2009 Eylül Anneleri

kızlar bende bu urunu kullanıyorum. medela startek mi ne oyle bişeydi benım aldıgımda. paketti. içinde 4 bıbron buzluk cantası 2 tane poşet. sterılıze için bişeyler vardı 170 e aldım.

gülcan canım dikkat et kendine. biraz kendine zaman ayır. ver mamasını babası yedırsın yarım saatte olsa dısarıya çık hava al. kaynananın gelıyor olması da senı sıkıntıya sokmus olabılır canım

gülcancım takma kafana canım yaaa...eşin 1 saat baksa sen biraz alışverişe çıksan ii gelir sanada canım olmazmı???*

heeyyy kral çıplak :)))

benim oğlum emerken kendinden geçiyor da :))))

Kızlar ya defnenin yüzü isilik oldu ve çok kuru siz hiç yüz için birşeyler kulanıyor musunuz
?
canim ilik suyla sil zeytin yagada birazcik kaymak koy oyle banyo yaptir butun teni nemli olur isilikde olmaz buarada islak hazir mendil kullanma defnemize suttunlede biraz silebilirsin ama sonra ilik suyla sil.

aaaallllahimmmmmmmmmmmmm hepsi bir melek yaaa masallah nazar degmesin yavrularimizaaaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq::Saruboceq:

buda benim melegimmmmmmmm

Son düzenleme:
selam kizlar
dilekcim ben bulasik deterjani ile kaynar suda yikayip sonra makinada sterilize ediyorum ama bulasik deterjani kullanmak pek icime sinmedi sen ne sabunu kullaniyorsun
ben alinin surati icin bisey kullanmiyorum sadece islak mendille siliyorum sabahlari bebe yagi surmedim hic
insallah defnenin yuzude gecer gulayin dedigi kremi al kullan bence

hepinizin kuzucuklarina masallah ne seker olmuslar hepsi buyumus valla
gunler su gibi akip geciyor zaten bu gunleri cok ozlicez

gulaycim masallah canim yaaa benim tek gogusten 120 cc cikiyor seninki ne guzel yaaaa
valla her gun 1 kez sagip atsan baya depolarsin
sinav icinde allah zihin acikligi versin canim

baharcim arkadastan denem,ek icin buhar makinasini aldim taktim alinin odasina ama ne kadar calistircam bilemedim sen tum gece acik mi tutuyorsun makinayi yoksa belli saatlerdemi calistiriyorsun

benim oglani simdi emzirip tekrar yatirdim ama bi turlu dalamiyor uykuya agliyor surekli poooof
hep boyle erkenden uyanip kalkmak istiyor eee gece uykusuna aksam 6 da yatarsan boyle olur tabeee

İlk günaydın benden olsun :)
Süt sağıyorum az sonrada kızımı uyandırıcam nasılsınız geçmişi okudum biraz çok tşk ederim hepinize tavsiyeleriniz için bugün bende eğer imkanım olursa (çünkü bizim ev ilçenin girişinde babamın gelip beni alması lazım maalesef )çıkıp ya Gülayın dediği kremi alıcam yada motherlove diye % 100 organik bir krem daha varmış onu alıcam artık tirede gittiğim eczanede hangisi varsa onu alırım...araştırmalarım dahilinde edindiğim bilgilere görede bundan sonra asla yüzünden öpmücem en azından bir süre, daha az giydiricem ev zaten hep sıcak,sabahları yumurtayı 1 tane yiyicem,poposu için ıslak mendil kullanmıcam şimdilik bu kadar.
Bu arada kuzularınızın resimleride çok tatlı hepsine koca bir maşallah.
Gülcancım sıkılmışsın sende ahh canım arkadaşım benim üzme kendini yoksa bak yağızda hisseder üzülür bir süre idare edeceksin artık ne yapalım rahat olmaya çalış.
Baharcım ben sana numara verecektim ama kusura bakma ya unuttum süt sağdıktan sonra farikaya gidecektim apar topar çıktım babam gelince..
Ebrucum farketmiyor ya sabunun markası şu an duru kullanıyorum sabunun içindeki katkı maddeleri daha az diye pek çok yerde sabunla yıkayın diyordu bende baştan beri öyle yapıyorum ayrıca bunlar için satılan özel deterjanlarda var ama ben gerek duymadım almaya...
Bu arada dün fabrikaya gittim ve işe başladığımda bayramdan sonra artık genel müdürün asistanı olarak başlıcam bilmiyorum artık işlerden eskisi kadar çok sizinle olabilir miyim ama yurtdışlarına gittiğinde yine bol bol yazarım buraya...:lepi:

