2009 Eylül Anneleri

sağol canım.. bir daha çıkarsa doktora götürcem hemen.. kulaktan ateş ölçerler çok pratik oluyo.. iyiki almışım.. sende iyi yapmışsın en önemli şey aslında ateş ölçer bir bebek için.. ummarım senin oğluşununda ateşi yükselmez rahatlar yavrum..

canım arada olur öyle ya. havalar soğuk artık malum. allah korusun meleklerimizi hepimizin.

KIZLAR herkese merhaba, yaaa benim bebiş emmicek herhalde 2-4 dakka emip bırakıyordu şimdi onuda zorla ben emziriyorum ne yapmalıyımmmm yardım edinnnnn... çok halsiz kaldı laf dinlemeye hali yok bakışları bile dondu... emmesini nasıl artırabilirim

Baharcım çok geçmiş olsun o durumu çok iyi bilirim seni çok iyi anlıyorum insan bir an ne yapacağını şaşırıyor korkudan çok şükür ki ben eşimden çok daha soğuk kanlıyım böyle durumlarda... İnşallah tekrar aynı durumu yaşamazsınız canım.

Canım benim kıyamam sana yaaa hiç atlama aşıdan hemen sonra fitilini veya şurubunu , en az 1 gün boyuncada 6 saatte bir vermeye devam et meark etme bu şekilde bir şey olmaz. Bizim hatamız ateş düşürücü vermemekten kaynaklandı yoksa verdiğin takdirde ateş yükselmiyor yine de sen tetikte olursun canım inşallah birşeycik olmadan atlatırsnız.

Çingenecim senin kızına da çok geçmiş olsun yaa durup dururken neden böyle bir durum oldu ki ve nasıl anlayıpta ateşini ölçme gereği duydun? Bencede canım eğer tekarar çıkarsa mutlaka doktora göster. Bu arada şu kulaktan ateşölçeri bende aldım 100TL bayıldım hatta Braun Termoscan Kulaktan Ateşölçer aldığım ama hiç memnun kalmadık her ateş ölçümünde yeni bir filtre kullanmalısın aşı gecemizde 1 paket filtreyi bitirdik , onunda paketi 15TL... O yüzden hiç hoşumuza gitmedi.

aynen benim kızda öyle...ama benimkisi biberona alıştı da emmiyoseninikisi sadece anne sütü alıyorsa neden emmiyoki acaba...:uhm:

ya kızlar şimdi bişi dicem...bizim doktora dedimki...bize bi ateş düşürücü yazıverin aşıya gitmeden veriyim çocuguma dedim..şimdiki aşılar ateş yapmıyor gerek yok dedi...ben iki kızımdada hiç vermedim ateş düşürücü dedi...şimdi ben onamı inannayım burda yazılanları okudukça doktora sinirleneyimmi...oysaki saglık ocagondaki ebelerde demişti gelmeden ateş düşürücüsünü ver diye :S

Bizim sağlık ocağındaki hemşire ateş yapmaz dedi , ama doktorda yapar dedi. Onların zaten hiçbirinin lafları birbirini tutmuyor ki bence aşı ateş yapıyor ama belki bebeğin bünyesine göre değişiklik gösterebilir, benim bebeğimde yaparken senin bebeğinde yapmayabilir ama riske atmaya ne gerek var ki?

sağol canım şimdilik daha ateşi yükselmedi umarım yükselmezde.. kafası sıcak gibi geldi o yüzden ölçtüm ateşini.. daha üç günlükken açlıktan ateşi çıkmıştı o zaman sadece ben anlayabilmiştim.. annem ve hemşire gayet normal derken bir ölçtüm 38 çıktı sanırım annelik iç güdüsü.. o zamandan beri her elime sıcak geldiğinde ölçüyürom .. bende braun kullanıyorum 90 tl civarıydı sanırım.. belkide ikimizinki de aynıdır.. ben memnunum evet filtresi biraz pahalı ama olsun artık..

hanımlar aşı için ateş düşürücü ne veriyorsunuz?
ben geç kaldım aşıya, unutmuşum, pazartesi günü götürcem kızı sağlık ocağına
ateş düşürücü ne verdiniz? bende kullanayım

kızlar selam.günlerdir uğraşıyorum bavul falan dışarda işler içerde işler.Evelallah annem olmasa yandımdı.bırakacak kimsem yok diyorsunuzya Allah yardım etsin.ateşlenmiş bebişlerimiz canlarım geçmiş olsun.tek tek alıntı yapmak isterdim ama geçmişi bile okuyamadım tam günlerdir.açık duruyor ama bakabilene aşkolsun.bebişko kucakta ,arada derede bavul yap derken yine bulgaristan yolcusuyuz yarın hayırlısı ile.ama artık kocam ben ve oğluşum bi aile olarak beraber olacağız ona seviniyorum.bunca zaman annemdeydim o da orada.kesin dönüş yapacaktık ama işini tam ayarlamadan girişemedik.hayırlısı bakalım.orada eşim laptopunu akşamları getirecek öyle giricem inşallah.yoksa sizden ayrı oralarda çook zor.yılbaşında izmire gelices inşallah nasipse.baharcım sendeki buluşmaya katılamıcams yaaaöpüyorum sizi hepinizi bebişleride.mucksssssss.

kızlar dun gece hiç uyumadık. bugunde 3 aşı vurulduk. bizim dr umuz da ateş konusunda %80 ates yapmaz dedi. ama garanti etmedi tabiki. evde bulunsun diye calpol ve paranox verdi. alitunanın gazı ıyıce artmış ne yıyorsun dedı. dedımkı yemek yememe bile izin vermiyorki:) sütetki laktozu sindiremiyor olabilirmiş. bi ilaç verdi. onu deneyecegız bakalım

şimdiden yolunuz açık olsun ayfercim
Allah yardımcın olsun, arada gir mutlaka
eşin ve bebeğin yanında olsunda mekan fark etmez dimi?
ayrı yaşamak çok daha zor bence

slm kızlar yaa ne oldu benim tıckerıma resimli diye yasakladılarmı herkesin değişmş...

normal bildiğin paranox.ama s ibaresi falan yok canım ya.

bu arada sağolun kızlar dediğiniz gibi artık hayırlısıyla kavuşalım yaf:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…