2009 Eylül Anneleri

ayfercim iyi yolculuklar sana..ee artık kocişine kavuşma zamanı geldi :)

ya bu arada benim fitil paranox s...calpol fılanda yok bende yaaa....

kızlar benim kızım bugunlerde sırt üstü yatarken başını öyle bir kaldırıyorki beline kadar resmen oturmak istiyor gibi...normalmiki bu aylarda...

kızlar benim kızım bugunlerde sırt üstü yatarken başını öyle bir kaldırıyorki beline kadar resmen oturmak istiyor gibi...normalmiki bu aylarda...

canım çok sağolasın.aman Allah kimseye ayrılık vermesin.bebişkona gelince valla tu tu tu maşallah diyeyim anacım kuvvetli demek ki yavrun.

selam kizlar nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bebisler nasillllllllllllllllllllllllll

Ayfercim hadi gözünaydın kocacığına kavuşuyorsun oralar buralara benzemez muhtemelen ama ne yapacaksın insanın yeri eşinin yanı ki hele hele çocukta varsa ayrı gayrı zor olur. Hadi hayırlı yolculuklar canımcım vardığında hbr ver mutlaka... :gitme:

Sivaslı evet canım bu aylarda normal benim kızımda aynı hatta artık pusetine asla bağlamadan koymuyorum belli olmuyor oturabilirim sanıyor galiba kuşum kaydirigubbakcemile3

selam kizlar nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bebisler nasillllllllllllllllllllllllll
iyi şeker sen nasılsınnn?bebişko nasıl?o engin bilgilerinden bekliyos he oradaki doktorlarında görüşlerini alıyoruz sayende kuşum.

ayy dilekcim valla babasına msnde bebek gösteriyordum.onada banada zordu.şükür bugüne ya.ancak çarşamba nete girebilicem.bağlanıcakmış.o zamana kadar ayrı durmakda zor anacım sziden valla.

Tabi ya canım zor olmaz mı hiç yaa eşimin 1 haftalık eğitimlerinde bile mahvoluyoruz resmen hele hele şimdi Defne de var eşim ağlaya ağlaya bir haller olur o nedenle çok ii anlıyorum sizi eşin bayram ilan eder herhalde vardığınız günü. Tamam canımcım çrş günü hbr ver öyleyse zaten cep numaran var gelmezsen ararım:)) Kendine ve erdal Efe'ye çok ii bak.

dinlenmek icin birazcik siteye kacdim iyilik seker bebisde iyi her 2 haftada bir aile birligi doktoruna gidiyoruz ayda 1de ozelle allaha sukur hersey iyi buarada bebeklerinizi fazla sampuanla yikamayin kis gunu vucudunda kuruluk yapiyormus basindada deri dokulmesi onun yerine suya biraz zeytin yag ve sut kaymagi koyun yikayin ilik suylada durulayin bebislerinizi cildi cok guzel oluyor bizim burasi suan kissssss(herzaman oldugu gibi)
AYFERCIM seker nereye yolculuk kocisine kavusuyormussun gozun aydin allah yolunun acik ettsin gittiginde haber verrrrrrrrrrr bebisi saglam giydir dezenfekte ilaci tasi yaninda veyada kolanya bneolur olmazzzzzzzzz.

ayy tabi ya.inan benden önce bebişi öpesi geldi kocişin:)bu arada orada bulgar hattım var.mesaj atarım muhakkak.hemde telefonum bulunmuş olur sizdede canım benim nasılda ilgilenir arkadaşıyla ayy:)

canım bak iyi hatırlattın bravo valla.hemen koyem çantaya.sağol ya.ben bulgaristana gidiyorum canım.orada yol inşaatında mühendis eşim.tabi mecburen oradayız ama vizem bitmişti hamilelik derken neredeyse bir senedir kocişi 1 ay gördüm bölük pörçük.e şimdi bebek var şükürler olsun.onada vize aldık ama turistik.yine döncem Türkiye'ye uzun süreli oturum alana kadar.zaten Allah kerim bakalım bundan sonra.

gözün aydın ayfer.. babsı görsün oğluşunu da rahat rahat koklasın.. onlar içinde çok zordur be yavrusundan ayrı kalmak..

ayfercim hayırlı yolculuklar. Allah yolunuzu acık etsın..

bendeki fitilde paranox. dr a sordum s ile farkı ne diye. s olmayanlarda uyusturcu bir madde varmıs. gunde 2 den fazla kullananlar için uygun değilmiş. ben fazla kullanmadıgım için paranox kullanmamda sakınca yokmus.

Bebeğini en az 2 saatte bir emzir becerebilirsen 3 saat ara ver.Doktoruma aynı sorunla gitmiştim bana bunu söylemişti.

Ayfercimm iyi yolculuklar canım benim. Ne güzel eşine kavuşucaksın oğluşunda babasına. Allah hiç ayırmasın sizi

Geçmiş olsun Meryemcim.

Evet cnm benim kızda kalkıyor sürekli oturmak istiyor sanırım. Çok korkuyorum artık düşecek diye yalnız bırakmaya gelmezler valla.

merhaba ben ekim annesiyim.çingene adlı arkadaşımız sütünü sağa sağa çoğaltmış.acaba hangi marka pomba kullanıyorsunuz.benimde ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler.Allah herkese ve bebeklerine sağlık sıhhat versin

hayırlı olsun bebişin..medelanın mini pilli elektriklisini kullanıyorum canım.. umarım işine yarar

selam herkese
ayfercim iyi yolculuklar sağ salim kavuş eşine inş.bide gidince haber ver merak etmiyelim canım
meryemcim geçmiş olsun canım bebişine haftaya çarşamba bizimde aşımız varinş. sorunsuz atlatırız hepimiz bu günleri

boğazım ağrıyo benimki inş. hasta olmam ufff...

ayfercim iyi yolculuklar canım gözünüz aydın. spiralini taktırıp gitseydin bari ehih :)
meryemcim geçmiş olsun canım. ben de geçen gün unutup çikolatalı kek yedim. canım da baya istemiş yedim baya.bitirince aklıma geldi çikolatanın gaz yaptığı ama iş işten geçmişti.iki gün kıvrandı oğluşum
ya benim oğlan kalkmaya çalışmıyo hiç dönmeye de çalışmadı. eh o koca göbeği kaldırmak zor olacak tabe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…