2009 Eylül Anneleri

hoşbulduk baharcım.. bize daha yapmıyolar ilk önce risk gruplarına aşı yapılıyo...bende istiyorum oğluma yaptırmak ama doktor yan etkisi fazla diyo çocuklar için..kafam karıştı açıkcası
gülüm her aşının yan etkisi var sonuçta. ama ölümcül değil en fazla ateş yapar diye düşünüyorum ben. ben olsam yaptırırdım bak biz resmen eve kapandık misafir gelcek diye de ödüm kopuyor.
evet canım ali efe de gaz çıkartırken kusuyor az miktarda sonra da hıçkırık tutuyor hemen. bazıları 9-13 kiloya kadardı bu modeller 18 kg a kadarmış daha kullanışlı tabi.

canım hoşgeldin aramıza benim eşimde çok geç geliyo işten gecede yorgunluktan bebeğin sesini bile duymuyo çok zor oluyo yalnız değilsin yani

tesekkür ederim eşlerin yorgun olması bizide etkiliyor en azından bebekle bır saat ilgilenmesi dus almam vs ıcın yeterli ama bazı zamanlar buna bile hali kalmıyor bende bebişin uyumasını bekliyorum oda oylesıne zor ki benım tatlı bebegım zor uyuyor:((

doğru haklısın canım.. valla önümüzdeki hafta doktora gidicez kontrole bakalım ne diyecek... burda 3 yaşındaki bi çocuk domuz gribinden öldü geçenlerde.. bende korkmuyo
değilim...

doğru haklısın canım.. valla önümüzdeki hafta doktora gidicez kontrole bakalım ne diyecek... burda 3 yaşındaki bi çocuk domuz gribinden öldü geçenlerde.. bende korkmuyo
değilim...

oyyyy allah korusun yaaaa. allahım ailesine sabırlar versin. işte bebeklerde ve çocuklarda daha da tehlikeli ondan korkuyorum ben de. dışarı adım atmıyoruz biz de. eve gelir gelmez üstümüzü değiştiriyoruz elimizi yüzümüzü yıkıyoruz falan. bu kış evdeyiz şimdiden anlaşıldı çünkü soğuklar arttıkça salgın yayılcakmış.

pof erkekler kolayını buluyorlar bir şekilde ya. yorgunlukmuş peh...

Bence yorgunluk bahane öyle şey mi olur bence tüm gün görmedikten sonra onunla ilgilenmek artı bir yük değil için onun için bir zevk olmalı . Sonuçta 15 güne kadar bende çalışıcam ve akşamı zor edicem akşam kesin eşimle kapışırız bölüşemeyiz.Benim eşim acayip yoğun çalışıyor sonuçta bankacı 2 gecedir bölge müdürlüğünden sigortacılar geldi ve onlarla köyleri geziyorlar gece 10da geliyor yine de 12ye kadar o bakıyor...

slm kızlar...nasılsınız.benim kızımında ateşi düştü akşam iyi uyudu ama bu kezde idrarını yapmamış nedense.akşam 11 de baglamıştım bezi.sabah 8 e dek bi damla bile idrar yapmamış oysaki satte 2 3 kez yapardı neden acaba kızlar yaa..:uhm:

canım iştahı nasıl bebeğinin? iştahıda yoksa idrar yolları enfeksiyonu olabilir. çünkü ateş,iştahsızlık belirtileri.

kimsecikler yok yine:) ufaklıklıklar cok ugraştırıyo sanırım. benim prensesde gündüz cok uslu geceleri uyumak istemiyor. uykuya dalana kadar geceleri oda cok zorlanıyor huysuzlşıyor bende.

dilekcim eşin ne güzel sorumluluklarının bilincinde ve evladına iş yükü gözüyle bakmıyor. olması gereken de o zaten. yoksa sadece uzaktan iki agucukla bebek büyümüyor

