herkese slmmmm gecmişi yarımyamalak okudum umarım herkes iidir bugun asımızı olduk aşıya gitmeden önce calpol verdim cok sukur atesimiz normal. ama cokk huyzuzlandııı devamlı aglıyorr uyumuyoorrr asıdan olsa gerek napcam yaa????
slm kıslar kızıma astronot mont aldım kaynanama bıraktım bebegi gittim 1no verdi salak tezgahtar dedim 2ay 1haftalık die ama kızıma minik gelid tek kalmıuş bide o bayram dolayısıyla bitmiş magazada montlar hep 6aylık ve 1yaş için var napcam ben ya cuk oldu diger aya giyemez kesin içineee
canım bende yarın asıya gturcem ve coook korkuyorum.hala bu asıları duzenleyen doktorlaraa kızıyorum.2 aylık bebıse 1 gunde 3 ası cok deılmı ya(( ne kadar soguk kanlı ve duygusuzlar........
SLM KIZLAR..BUGUN DURDUK YERE KIZIMIN ATEŞİ ÇIKTI...MAKATTAN 38 DERECEYDİ...ACİLE GÖTÜRDÜK PRATİSYEN HEKİM VARDI BOGAZI ENFEKSİYONLANMIŞ GİBİ DEDİ... ACIKCASI SÖYLEDİKLERİNE PEK İNANMADIM ANTİBİYOTİK YAZIYORDU BEN YARIN COCUK DOKTORUNA GÖSTERSEM ANTİBİYOTİGİ VERMEK İSTEMİYORUM DEDİM TAMAM DEDİ...AGRI KESİCİ ATEŞ DÜŞÜRÜCÜ İGNE YAPTILAR KUZUMA ÇOK AGLADI YAVRUM:gitme:
ŞUAN İYİ İGNE İŞE YARADI AMA UMARIM GECE ATEŞİ ÇIKMAZ BİRDAHA:Saruboceq::Saruboceq: BABAMIZDA NÖBETÇİ ZATENmafoldumbenmafoldumben
çerkezköydeyim cnm ben sen nerdesinnnn
kızlar bebeğimin kilo alımı normal ama sürekli süt içtiğinden akşamları sıfırlanıyor bu kezde açlıktan ağlamaya başlıyor içim eziliyor boş meme veriyorum cuk cuk emiyor tık yoko zamanda basıyor yaygarayı...dr mama sakın verme dedi ama ne yapıcam bılemıyorum o agladıkca cok kotu oluyorum ne olur akıl verın ne yapmam gerek henüz 51 günlük...
cnm saat aralıklı emsdir sütün dinlenir hem daha iner aşagıyaaaaa
dr umuz ne zaman meme isterse ver dedi bende onu uyguladım bu kezde süt kalmadığından ac kalıyor yavrum...mama versem mi akşamları bir kez diye kötü düşünceler geçiyor aklımdan((
doğum kilosu:3600
ıkı hafta ıcınde 250gr verdi
1 aylık:4200
suan 4.700 yani 51 günlük cok kilolu deil üstelik(((
sizce iyi mi?
cnm acile götürdük bakalım bi igne yaptılar iyi geldi gibi...inşallah gece çıkmaz ateşi.senin eşin ne iş yapıyor cnm...Geçmiş olsun canım umarım hiç bir sorun yaşamadan atlatır,atei, çıkarsa yarım kaşık calpol ver yada direk eşini ara üzülme lütfen sütünden bebek direk etkileniyor sen dik durucaksın ki bebiş daha iyi olsun...
bu arada benim eşimde nöbetçies evde olmayınca daha tedirgin oluyor insan öyle değilmi?:gitme:
kızlar bebeğimin kilo alımı normal ama sürekli süt içtiğinden akşamları sıfırlanıyor bu kezde açlıktan ağlamaya başlıyor içim eziliyor boş meme veriyorum cuk cuk emiyor tık yoko zamanda basıyor yaygarayı...dr mama sakın verme dedi ama ne yapıcam bılemıyorum o agladıkca cok kotu oluyorum ne olur akıl verın ne yapmam gerek henüz 51 günlük...
cnım o gögsünü sagıp bosaltmayıı denedinmii peki?bende tek meme verİom dİgerİnİ 1ay Önce emmeyİ kestİ verİnce ÖgÜrÜyo sÜt ekŞİmİŞ orda soguk tatsız hemmm ama 1ayda 1250 alıo ŞÜkÜrr tek memedenn mama vermİom hİÇ
Kızlar çok teşekkür ederim inanım sinirlerim çok yıprandı bebek ağladıkça bende ağlıyorum yardım edicek kimsem yok bir eşim var oda bütün gün işte aksamlarıda yardım edemiyor pek bugunde nöbetçi...bir tek danışabiliceğim sizler varsınız tekrar tesekkür ederim içim rahatladı inanın...
cnım o gögsünü sagıp bosaltmayıı denedinmii peki?
Hepimiz birbirimize destek olmak için burdayız canımm sen içini ferah tutt ve sutunun bol olduguna inan en önemlisi bu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?