2009 Eylül Anneleri

hoşgeldin canım aramıza ilk kez gördüm bu gece seni yada hatırlamıyorum bir izmirliyi daha görmek aramızda çok güzel tebrik ederim bebeğini hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz canım allah beterinden korusun.

Henüz yeniyim ama yabancılık çekmedim çok sıcak karşılandım aranızda tesekkür ederim...
Allah sıkıntı üzüntü ve hastalık vermesin,tüm bebekleri korusun...

çamaşır makinası ,saç kurutma, elektrik süpürgesi duymuştumda aspiratörü duymamıştım bi kolaylık daha geldi ohh.
İki çocuk çok zor allah kolaylık versin valla.

canım bizde tesadüfen bulduk ağlarken mutfağa girince susuyodu keşfettikki aspiratör sesini dinliyomuş yaramaz ama çok kolaylık oldu bizim için çünkü diğer makine seslerinde susmuyo bizimki aramızda espiri konusu oldu valla bebek ağladımı hadi aspiratörü ziyaret edim diyoz çığlık çığlığa bağıran bebek o sesi duyunca önce susuyo sonrada uyuyo hemen burdan paylaşayım dedim belki sizdede işe yarar benim çocukların arasında 2 yaş var çok zor oluyo gerçekten bana kalsa diğeri okula başlayınca yapcaktım ikinciyi ama kırk yılın başı bişi yaptık korunduğumuz halde hamile kaldım bebişi çok seviyorum ama inanılmaz zor size tavsiyem kendinize güvenmeden ikinciyi hemen yapmayın tuvalete bile gidecek zamanınız olmuyo yoksa birinciyi kreşe yolladımda rahatladım ama akşam yine karıştıyo ortalığı hemde hiç gitmek istemiyo kreşe sabah ağlaya ağlaya gitti kreş yok arkadaş yok teyze yok diye vicdan azabı çekiyom ama mecburum

canım hoşgeldin aramıza benim eşimde çok geç geliyo işten gecede yorgunluktan bebeğin sesini bile duymuyo çok zor oluyo yalnız değilsin yani

ne diyorsun iki yaşmı canım nasıl bakıyosun ben bitaneye bakamıyorum anneme kamp kurdum.valla allahım sana sabır versin.

ne diyorsun iki yaşmı canım nasıl bakıyosun ben bitaneye bakamıyorum anneme kamp kurdum.valla allahım sana sabır versin.

sağol tatlım zor oluyo gerçekten aman iyi korunun ikisi birlikte büyür diyenlere inanmayın ikisi birden ağlayınca hangisine koşacağını şaşırıyosun

ececim günaydın canım kusura bakma işler yoğun arada girip çıkıyorum okuyorum herkes ne alemde diye. allah kolaylık versin tatlım senin melekler zorluyormuş seni. zor walla ben de ikinciyi mutlaka istiyorum allah nasip ederse ama 4-5 sene en az koycam araya...

bencede ara ver tatlım bi soluk almış olursun geçmişe bakıyodumda fisher price anakucağı arıyomuşsun benim var çok memnunum ama titreşimi açınca bi kaç dakka duruyo sonra sıkılıyo terliyo midesi bulanıp kusuyo başı falan dönüyo heralde bi tuhaf oluyo üç kere denedim üçündede aynı tepkiyi verdi bende artık titreşimi açmıyorum kafasınıda titretiyo zaten istemiyo normalde kullanışlı ama titreşimi açınca hastalanıyo benim bebekte öyle oluyo yani belki diğerlerine iyi geliyodur

Kız ilkini büyüttünde ikinciyimi düşünüyorsun.Ben artık ikinciyi yaparsam tek derdim nasıl beslerim bu sütlerden çok çektik.

canım içi kaldırmıyordur belki oğlunun kıyamam ona ben. arkadaşlar çok memnun kalmış benim oğlan kucak kuşu oldu çıktı onunla oyalanır diye düşünüyorum haftasonu netten sipariş vercem artık bakalım inşallah biz de memnun kalırız.
Kız ilkini büyüttünde ikinciyimi düşünüyorsun.Ben artık ikinciyi yaparsam tek derdim nasıl beslerim bu sütlerden çok çektik.
eh kardeşsiz zor olur canım ya. 4-5 sene sonra isterim bi evladım daha olsun. birbirlerine destek olsunlar şu dünyada.

