2009 Eylül Anneleri

canım çok sağolasın.aman Allah kimseye ayrılık vermesin.bebişkona gelince valla tu tu tu maşallah diyeyim anacım kuvvetli demek ki yavrun.

saol canım iyi dileklerin için...
Şeniz

evet resmen oturmaya çalışıyor kuzum yaaaopuyorumnanaktan

saol cnm bende bunu merak ediyordum yani ben gönül rahatlıgıyla kullanabilirim öylemiyerimseniben

Bebeğini en az 2 saatte bir emzir becerebilirsen 3 saat ara ver.Doktoruma aynı sorunla gitmiştim bana bunu söylemişti.

ya ben her fırsat buldugumda emzirmeye çalışıyorum ama emmiyo yaaaaaaaaa....

herkese iyi pazarlar olsun bu arada:)

kız tülay ben şuan feci hastayım gerçi düzeldim biraz mecburen doktora gittim ilaç kullanıyom dogal yollarla atlatamadım soguk algınlıgımı...malesef antibiyotik ve bi ilaç daha kullanıyom doktor süte geçer ama bebegine zarar vermez dedi.aman dikkat et cnm kolay kolay atlatamıyo insan...:çok üzgünüm:senağlama

ayfercim hayırlı yolculuklar......Kocanada kavuşuyorsun hadi gözün aydın....

baharcım benimki kıpır kıpır.......yüz üstü yatırdığımda keyfi yerindeyse banamısın demiyor...kafayı bol bol dik tutuyor...ayferinde dediği gibi ilerde zorlanmak istemiyorsan yüz üstü yatır

selam kızlar. tülaycım biz sıkıntısız atlattık aşı olayını. inşallah sizinde öyle olur.

ayy inş. meryemcim

anaaaaaa çikolatalı kek gaz mı yapıo ben hep yiyom heheeee
ya bana yine misafir gelcek ölcem yaaa ufff gelmesinler artık

BENde dün yazmıştım emmiyone yapabilirim diye... dün akşam annem geldi ve göğüslerimin ikisinide sağdırttı iyice sağdıktan sonra biberonla vermeye çalıştık ama içmedi ardından bebişi uyuttuk sallayarak ve bende bol sıvı aldım durmadan bebiş 1 saat falan uyuduktan sonra gene huysuzlanarak kalktı annem şimdi emzirmeyi dene diyince denedim ilk memeyi yaladıktan sonra almadı tekrar ısrarlı ağzına verdik ve emmeye başladı... SONUÇ emmeye başladı annemin dediğine göre göğüste süt kaldığı için tadı kaçabilirmiş bozulabilirmiş arada sağ ki sütün temizlensin bebek daha ii emer dedi galba haklı bugünde ii emdi maşallah ve uyuyor rahat :) ahhh annem ahhhh eski topraklar biliyor galiba bu işi kızlar...

şuan için makinam yok en kısa zamanda alıcam elektrikli pompa...sen pompaylamı sagıyosun...bakalım bide öyle deneyelim ama benim zaten sütüm az ama bakalım denemekte fayda var.

canım arada yüzüstü yatırıyorum ben de. ah bizimki kucak kuşu babanenin sıcak kucağı varken hayatta uyanıkken yatmıyor. yüzüstü yatarken kafasını rahat kaldırıp çeviriyor benim kucağımda yüzüstü yatarken de kollarının üstüne kalkıyor çoğu zaman. ama normal yatarken dönmedi hiç. kıpır kıpırlık hep var canım o ayaklar kollar hiç durmuyor.

Canım önemli olan her fırsatta emzirmek değil.En az 2 aatte emzirmen acıkmasını sağlar.,hem bebeğin midesindekileri hazmettiği için gaz probleminiz olmaz.

evet 2 saatte bir emzirmek acıkıp düzgün yemesini sağlıyor ama gaz konusunda malesef aynı seyi düşünmüyorum.

sivaslı canım illa elektrikli almana gerek yok bak ben lansinohun manuel pompasını aldım gayet rahat kullanıyorum canım.

cnm var benim manuel pompam ama hiç memnun degilim ben...toplasan iki gögüsten 20 cc anca çıkıyor..ama gögsüm boşalmamış oluyor genede yani tam anlamıyla çekmiyor sanırım sütü manuel pompa...:bbo:

Canım önemli olan her fırsatta emzirmek değil.En az 2 aatte emzirmen acıkmasını sağlar.,hem bebeğin midesindekileri hazmettiği için gaz probleminiz olmaz.

valla benim kız 2 saatte bile emmiyo..napsam ne etsem isteyerek emmiyo..çünkü biberona alıştı hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkksenağlamasenağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme:

evet 2 saatte bir emzirmek acıkıp düzgün yemesini sağlıyor ama gaz konusunda malesef aynı seyi düşünmüyorum.
Tamamen ortadan kalkmaz canım zaten.Fazla olmasını engeller yalnızca.Eski süt hazmedilmeden yenisi gelirse gaza sebep oluyormuş.Bu yönden gaz problemi olmaz.

Canım şimdi sen biberonla bebğini beslerken göğsünü açık tut bebeğnide tam doyurma arada biberonu çek göğsüne yapıştır ama hemen pes etme tekrar tekrar dene. Bu yöntemle biri tekrar göğsüne alıştımıştı.

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dilekcim gecmis olsun neoldu canim gogus ucunmu yaralandi.

saol canım 2 gün önce sabaha karşı göğsümde berbat bir acı ile kalktım sağ göğsüm davul gibi şişmişti dokunamıyordum bile. sanırım süt kanallarımdan biri tıkanmıştı ama şimdi düzeldi çok şükür ama nedense her iki göğsümdende sanki eskisi kadar süt gelmmiyor gibime geliyor.

canim ilik su masaji yap hemen aciyor emin ol beimde oyleydiiiii bana onu yaptilar hastanede ilik su masaji ve gogsunde yanma oldugundada soguk yogurt veya kaymak sur oda cok rahatlatiyor bol bol su ic ve emzirirkende su ic canim seni cok iyi anliyorum ayni olâyi bende yasadimmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…