2009 Eylül Anneleri

kilosu fena değil iyi dedi
ama akşamları ozellikle hic sütüm kalmıyor su süt rezene maden suyu sıvı ne varsa tüketiyorum üstelik...

burada henüz yeniyim o yüzden biraz acemi yazılarım mazur görün lütfen:))))))

eşimin mesleği subay.

şu 6 ay aradan çıksa gözlerimi açıp kapasam ve cabucak bitse nasılda iyi olurdu gecelri bizimki uyumuyor zaten 51 yıl yaslandım ama bebegımıde cok sevıyorum Allah herbirimizin bebeğine saglık uzun ömür ve mutluluk huzur versin...AMıN

bizde bugun tartıldık son 1 ayda 1300 gr almıs.. cok sukurr artıkk iice sildim kafamdan mama yı.. sütüm oyle dolup tasmıyorr ama yetiyoo demekkiiii:)

cnm bugün bizde tartıldık 1 ayda 1250 gr almış maaşallah inş. böle gider 5.ayda geçeriz ek gıdalara yarında aşılarımız varr.sizin aşılar oldumu???

bızımde perŞembe gÜnÜ karma aŞımız vcar hemŞıre yıka getır 3gÜn yıkayamıcan bebegı dedı
bakalım ınŞ ateŞı Çıkımaz bebeklerımızınnn

uf 23 ündede bizim aşımız var napcaz bilemiyorum bu ateş çok korkutuyo beni..şuan bile kızımın ateşi biraz cıktı çok endişeleniyorum...

selam kizlar
bizimde persembe asilarimiz insallah ateslenmez
benim sut durumumda bi azaliyor bi artiyor annamadim gitti ama dert etmiyorum artik
ne kadar kilo aldi bilmiyorum ama baya bi agirlasti bu aralar insallah hersey yolunda cikar kontrolunde de

yaaa kizlar bende sut saklama posetleriyle sut sakliyordum
dun sagdigimi koyarken farkettim posetin kapatma yerinin ustunde bir tane daha kapatma yeri varmis ve ben onu gormedigim ivcin sadece alttaki yerden kapamisim
insallah bozulmamistir sutler zar zor o kadar sagip sakladimmmm

slm kızlar şöle ne var ne yok diye bi geldim herkez iyidir inşallah :)) biz iyiyiz allaha çok şükür hasta olanlara acil şifa sütü olmayanlara bol süt uyku uymuyan meleklere bol uyku ayrıca bolca eşler arasında muhabbet versin mevlam kendinize çoook ii bakın öptük sizi :))))))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhabalar mınık kızım grıp oldu aynı sorunu yaŞayan varsa ne gıbı tedavı uyguluyorsunuz Şımdıden teŞekkÜrler

merhabalarrrr kimseler kalmamışşş
bize dua edermisiniz arkadaşlarım yarın oğlumun karma ve rota aşısı olucak nasipse sağ salim atlatalım inş.
teşekkürler.....

amiiiin canım dualarına özletiyon kendini

çok sevindim canım evine varmana i eşine kavuşmana gözünüzaydın hepinizin.

Geçiş olsun canım inş tekrar yükselmez dikkat et uyuma bence bu gece.

Çok tşkrler canım henüz açılma yok bakalım 6. ayı bekliyorum. demek sende bizdensin pimpiriklilik konusunda:)

ahh canım kıyamam ben ona allah kolaylık versin canım. kilo alımı normalse takılma içtiği süte her bebek aynı olacak diye bir şrart yok ki. kimsenin bebeği ile kıyaslama oğlunu.

hoşgeldin canım aramıza ilk kez gördüm bu gece seni yada hatırlamıyorum bir izmirliyi daha görmek aramızda çok güzel tebrik ederim bebeğini hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz canım allah beterinden korusun.

yok ebrucum birşey olacağını zannetmiyorum alttakini kapatmışsın nasıl olsa.

Selam kızlarrrrrr. Nasılsınız? Bebişkolar nasıl?

Kızlar tuğbadan haber yokmu merak ettim çok.

tuba iyiymiş şu an sonuçlar belli değilmiş 2 doktora daha götürecekmiş dualarımızı eksik etmeyelim kızlar doğa meleğimize.

merhaba kimseler yok. biz bugün gece bekcisiyiz. küçük hanımın hiç uyumaya niyeti yok bugun. kac saattir uyutmaya calışıyorum ama nafile. artık pes ettim. uyutmaya calışmıycam. ne zaman uyursa beklicem artık.
aşı olanlar hadi gecmiş olsun.

günaydın kızlar açılışı ben yapıyım bugün nasılsınız bakalım ben büyük oğlumu kreşe başlattım artık rahat rahat yazabileceğim bir çocuk bişi değilmiş ya 2 çocuk çok zor büyük olan küçüğü kıskanıyo hadi kaan bebek sen hastaneye git diyo 2dk kucağuma alsam kaan bebeğe anneane baksın diyo hepimizi dövüyo emzirirken memeyi kapat anne süt bitti kaan bebek yatsın diyo haftaya annemde türkiyeye dönecek yalnız napcam bakalım bu arada benim bebekde gece uyumak istemiyo ağlıyo ben bi çare buldum mutfağa gidip aspiratörü son ses açıp kucağımda sallayınca ağlamayı kesiyo bi kaç dakka sonrada uyuyo tabi bu işlemi bi kaç kere tekrarlıyorum sonundada derin uykuya dalıyo bebekleri kolik olup uyuyamayanlar bi denesin belki sizdede işe yarar bebekleri hasta olanlara geçmiş olsun acil şifalar diliyorum benim bebekte hiç uyumak istemiyo valla gece uyandıkça mutfağa aspiratöre kaçıyom yoksa susmuyo meme bile istemiyo napcaz böle bilmiyom zaten üç saatte 50ml ancak içiyo ama gelişimi normalmiş bende takmıyom kafama artık napiyim açsa emsin dimi ama kafaya taka taka herşeyi kafayı yiycem buralarda bende boşverdim gitti artık

çamaşır makinası ,saç kurutma, elektrik süpürgesi duymuştumda aspiratörü duymamıştım bi kolaylık daha geldi ohh.
İki çocuk çok zor allah kolaylık versin valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…