selam kıslar kızıma bitürkü agu dedirteme dim videosunu çektim ama çok güzel güldü ekliyom videoyu bakmak istiyen olursa flaş açmadım gözlerini ışık etkilemesin die biras karanlık çek,im oldu
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
heeyyy kral çıplak :)))
benim oğlum emerken kendinden geçiyor da :))))
canim ilik suyla sil zeytin yagada birazcik kaymak koy oyle banyo yaptir butun teni nemli olur isilikde olmaz buarada islak hazir mendil kullanma defnemize suttunlede biraz silebilirsin ama sonra ilik suyla sil.Kızlar ya defnenin yüzü isilik oldu ve çok kuru siz hiç yüz için birşeyler kulanıyor musunuz
?
emelcim bende alcam aynısından ama ben gitti gidiyordan almayı düşünüyorum kargoda bedava hemde daha ucuz...
http://urun.gittigidiyor.com/Medela...us-Pompasi-Tekli-KARGO-BEDAV_W0QQidZZ21613815
İlk günaydın benden olsun :)
Süt sağıyorum az sonrada kızımı uyandırıcam nasılsınız geçmişi okudum biraz çok tşk ederim hepinize tavsiyeleriniz için bugün bende eğer imkanım olursa (çünkü bizim ev ilçenin girişinde babamın gelip beni alması lazım maalesef)çıkıp ya Gülayın dediği kremi alıcam yada motherlove diye % 100 organik bir krem daha varmış onu alıcam artık tirede gittiğim eczanede hangisi varsa onu alırım...araştırmalarım dahilinde edindiğim bilgilere görede bundan sonra asla yüzünden öpmücem en azından bir süre, daha az giydiricem ev zaten hep sıcak,sabahları yumurtayı 1 tane yiyicem,poposu için ıslak mendil kullanmıcam şimdilik bu kadar.
Bu arada kuzularınızın resimleride çok tatlı hepsine koca bir maşallah.
Gülcancım sıkılmışsın sende ahh canım arkadaşım benim üzme kendini yoksa bak yağızda hisseder üzülür bir süre idare edeceksin artık ne yapalım rahat olmaya çalış.
Baharcım ben sana numara verecektim ama kusura bakma ya unuttum süt sağdıktan sonra farikaya gidecektim apar topar çıktım babam gelince..
Ebrucum farketmiyor ya sabunun markası şu an duru kullanıyorum sabunun içindeki katkı maddeleri daha az diye pek çok yerde sabunla yıkayın diyordu bende baştan beri öyle yapıyorum ayrıca bunlar için satılan özel deterjanlarda var ama ben gerek duymadım almaya...
Bu arada dün fabrikaya gittim ve işe başladığımda bayramdan sonra artık genel müdürün asistanı olarak başlıcam bilmiyorum artık işlerden eskisi kadar çok sizinle olabilir miyim ama yurtdışlarına gittiğinde yine bol bol yazarım buraya...:lepi:
Gaz problemi biten ar mı?Ben ümidimi kestim artık sanki sonsuza kadar sürecek gibi geliyor kabus oldu günlerim...Bİ çocuk 24 saat sallanmak istermi ya..
günaydın laarrrr
bizde dr gidicez bugün 3 te bakalım oğlum ne kadar büyümüş???
dilek çim hayırlısı olsun çok Allah ım kolaylıklar ve başarılar nasip etsin sana inş. canım
tülaycım haydi bakalım paşanı götür doktora bize de haber ver.
dilekcim gözün aydın terfi etmişsin sanırım canım. sen bi daha yazmayınca ben de unutmuşum numarayı almayı tatlım gülay girdi ama şükür haber aldık.
gülcancım kuzummmm bence de bebişi eşine bırak azcık ya da onu da al şöle çık azcık dolaş tatlım kafanı dağıt evde oturmaktan da bunalıyor insan.
Ebrucum ben aklıma geldikçe çalıştırıyorum. öyle saatlerce değil mesela sabah 2 akşam 2 saat falan. baya etkili oluyor.
kızlar bebeklerinizi emziğe nasıl alıştırdınız ya? benim oğlum bir türlü istemiyor deli olcam. tamam emzik te çok iyi bişi değil ama çok işe yarıyor. akıl verin nooooloooorrrr :)
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ємєℓ;10135278 .!.:gunaydın canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?