2009 Eylül Anneleri

Kızlar benim sağ göğsümün ucu iki gündür çok acıyor. Herhangi bir çatlak falan da yok. ılk emzirmeye başladığımda göğüs ucum çatlamıştı sonra geçti. Neden olabilir? Sol taraf normal. ıki gün önce sütüm çok azalmıştı. Oğluşumda çok kuvvetli çekti memeyi ondan mı ki?

canım benimde sızlamalar oluyo...sanırım daha kuvvetli çektikleri için seninde ondandır bence evham yapma kendine emi canımmmlmaz:dışında kanama,çatlaklık yoksa bişi yoktur bence

ben kaçar herkese iyi geceler,bol sütlerkaydirigubbakcemile2

gunaydin kizlar
su yuzustu yatirma konusunda endise etmeyin
benim oglum dogdugundan beri sadece yuz ustu yatiyor tum gece oyle uyutuyorum dusunun
ilk baslarda korktum doktorlara soyledim sirt ustu uyumuyor yuz ustu uyumak istiyor diye
hic birsey olmaz korkma yatir dediler
zaten farketmissinizdir ilk zamanklardan beri kafalarini saga sola cevirebiliyorlar

benim oglanin uyku saatleri tam komedilik oldu dogdugundan beri geceyi gunduzu ayirteden oglum simdi karistirmaya basladi sanki
yani ogleden sonra saat 2 bucuk 3 gibi bir uyuyor sabah 4 de kadar tabi aralarda 3 kez kalkip emiyor tekrar uyuyor
bir haftadir boyle ondan once gunduz hic uyumaz aksam 6 da bayilirdi simdi ogleden itibaren uyumaya basladi
nasil duzenlicez su uyku saatlerini annamadim kendi kendine bi duzene girer mi acaba
bu gece de ilk kez kendi odasinda kendi yataginda uyuttum artik oyle yapicam bizim odamozda yatirmicam her aglamasinda hemen uyanabildim korktugum gibi olmadi yani

dilekcim gecmis olsun insallah gecer gogsun
bi sabah b enimde oyle olmudtu sislikte vardi o gun cogunlukla o gogsumu emzirdim gecmisti
dustada uzun uzun sicak su ile masaj yaptim

tubanin kizina da cok uzuldum insallah ameliyata gerek yoktur
kuzucuklarin hic birisi hasta olmasin yaaaa kiyamam onlara
bizimkinin burnu hikirdiyor geceleri ona bile icim gidiyor
bi turlu care bulkamadik serum fizyolojik bizde ise yaramadi
buhar makinasi denicem artik

Bebeğini fazla sıkı giydirip terletiyor musun .Ondan olabilir ben bebeğimi daha az giydirmeye başladım geçti.Fazla giydirip daha çok hasta ediyoruzç

Oğlum bazen sağdığım sütü içmiyor kalıyor e ılıtmış oluyorum tekrar buzdolabına koysam birşey olurmu ya .Yazık günah sütlerime altın değerinde valla para ile satılsa gidip alıcam valla.

arkadaşlar ilk 3 ay sağ tarafına yatırmak gerekiyor bebekleri emzirdikten sonra özellikle..akciğerlerine kaçmasın diye
Kimileri sırt üstü yatabilir diyor kimi yüz üstüde olabilir diyor(sakın yapmayın)Bence de yan yatmalı ama pusete koyduğumda yan yatıramıyorum o problem.

merhabalar canlarım. oğluşum ateşlendi sabaha karşı. sabah ezanına yakın uyandı kuzum emzirdim falan ama alnı sıcaktı. koltukaltından derece ile ölçtüm. 37,2 çıktı. makattan ölçtüm 38 çıktı. hemen ıslak havlularla alnına koltukaltına ve kasıklarına kompress yaptım. kuzum üşüdü falan ama hiç ağlamadı o haliyle bile aguuu yapıp gülümsüyordu. neyse yarım saat kadar uğraştık babasıyla şükür düşürdük ateşini. sabah yine 36,8 çıktı ateşi. ılık banyo yaptırdım düşürdük şimdi uyuyor kuzum. ama çok korktum ilk olduğu için herhalde. bir de bu nasıl bir sevgidir Rabbim ona geleceğine bana gelsin diyor insan kıyamıyor yaaaa..

