cnm acile götürdük bakalım bi igne yaptılar iyi geldi gibi...inşallah gece çıkmaz ateşi.senin eşin ne iş yapıyor cnm
tekrar geçmiş olsun...İnşallah hemencecik iyilesir kendini toparlar bebeğim benim kıyamam...
bu arada neden mama verme dedi...bizler napaılm:gitme: ben günde 6.-7 kez veriyorum mama çünkü sütüm çok az :gitme::gitme::gitme:
denedim cnm boşaldı az yine emmio o gögsüm 85 öteki 95 oldu yaaaaaa napcam bennn
seni üzmek istemem ama öyle olurmus oranısız eminceee teki buyuk kalıyomussolsunnnn minik ii beslensin saglıgı yerinde olsun gerisini takma
bizde bugun tartıldık son 1 ayda 1300 gr almıs.. cok sukurr artıkk iice sildim kafamdan mama yı.. sütüm oyle dolup tasmıyorr ama yetiyoo demekkiiii:)
slm kızlar şöle ne var ne yok diye bi geldim herkez iyidir inşallah :)) biz iyiyiz allaha çok şükür hasta olanlara acil şifa sütü olmayanlara bol süt uyku uymuyan meleklere bol uyku ayrıca bolca eşler arasında muhabbet versin mevlam kendinize çoook ii bakın öptük sizi :))))))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kizlar gecmisi okumayamadim.biz sofyaya geldiiik,evin isleri ile ugrasiyom,hem bebis hem ev yerlestirmeyi dusunun artik:)Allah'tan ev 1+1,su anda bile bebis kucakta isler beni bekliyor:)bugun baglandi internet.hemen size kostummm,aile gibi olduk artiik,opuyom bebisleride sizidee,
SLM KIZLAR..BUGUN DURDUK YERE KIZIMIN ATEŞİ ÇIKTI...MAKATTAN 38 DERECEYDİ...ACİLE GÖTÜRDÜK PRATİSYEN HEKİM VARDI BOGAZI ENFEKSİYONLANMIŞ GİBİ DEDİ... ACIKCASI SÖYLEDİKLERİNE PEK İNANMADIM ANTİBİYOTİK YAZIYORDU BEN YARIN COCUK DOKTORUNA GÖSTERSEM ANTİBİYOTİGİ VERMEK İSTEMİYORUM DEDİM TAMAM DEDİ...AGRI KESİCİ ATEŞ DÜŞÜRÜCÜ İGNE YAPTILAR KUZUMA ÇOK AGLADI YAVRUM:gitme:
ŞUAN İYİ İGNE İŞE YARADI AMA UMARIM GECE ATEŞİ ÇIKMAZ BİRDAHA:Saruboceq::Saruboceq: BABAMIZDA NÖBETÇİ
ZATENmafoldumbenmafoldumben
merhaba kızlar
DILEKCIM defnenın gectı dımı problemı.gecmıse baktım ama bulamadım?,,
BAHARCIK aynı bende senın gıbıyım.pımpırıklılk konusunda senle dılekle ve herkesle yarısabılırım.acaıp guvenıyorum kenıdıme.tam bı tetenek oldum ben ya :)))
.
kızlar ya benım DORUK kolık olmus, orta sıddette.yazmızmıydım acaba daha once.uykusuzluktan unutkanlık olustuda bende.neyse aksamları 8 12 arası aglama krızıne gırıyo.morarana kadar( bazen 1 2 3 oluyo gece.kendımızı yaka paca arabaya attık kac kere (( ama olabılıyomus bazı bebıslerde.ılk 6 ay gecmeını beklıyoruz dedı doktorumuz.sac kurutma makınesı ıse yarıyo ama bıraz.kolık cd sı aldık.oda bıraz ıse yarıyo.ama aglamayı otomatıge baglayınca hıcbısey kar etmıyo.banyo bıle ( tek care araba.ondanda ınınce uyanıyo.cok yaramaz bı oglum oldu ama coook mutluyum ve cok sevıyorum onu.
