kıslar bazı bebejkler büyükler gibi yedigini yakmaz kmisinde yakar kimi 700ml yer doymaz kimine 50ml yeter bu gayet normal benim kızımda aylık 150gr alıyo ama tek memeyle iki memede değil mama hiç vermiyommm ama doyuyo kilo alımıdaçok iyi
maşallah defneye annesi 230ml haa:1shok: iyi stok yapmışkaydirigubbakcemile3
dilekcim ben bişey sorcam sana sende sütünü sagıp dolaba koydugun zaman üste yagı birikip altı sulanıyomu???
maşallah yetiyo demekkı canım ne gerek var mamaya işte bızde de sorun cork cork ses çıkmıyo emınce agızını kenarından süt akmıyovallahi cnm ben doymuyo sanıyodum doktora gittim tarttı kesinlikle verme mama dedi başlıyımmı die sordumda colk colk ses çıkarınca farkettim yetiyo sütüm çok şükür rabbimeee arada kesildigide oluyo tabi sıknıtıdan azaldıgı çok oluyo
hoşgeldın ayşecim bu site beni sinir ediyo canım çok yavaş hep hata veriyoslm bacılar bugün tam giriyorum siteye sayfa açmıyor.. yada bebek uyanıyor.. anca girebildimm nasılsınızz.. geçmişe bakıp geliyimm azcık..
metabolizması hızlı olcak ne güzel yiyip kılo almıcak maşallah yakıyo demekkı senın gibi uzun boylu zayif narin bi kızın olur dılekcımDefne maşallah o kadar kıpır kıpır bir bebek ki 2 dk durduğu yerde duramıyor gündüzleri gece 10dan sonra baygın yatıyor tabi bu şekilde yakıyor ve alttanda sürekli çalışıyor sırnaşık şey Eee böyle oluncada çok fazla kilo almıyor bu kadar yemesine rağmen ama bence bu iyi birşey ilerde de benim gibi olacak sanırım kızım fazla yese bile kilo almayacak :lepi:
hımmm bende düşündüm acaba benım sütüm sulu ondamı diye(hani derler ya sütü sulu yarımıyo)olagan bi durum demekkı saol canımEvet canım öyle oluyor sütün %10'u yağdır %90 su. Beklediği zamanlarda dışarda veya dolapta farketmiyor yağı hep üstte birikiyor.
günün ilk günaydını benden olsun gününüz aydınlık olsun annişler bol bol süt olsun
bugün agır top misafirlerim geldi kazamız mübarek olsun
filiz hiçbir fikrim yok yaaa bozuldumu acaba????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?