gülüm her aşının yan etkisi var sonuçta. ama ölümcül değil en fazla ateş yapar diye düşünüyorum ben. ben olsam yaptırırdım bak biz resmen eve kapandık misafir gelcek diye de ödüm kopuyor.hoşbulduk baharcım.. bize daha yapmıyolar ilk önce risk gruplarına aşı yapılıyo...bende istiyorum oğluma yaptırmak ama doktor yan etkisi fazla diyo çocuklar için..kafam karıştı açıkcası
evet canım ali efe de gaz çıkartırken kusuyor az miktarda sonra da hıçkırık tutuyor hemen. bazıları 9-13 kiloya kadardı bu modeller 18 kg a kadarmış daha kullanışlı tabi.baharcım benimkide ilk başta titreşimi istememişti sonradan istemeye başladı sancısı geçince kapatıyoruz yada uyuyunca devamlı titremesi iyi değil.Bu arada kusmasının nedeni aslında gaz çıkarması ama ayaktaki gibi çıkaramıyor gazını..Zaten çok amaçlı 18 kiloya kadar kullanılıyor tek kötü yanı kolay taşınmıyor.
canım hoşgeldin aramıza benim eşimde çok geç geliyo işten gecede yorgunluktan bebeğin sesini bile duymuyo çok zor oluyo yalnız değilsin yani
gülüm her aşının yan etkisi var sonuçta. ama ölümcül değil en fazla ateş yapar diye düşünüyorum ben. ben olsam yaptırırdım bak biz resmen eve kapandık misafir gelcek diye de ödüm kopuyor..
doğru haklısın canım.. valla önümüzdeki hafta doktora gidicez kontrole bakalım ne diyecek... burda 3 yaşındaki bi çocuk domuz gribinden öldü geçenlerde.. bende korkmuyo
değilim...
pof erkekler kolayını buluyorlar bir şekilde ya. yorgunlukmuş peh...
slm kızlar...nasılsınız.benim kızımında ateşi düştü akşam iyi uyudu ama bu kezde idrarını yapmamış nedense.akşam 11 de baglamıştım bezi.sabah 8 e dek bi damla bile idrar yapmamış oysaki satte 2 3 kez yapardı neden acaba kızlar yaa..:uhm:
canım çok geçmiş olsun umarım daha iyidir şimdi eşim saolsun ilgilenir biraz sıkılınca bakmaktan sigara içmeye çıkıyom diye kaçar onada çok görmüyorum işleri gerçekten yogun yoruluyo bütün günCNM KIYAMAM YAAAA..KOCAN BEBEKLE HİÇ İLGİLENMİYORMU CNM...BİZİMKİSİDE BUGUN NÖBETÇİ...AKSİ GİBİ KIZIMIN HASTALANACAGI TUTTUmafoldumbenmafoldumben
tşk.ederim sinemcim bu günler geri gelmez tadını çıkarmalıyız aslında ama insan bazen yapamıyor tekırdaga gelıyoruz 2-3 hafta bır kesin, biz malkaradayız inş. canım denk gelırse tanışıp buluşmayı çok isterimmerhaba kızlar
GÜLCAN, lutfen stres yapma.bence su an keyfını cıkarmalıyız anne olmanın.dahasının hıc onemo yok.ama senı cok ıyı anlıyorum.bende bazen olur olmaz seylere acayıp takıyorum kafamı.bı gun tekırdag merkeze geldıgınde mısafırım olsana beklerım cok sevınırım canım
...........
ah canım ya allah yardımcın olsun çok zor bı durumkızlar ya benım DORUK kolık olmus, orta sıddette.yazmızmıydım acaba daha once.uykusuzluktan unutkanlık olustuda bende.neyse aksamları 8 12 arası aglama krızıne gırıyo.morarana kadar( bazen 1 2 3 oluyo gece.kendımızı yaka paca arabaya attık kac kere (( ama olabılıyomus bazı bebıslerde.ılk 6 ay gecmeını beklıyoruz dedı doktorumuz.sac kurutma makınesı ıse yarıyo ama bıraz.kolık cd sı aldık.oda bıraz ıse yarıyo.ama aglamayı otomatıge baglayınca hıcbısey kar etmıyo.banyo bıle ( tek care araba.ondanda ınınce uyanıyo.cok yaramaz bı oglum oldu ama coook mutluyum ve cok sevıyorum onu.
maşallah canım tek anne sütüyle çok ii demekkı yetiyo sütün ne güzelbizde bugun tartıldık son 1 ayda 1300 gr almıs.. cok sukurr artıkk iice sildim kafamdan mama yı.. sütüm oyle dolup tasmıyorr ama yetiyoo demekkiiii:)
hoşgeldın canım aramıza bebegin hayırlı olsun tebrık ederimburada henüz yeniyim o yüzden biraz acemi yazılarım mazur görün lütfen:))))))
eşimin mesleği subay.