evet baharcım yaramıyo bizimkine titremek kucakta gezmeyi seviyo senin normal anakucağın varmı bu ikincimi olcak yani belki sevmez evde varsa bence yenisini alma sırf titriyo diye ama evde yoksa al çünkü normalde kullanışlı biraz dik tuttuğu için reflüyü falan azaltıyo bizde bide reflü sorunu var uyurken lıkır lıkır geliyo öksürüyo geri gönderiyo ama çok sık oluyo yazık nası yanıyodur boğazı biz hamileyken reflüden neler çektik şimdide bebişler çekiyo yazık valla

Son düzenleme:
herkese tünaydınlar.. hasta olan tüm bebişlere rabbim şifa versin... burdada domuz gribi aşıları başladı oğlumu yaptırsammı diye düşünüyorum daha 20 aylık ama bilmiyorum.. 6 aylık bebeklere bile başladılar aşı yapmaya ama ben kararsızım. türkiyede durumlar ne?
ececim benim oğlanda öyle sorma.. bize vurmaya başladı.. kıskanıyo çok kardeşini kreşe başlamıştı ama gitmek istemedi bizde aldık. ikisine birden bakıyorum ailem neyseki burdada yardımcı oluyolar...yoksa çok zormuş bizimkilerin arasında sadece 1.5 yaş var...bide oğlum acayip anneci oldu bana düştü kızım doğduğundan beri...senin oğlunda öylemi?

ah kıyamam ben ona ya. bizimki de arada çıkartıyo tatlım öyle. normal anakucağı var 2 tane biri port bebe. ikisi de sıkıştırıyor sanki canım ya çocuk rahat değil içinde. kolları öne geliyo yatınca hareket edemiyo sıkılıyo durmuyo içinde onların. ben işteyim bütün gün babanemin kucağında kerata ağır da kolları yoruyor. napalım el mahkum alcaz. hem gaza da iyi geliyormuş.

begümcüm hoşgeldin canım. ya oğlum şöyle 1 yaşında olsa ben hemen vurdurcam aşı walla. emzirenler vurulabiliyormu bilmiyorum sorcam vuruluyorsa kendime vurdurcam aşıyı. hasta olup oğlumdan ayrı kalmaktan iyidir.

tatlım aynen benim melek oğlum gitti bi canavar geldi evet hep beni istiyo bebeği elinden gelse atacak evden hepimizi dayaktan öldürüyo elide ağır keratanın kreşe gitmek hiç istemiyo ama zorla gönderiyom yoksa evde psikopat olcak ağlamaktan bence sende gönder hem bişiler öğrenir aşıyı yaptırmıycam ben içim elvermiyo inşallah bişi olmaz

hoşbulduk baharcım.. bize daha yapmıyolar ilk önce risk gruplarına aşı yapılıyo...bende istiyorum oğluma yaptırmak ama doktor yan etkisi fazla diyo çocuklar için..kafam karıştı açıkcası

baharcım benimkide ilk başta titreşimi istememişti sonradan istemeye başladı sancısı geçince kapatıyoruz yada uyuyunca devamlı titremesi iyi değil.Bu arada kusmasının nedeni aslında gaz çıkarması ama ayaktaki gibi çıkaramıyor gazını..Zaten çok amaçlı 18 kiloya kadar kullanılıyor tek kötü yanı kolay taşınmıyor.

sağol tatlım inşallah senin kuzucuk sever titreşimi

ah canım benim seni çok iyi anlıyorum çok zormuş ama ne yapalım dişimizi sıkıcaz 1 sene sonra eminim herşey daha iyi olacak kardeşleriyle oyunlar oynayacaklar bizde ilerde rahat edicez.. kendimi böyle avutuyorum.. kreş işini 2 yaşına bıraktım martta tekrar deniycez oraya gittiğinde öyle çok ağlıyoduki ben vicdan azabı çekiyodum..
onlarada hak veriyorum kardeş gelmesi kuma gelmesi gibi birden sevgi bölünüyo bizde üsütümüze kuma gelsin sevgimiz bölünsün istemeyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…