tabi baharcım ne demek... hemen...:hulya:
dilekcim sağol yaa evet enleri seçmiştik hatırladımmm..:hulya: dileğim yalnız değilsin bende çok pimpirikliyimm onun için kendimi temizlik ve örgüye verdimm inan tam 2 aydır ben beşiğin tepesinden ayrılmadım wc gitmemekten kabız oluyordumm ya huu..ama artık söz verdim kendime biraz daha relax olucamm..
hobaaaa... walla ben bitkisel hayata geçmek üzereyim canım ya. ama senin kızında gaz sorunu yoktu gülüm ondan rahatsın ben onları yesem kışlık doğal gaz ihtiyacımızı ali efe nin dötünden karşılarız walla kaydirigubbakcemile3bence yapmaz çünkü hiçbir yerde öyle birşey okumadım . ben ne canım isterse yiyorum çikolata , kola , cips:)
deli gibi yapar hem de
evet yaa sadece kendime zarar veriyorum böyle... en azından işte çok işim olursa çok kafa yormam ii olur. defneyi hiçbir yere götürmyorum öperler severler diye:)
hobaaaa... walla ben bitkisel hayata geçmek üzereyim canım ya. ama senin kızında gaz sorunu yoktu gülüm ondan rahatsın ben onları yesem kışlık doğal gaz ihtiyacımızı ali efe nin dötünden karşılarız walla kaydirigubbakcemile3
hobaaaa hayallerim yıkıldı yaaa. en sevdiğim şeydir kestane
SÜPERSİN YAAA ÖLDÜM GÜLMEKTEN. :lepi: BENİM KIZDA HİÇ DURMUYOR ARTIK GÜNDÜZLERİ SADECE SALLARSAM VE AYAKTA GEZERSEK DURUYOR BU GAZI VAR ANLAMINA GELMEZ HERHALDE Dİ Mİ YA?
yok tatlım artık büyüyor ve bakınmak çevreyi tanımak istiyorlar anlamına geliyor. o gaz sancısını çeken bilir anacım. ıkınmalar morarmalar falan pof. allah korusun.
sen ali efenin bütün gün nasıl pırtlattığını görsen, hele hele o gecenin sessizliğinde bacaklarını gerip zooort yapışını duysan delirirsin gülmekten kaydirigubbakcemile3
o bizdede var canım sabah 6 da kaldırdığımda bi 5 dk gaz seansımız oluyor:) doğru söylüyorsun canım gazı olsa ayağımda sallanırken bu kadar rahat durmaz herhalde ama az kaldı yaa sizinde gaz sancılarınızın bitmesine.az daha sabır.
niye ki? :1shok:Sakın sakın aman kestane falan yemeyin...
o kadar mı kötü gülüm hala yaaaa. hareket ettiriyormusun oğlunu peki? yani hareket ettikçe gazını daha rahat atıyor ne bileyim ya...Bugün doktorum söyledi erkek bebekleri daha gazlı oluyorlarmış 4. aya kadarda sürüyormuş 2 ay daha bir bu kadar daha yani allahım imtihan bu...
canim 3gun agri cekdim esem yeterli olurmuistersen dogum oykusunu oku anlarsinmafoldumbenEvet canım bende mustela aldım. adı stelatopia emolient cream bu nemlendirici birde aynı bu ürünün temizleyici sıvısını aldım önce temizliyorum ardında nemlendiricisi sürüyorum.
hayırlı haberlerle gel inş canım...çok tşkler
Evet canım öyle oldu bakalım inş daha hayırlı olur böyle çok tşk.benimkide emziği keyfi isterse alıyor yoksa mümkün değil tutturmak.
ben şimdilik 2. yi düşünmüyorum allah artık buna uzun ömürler versin. sen normal doğum yaptın di mi zor mu geçti?
Bugün doktorum söyledi erkek bebekleri daha gazlı oluyorlarmış 4. aya kadarda sürüyormuş 2 ay daha bir bu kadar daha yani allahım imtihan bu...
slm kızlar cvp yazan arkadaslara çok tşk ederim ilginizi destek oldugunuz çokkkkkkkkkkkkkkkkk tşk ederimlr allah sizeee gazsız ve bol sütlü günler versin harelde en ii dilek bu olur bizim gaz sorunumuz azaldı allahım şaşıyorum o vucuttan okdar gaz nasıl çıkıyo rusyadan zengındık gaz konusunda
sırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
demetcm nasılsın canım erdanayımız nasıl kardeş gelcekmiş bi sene sonra ben de düşünüyorum bu güzelliği bi daha yaşamalıyım diye ama en az 3-5 yıl sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?