şu 6 ay aradan çıksa gözlerimi açıp kapasam ve cabucak bitse nasılda iyi olurdu gecelri bizimki uyumuyor zaten 51 yıl yaslandım ama bebegımıde cok sevıyorum Allah herbirimizin bebeğine saglık uzun ömür ve mutluluk huzur versin...AMİN
gözün aydın canım maşallah halıl ibrahıme kılo alımı çok iiicnm bugün bizde tartıldık 1 ayda 1250 gr almış maaşallah inş. böle gider 5.ayda geçeriz ek gıdalara yarında aşılarımız varr.sizin aşılar oldumu???
ay hadi sonuçlar güzel çıkacak ben ınanıyorum dularımız onlar ile......................
tuba iyiymiş şu an sonuçlar belli değilmiş 2 doktora daha götürecekmiş dualarımızı eksik etmeyelim kızlar doğa meleğimize.
ece canım yaaa 50 ml sütün nasıl yetiyo o kadarcık bendende çıkıyo ama mümkün değil yetmesi ortalıgı yıkıyo valla mecbur veriyorum mama eee kilo alımı nasıl iii oluyor anlamadım ben yaa benım bebegim 15 gunlukken toplam 60 gr almıştı 30 gunde 700gr almış kı bu kılo alımı mama takviseyi ile sadece anne sütü alsa yerınde sayacak demekkı çok merak valla nasıl duruyo bebişin sidonun da bebegi 50 ml içiyomuş allah allah benımkı mı obur olcakgünaydın kızlar açılışı ben yapıyım bugün nasılsınız bakalım ben büyük oğlumu kreşe başlattım artık rahat rahat yazabileceğim bir çocuk bişi değilmiş ya 2 çocuk çok zor büyük olan küçüğü kıskanıyo hadi kaan bebek sen hastaneye git diyo 2dk kucağ
uma alsam kaan bebeğe anneane baksın diyo hepimizi dövüyo emzirirken memeyi kapat anne süt bitti kaan bebek yatsın diyo haftaya annemde türkiyeye dönecek yalnız napcam bakalım bu arada benim bebekde gece uyumak istemiyo ağlıyo ben bi çare buldum mutfağa gidip aspiratörü son ses açıp kucağımda sallayınca ağlamayı kesiyo bi kaç dakka sonrada uyuyo tabi bu işlemi bi kaç kere tekrarlıyorum sonundada derin uykuya dalıyo bebekleri kolik olup uyuyamayanlar bi denesin belki sizdede işe yarar bebekleri hasta olanlara geçmiş olsun acil şifalar diliyorum benim bebekte hiç uyumak istemiyo valla gece uyandıkça mutfağa aspiratöre kaçıyom yoksa susmuyo meme bile istemiyo napcaz böle bilmiyom zaten üç saatte 50ml ancak içiyo ama gelişimi normalmiş bende takmıyom kafama artık napiyim açsa emsin dimi ama kafaya taka taka herşeyi kafayı yiycem buralarda bende boşverdim gitti artık
arkadaşlar benim oğlumda kakasını yapmamış ne yapabilirim
dilekcim eşin ne güzel sorumluluklarının bilincinde ve evladına iş yükü gözüyle bakmıyor. olması gereken de o zaten. yoksa sadece uzaktan iki agucukla bebek büyümüyor
canım çok geçmiş olsun umarım daha iyidir şimdi eşim saolsun ilgilenir biraz sıkılınca bakmaktan sigara içmeye çıkıyom diye kaçar onada çok görmüyorum işleri gerçekten yogun yoruluyo bütün gün
tşk.ederim sinemcim bu günler geri gelmez tadını çıkarmalıyız aslında ama insan bazen yapamıyor tekırdaga gelıyoruz 2-3 hafta bır kesin, biz malkaradayız inş. canım denk gelırse tanışıp buluşmayı çok isterim
ah canım ya allah yardımcın olsun çok zor bı durum
maşallah canım tek anne sütüyle çok ii demekkı yetiyo sütün ne güzel
hoşgeldın canım aramıza bebegin hayırlı olsun tebrık ederim
gözün aydın canım maşallah halıl ibrahıme kılo alımı çok iii
ay hadi sonuçlar güzel çıkacak ben ınanıyorum dularımız onlar ile......
ece canım yaaa 50 ml sütün nasıl yetiyo o kadarcık bendende çıkıyo ama mümkün değil yetmesi ortalıgı yıkıyo valla mecbur veriyorum mama eee kilo alımı nasıl iii oluyor anlamadım ben yaa benım bebegim 15 gunlukken toplam 60 gr almıştı 30 gunde 700gr almış kı bu kılo alımı mama takviseyi ile sadece anne sütü alsa yerınde sayacak demekkı çok merak valla nasıl duruyo bebişin sidonun da bebegi 50 ml içiyomuş allah allah benımkı mı obur olcak((geçen gün 24 saat boyunca hiç emzırmedım 480ml sütüm çıktı bizim sıpa gunluk 700-800 ml içiyo
Evet canım o çok önemli yani iş yükü gözüyle bakmamak bu ikimizin bebeği en az benim kadar ilgilenmeli onunla...
Aynen canım yaa benin kızda aynı oburun önde gideni maşallah bugün rekor kırdı hatta 230ml içti:))) kilo alımına gelince aylık ortalama 1250 gr falan alıyor. benimde aklım almıyor 50 ml nasıl yetiyor olabilir...
çok sağ ol guluncani uyanınca denerim. Bi de benim oğlum 2 ay 3 günlük yüz üstü yatırdığımda çok az kafasını kaldırabiliyor 2 cm kadar tekrar kafayı yere atıyo sizin bebekler çok ve uzun sürelü kaldırıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?