2009 Eylül Anneleri

Evet canım bende mustela aldım. adı stelatopia emolient cream bu nemlendirici birde aynı bu ürünün temizleyici sıvısını aldım önce temizliyorum ardında nemlendiricisi sürüyorum.

günaydın laarrrr
bizde dr gidicez bugün 3 te bakalım oğlum ne kadar büyümüş???

dilek çim hayırlısı olsun çok Allah ım kolaylıklar ve başarılar nasip etsin sana inş. canım

hayırlı haberlerle gel inş canım...çok tşkler

Evet canım öyle oldu bakalım inş daha hayırlı olur böyle çok tşk.benimkide emziği keyfi isterse alıyor yoksa mümkün değil tutturmak.

ben şimdilik 2. yi düşünmüyorum allah artık buna uzun ömürler versin. sen normal doğum yaptın di mi zor mu geçti?

dilekcim ben stelatopia yı kullanıyorum canım. ama stelatopia bu atopik ciltliler için, yani benim kzım gibi atopik egzaması olanlar için canım, kuru cilt yapısı olan bebekler için. senin bebişe ağır gelmez mi canım... yani benim aklıma öyle geldi, normal bebek ciltleri için olan krem den ve temizleyicisinden alsaydın keşke, çünkü senin bebişin cildi kuru değilse cilt yapısını bozabilir belki. benim rüzgarınki kuru ve atopik, o yüzden bunu kullanıyorum. acaba sana mustelanın normal ciltler için olanını mı alsaydın tatlım...

dilekcim sormul-ştum ama sanırım görmedin, ben sütümü direk buzluğa attım. dolabım no frost, yani buzluğunda mı saklıcam anlamadım. buzluk derken dolabın üst bölümünü kastediyorum.

baharcım sarı inek olamam belki ama esmer inek olabilirim, sana esmer inekten möööööööööööööö, yani meraba :)

canım sadece isilik yoktu defnenin yüzünde acayipte kuruydu bende stelatopia 200ml ve temizleyicisini aldım zaten paketinde atopik e yatkın ciltler için diyordu. mustelanın sorumlusu vardı alırken o olur dedi. normal için olanlar geçirmez diye korktum. sen günde kaç kez sürüyorsun istediğin kadar sürebilirsin sakıncası yok dediler bana.
evet canım buzluk tek kapılı dolapların içindekidir. no frost ise derin dondurucudur ben derin dondurucuda saklıyorum canım aslında 6 ay saklanabilir diyor ama ben 3 veya 4 ay saklarım en çok.

canım ben ilk günler sabah öğle akşam sürüyordum, şimdi sabah kalkınca ve yatmadan önce sürüyorum. hergün de bir kez temizliyorum. sadece yüzüne sürüyorum stelopia yı, vücutu için sebamad baby creamini kullanıyorum. vücudunu da alıştırmak istemedim stelopia ya ya.... çünkü nemlendirmesi çok etkili. vücudunda normal krem kullanıyım dedim. mustela çok iyi tatlım, çok iyi yapmışsın almakla. önümüz kış zaten bebeklerin ciltleri iyi nemlendirilmeli bence. bir de semamed baby face almıştım, hiç memnun kalmadım emmedi yüzü, kalın tabaka gibi kaldı....

arkadaşlar,
biz perşembe günü 2.ay aşılarımızı olacağız..
verem aşınsından sonra 2 saat emzirilmiyor diye birşey duydum..doğru mu acaba?

slm kızlar evi topla sil süpür anca oturdum çayımıda yaptımm.. bebeğim uyanmasada keyif yapsam azcık... baharcım o bacakları itip gaz çıkarma içi çok işime yaradı benimde yoksa perişandık yaa..

canım bende sabahtan beri 2 kez sürdüm ve farketti gibi bende vücuduna kullanmayı düşünmüyorum her banyodan sonra johnsohns baby yağ ile masaj yapıyorum.nasıl temizliyorsun? şimdilik ben bunları günde 4 kez kullanayımda geçince 2 keze düşürürüm bende. evet gerçekten çok ii kadın zarar vermez cilde istediğin kadar kullan dedi. ayrıca 5 tanede numune verdi sağolsun pişik kremi falan. ben mother love veya mustela alacaktım mustela vardı o nedenle bunu aldım ama ii gelecek gibi:)))

arkadaşlar,
biz perşembe günü 2.ay aşılarımızı olacağız..
verem aşınsından sonra 2 saat emzirilmiyor diye birşey duydum..doğru mu acaba?

