ah canım kıyamam kızına. 16,5 dereceye düştü şükür ateşi canım. sürekli ölçüyorum. kulaktan ölçen aletten de sipariş vermiştim koltukaltında çubuğu tutmak baya zor oluyor.şurup etki ediyor allahtan düşürüyor canım ya.
canım arada olur öyle ya. havalar soğuk artık malum. allah korusun meleklerimizi hepimizin.sağol canım.. bir daha çıkarsa doktora götürcem hemen.. kulaktan ateş ölçerler çok pratik oluyo.. iyiki almışım.. sende iyi yapmışsın en önemli şey aslında ateş ölçer bir bebek için.. ummarım senin oğluşununda ateşi yükselmez rahatlar yavrum..
merhabalar canlarım. oğluşum ateşlendi sabaha karşı. sabah ezanına yakın uyandı kuzum emzirdim falan ama alnı sıcaktı. koltukaltından derece ile ölçtüm. 37,2 çıktı. makattan ölçtüm 38 çıktı. hemen ıslak havlularla alnına koltukaltına ve kasıklarına kompress yaptım. kuzum üşüdü falan ama hiç ağlamadı o haliyle bile aguuu yapıp gülümsüyordu. neyse yarım saat kadar uğraştık babasıyla şükür düşürdük ateşini. sabah yine 36,8 çıktı ateşi. ılık banyo yaptırdım düşürdük şimdi uyuyor kuzum. ama çok korktum ilk olduğu için herhalde. bir de bu nasıl bir sevgidir Rabbim ona geleceğine bana gelsin diyor insan kıyamıyor yaaaa..
baharcım geçmiş olsun canım kıyamam ben alı efe ye o halıyle bıle demek gülümsüyordu sıpa ya iyice çıkmadan atlamışınız insan nasıl üzülüyor dimi ona gelecegine bize gelsin herşey....... bizimde 23 ünde aşımız var babamız o gün nöbetçi kara kara düşünüyorum o gece ateşi çıkarsa napcam tek başıma diyeeee şimdiden sıkıntısı sardımafoldumbenmafoldumben
bahar çok geçmiş olsun canım.. benim kızında iki gündür çok hafif ateşi var 37,4 falan neden olduğunu anlayamadım bir kaşık şurup verdim dün geceden beri bir daha çıkmadı.. eslem sende ihmal etme hemen götür aşılarını yaptır.. en öönemli aşılar bu ay vuruluyo zaten..
sağol canım.. bir daha çıkarsa doktora götürcem hemen.. kulaktan ateş ölçerler çok pratik oluyo.. iyiki almışım.. sende iyi yapmışsın en önemli şey aslında ateş ölçer bir bebek için.. ummarım senin oğluşununda ateşi yükselmez rahatlar yavrum..
KIZLAR herkese merhaba, yaaa benim bebiş emmicek herhalde 2-4 dakka emip bırakıyordu şimdi onuda zorla ben emziriyorum ne yapmalıyımmmm yardım edinnnnn... çok halsiz kaldı laf dinlemeye hali yok bakışları bile dondu... emmesini nasıl artırabilirim
ya kızlar şimdi bişi dicem...bizim doktora dedimki...bize bi ateş düşürücü yazıverin aşıya gitmeden veriyim çocuguma dedim..şimdiki aşılar ateş yapmıyor gerek yok dedi...ben iki kızımdada hiç vermedim ateş düşürücü dedi...şimdi ben onamı inannayım burda yazılanları okudukça doktora sinirleneyimmi...oysaki saglık ocagondaki ebelerde demişti gelmeden ateş düşürücüsünü ver diye :S
Baharcım çok geçmiş olsun o durumu çok iyi bilirim seni çok iyi anlıyorum insan bir an ne yapacağını şaşırıyor korkudan çok şükür ki ben eşimden çok daha soğuk kanlıyım böyle durumlarda... İnşallah tekrar aynı durumu yaşamazsınız canım.
Canım benim kıyamam sana yaaa hiç atlama aşıdan hemen sonra fitilini veya şurubunu , en az 1 gün boyuncada 6 saatte bir vermeye devam et meark etme bu şekilde bir şey olmaz. Bizim hatamız ateş düşürücü vermemekten kaynaklandı yoksa verdiğin takdirde ateş yükselmiyor yine de sen tetikte olursun canım inşallah birşeycik olmadan atlatırsnız.
Çingenecim senin kızına da çok geçmiş olsun yaa durup dururken neden böyle bir durum oldu ki ve nasıl anlayıpta ateşini ölçme gereği duydun? Bencede canım eğer tekarar çıkarsa mutlaka doktora göster. Bu arada şu kulaktan ateşölçeri bende aldım 100TL bayıldım hatta Braun Termoscan Kulaktan Ateşölçer aldığım ama hiç memnun kalmadık her ateş ölçümünde yeni bir filtre kullanmalısın aşı gecemizde 1 paket filtreyi bitirdik , onunda paketi 15TL... O yüzden hiç hoşumuza gitmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?