hoşgeldin canım aramıza. hayırlı olsun bebeğin. kız mı erkek mi? azcık bahsedermisin kendinden?
teşekkür ederim baharcık ayrıca adaşım emel sanada teşekkürler bebeğim erkek.çook tatlı.ben öğretmenim giresuna tayin istedik yerleştik bebeğim dünyaya geldi.çok şükür gaz problemlemimiz yok ama biraz sallamaya alıştık. yavaş yavaş onu azaltmaya çalışıyorum.bazen emziğiyle uyuyor bazende sallanmak istiyor.eh o kadar olacak herhalde.bu arada resim nasıl ekleniyor ben de oğlumun resmini ekleyeyimde görün onu teyzeleri:)
canım çok sağolasın.aman Allah kimseye ayrılık vermesin.bebişkona gelince valla tu tu tu maşallah diyeyim anacım kuvvetli demek ki yavrun.
Ayfercim hadi gözünaydın kocacığına kavuşuyorsun oralar buralara benzemez muhtemelen ama ne yapacaksın insanın yeri eşinin yanı ki hele hele çocukta varsa ayrı gayrı zor olur. Hadi hayırlı yolculuklar canımcım vardığında hbr ver mutlaka... :gitme:
Sivaslı evet canım bu aylarda normal benim kızımda aynı hatta artık pusetine asla bağlamadan koymuyorum belli olmuyor oturabilirim sanıyor galiba kuşum kaydirigubbakcemile3
ayfercim hayırlı yolculuklar. Allah yolunuzu acık etsın..
bendeki fitilde paranox. dr a sordum s ile farkı ne diye. s olmayanlarda uyusturcu bir madde varmıs. gunde 2 den fazla kullananlar için uygun değilmiş. ben fazla kullanmadıgım için paranox kullanmamda sakınca yokmus.
Bebeğini en az 2 saatte bir emzir becerebilirsen 3 saat ara ver.Doktoruma aynı sorunla gitmiştim bana bunu söylemişti.
herkese iyi pazarlar olsun bu arada:)
ayfercim iyi yolculuklar canım gözünüz aydın. spiralini taktırıp gitseydin bari ehih :)
meryemcim geçmiş olsun canım. ben de geçen gün unutup çikolatalı kek yedim. canım da baya istemiş yedim baya.bitirince aklıma geldi çikolatanın gaz yaptığı ama iş işten geçmişti.iki gün kıvrandı oğluşum
ya benim oğlan kalkmaya çalışmıyo hiç dönmeye de çalışmadı. eh o koca göbeği kaldırmak zor olacak tabe :)
selam kızlar. tülaycım biz sıkıntısız atlattık aşı olayını. inşallah sizinde öyle olur.
ayfercim iyi yolculuklar canım gözünüz aydın. spiralini taktırıp gitseydin bari ehih :)
meryemcim geçmiş olsun canım. ben de geçen gün unutup çikolatalı kek yedim. canım da baya istemiş yedim baya.bitirince aklıma geldi çikolatanın gaz yaptığı ama iş işten geçmişti.iki gün kıvrandı oğluşum
ya benim oğlan kalkmaya çalışmıyo hiç dönmeye de çalışmadı. eh o koca göbeği kaldırmak zor olacak tabe :)
saol canım iyi dileklerin için...
Şeniz
evet resmen oturmaya çalışıyor kuzum yaaaopuyorumnanaktan
saol cnm bende bunu merak ediyordum yani ben gönül rahatlıgıyla kullanabilirim öylemiyerimseniben
ya ben her fırsat buldugumda emzirmeye çalışıyorum ama emmiyo yaaaaaaaaa....
kız tülay ben şuan feci hastayım gerçi düzeldim biraz mecburen doktora gittim ilaç kullanıyom dogal yollarla atlatamadım soguk algınlıgımı...malesef antibiyotik ve bi ilaç daha kullanıyom doktor süte geçer ama bebegine zarar vermez dedi.aman dikkat et cnm kolay kolay atlatamıyo insan...:çok üzgünüm:senağlama
ayfercim hayırlı yolculuklar......Kocanada kavuşuyorsun hadi gözün aydın....
baharcım benimki kıpır kıpır.......yüz üstü yatırdığımda keyfi yerindeyse banamısın demiyor...kafayı bol bol dik tutuyor...ayferinde dediği gibi ilerde zorlanmak istemiyorsan yüz üstü yatır
ya ben her fırsat buldugumda emzirmeye çalışıyorum ama emmiyo yaaaaaaaaa....
Canım önemli olan her fırsatta emzirmek değil.En az 2 aatte emzirmen acıkmasını sağlar.,hem bebeğin midesindekileri hazmettiği için gaz probleminiz olmaz.
sivaslı canım illa elektrikli almana gerek yok bak ben lansinohun manuel pompasını aldım gayet rahat kullanıyorum canım.
Canım önemli olan her fırsatta emzirmek değil.En az 2 aatte emzirmen acıkmasını sağlar.,hem bebeğin midesindekileri hazmettiği için gaz probleminiz olmaz.
Tamamen ortadan kalkmaz canım zaten.Fazla olmasını engeller yalnızca.Eski süt hazmedilmeden yenisi gelirse gaza sebep oluyormuş.Bu yönden gaz problemi olmaz.evet 2 saatte bir emzirmek acıkıp düzgün yemesini sağlıyor ama gaz konusunda malesef aynı seyi düşünmüyorum.
cnm var benim manuel pompam ama hiç memnun degilim ben...toplasan iki gögüsten 20 cc anca çıkıyor..ama gögsüm boşalmamış oluyor genede yani tam anlamıyla çekmiyor sanırım sütü manuel pompa...:bbo:
valla benim kız 2 saatte bile emmiyo..napsam ne etsem isteyerek emmiyo..çünkü biberona alıştı hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkksenağlamasenağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme:
Dilek nasıl oldun, göğsün düzeldi mi?
Evet canım düzeldi ama süt eskisi gibi çok gelmiyor her iki göğsümdende düzelmesini ümit ederek sağmaya devam ediyorum
selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dilekcim gecmis olsun neoldu canim gogus ucunmu yaralandi.
saol canım 2 gün önce sabaha karşı göğsümde berbat bir acı ile kalktım sağ göğsüm davul gibi şişmişti dokunamıyordum bile. sanırım süt kanallarımdan biri tıkanmıştı ama şimdi düzeldi çok şükür ama nedense her iki göğsümdende sanki eskisi kadar süt gelmmiyor gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?