2009 Eylül Anneleri

aaaaaa hakkat kral çıplak.:))) yiyim ben onun memişlerini maşallah

Çok tatlı oluyorlar ya meleğim benim maşallah

walla özgem her alt açma seansımız yarım saat sürüyor. ayaklarını öpüyom göbüşünü öpüyom kokluyom kuzumu... ele avuca gelmeye başladılar bayılıyom mıncıklamaya.
emerken doyunca kafayı arkaya atıp uyuyakalıyor çok komik oluyor özgem yaaa :))

:)) benim kızda emerken memede uyuyakalıyo birde gülüyo uykusunda çok şeker yaaaaaaa..

:)) benim kızda emerken memede uyuyakalıyo birde gülüyo uykusunda çok şeker yaaaaaaa..

evet ya nasıl gülüyorlar dimi :) bazen kahkaha bile atıyor deli. göbeğini titrete titrete. şimdilerde uykusunda meme emiyor gibi dilini çıkarıyor culk culk yapıyor. çok komik oluyo. senin kızda yapıyor mu?

oyyyy kara kuzu çok tatlı maşallahhhh. sen hala eldiven mi takıyorsun canım?
ayy canım çok güldüm oğluna maaşallah çok güzel bebeğin var.benimkide böyle yapıyor bazn aşık oluyorum o zaman ona.
saol canım. hem çok tatlı hem çok komik oluyorlar ya. daha ne resimler yakalıyorum. gerçek aşk buymuş zaten güzelim. ali efem hayatıma girdiğinden beri gerisi yalanmış diyorum...

cnm ellerini ısıtamıyo kansız biraz zeyneb ada kan şurubu başladık ondan arada takıyom eldiven ne olur olmazaa saol cnm benimm

heeyyy kral çıplak :)))

benim oğlum emerken kendinden geçiyor da :))))

slm kızlar ohh yaa topiğe neşe gelmiş...zemuszemus yerim ben bu kuzuları Allahım şükürler olsun ne kadr tatlılar yaa maaşalahh maaşalah tütütüüüü..... baharcım benimkide aynen öyle kendinden geçiyor... çok ballı bunlar yaa.. bugün banyo yaptırdımm uyuyor mızıldanıyor gibi umarım uyanmaz....

ehih bu eylül bebişlerinin hepsi alem o zaman yaaaa. Allah şükür canım elemsiz kedersiz atlattık zor zamanları. Allah güzel yazılar yazsın hepsine. hele banyodan sonra öp kokla ısır mıncıklar mis oluyorlar mis.

öyle valla bahar.. yaa çok güzel ticker yaptım kendime kabul etmiyor sistem kuzular vardı çok güzel yaa üff..

evet baharcım herzamanki gibi yaptımm kabul etmiyor yöneticiye msj attım bakalım yardımcı olucakmı..
iştemisin canım..kuzun napıyor..

Maşallah cnm kuzuya çok şeker. Benim kızda yavaştan başladı agular demeye. Kimbilir konuşunca ne tatlı olacaklar. Allahım hepimize o günleri göstersin inş.

evet ya nasıl gülüyorlar dimi :) bazen kahkaha bile atıyor deli. göbeğini titrete titrete. şimdilerde uykusunda meme emiyor gibi dilini çıkarıyor culk culk yapıyor. çok komik oluyo. senin kızda yapıyor mu?

Yapmazmı cnm aynen. Çok tatlılar yaa seyretmeye doyamıyorum. Cep telefonuma videolarını çekiyorum işyerinde izleyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…