CNM KIYAMAM YAAAA..KOCAN BEBEKLE HİÇ İLGİLENMİYORMU CNM...BİZİMKİSİDE BUGUN NÖBETÇİ...AKSİ GİBİ KIZIMIN HASTALANACAGI TUTTUmafoldumbenmafoldumben
canım çok geçmiş olsun umarım daha iyidir şimdi eşim saolsun ilgilenir biraz sıkılınca bakmaktan sigara içmeye çıkıyom diye kaçar onada çok görmüyorum işleri gerçekten yogun yoruluyo bütün gün

tşk.ederim sinemcim bu günler geri gelmez tadını çıkarmalıyız aslında ama insan bazen yapamıyor tekırdaga gelıyoruz 2-3 hafta bır kesin, biz malkaradayız inş. canım denk gelırse tanışıp buluşmayı çok isterim
ah canım ya allah yardımcın olsun çok zor bı durum

bizde bugun tartıldık son 1 ayda 1300 gr almıs.. cok sukurr artıkk iice sildim kafamdan mama yı.. sütüm oyle dolup tasmıyorr ama yetiyoo demekkiiii:)
maşallah canım tek anne sütüyle çok ii demekkı yetiyo sütün ne güzel

hoşgeldın canım aramıza bebegin hayırlı olsun tebrık ederim
cnm bugün bizde tartıldık 1 ayda 1250 gr almış maaşallah inş. böle gider 5.ayda geçeriz ek gıdalara yarında aşılarımız varr.sizin aşılar oldumu???
gözün aydın canım maşallah halıl ibrahıme kılo alımı çok iii

................
tuba iyiymiş şu an sonuçlar belli değilmiş 2 doktora daha götürecekmiş dualarımızı eksik etmeyelim kızlar doğa meleğimize.
ay hadi sonuçlar güzel çıkacak ben ınanıyorum dularımız onlar ile......
ece canım yaaa 50 ml sütün nasıl yetiyo o kadarcık bendende çıkıyo ama mümkün değil yetmesi ortalıgı yıkıyo valla mecbur veriyorum mama eee kilo alımı nasıl iii oluyor anlamadım ben yaa benım bebegim 15 gunlukken toplam 60 gr almıştı 30 gunde 700gr almış kı bu kılo alımı mama takviseyi ile sadece anne sütü alsa yerınde sayacak demekkı çok merak valla nasıl duruyo bebişin sidonun da bebegi 50 ml içiyomuş allah allah benımkı mı obur olcak ((geçen gün 24 saat boyunca hiç emzırmedım 480ml sütüm çıktı bizim sıpa gunluk 700-800 ml içiyo

arkadaşlar benim oğlumda kakasını yapmamış ne yapabilirim

poposuna kulak çöpü ile zeytın yagı sürebilirsin, bir çay kaşığı zeytınyagı yada bademyagı içirebilrsin ama ılkı daha etkılı canım sürdükten sonra bacaklarını karnına dogru hareket ettır çok işe yarıyo

dilekcim eşin ne güzel sorumluluklarının bilincinde ve evladına iş yükü gözüyle bakmıyor. olması gereken de o zaten. yoksa sadece uzaktan iki agucukla bebek büyümüyor

Evet canım o çok önemli yani iş yükü gözüyle bakmamak bu ikimizin bebeği en az benim kadar ilgilenmeli onunla...

Aynen canım yaa benin kızda aynı oburun önde gideni maşallah bugün rekor kırdı hatta 230ml içti:))) kilo alımına gelince aylık ortalama 1250 gr falan alıyor. benimde aklım almıyor 50 ml nasıl yetiyor olabilir...

çok sağ ol guluncani uyanınca denerim. Bi de benim oğlum 2 ay 3 günlük yüz üstü yatırdığımda çok az kafasını kaldırabiliyor 2 cm kadar tekrar kafayı yere atıyo sizin bebekler çok ve uzun sürelü kaldırıyo mu

maşallah defneye annesi 230ml haa:1shok: iyi stok yapmışkaydirigubbakcemile3

rica ederim canım bizimde kaldırıyo yüz üstü kafasını da çeviriyo gaz için omuzumuza aldıgımızda kafasını bıkaç dk dık tutabılıyo tavanı seyrediyokaydirigubbakcemile3 ne varsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…