2009 Eylül Anneleri

dilekcim geçmesine çok sevindim canım. ya demek istediğin mamayı hazırlarken su yerine anne sütüyle hazırlamak mı? olur mu ki öyle?
tülaycım walla burda hepimiz kardeş gibi olduk. benim aklıma girmeyenler geliyor habire. e insan meraklanıyor nasıllar iyiler mi falan dimi tatlım ya. poffff.

saol dilek çim yaa valla iyiki varsın canım benim

maaşallahhh ezgi naz kocuman olmuşşş yaffff bide tokasımı var başında yerim ben onu yaaaaaa

aynen baharcım bende ailemden çok sizlerle görüşüyorum yazışarak valla...özlüyorum ve merak ediyorum....bebeklerini kendi çocuğum gibi seviyorum...iyiyki bu forum var...iyiki de tanıştık kısss 1 yıl oldu burada neler paylaştık.Allah ayırmasın inş.iyi günde kötü günde paylaşmaya devam............kaydirigubbakcemile5

meraba kızlar. nasılsınız? küçük melekler nasıl. inşallah herşey yolundadır.
ben ve kızım cok şükür iyiyiz.
gecen hafta perşembe gün aşımız vardı. cok korkuyordum ateşlenecek die ama şükür sorunsuz atlattık bu aşıyıda. aşıya gitmeden 15 dakika önce falan calpol verdim.onun sayesinde cıkmadı ateşi kızımın.
eger henüz aşı olmayanlar varsa tavsiye ederim aşıdan önce verin şurubu.

Sende iyiki varsın canım benim ne demek seninde dediğin gibi halil ibrahimde benim oğlum:)
Ayyy tatlım benim yaa Özgecim maşallah koca kız olmuş Ezgi Naz. Ultrason görüntülerini paylaşıyorduk hatırlıyor musunuz şimdi gerçek resimlerini :)
Fesleğencim bende tam 2. ayda çektirdim çünkü 2. ay önce çektirildiğinde net anlaşılmıyormuş.

ay evet dilek yaa ultrason görüntülerinden gram larını hesaplayarak test sonuçlarımızı paylaşarak geldik bu günlere...çok duygulanıyorum ben hamilelik dönemini düşününce nedense...rüyada gibiyim hala oğlum kollarımda çok şükür Allah ım her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş.

haydeeeeee buyrun bakalım bizim doktor 1.ay kontrolünde istedi kalça ultrasonunu gittik çektirdik doktor zaten ultrasonla bakmadan çok iyi dedi sonra baktı ultrasonla bi daha gelmenize gerek yok dedi.

ben yüzüne kendi sütümden sürüyorum azcık..biraz bekliyo sonra ılık suya batırılmış pamukla temziliyorum çok iyi geliyor...dene istersen...

anne sütünü pamuğa sıkıp yüzünü siliyorum çok iyi geliyor bebişime...tavsiye ederim.ilk kurutuyormus gibi gelsede işe yarıyor...

Kızlar ya defnenin yüzü isilik oldu ve çok kuru siz hiç yüz için birşeyler kulanıyor musunuz
?

ben banyodan sonra bebek yağı sürüyom canım.halil ibrahiminde yüzü özellikle alnı çok kuru pütür pütür oluyo...tüm vücuduna yüzüne de sürüyom memnunum valla kurumuyo cildi...sen de dene bence

oyyyyy özgemin kuzusuna bak yaaaa. maşallahhh ne güzel gülmüş öyle o. amanın tokası da varmış yesinler onun tokasını yaaaa...

saol dilek çim yaa valla iyiki varsın canım benim

maaşallahhh ezgi naz kocuman olmuşşş yaffff bide tokasımı var başında yerim ben onu yaaaaaa

Teşekkür ederiz teyzeleri. Valla zaman ne çabuk geçiyor dimi.? İnş. daha uzun seneler burdan resimlerini paylaşırız kuzuların.

Kızlar ya defnenin yüzü isilik oldu ve çok kuru siz hiç yüz için birşeyler kulanıyor musunuz
?

Ben kendi sütümle siliyorum cnm çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…