Kızlar benim sağ göğsümün ucu iki gündür çok acıyor. Herhangi bir çatlak falan da yok. İlk emzirmeye başladığımda göğüs ucum çatlamıştı sonra geçti. Neden olabilir? Sol taraf normal. İki gün önce sütüm çok azalmıştı. Oğluşumda çok kuvvetli çekti memeyi ondan mı ki?
Bebeğini fazla sıkı giydirip terletiyor musun .Ondan olabilir ben bebeğimi daha az giydirmeye başladım geçti.Fazla giydirip daha çok hasta ediyoruzçya ben hastalanmadım henüz sadece kahverengi leke geldi geçti acaba spireldenmi yoksa daha günüme varmı şaşkınımm şu ilk hastalığıda atlatsak ne zaman hastalanıcam bilirim şuan hiç bişey de emin değilim..buarda bebeğimi öpmeye doyamıyorumm yaa çok tatlı ...kızlar burun problemimiz bitmedi bebeğim hep hırlıyor burnunu açıyoruz sonra yine aynı... öff. çok üzülüyorumm..
Kimileri sırt üstü yatabilir diyor kimi yüz üstüde olabilir diyor(sakın yapmayın)Bence de yan yatmalı ama pusete koyduğumda yan yatıramıyorum o problem.arkadaşlar ilk 3 ay sağ tarafına yatırmak gerekiyor bebekleri emzirdikten sonra özellikle..akciğerlerine kaçmasın diye
Sıkıntılı bi akşam geçirmişsiniz geçmiş olsun.2 günsonra ben de aşı yaptırıcam gitmeden önce şurup vereyim mi?merhabalar canlarım. oğluşum ateşlendi sabaha karşı. sabah ezanına yakın uyandı kuzum emzirdim falan ama alnı sıcaktı. koltukaltından derece ile ölçtüm. 37,2 çıktı. makattan ölçtüm 38 çıktı. hemen ıslak havlularla alnına koltukaltına ve kasıklarına kompress yaptım. kuzum üşüdü falan ama hiç ağlamadı o haliyle bile aguuu yapıp gülümsüyordu. neyse yarım saat kadar uğraştık babasıyla şükür düşürdük ateşini. sabah yine 36,8 çıktı ateşi. ılık banyo yaptırdım düşürdük şimdi uyuyor kuzum. ama çok korktum ilk olduğu için herhalde. bir de bu nasıl bir sevgidir Rabbim ona geleceğine bana gelsin diyor insan kıyamıyor yaaaa..
Sıkıntılı bi akşam geçirmişsiniz geçmiş olsun.2 günsonra ben de aşı yaptırıcam gitmeden önce şurup vereyim mi?
Saol canım teşekkürler.Aşı olucaktı değil mi senin oğlan bi tanesi eksik kalmıştı ondanmı oldu yoksa durup dururken mi çıktı ateşi
baharcım geçmiş olsun, 2, ayında ne aşısı vuruyorlarki?
benim bildiğim 3 aylıkken aşısı var, 2.ayında yok aşı filan, kafam karıştı
merhabalar canlarım. oğluşum ateşlendi sabaha karşı. sabah ezanına yakın uyandı kuzum emzirdim falan ama alnı sıcaktı. koltukaltından derece ile ölçtüm. 37,2 çıktı. makattan ölçtüm 38 çıktı. hemen ıslak havlularla alnına koltukaltına ve kasıklarına kompress yaptım. kuzum üşüdü falan ama hiç ağlamadı o haliyle bile aguuu yapıp gülümsüyordu. neyse yarım saat kadar uğraştık babasıyla şükür düşürdük ateşini. sabah yine 36,8 çıktı ateşi. ılık banyo yaptırdım düşürdük şimdi uyuyor kuzum. ama çok korktum ilk olduğu için herhalde. bir de bu nasıl bir sevgidir Rabbim ona geleceğine bana gelsin diyor insan kıyamıyor yaaaa..
çok tşkler canım cvbın için senin gibi bende saat başı sagıyım bakalım fayda etcekmi inş. benımde artar maşallah 120 ml falan ne güzel ben bir defa gece hiç emzırmemiştim 6 saat falan 125 ml süt çıkmıştı şok olmuştum keşke hep öle gelsesağolun kızlar inşallah sizlerinde sütleri artar..biliyosuuz benim kızım hiç beni emmedi.. bu yüzden ben hep sağdım ve miktarlarını da günlük not ediyordum gün gün kaç ml olduğunu biliyorum.. eskiden günlük 100-150 ml sütüm çıkıyordu şimdi 650-700 ml sütüm çıkıyor doktorumada sordum buebeğine yeter mama verme dedi..sütünü arttırır dedikleri herşeyi yedim fakat yemeyle süt artmıyomuş iki kilo aldıktan sonra bunu anladım...sütümü arttırmak için 3-4 gün saat başı sağdım göğüslerimi o zaman her ikisinden en fazla 30 ml çıkıyodu.. sütüm biraz artmaya başlayınca 2 saatte bir sağmaya başladım.. şimdi de 2,5-3 saatte bir sağıyorum her sağdığımda 90-120 ml arasında çıkıyo.. sabahaları bazen 150 ml bile buluyo..ama tek göğsü en az15 dakika sağıyorum..sizde vazgeçmeyin kızlar benim sütüm arttıysa sizinkilerde mutlaka artar..birde her süt sağdığımda yanıma su aldım bol bol da su içtim..suyu ihmal etmeyin.. inşallah sizinde sütleriniz artar :Saruboceq:
bende sadece süt vermeyi çok istiyorum inşallah sütlerimiz çoğalır cnm ya.:sinifsinif:
inş. canım her gece dua ediyorum:Saruboceq:
-
tülaycım seninle genellde aynı duyguları paylaşıyoruz çocukla çıkmak gerçekten çok zor araba ile her yeri rahat inip çıkıyomusun bırakcak kımsede bişey için çıkmam gerikiyo kocalardan zaten hayır yok işleri başından aşkın n olcak bılmem halımız............
dışarı çıktık bugün hava güzel die , işlerim vardı halledemedim çocuk arabsıyla bi yerlere girmek çok zor kendimi bugün dahada işe yaramas,çaresiz hissettim.eşim haricinde bebişimi kimselere bırakamıyom zaten kimsemde yok burda bırakabilcek...ama eşiminde işleri oluyo off zormuş yaafff daral geliyo bazen
merhabalar canlarım. oğluşum ateşlendi sabaha karşı. sabah ezanına yakın uyandı kuzum emzirdim falan ama alnı sıcaktı. koltukaltından derece ile ölçtüm. 37,2 çıktı. makattan ölçtüm 38 çıktı. hemen ıslak havlularla alnına koltukaltına ve kasıklarına kompress yaptım. kuzum üşüdü falan ama hiç ağlamadı o haliyle bile aguuu yapıp gülümsüyordu. neyse yarım saat kadar uğraştık babasıyla şükür düşürdük ateşini. sabah yine 36,8 çıktı ateşi. ılık banyo yaptırdım düşürdük şimdi uyuyor kuzum. ama çok korktum ilk olduğu için herhalde. bir de bu nasıl bir sevgidir Rabbim ona geleceğine bana gelsin diyor insan kıyamıyor yaaaa..
bahar çok geçmiş olsun canım.. benim kızında iki gündür çok hafif ateşi var 37,4 falan neden olduğunu anlayamadım bir kaşık şurup verdim dün geceden beri bir daha çıkmadı.. eslem sende ihmal etme hemen götür aşılarını yaptır.. en öönemli aşılar bu ay vuruluyo zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?