2009 Eylül Anneleri

ya aslında arayı çok açmamak lazım bence de ama benim için zor. maddi olarak toparlanıp en azından ev çin borçlandıktan sonra diye sınır koydum kendime. bu da nerden baksan 5 sene.. eh işte normal dimi :)

nomal canım küçük olunca zaten çok zor oluyo ablamdan bılıyrm 3 yaş araları çok sıkkıntı çektı ,bebişler bereketli canım belkı 3-4 seneye kalmaz bıle:))

ben geldimmmm anlatın bakalım günün konusu ne ???
baharım sana geçen gün takıldım şaka yaptım şekerim aınmadın inşallahh
hem benide sormuş canım arkadaşım benimm :)))

nomal canım küçük olunca zaten çok zor oluyo ablamdan bılıyrm 3 yaş araları çok sıkkıntı çektı ,bebişler bereketli canım belkı 3-4 seneye kalmaz bıle:))

hooooy ağzın bal yesin tatlım yaaaa. inşallah allah söyletmiş olsun. tabi bebeklerimiz bereketli şükürler olsun onlar zaten en büyük nimet bize. işte bi evimiz olsun derdim o benim. aileden bişey kalmayınca iki kişi debelene debelene yapacaz bişiler artık napalım.

Hasret kimseye kalmasın ,
Sevdalılar ayrılmasın , ayrılmasın ,
Ben yandım eller yanmasın
Sevdanın , aşkın narına
cananıma..

cümleten hayırlı akşamlar...

ben geldimmmm anlatın bakalım günün konusu ne ???
baharım sana geçen gün takıldım şaka yaptım şekerim aınmadın inşallahh
hem benide sormuş canım arkadaşım benimm :)))

kız ben sana alınırmıyım aşkolsun. ama sormuştum bak günahımı aldın dicem allahtan melek gibi hatunum da alacak günah yok pek kaydirigubbakcemile3
naber tatlım nasılsın prenses nasıl ? özletiyorsun kendini çok ya

canım benim yaaa bende nasıl özlüyorum sizi ama kızım bi çok şeye fırsat vermiyor
şimdi uyuyor ama uyanmak üzere sanırım sesler çıkkartmaya başladı
prensesim iyi Allah a çok şükür tatlım siz nasılsınız iş nasıl gidiyor işe başlamışsın gerçi çok oldu ama ben takip ediyorum hepinizide yazamıyorum paşa nasıl üzüyormu seni çok
bu arada sanırım okumadım ama resimlerin benim pc de :)))
hepiniz birbirnizden güzelsiniz paşalarda maşallahh harika Allah ım hepinizi korusun

kizlar gecmisi okumayamadim.biz sofyaya geldiiik,evin isleri ile ugrasiyom,hem bebis hem ev yerlestirmeyi dusunun artik:)Allah'tan ev 1+1,su anda bile bebis kucakta isler beni bekliyor:)bugun baglandi internet.hemen size kostummm,aile gibi olduk artiik,opuyom bebisleride sizidee,

hoşgeldin ayfer :)))

kızının okulu nasıl gidiyor emelcim?

ahh canım çok dertliyim valla bu konuda zorla odev yaptırıyorum saat 4 de bi baslıyoruz molalarla falan 8 de odev bitiyor.....çabuk sıkılıyor bi ona bi ataya inan zorlanıyorum allahtan annem var bu saatler içinde o oğlanla ilgileniyor

canım benim en ideali 3 yas olmaları aralarında keske daha erken yapsaymısım ikinciyi.....kızımın okul zamanına denk gelmeside ayrıca bi sorun oldu benim için....eger 3 dusunuyorsan arada iki yas olması gayet mantıklı çok acma bence

bulamadım nasıl yapacağımı
kullacı paneli/profil düzenle en altta çizelge kutucuğu var oraya yapıştır şekercim

ayfercim gözün aydın tatlım mutlu mesut yaşayın sizde çekırdek aileyi tamamladınız canım yaa ılk gunler çok zor oluyo allah yardımcın olsun

emsal gelmiş gitmiş göremedim(

ayy kocam artık bunaldığımı anlamış olacakkı tlf açtı erken gelcekmiş akşam yemeği dışarda yiyecekmişiz zemuszemuszemuszemus

herkese slmmmm gecmişi yarımyamalak okudum umarım herkes iidir bugun asımızı olduk aşıya gitmeden önce calpol verdim cok sukur atesimiz normal. ama cokk huyzuzlandııı devamlı aglıyorr uyumuyoorrr asıdan olsa gerek napcam yaa????

SLM KIZLAR..BUGUN DURDUK YERE KIZIMIN ATEŞİ ÇIKTI...MAKATTAN 38 DERECEYDİ...ACİLE GÖTÜRDÜK PRATİSYEN HEKİM VARDI BOGAZI ENFEKSİYONLANMIŞ GİBİ DEDİ... ACIKCASI SÖYLEDİKLERİNE PEK İNANMADIM ANTİBİYOTİK YAZIYORDU BEN YARIN COCUK DOKTORUNA GÖSTERSEM ANTİBİYOTİGİ VERMEK İSTEMİYORUM DEDİM TAMAM DEDİ...AGRI KESİCİ ATEŞ DÜŞÜRÜCÜ İGNE YAPTILAR KUZUMA ÇOK AGLADI YAVRUM:gitme:
ŞUAN İYİ İGNE İŞE YARADI AMA UMARIM GECE ATEŞİ ÇIKMAZ BİRDAHA:Saruboceq::Saruboceq: BABAMIZDA NÖBETÇİ ZATENmafoldumbenmafoldumben

CNM KIYAMAM YAAAA..KOCAN BEBEKLE HİÇ İLGİLENMİYORMU CNM...BİZİMKİSİDE BUGUN NÖBETÇİ...AKSİ GİBİ KIZIMIN HASTALANACAGI TUTTUmafoldumbenmafoldumben

merhaba kızlar

GÜLCAN, lutfen stres yapma.bence su an keyfını cıkarmalıyız anne olmanın.dahasının hıc onemo yok.ama senı cok ıyı anlıyorum.bende bazen olur olmaz seylere acayıp takıyorum kafamı.bı gun tekırdag merkeze geldıgınde mısafırım olsana beklerım cok sevınırım canım

AYFER,,hosgeldın.ne guzel kavustun esıne kolay gelsın.bu arada orda domuz grıbı durumları nasılmıs varmı bı bılgın?

SIVASLI gecmıs olsun canım,cok dıkkat et mınıgıne.allah korusun onları..ılık dus cok etkılı ateste..

DILEKCIM defnenın gectı dımı problemı.gecmıse baktım ama bulamadım?,,

BAHARCIK aynı bende senın gıbıyım.pımpırıklılk konusunda senle dılekle ve herkesle yarısabılırım.acaıp guvenıyorum kenıdıme.tam bı tetenek oldum ben ya :)))

ECECM87 bence sukretmelısın.ne guzel uyuyomus ıste bebısın.benımkı pek hareketlı.uykuyu sevmıyo hıc...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…