Sıkıntılı bi akşam geçirmişsiniz geçmiş olsun.2 günsonra ben de aşı yaptırıcam gitmeden önce şurup vereyim mi?

Saol canım teşekkürler.Aşı olucaktı değil mi senin oğlan bi tanesi eksik kalmıştı ondanmı oldu yoksa durup dururken mi çıktı ateşi

Saol canım teşekkürler.Aşı olucaktı değil mi senin oğlan bi tanesi eksik kalmıştı ondanmı oldu yoksa durup dururken mi çıktı ateşi

aşıdan çıktı sanırım canım. üşütmüş falan olsa başka belirtisi de olurdu ama ateş haricinde bir sıkıntısı yok şükür. banyodan sonra iyice düşürdük ateşi şükürler olsun...

baharcım geçmiş olsun, 2, ayında ne aşısı vuruyorlarki?
benim bildiğim 3 aylıkken aşısı var, 2.ayında yok aşı filan, kafam karıştı

Geçmiş olsun baharcım. Gerçekten insan çok korkuyor onu o halde görünce. Allah korusun bebişlerimi,

slm kızlar
öncelikle bi maruzatımı bildircam sizlere girip gidip çıkıyorum bi msj yazıyorum devamını getiremiyorum bu kız manyakmı demeyin çogu şeye bazen cvp yazamıyorum atlıyorum yada unutuyorum oturup dogru düzgün iki çift laf edemiyorum tek başına çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş:gitme:

çok tşkler canım cvbın için senin gibi bende saat başı sagıyım bakalım fayda etcekmi inş. benımde artar maşallah 120 ml falan ne güzel ben bir defa gece hiç emzırmemiştim 6 saat falan 125 ml süt çıkmıştı şok olmuştum keşke hep öle gelse
bende sadece süt vermeyi çok istiyorum inşallah sütlerimiz çoğalır cnm ya.:sinifsinif:
inş. canım her gece dua ediyorum:Saruboceq:
-

tülaycım seninle genellde aynı duyguları paylaşıyoruz çocukla çıkmak gerçekten çok zor araba ile her yeri rahat inip çıkıyomusun bırakcak kımsede bişey için çıkmam gerikiyo kocalardan zaten hayır yok işleri başından aşkın n olcak bılmem halımız

baharcım geçmiş olsun canım kıyamam ben alı efe ye o halıyle bıle demek gülümsüyordu sıpa ya iyice çıkmadan atlamışınız insan nasıl üzülüyor dimi ona gelecegine bize gelsin herşey....... bizimde 23 ünde aşımız var babamız o gün nöbetçi kara kara düşünüyorum o gece ateşi çıkarsa napcam tek başıma diyeeee şimdiden sıkıntısı sardımafoldumbenmafoldumben

özgecim saol canım...
gülcancım inşallah ateşi çıkmaz canım oğlunun.bizim ilk aşılarında çıkmadı.bu kalan aşıda çıktı yawrum hiç kıyamıyor insan gerçekten.

bahar çok geçmiş olsun canım.. benim kızında iki gündür çok hafif ateşi var 37,4 falan neden olduğunu anlayamadım bir kaşık şurup verdim dün geceden beri bir daha çıkmadı.. eslem sende ihmal etme hemen götür aşılarını yaptır.. en öönemli aşılar bu ay vuruluyo zaten..

ah canım kıyamam kızına. 16,5 dereceye düştü şükür ateşi canım. sürekli ölçüyorum. kulaktan ölçen aletten de sipariş vermiştim koltukaltında çubuğu tutmak baya zor oluyor.şurup etki ediyor allahtan düşürüyor canım ya.

hüsniyecim kuşun kanadından kaparlarmış şimdi bebeklerimiz.babanem öyle diyor canım. koltukaltına kasıklarına ve alnına ıslak havlu koy canım.iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…