yok canım olur mu hiç öyle şey...

slm kızlar evi topla sil süpür anca oturdum çayımıda yaptımm.. bebeğim uyanmasada keyif yapsam azcık... baharcım o bacakları itip gaz çıkarma içi çok işime yaradı benimde yoksa perişandık yaa..

ohhh afiyet olsun canım.

gülaycımmm sana da möööö canım. kız şaka yaptım alınmadın deeeemi :) hani benden asıl esmer inek olur yahu. süt ineciği diyor bana da eşim :)
Fesleğen canım benim oğlan emzik fikrine tamamen karşı sanırım canım. azcık pekmezle, şekerli suyla falan denedik yok yok... biberonu bile binbir nazla alıyor walla. doğallıktan yana sanırsam :)
ayşecim afiyet olsun tatlım walla keyif yapmak lazım arada dimi ya. gaz olayında da o hareketten başka bişi işe yaramadı bende walla. geç keşfettim ama tam oldu.
kızlar bu arada benim de sütüm azaldı sanırsam ya. sabah ali efe emdikten sonra sağdım 150 cc çıktı. 13,30 gibi emzirdim iki memeyle anca doydu oğlum ki ben de hissettim dolmamıştı öyle ahım şahım. giderken tatlı ne görsem alcam yicem walla. bu akşam tatlı komasına girmezsem iyidir :))

canım benim kızımda atopik yapıya sahip tekrarlıcak die ödüm kopuo çok kötü bi görüntü ya ( ilk zamanlar üşütür die korkup banyosunu sık yapmamıştık dr. gün aşırı yapın dedi ondan beri şükür yüzümüz normal nemlendiricilerini banyodan sonra sürüom ben. senin banyo sıklığın ne ?

kızlar bide kızım çok sık hıçkırıkk tutuo uzun sürüo meme veriom ona rağmen geçmio sizde de tutuyormu sık sık ?

teşekkürler kızlar .. fesleğen bende ilk defa duydum canım aynen bende bebeği sakinleştirmek için emzirip yatırmıştımm.. şükür 1 hafta oldu biproblem olmadı.. baharcım çok sağol yaa herkes yapsın arkadaşlar bebek %100 sakinleşiyo.. bahar bazen süt azalabiliyo bendede oluyo ama sonra çabuk düzeliyo.. çok su içmek lazım.. dilekcim nasılsınn buarada asistanlık yapacakmışsın hayırlı olsunn.. iyi olmuşş.. kızlar kendime yazın lizöz başlamıştım bitmemişti gecen derya baykal benim lizöze benzer bişey yaptı aklıma geldi aldım elime sağını solunu düzelltim bolero olduu... çok hoş oldu biara resimmini çeker gösteririmm..şimdide biraz örgü örmek istiyorumm ama ne yapsamm...

arkadaşım..hıçkırık verirken emzirmemek gerekiyor ki iç organları gelişsin..hıçkırığı kesmemek daha iyi

haline acıyıp kesilsin die veriodum bende hatta bi sitede öle okumuştum ama senin dediğinde mantıklı.. annem boşuna midesi büyüo dememiş demekki :))))

sipariş kabul ediyor musun ayşe kaydirigubbakcemile3
haline acıyıp kesilsin die veriodum bende hatta bi sitede öle okumuştum ama senin dediğinde mantıklı.. annem boşuna midesi büyüo dememiş demekki :))))
benm oğlumu da günde 2-3 defa tutuyor. ben de bir süre bekleyip emziriyorum.

Hani enleri seçmiştik ya seni en örenbayan ilan ediyorum :)) güle güle giy canımcım...
evet canım bakalım inş. daha ii olacak en azından daha çok işim olurda kızım için daha az pimpirikli olurum yoksa günde artık 1oo kez ararım evi:) çok sağol tatlım.a.s.

tabi baharcım ne demek... hemen...:hulya:
dilekcim sağol yaa evet enleri seçmiştik hatırladımmm..:hulya: dileğim yalnız değilsin bende çok pimpirikliyimm onun için kendimi temizlik ve örgüye verdimm inan tam 2 aydır ben beşiğin tepesinden ayrılmadım wc gitmemekten kabız oluyordumm ya huu..ama artık söz verdim kendime biraz daha relax olucamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…