saol dilek çim yaa valla iyiki varsın canım benimÇok sağol Demetcim.
Tülaycım bende öyle düşünüyorum eğer sütüm yeterse 6. aydan sonra başlıycam ek gıdalara ama 4. aydan sonrada yavaş yavaş tattırıcam parmağın ucuyla bazı gıdaları o gün geldiğinde ben sana yardımcı olurum canım benim sen hiç sıkılma.
Ebruum ben önce kaynar suyun içinde sabunla yıkıyorum sonra iyice duruluyorum sonrada sterilize mak. aldım onun içine koyup sterilize ediyorum sen nasıl yapıyorsun?
dilekcim geçmesine çok sevindim canım. ya demek istediğin mamayı hazırlarken su yerine anne sütüyle hazırlamak mı? olur mu ki öyle?
tülaycım walla burda hepimiz kardeş gibi olduk. benim aklıma girmeyenler geliyor habire. e insan meraklanıyor nasıllar iyiler mi falan dimi tatlım ya. poffff.
Sende iyiki varsın canım benim ne demek seninde dediğin gibi halil ibrahimde benim oğlum:)
Ayyy tatlım benim yaa Özgecim maşallah koca kız olmuş Ezgi Naz. Ultrason görüntülerini paylaşıyorduk hatırlıyor musunuz şimdi gerçek resimlerini :)
Fesleğencim bende tam 2. ayda çektirdim çünkü 2. ay önce çektirildiğinde net anlaşılmıyormuş.
Kızlar ya defnenin yüzü isilik oldu ve çok kuru siz hiç yüz için birşeyler kulanıyor musunuz
?
Kızlar ya defnenin yüzü isilik oldu ve çok kuru siz hiç yüz için birşeyler kulanıyor musunuz
?
?
oyyyyy özgemin kuzusuna bak yaaaa. maşallahhh ne güzel gülmüş öyle o. amanın tokası da varmış yesinler onun tokasını yaaaa...
saol dilek çim yaa valla iyiki varsın canım benim
maaşallahhh ezgi naz kocuman olmuşşş yaffff bide tokasımı var başında yerim ben onu yaaaaaa
Sende iyiki varsın canım benim ne demek seninde dediğin gibi halil ibrahimde benim oğlum:)
Ayyy tatlım benim yaa Özgecim maşallah koca kız olmuş Ezgi Naz. Ultrason görüntülerini paylaşıyorduk hatırlıyor musunuz şimdi gerçek resimlerini :)
Fesleğencim bende tam 2. ayda çektirdim çünkü 2. ay önce çektirildiğinde net anlaşılmıyormuş.
?
senin tokanı yesinler.... kocamn olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?