca maşallah Ali Efe'ne çok iyi kilo almış hep böyle devam eder inşallah gelişimii..Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim 3 saatte bir sağmaya özen gösteriyorum. İnşallah düzelir bu durum birkaç güne kadar. Çingenecim çok sevindim tatlım senin adına artık mama vermiyormuşsun inşallah sütün hep böyle bol olurda kızına yeter canımcım ahh zaten sen, ben ve tubiş biberon ve süt sağma pompası hayatımızın en önemli parçaları haline geldi ne yapalım yaa meleklerimiz iyi olsunda. Ninocum senin kızınada çok geçmiş olsun inş en kısa sürede geçer pişiğiniz. Popolin kremi önerebilirim bizim pişiğimize ii gelmişti.
Eminecim çok saol canım dediğin kremi aldırdım ve az önce kullanmaya başladım inş en kısa zamanda atlatırım bu durumu.
Meryemcim allah kolaylık versin sanada sıkıntısı ne acaba oğlunun yaa artık uykularının bir düzene oturması lazımdı niye böyle yapıyor ki hiç bir doktora danıştınız mı? Gündüzleri benim kızımda nerdeyse hiç uyumuyor ama gece uykusunu çok ii alıyor aman nazar değdirmeyeyim kızıma. İnş seninkide öyle olur en kısa zamanda.
Evet kızlar yaa Tuba gelmemiş hiç bugün çok merak ettim onu inşallah güzel haberler almıştırda bize haber verip vermemesinin bir önemi yok o zaman. Doğa bebeğin hiçbirşeyi yoktur inşallah cep nosunu bilsem arayacağım ama yok bendede.
Ya bebeğini pusette uyutan varmı ben uyutsamda başından ayrılamıyorum hani şu yan yatma meselesi varya korkuyorum ...
dilekçim çok şanslısın sen sagıyosun eşin bebege veriyo ne güzel yaaa...
canım benimki düne kadar gündüzleri ben kalkınca iyi uyurdu:) ben uyanıkken uyumayı seviyor ama bugun dengeler bozuldu.
canım 2 gundur yıne gaz çok fazla bizde. az evvel kakasını yaptı. uyuyalı yarım saat oldu bakalım bugunki rekorunu kıracakmı:) max yarım saat uyumustu
canım o tonimer i banada verdi dr. veren dr 1 damla sık demişti. sıktıkca sanki tıkadı kuzumu. dr değiştirdik. yeni dr um o öyle sıkılmaz. bir falkon max. 3 seferde bitecek dedi. burnuna getir gittigi kadar sık dedi. öyle yapınca gercekten acmaya basladı. bilgin olsun.
canım bizde uyku düzeni hiç oluşmadı. ne zaman gazımız olmazsa ozaman uyuyoruz. gaz sıkıntımız bitse. gece uykusunu biliyor aslında. gaz konusunda rahatsa gece 2 3 satte b,r uyanıp emip uyuyor. gündüzleri sık sık uyanık kalmak ıstıyor. ama şu gaz olayı mahvetti bizi..
inşallah dilekçim 1 aya kadar gecer. birde esim rahatsızdı dıye 1 hafta ılgılenmedı. resmen tum enerjım bıttı. annemede gidemdım kardesımın esi doımuz gribi olmus annemde yatıyo.
yan yatırma konusunda benımkı henuz dönemediğinden yatırıyorum. senın kız tabı bızden buyuk:) ama tam yan değil. yan yatma yastıkları varya ona sırtını dayıyorum. hafıf egım verıyoruz.
bu arada sağmadan önce silersin...günde 4-5 kez sürmek yeterliymiş...inşallah canım geçer en kısa sürede...iyi geceler...
evet canım sağmadan öncede silip havlu ile ılık kompres yapıyorum sağol tatlım inşallah geçer.
canım annem de mecburen eve aldı gelinini 16 aylık torunu var ona grip gecmesın dıye. cocuga o bakıyor anne kendını toparlamaya calısıyor. bu arada bende korkuyorum benım annemlere de gececek dıye. Allah korusun.
dilek maşallah. 20 gun fark var bebeklerımız arasında. demekki 20 gun sonra küçük erkekimde daha hareketli olacak. zaten her farklı hareketinde aklımız cıkıyor mutluluktan:) senınkı uzun süredir yapıyordur artık ama bizim 2 haftadır başlayan agularımız el emmelerimiz birde bu hafta daha sert olan tekmelerimiz bile çok mutlu ediyor. birde anne dese heralde aklımı oynatırım:) zaten aglarken anne der gibi aglıyorlar:)
Tülaycım benimkide öle diyo sanki .Ağlarken anne der gibi... birde bu aralarçok içli ağlamaya başladı. Gözlerinden yaş geliiyo ağlarken çok üzülüyorum o zaman.geçmiş olsun canım hastanız en kısa zamanda iileşir inş.
benim oğlumda bazen sanki anne dio....yadan bana öle geliyo heheee evet meryemcim valla şöle büyüseler bizle konuşsalar bilmiyom hislerimiz dahada tavan yapıcak sanırımmm:ecrin_bebek:
Canım çok geçmiş olsun. Aman dikkat edin bebeğimizi bile dışarı çıkarmaya korkuyoruz bu aralar.canım annem de mecburen eve aldı gelinini 16 aylık torunu var ona grip gecmesın dıye. cocuga o bakıyor anne kendını toparlamaya calısıyor. bu arada bende korkuyorum benım annemlere de gececek dıye. Allah korusun.
dilek maşallah. 20 gun fark var bebeklerımız arasında. demekki 20 gun sonra küçük erkekimde daha hareketli olacak. zaten her farklı hareketinde aklımız cıkıyor mutluluktan:) senınkı uzun süredir yapıyordur artık ama bizim 2 haftadır başlayan agularımız el emmelerimiz birde bu hafta daha sert olan tekmelerimiz bile çok mutlu ediyor. birde anne dese heralde aklımı oynatırım:) zaten aglarken anne der gibi aglıyorlar:)
Dilekçimm valla ben hertürlü yatırıyorum. Benimkinin gazı çok var. O yüzden en rahat yan yada yüzükoyun çıkarıyorlarmış gazlarını. Tabii üzükoyun sabahları başındayken yatıyor. Hoş sabah uykusu diye bişey de yok ya. Yatıyor maksimum yarım saat sonra kalkıyor.Ben Defneyi çok uzun süredir sırtüstü yatırıyorum o uykusunda kafasını sağa ve sola doğru artık kendi nasıl isterse çeviriyor. Allah korusun bebeklerimizi yan yatırmak bence şahsen benim kızım için daha tehlikeli çünkü yan yatarken yüzüstü kapanıp nefessiz bile kalabilir diye korktuğum için artık hiç yatırmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?