günaydıın
daha önce yazdımmı bilmiorum doktorlar ve eczaneler artık MUSTELLA adlı kremi öneriyor sebamed in yerine geçmiş ben kullanıyorum. şampuanını yağı herşeyi mevcut bende bi vucut losyonu birde yüzü için nemlendiricisi var güvenle kullanablirsin canım
günaydın laarrrr
bizde dr gidicez bugün 3 te bakalım oğlum ne kadar büyümüş???
dilek çim hayırlısı olsun çok Allah ım kolaylıklar ve başarılar nasip etsin sana inş. canım
tülaycım haydi bakalım paşanı götür doktora bize de haber ver.
dilekcim gözün aydın terfi etmişsin sanırım canım. sen bi daha yazmayınca ben de unutmuşum numarayı almayı tatlım gülay girdi ama şükür haber aldık.
gülcancım kuzummmm bence de bebişi eşine bırak azcık ya da onu da al şöle çık azcık dolaş tatlım kafanı dağıt evde oturmaktan da bunalıyor insan.
Ebrucum ben aklıma geldikçe çalıştırıyorum. öyle saatlerce değil mesela sabah 2 akşam 2 saat falan. baya etkili oluyor.
kızlar bebeklerinizi emziğe nasıl alıştırdınız ya? benim oğlum bir türlü istemiyor deli olcam. tamam emzik te çok iyi bişi değil ama çok işe yarıyor. akıl verin nooooloooorrrr :)
nasilsiniz bakalim emel canim ya senin bebeklerinin arasinda yas varya seni negativ olarak etkiliyormu benim cevremdekiler etkilendide bende aralarinda 5yas olsun diye dusunuyordum onceden simdi erdenay 1yasina gelsin ikinciyi yapacagimmmmmmmmmmmm ZOR bir dogum gecirdim ama olsun 3tane bebisimin olmasini istiyorummmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sizler nezaman diger bebekleri dusunuyorsunuz
ve arasinda kac yas olmasini oistiyorsunuz
dilekcim ben stelatopia yı kullanıyorum canım. ama stelatopia bu atopik ciltliler için, yani benim kzım gibi atopik egzaması olanlar için canım, kuru cilt yapısı olan bebekler için. senin bebişe ağır gelmez mi canım... yani benim aklıma öyle geldi, normal bebek ciltleri için olan krem den ve temizleyicisinden alsaydın keşke, çünkü senin bebişin cildi kuru değilse cilt yapısını bozabilir belki. benim rüzgarınki kuru ve atopik, o yüzden bunu kullanıyorum. acaba sana mustelanın normal ciltler için olanını mı alsaydın tatlım...
dilekcim sormul-ştum ama sanırım görmedin, ben sütümü direk buzluğa attım. dolabım no frost, yani buzluğunda mı saklıcam anlamadım. buzluk derken dolabın üst bölümünü kastediyorum.
baharcım sarı inek olamam belki ama esmer inek olabilirim, sana esmer inekten möööööööööööööö, yani meraba :)
canım ben ilk günler sabah öğle akşam sürüyordum, şimdi sabah kalkınca ve yatmadan önce sürüyorum. hergün de bir kez temizliyorum. sadece yüzüne sürüyorum stelopia yı, vücutu için sebamad baby creamini kullanıyorum. vücudunu da alıştırmak istemedim stelopia ya ya.... çünkü nemlendirmesi çok etkili. vücudunda normal krem kullanıyım dedim. mustela çok iyi tatlım, çok iyi yapmışsın almakla. önümüz kış zaten bebeklerin ciltleri iyi nemlendirilmeli bence. bir de semamed baby face almıştım, hiç memnun kalmadım emmedi yüzü, kalın tabaka gibi kaldı....
arkadaşlar,
biz perşembe günü 2.ay aşılarımızı olacağız..
verem aşınsından sonra 2 saat emzirilmiyor diye birşey duydum..doğru mu acaba?
slm kızlar evi topla sil süpür anca oturdum çayımıda yaptımm.. bebeğim uyanmasada keyif yapsam azcık... baharcım o bacakları itip gaz çıkarma içi çok işime yaradı benimde yoksa perişandık yaa..
canım ben ilk günler sabah öğle akşam sürüyordum, şimdi sabah kalkınca ve yatmadan önce sürüyorum. hergün de bir kez temizliyorum. sadece yüzüne sürüyorum stelopia yı, vücutu için sebamad baby creamini kullanıyorum. vücudunu da alıştırmak istemedim stelopia ya ya.... çünkü nemlendirmesi çok etkili. vücudunda normal krem kullanıyım dedim. mustela çok iyi tatlım, çok iyi yapmışsın almakla. önümüz kış zaten bebeklerin ciltleri iyi nemlendirilmeli bence. bir de semamed baby face almıştım, hiç memnun kalmadım emmedi yüzü, kalın tabaka gibi kaldı....
arkadaşım..hıçkırık verirken emzirmemek gerekiyor ki iç organları gelişsin..hıçkırığı kesmemek daha iyi
sipariş kabul ediyor musun ayşe kaydirigubbakcemile3teşekkürler kızlar .. fesleğen bende ilk defa duydum canım aynen bende bebeği sakinleştirmek için emzirip yatırmıştımm.. şükür 1 hafta oldu biproblem olmadı.. baharcım çok sağol yaa herkes yapsın arkadaşlar bebek %100 sakinleşiyo.. bahar bazen süt azalabiliyo bendede oluyo ama sonra çabuk düzeliyo.. çok su içmek lazım.. dilekcim nasılsınn buarada asistanlık yapacakmışsın hayırlı olsunn.. iyi olmuşş.. kızlar kendime yazın lizöz başlamıştım bitmemişti gecen derya baykal benim lizöze benzer bişey yaptı aklıma geldi aldım elime sağını solunu düzelltim bolero olduu... çok hoş oldu biara resimmini çeker gösteririmm..şimdide biraz örgü örmek istiyorumm ama ne yapsamm...
benm oğlumu da günde 2-3 defa tutuyor. ben de bir süre bekleyip emziriyorum.haline acıyıp kesilsin die veriodum bende hatta bi sitede öle okumuştum ama senin dediğinde mantıklı.. annem boşuna midesi büyüo dememiş demekki :))))
teşekkürler kızlar .. fesleğen bende ilk defa duydum canım aynen bende bebeği sakinleştirmek için emzirip yatırmıştımm.. şükür 1 hafta oldu biproblem olmadı.. baharcım çok sağol yaa herkes yapsın arkadaşlar bebek %100 sakinleşiyo.. bahar bazen süt azalabiliyo bendede oluyo ama sonra çabuk düzeliyo.. çok su içmek lazım.. dilekcim nasılsınn buarada asistanlık yapacakmışsın hayırlı olsunn.. iyi olmuşş.. kızlar kendime yazın lizöz başlamıştım bitmemişti gecen derya baykal benim lizöze benzer bişey yaptı aklıma geldi aldım elime sağını solunu düzelltim bolero olduu... çok hoş oldu biara resimmini çeker gösteririmm..şimdide biraz örgü örmek istiyorumm ama ne yapsamm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?