sıze bı sorum var benım bebıs 1 ogunde 50 ml yı gecemıyo...yanı cok nadır 70 falan ıctı.ama 90 ı 100 u 120 yı 150 yı hıc goremedım ben...cok sık ogunlerımızde yok.yanı bence az beslenıyo.elımden gelenı yapıyorum ama bıraz ıstahsız sanırım.sevmıyo beslenmeyı.uykuda pek yokama son gıttıgımızde kılo alımı normaldı. ne dersınız ogunde 50 ml cokmu az? varmı benım bebıs gıbı aranızda?
bu duruma cok uzuluyorum.bol bol sut sagıyorum,su ıcıyorum,kompostolar desen bol bol, sutum az ama yok denemez.fakat bebıs sevmıyo pek uzun uzun beslenmeyı sıkılıp bırakıyo.bıberonla denıyorum sonuc aynı.zorlayınca ogurmeye baslıyo.yanı 50 ml yı gecemedık offfffff((
Kızlar çok teşekkür ederim inanım sinirlerim çok yıprandı bebek ağladıkça bende ağlıyorum yardım edicek kimsem yok bir eşim var oda bütün gün işte aksamlarıda yardım edemiyor pek bugunde nöbetçi...bir tek danışabiliceğim sizler varsınız tekrar tesekkür ederim içim rahatladı inanın...
selam kizlar
bizimde persembe asilarimiz insallah ateslenmez
benim sut durumumda bi azaliyor bi artiyor annamadim gitti ama dert etmiyorum artik
ne kadar kilo aldi bilmiyorum ama baya bi agirlasti bu aralar insallah hersey yolunda cikar kontrolunde de
yaaa kizlar bende sut saklama posetleriyle sut sakliyordum
dun sagdigimi koyarken farkettim posetin kapatma yerinin ustunde bir tane daha kapatma yeri varmis ve ben onu gormedigim ivcin sadece alttaki yerden kapamisim
insallah bozulmamistir sutler zar zor o kadar sagip sakladimmmm
Selam kızlarrrrrr. Nasılsınız? Bebişkolar nasıl?
Kızlar tuğbadan haber yokmu merak ettim çok.
evet canım ası olduk cok sukur ateslenmedi... ama huysuzlandı cok niye bilmem....cnm bugün bizde tartıldık 1 ayda 1250 gr almış maaşallah inş. böle gider 5.ayda geçeriz ek gıdalara yarında aşılarımız varr.sizin aşılar oldumu???
çamaşır makinası ,saç kurutma, elektrik süpürgesi duymuştumda aspiratörü duymamıştım bi kolaylık daha geldi ohh.günaydın kızlar açılışı ben yapıyım bugün nasılsınız bakalım ben büyük oğlumu kreşe başlattım artık rahat rahat yazabileceğim bir çocuk bişi değilmiş ya 2 çocuk çok zor büyük olan küçüğü kıskanıyo hadi kaan bebek sen hastaneye git diyo 2dk kucağuma alsam kaan bebeğe anneane baksın diyo hepimizi dövüyo emzirirken memeyi kapat anne süt bitti kaan bebek yatsın diyo haftaya annemde türkiyeye dönecek yalnız napcam bakalım bu arada benim bebekde gece uyumak istemiyo ağlıyo ben bi çare buldum mutfağa gidip aspiratörü son ses açıp kucağımda sallayınca ağlamayı kesiyo bi kaç dakka sonrada uyuyo tabi bu işlemi bi kaç kere tekrarlıyorum sonundada derin uykuya dalıyo bebekleri kolik olup uyuyamayanlar bi denesin belki sizdede işe yarar bebekleri hasta olanlara geçmiş olsun acil şifalar diliyorum benim bebekte hiç uyumak istemiyo valla gece uyandıkça mutfağa aspiratöre kaçıyom yoksa susmuyo meme bile istemiyo napcaz böle bilmiyom zaten üç saatte 50ml ancak içiyo ama gelişimi normalmiş bende takmıyom kafama artık napiyim açsa emsin dimi ama kafaya taka taka herşeyi kafayı yiycem buralarda bende boşverdim gitti artık
evet canım ası olduk cok sukur ateslenmedi... ama huysuzlandı cok niye bilmem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?