işteydim eve geldim şimdik canım. babanem bakıyor kuzuya. alışmaya çalışıyorum.evet baharcım herzamanki gibi yaptımm kabul etmiyor yöneticiye msj attım bakalım yardımcı olucakmı..
iştemisin canım..kuzun napıyor..
Maşallah cnm kuzuya çok şeker. Benim kızda yavaştan başladı agular demeye. Kimbilir konuşunca ne tatlı olacaklar. Allahım hepimize o günleri göstersin inş.
B]Yapmazmı cnm aynen. Çok tatlılar yaa seyretmeye doyamıyorum. Cep telefonuma videolarını çekiyorum işyerinde izleyim diye[/B]
işteydim eve geldim şimdik canım. babanem bakıyor kuzuya. alışmaya çalışıyorum.
benim minnoşta karnı doyduktan sonra suratıma gülen gözlerle bakıp aagguuu yapıyo konuşayım onla diye. aman laf atıveriyom kendinden geçiyo gülerken yaaaa. babanemle dizlerimizi dövüyoz sevinçten o öyle yaptıkça. bir de konuşursa ne yaparım bilemiyorum walla. özgecim bolbol resim falan götür yanında. ben bütün gün açıp açıp bakıyorm seviyom kuzumun resimlerini...
Ayy ben ona bakmaktan nasıl çalışıcam acaba onu merak ediyorum :)))))
kızlar maşallah diyim benim kız çok akıllı, günde 16 saate kadar yakın uyuyo, görümcem ben tembel olduğum için Allah dağına göre kar verir diyo... maşallah diyim kzıma ya, çok akıllı....
canım no frost da derin dondurucu olmuyor mu? derecesi önemli sanırsam. -18 - 22 falan. bi de neden sütlerinizi saklıyorsunuz ki? 6.ayda zaten ek besinler başlıcak hayli hayli yetmicek mi sütler? çalışcağınız zaman için saklıyorsanız gerek yok bence. sabahları st baya bol oluyor ben hemen sağıveriyorum yetiyor arada gidip emzirince tamamlanıyor.
hoşgeldin canım aramıza.
canım ben babe nin yulaf özlü kreını kullanıyorum.Kızlar ya defnenin yüzü isilik oldu ve çok kuru siz hiç yüz için birşeyler kulanıyor musunuz
?
yerım cıplak kralını senın yaa. benımkının meme ucu bu kadar belli değil:)heeyyy kral çıplak :)))
bu haline bende bayılıyorum:) gece bazen emzırırken uyuyorum bende bı uyanıyorum oooff nasıl derin uyumus esek:)benim oğlum emerken kendinden geçiyor da :))))
kızlar maşallah diyim benim kız çok akıllı, günde 16 saate kadar yakın uyuyo, görümcem ben tembel olduğum için Allah dağına göre kar verir diyo... maşallah diyim kzıma ya, çok akıllı....
ємєℓ;10126916 .!.:canım 6 aya kadar ek gıda vermeyi dusunmuyorum ben....5. ayın sonuna dogru baslarsam baslarım ancak.....
bugun ilk defa sutumu sagdım sag gogsumden 50 ml çıktı soldan ise 30 . . .ne kadar az degil mi o yuzden gece yatmadan once mama vermeye karar verdim en azından gece tok yatmıs olsun uyanmazda ustelik
şükretmelisin canım...gece 1 saat uğraştım ve 20 ml dahi inan çıkmadı...:gitme:
oh be gülay gelmiş gitmiş yahu aklım kaldı resmen. sütüne de maşallah. sarıkızdan çıkıyormu acep o kadarı? kocan haklı gülüm :)) inşallah sınavında da başarılı olursun canım.
emelcim kilo alımı iyiyse mama verme tatlım. obez olma tehlikesi varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?