2009 Eylül Anneleri

slm kıslar kızıma astronot mont aldım kaynanama bıraktım bebegi gittim 1no verdi salak tezgahtar dedim 2ay 1haftalık die ama kızıma minik gelid tek kalmıuş bide o bayram dolayısıyla bitmiş magazada montlar hep 6aylık ve 1yaş için var napcam ben ya cuk oldu diger aya giyemez kesin içineee

kızlar ya benım DORUK kolık olmus, orta sıddette.yazmızmıydım acaba daha once.uykusuzluktan unutkanlık olustuda bende.neyse aksamları 8 12 arası aglama krızıne gırıyo.morarana kadar ( bazen 1 2 3 oluyo gece.kendımızı yaka paca arabaya attık kac kere(( ama olabılıyomus bazı bebıslerde.ılk 6 ay gecmeını beklıyoruz dedı doktorumuz.sac kurutma makınesı ıse yarıyo ama bıraz.kolık cd sı aldık.oda bıraz ıse yarıyo.ama aglamayı otomatıge baglayınca hıcbısey kar etmıyo.banyo bıle( tek care araba.ondanda ınınce uyanıyo.cok yaramaz bı oglum oldu ama coook mutluyum ve cok sevıyorum onu.

sıze bı sorum var benım bebıs 1 ogunde 50 ml yı gecemıyo...yanı cok nadır 70 falan ıctı.ama 90 ı 100 u 120 yı 150 yı hıc goremedım ben...cok sık ogunlerımızde yok.yanı bence az beslenıyo.elımden gelenı yapıyorum ama bıraz ıstahsız sanırım.sevmıyo beslenmeyı.uykuda pek yok ama son gıttıgımızde kılo alımı normaldı. ne dersınız ogunde 50 ml cokmu az? varmı benım bebıs gıbı aranızda?

bu duruma cok uzuluyorum.bol bol sut sagıyorum,su ıcıyorum,kompostolar desen bol bol, sutum az ama yok denemez.fakat bebıs sevmıyo pek uzun uzun beslenmeyı sıkılıp bırakıyo.bıberonla denıyorum sonuc aynı.zorlayınca ogurmeye baslıyo.yanı 50 ml yı gecemedık offfffff((

canım bende yarın asıya gturcem ve coook korkuyorum.hala bu asıları duzenleyen doktorlaraa kızıyorum.2 aylık bebıse 1 gunde 3 ası cok deılmı ya(( ne kadar soguk kanlı ve duygusuzlar........

canım bende tekırdagdayım...neresındesın? ben merkezdeyım.gulcanda tekırdagda demı?

canım bende yarın asıya gturcem ve coook korkuyorum.hala bu asıları duzenleyen doktorlaraa kızıyorum.2 aylık bebıse 1 gunde 3 ası cok deılmı ya(( ne kadar soguk kanlı ve duygusuzlar........

evet ama saglıkları için canımm napalımmmmm. sende mutlaka götürmeden önce ates dusurucu ver daha etkili oluyoo

Geçmiş olsun canım umarım hiç bir sorun yaşamadan atlatır,atei, çıkarsa yarım kaşık calpol ver yada direk eşini ara üzülme lütfen sütünden bebek direk etkileniyor sen dik durucaksın ki bebiş daha iyi olsun...
bu arada benim eşimde nöbetçies evde olmayınca daha tedirgin oluyor insan öyle değilmi?:gitme:

kızlar bebeğimin kilo alımı normal ama sürekli süt içtiğinden akşamları sıfırlanıyor bu kezde açlıktan ağlamaya başlıyor içim eziliyor boş meme veriyorum cuk cuk emiyor tık yoko zamanda basıyor yaygarayı...dr mama sakın verme dedi ama ne yapıcam bılemıyorum o agladıkca cok kotu oluyorum ne olur akıl verın ne yapmam gerek henüz 51 günlük...

cnm saat aralıklı emsdir sütün dinlenir hem daha iner aşagıyaaaaa

cnm saat aralıklı emsdir sütün dinlenir hem daha iner aşagıyaaaaa

dr umuz ne zaman meme isterse ver dedi bende onu uyguladım bu kezde süt kalmadığından ac kalıyor yavrum...mama versem mi akşamları bir kez diye kötü düşünceler geçiyor aklımdan((
doğum kilosu:3600
ıkı hafta ıcınde 250gr verdi
1 aylık:4200
suan 4.700 yani 51 günlük cok kilolu deil üstelik (((

sizce iyi mi?

gayet güsel kilosu cnmmm sorun etme bnm kızımda 55günlükken 4500dü 2500den okadar aldı maşallah seninkinedeee tek anne sütü çok iii

canım ilk zamanlar bende öyleydimmmm geceleri ac uyuyor diyordumm .ama kilo alımı gayet ii ise sakın verme mama.. bisüre sonra emme istekleri geciyorr sen bolbol sıvı tuket yeter

bizde bugun tartıldık son 1 ayda 1300 gr almıs.. cok sukurr artıkk iice sildim kafamdan mama yı.. sütüm oyle dolup tasmıyorr ama yetiyoo demekkiiii:)

cnm acile götürdük bakalım bi igne yaptılar iyi geldi gibi...inşallah gece çıkmaz ateşi.senin eşin ne iş yapıyor cnm...

bu arada neden mama verme dedi...bizler napaılm:gitme: ben günde 6.-7 kez veriyorum mama çünkü sütüm çok az :gitme::gitme::gitme:

bende tek meme verıom dıgerını 1ay Önce emmeyı kestı verınce ÖgÜrÜyo sÜt ekŞımıŞ orda soguk tatsız hemmm ama 1ayda 1250 alıo ŞÜkÜrr tek memedenn mama vermıom hıÇ

Kızlar çok teşekkür ederim inanım sinirlerim çok yıprandı bebek ağladıkça bende ağlıyorum yardım edicek kimsem yok bir eşim var oda bütün gün işte aksamlarıda yardım edemiyor pek bugunde nöbetçi...bir tek danışabiliceğim sizler varsınız tekrar tesekkür ederim içim rahatladı inanın...

bende tek meme verİom dİgerİnİ 1ay Önce emmeyİ kestİ verİnce ÖgÜrÜyo sÜt ekŞİmİŞ orda soguk tatsız hemmm ama 1ayda 1250 alıo ŞÜkÜrr tek memedenn mama vermİom hİÇ
cnım o gögsünü sagıp bosaltmayıı denedinmii peki?

hepimiz birbirimize destek olmak için burdayız canımm sen içini ferah tutt ve sutunun bol olduguna inan en önemlisi bu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…