kızlar benim kızım bugunlerde sırt üstü yatarken başını öyle bir kaldırıyorki beline kadar resmen oturmak istiyor gibi...normalmiki bu aylarda...
iyi şeker sen nasılsınnn?bebişko nasıl?o engin bilgilerinden bekliyos he oradaki doktorlarında görüşlerini alıyoruz sayende kuşum.selam kizlar nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bebisler nasillllllllllllllllllllllllll
Ayfercim hadi gözünaydın kocacığına kavuşuyorsun oralar buralara benzemez muhtemelen ama ne yapacaksın insanın yeri eşinin yanı ki hele hele çocukta varsa ayrı gayrı zor olur. Hadi hayırlı yolculuklar canımcım vardığında hbr ver mutlaka... :gitme:
Sivaslı evet canım bu aylarda normal benim kızımda aynı hatta artık pusetine asla bağlamadan koymuyorum belli olmuyor oturabilirim sanıyor galiba kuşum kaydirigubbakcemile3
iyi şeker sen nasılsınnn?bebişko nasıl?o engin bilgilerinden bekliyos he oradaki doktorlarında görüşlerini alıyoruz sayende kuşum.
ayy dilekcim valla babasına msnde bebek gösteriyordum.onada banada zordu.şükür bugüne ya.ancak çarşamba nete girebilicem.bağlanıcakmış.o zamana kadar ayrı durmakda zor anacım sziden valla.
iyi şeker sen nasılsınnn?bebişko nasıl?o engin bilgilerinden bekliyos he oradaki doktorlarında görüşlerini alıyoruz sayende kuşum.
ayy dilekcim valla babasına msnde bebek gösteriyordum.onada banada zordu.şükür bugüne ya.ancak çarşamba nete girebilicem.bağlanıcakmış.o zamana kadar ayrı durmakda zor anacım sziden valla.
ayy tabi ya.inan benden önce bebişi öpesi geldi kocişin:)bu arada orada bulgar hattım var.mesaj atarım muhakkak.hemde telefonum bulunmuş olur sizdede canım benim nasılda ilgilenir arkadaşıyla ayy:)Tabi ya canım zor olmaz mı hiç yaa eşimin 1 haftalık eğitimlerinde bile mahvoluyoruz resmen hele hele şimdi Defne de var eşim ağlaya ağlaya bir haller olur o nedenle çok ii anlıyorum sizi eşin bayram ilan eder herhalde vardığınız günü. Tamam canımcım çrş günü hbr ver öyleyse zaten cep numaran var gelmezsen ararım:)) Kendine ve erdal Efe'ye çok ii bak.
dinlenmek icin birazcik siteye kacdim iyilik seker bebisde iyi her 2 haftada bir aile birligi doktoruna gidiyoruz ayda 1de ozelle allaha sukur hersey iyi buarada bebeklerinizi fazla sampuanla yikamayin kis gunu vucudunda kuruluk yapiyormus basindada deri dokulmesi onun yerine suya biraz zeytin yag ve sut kaymagi koyun yikayin ilik suylada durulayin bebislerinizi cildi cok guzel oluyor bizim burasi suan kissssss(herzaman oldugu gibi)
AYFERCIM seker nereye yolculuk kocisine kavusuyormussun gozun aydin allah yolunun acik ettsin gittiginde haber verrrrrrrrrrr bebisi saglam giydir dezenfekte ilaci tasi yaninda veyada kolanya bneolur olmazzzzzzzzz.
Bebeğini en az 2 saatte bir emzir becerebilirsen 3 saat ara ver.Doktoruma aynı sorunla gitmiştim bana bunu söylemişti.KIZLAR herkese merhaba, yaaa benim bebiş emmicek herhalde 2-4 dakka emip bırakıyordu şimdi onuda zorla ben emziriyorum ne yapmalıyımmmm yardım edinnnnn... çok halsiz kaldı laf dinlemeye hali yok bakışları bile dondu... emmesini nasıl artırabilirim
kızlar selam.günlerdir uğraşıyorum bavul falan dışarda işler içerde işler.Evelallah annem olmasa yandımdı.bırakacak kimsem yok diyorsunuzya Allah yardım etsin.ateşlenmiş bebişlerimiz canlarım geçmiş olsun.tek tek alıntı yapmak isterdim ama geçmişi bile okuyamadım tam günlerdir.açık duruyor ama bakabilene aşkolsun.bebişko kucakta ,arada derede bavul yap derken yine bulgaristan yolcusuyuz yarın hayırlısı ile.ama artık kocam ben ve oğluşum bi aile olarak beraber olacağız ona seviniyorum.bunca zaman annemdeydim o da orada.kesin dönüş yapacaktık ama işini tam ayarlamadan girişemedik.hayırlısı bakalım.orada eşim laptopunu akşamları getirecek öyle giricem inşallah.yoksa sizden ayrı oralarda çook zor.yılbaşında izmire gelices inşallah nasipse.baharcım sendeki buluşmaya katılamıcams yaaaöpüyorum sizi hepinizi bebişleride.mucksssssss.
kızlar dun gece hiç uyumadık. bugunde 3 aşı vurulduk. bizim dr umuz da ateş konusunda %80 ates yapmaz dedi. ama garanti etmedi tabiki. evde bulunsun diye calpol ve paranox verdi. alitunanın gazı ıyıce artmış ne yıyorsun dedı. dedımkı yemek yememe bile izin vermiyorki:) sütetki laktozu sindiremiyor olabilirmiş. bi ilaç verdi. onu deneyecegız bakalım
kızlar benim kızım bugunlerde sırt üstü yatarken başını öyle bir kaldırıyorki beline kadar resmen oturmak istiyor gibi...normalmiki bu aylarda...
merhaba ben ekim annesiyim.çingene adlı arkadaşımız sütünü sağa sağa çoğaltmış.acaba hangi marka pomba kullanıyorsunuz.benimde ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler.Allah herkese ve bebeklerine sağlık sıhhat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?