Gaz problemi biten ar mı?Ben ümidimi kestim artık sanki sonsuza kadar sürecek gibi geliyor kabus oldu günlerim...Bı çocuk 24 saat sallanmak istermi ya..

günaydıın
daha önce yazdımmı bilmiorum doktorlar ve eczaneler artık MUSTELLA adlı kremi öneriyor sebamed in yerine geçmiş ben kullanıyorum. şampuanını yağı herşeyi mevcut bende bi vucut losyonu birde yüzü için nemlendiricisi var güvenle kullanablirsin canım

Gaz problemi biten ar mı?Ben ümidimi kestim artık sanki sonsuza kadar sürecek gibi geliyor kabus oldu günlerim...Bİ çocuk 24 saat sallanmak istermi ya..

canım bizde de dewam aynı sorun ama 2 gündür kendi kendine zart zurt gidio arada zorlanıo emziğe başladık onun etkisimi bilemiyorum

günaydın laarrrr
bizde dr gidicez bugün 3 te bakalım oğlum ne kadar büyümüş???

dilek çim hayırlısı olsun çok Allah ım kolaylıklar ve başarılar nasip etsin sana inş. canım

tülaycım haydi bakalım paşanı götür doktora bize de haber ver.
dilekcim gözün aydın terfi etmişsin sanırım canım. sen bi daha yazmayınca ben de unutmuşum numarayı almayı tatlım gülay girdi ama şükür haber aldık.
gülcancım kuzummmm bence de bebişi eşine bırak azcık ya da onu da al şöle çık azcık dolaş tatlım kafanı dağıt evde oturmaktan da bunalıyor insan.
Ebrucum ben aklıma geldikçe çalıştırıyorum. öyle saatlerce değil mesela sabah 2 akşam 2 saat falan. baya etkili oluyor.
kızlar bebeklerinizi emziğe nasıl alıştırdınız ya? benim oğlum bir türlü istemiyor deli olcam. tamam emzik te çok iyi bişi değil ama çok işe yarıyor. akıl verin nooooloooorrrr :)

akidem bizim de gaz sıkıntımız devam ediyor ama öyle saatlerce ağlaması yok. çıkarana kadar ıkınıyor hafif kızarıyo o kadar. dizlerini karnına doğru itince patır patır dökülüyo zaten ne varsa. bu yöntem çok işime yaradı tavsiye ediyorum.

günaydın laarrrr
bizde dr gidicez bugün 3 te bakalım oğlum ne kadar büyümüş???

dilek çim hayırlısı olsun çok Allah ım kolaylıklar ve başarılar nasip etsin sana inş. canım

hayırlı haberler tulaycım pasamız buyumustur eminim :))

canım ben daha oncede yazmıstım bakkal memesi verdik biz cok cok nasıl emiyor bi gorsen...uykuya dalmasınıda kolaylastırıo da....hani mahalle aralarında olur ya kuçuk market yada bakkallar ordan aldık fatoş emzikleri diye yazıyo

ємєℓ;10135278 .!.:
gunaydın canım:)

nasilsiniz bakalim emel canim ya senin bebeklerinin arasinda yas varya seni negativ olarak etkiliyormu benim cevremdekiler etkilendide bende aralarinda 5yas olsun diye dusunuyordum onceden simdi erdenay 1yasina gelsin ikinciyi yapacagimmmmmmmmmmmm ZOR bir dogum gecirdim ama olsun 3tane bebisimin olmasini istiyorummmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sizler nezaman diger bebekleri dusunuyorsunuz
ve arasinda kac yas olmasini oistiyorsunuz

baharcık,
bizim oğlan emzik almıyordu baştan..avent'in emziğini almıştık.
sonra doktorumuz neo baby diye bir gaz şurubu verdi..tamamen bitkisel..ona batırıp verebilirsiniz alışır demişti..
öyle alıştırdık..şimdi uykusu olduğu zaman ya da sakinleştirmek için veriyoruz alıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…