ya aslında arayı çok açmamak lazım bence de ama benim için zor. maddi olarak toparlanıp en azından ev çin borçlandıktan sonra diye sınır koydum kendime. bu da nerden baksan 5 sene.. eh işte normal dimi :)
arkadaşlar,
ticker'ı profilimize nasıl ekliyoruz?
nomal canım küçük olunca zaten çok zor oluyo ablamdan bılıyrm 3 yaş araları çok sıkkıntı çektı ,bebişler bereketli canım belkı 3-4 seneye kalmaz bıle:))
ben geldimmmm anlatın bakalım günün konusu ne ???
baharım sana geçen gün takıldım şaka yaptım şekerim aınmadın inşallahh
hem benide sormuş canım arkadaşım benimm :)))
Hasret kimseye kalmasın ,
Sevdalılar ayrılmasın , ayrılmasın ,
Ben yandım eller yanmasın
Sevdanın , aşkın narına
cananıma..
cümleten hayırlı akşamlar...
kız ben sana alınırmıyım aşkolsun. ama sormuştum bak günahımı aldın dicem allahtan melek gibi hatunum da alacak günah yok pek kaydirigubbakcemile3
naber tatlım nasılsın prenses nasıl ? özletiyorsun kendini çok ya
girizgah süper dostum sana da hayırlı akşamlar. pek efkarlı gördüm seni
kizlar gecmisi okumayamadim.biz sofyaya geldiiik,evin isleri ile ugrasiyom,hem bebis hem ev yerlestirmeyi dusunun artik:)Allah'tan ev 1+1,su anda bile bebis kucakta isler beni bekliyor:)bugun baglandi internet.hemen size kostummm,aile gibi olduk artiik,opuyom bebisleride sizidee,
kızının okulu nasıl gidiyor emelcim?
nasilsiniz bakalim emel canim ya senin bebeklerinin arasinda yas varya seni negativ olarak etkiliyormu benim cevremdekiler etkilendide bende aralarinda 5yas olsun diye dusunuyordum onceden simdi erdenay 1yasina gelsin ikinciyi yapacagimmmmmmmmmmmm ZOR bir dogum gecirdim ama olsun 3tane bebisimin olmasini istiyorummmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sizler nezaman diger bebekleri dusunuyorsunuz
ve arasinda kac yas olmasini oistiyorsunuz
kullacı paneli/profil düzenle en altta çizelge kutucuğu var oraya yapıştır şekercimbulamadım nasıl yapacağımı
kizlar gecmisi okumayamadim.biz sofyaya geldiiik,evin isleri ile ugrasiyom,hem bebis hem ev yerlestirmeyi dusunun artik:)Allah'tan ev 1+1,su anda bile bebis kucakta isler beni bekliyor:)bugun baglandi internet.hemen size kostummm,aile gibi olduk artiik,opuyom bebisleride sizidee,
kullacı paneli/profil düzenle en altta çizelge kutucuğu var oraya yapıştır şekercim
ayfercim gözün aydın tatlım mutlu mesut yaşayın sizde çekırdek aileyi tamamladınız canım yaa ılk gunler çok zor oluyo allah yardımcın olsun
emsal gelmiş gitmiş göremedim(
ayy kocam artık bunaldığımı anlamış olacakkı tlf açtı erken gelcekmiş akşam yemeği dışarda yiyecekmişiz zemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?