2009 Eylül Anneleri

evet yaa sadece kendime zarar veriyorum böyle... en azından işte çok işim olursa çok kafa yormam ii olur. defneyi hiçbir yere götürmyorum öperler severler diye:)

bence yapmaz çünkü hiçbir yerde öyle birşey okumadım . ben ne canım isterse yiyorum çikolata , kola , cips:)
hobaaaa... walla ben bitkisel hayata geçmek üzereyim canım ya. ama senin kızında gaz sorunu yoktu gülüm ondan rahatsın ben onları yesem kışlık doğal gaz ihtiyacımızı ali efe nin dötünden karşılarız walla kaydirigubbakcemile3
deli gibi yapar hem de

hobaaaa hayallerim yıkıldı yaaa. en sevdiğim şeydir kestane

SÜPERSİN YAAA ÖLDÜM GÜLMEKTEN. :lepi: BENİM KIZDA HİÇ DURMUYOR ARTIK GÜNDÜZLERİ SADECE SALLARSAM VE AYAKTA GEZERSEK DURUYOR BU GAZI VAR ANLAMINA GELMEZ HERHALDE Dİ Mİ YA?

SÜPERSİN YAAA ÖLDÜM GÜLMEKTEN. :lepi: BENİM KIZDA HİÇ DURMUYOR ARTIK GÜNDÜZLERİ SADECE SALLARSAM VE AYAKTA GEZERSEK DURUYOR BU GAZI VAR ANLAMINA GELMEZ HERHALDE Dİ Mİ YA?

yok tatlım artık büyüyor ve bakınmak çevreyi tanımak istiyorlar anlamına geliyor. o gaz sancısını çeken bilir anacım. ıkınmalar morarmalar falan pof. allah korusun.
sen ali efenin bütün gün nasıl pırtlattığını görsen, hele hele o gecenin sessizliğinde bacaklarını gerip zooort yapışını duysan delirirsin gülmekten kaydirigubbakcemile3

o bizdede var canım sabah 6 da kaldırdığımda bi 5 dk gaz seansımız oluyor:) doğru söylüyorsun canım gazı olsa ayağımda sallanırken bu kadar rahat durmaz herhalde ama az kaldı yaa sizinde gaz sancılarınızın bitmesine.az daha sabır.

bugün hiç sıkıntısı olmamış şükür. azalıyor tabi canım artık bacaklarını oynatıyorlar ya daha rahat pırtlıyorlar. yine de şükürler olsun oğlumun gazdan dolayı o kadar huysuzluğu sürekli ağlaması olmadı ama o ıkınırken morarması bile yetiyordu insana. şimdi salıveriyor gittiği yere kadar sıpa:))) seanslar sürekli bizim yani canım.:kedi:

Bugün doktorum söyledi erkek bebekleri daha gazlı oluyorlarmış 4. aya kadarda sürüyormuş 2 ay daha bir bu kadar daha yani allahım imtihan bu...

slm kızlar cvp yazan arkadaslara çok tşk ederim ilginizi destek oldugunuz çokkkkkkkkkkkkkkkkk tşk ederimlr allah sizeee gazsız ve bol sütlü günler versin harelde en ii dilek bu olur bizim gaz sorunumuz azaldı allahım şaşıyorum o vucuttan okdar gaz nasıl çıkıyo rusyadan zengındık gaz konusunda

Sakın sakın aman kestane falan yemeyin...
niye ki? :1shok:
Bugün doktorum söyledi erkek bebekleri daha gazlı oluyorlarmış 4. aya kadarda sürüyormuş 2 ay daha bir bu kadar daha yani allahım imtihan bu...
o kadar mı kötü gülüm hala yaaaa. hareket ettiriyormusun oğlunu peki? yani hareket ettikçe gazını daha rahat atıyor ne bileyim ya...

canim 3gun agri cekdim esem yeterli olurmuistersen dogum oykusunu oku anlarsinmafoldumben

ewet erkekler daha hasasa s gaz konusundaaa

sırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

demetcm nasılsın canım erdanayımız nasıl kardeş gelcekmiş bi sene sonra ben de düşünüyorum bu güzelliği bi daha yaşamalıyım diye ama en az 3-5 yıl sonra

ya kızlar fischer price ın şu anakucağından alacaktım. hiçbiryerde bulamıyorum stokta yok diyor hep yaaaa. canım sıkıldı şimdik bak

emine daha önce okudgm yanlış hatırlamıyosam 150 ml veriyodun ögünde çok bence fazla geldiği içindir ben daha hiç 4 ölçek bile vermedim canım ya

dikekcim ben sebamadin kremini aldım üzerinde baby krem extra soft yazıyor....pişiğede yüzündeki sivilcelerede bunu sürüyorum.çok iyi geliyor...

demetcm nasılsın canım erdanayımız nasıl kardeş gelcekmiş bi sene sonra ben de düşünüyorum bu güzelliği bi daha yaşamalıyım diye ama en az 3-5 yıl sonra

ya aslında arayı çok açmamak lazım bence de ama benim için zor. maddi olarak toparlanıp en azından ev çin borçlandıktan sonra diye sınır koydum kendime. bu da nerden baksan 5 sene.. eh işte normal dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…