2009 Eylül Anneleri

kıslar bazı bebejkler büyükler gibi yedigini yakmaz kmisinde yakar kimi 700ml yer doymaz kimine 50ml yeter bu gayet normal benim kızımda aylık 150gr alıyo ama tek memeyle iki memede değil mama hiç vermiyommm ama doyuyo kilo alımıdaçok iyi

aylık 150gr mı????????????a1500 demek istedın galiba

dilekcim ben bişey sorcam sana sende sütünü sagıp dolaba koydugun zaman üste yagı birikip altı sulanıyomu???

vallahi cnm ben doymuyo sanıyodum doktora gittim tarttı kesinlikle verme mama dedi başlıyımmı die sordumda colk colk ses çıkarınca farkettim yetiyo sütüm çok şükür rabbimeee arada kesildigide oluyo tabi sıknıtıdan azaldıgı çok oluyo

slm bacılar bugün tam giriyorum siteye sayfa açmıyor.. yada bebek uyanıyor.. anca girebildimm nasılsınızz.. geçmişe bakıp geliyimm azcık..

maşallah defneye annesi 230ml haa:1shok: iyi stok yapmışkaydirigubbakcemile3

Defne maşallah o kadar kıpır kıpır bir bebek ki 2 dk durduğu yerde duramıyor gündüzleri gece 10dan sonra baygın yatıyor tabi bu şekilde yakıyor ve alttanda sürekli çalışıyor sırnaşık şey Eee böyle oluncada çok fazla kilo almıyor bu kadar yemesine rağmen ama bence bu iyi birşey ilerde de benim gibi olacak sanırım kızım fazla yese bile kilo almayacak :lepi:

maşallah yetiyo demekkı canım ne gerek var mamaya işte bızde de sorun cork cork ses çıkmıyo emınce agızını kenarından süt akmıyo((
slm bacılar bugün tam giriyorum siteye sayfa açmıyor.. yada bebek uyanıyor.. anca girebildimm nasılsınızz.. geçmişe bakıp geliyimm azcık..
hoşgeldın ayşecim bu site beni sinir ediyo canım çok yavaş hep hata veriyo((
oglulşun nasıl sen nasılsın

metabolizması hızlı olcak ne güzel yiyip kılo almıcak maşallah yakıyo demekkı senın gibi uzun boylu zayif narin bi kızın olur dılekcım
Evet canım öyle oluyor sütün %10'u yağdır %90 su. Beklediği zamanlarda dışarda veya dolapta farketmiyor yağı hep üstte birikiyor.
hımmm bende düşündüm acaba benım sütüm sulu ondamı diye(hani derler ya sütü sulu yarımıyo)olagan bi durum demekkı saol canım

benim ki de yüz üstü yatarken kafasını çeviriyo fakat 2 cm den daha fazla kaldıramıyo. Dediğiniz gibi hep tavanı seyrediyo demek ki bu bebelerin gözü yükseklerde..

slm kızlar..geçmişi fazla okyamadım site hep hata veriyor sinir oldum.neyse.benim kızım bugun daha iyi...ateşi çıkmadı şükür...dün acile gitmiştik pratisyen hekimdi.bogazı enfeksiyonlu antibiyotik verelim dedi kabul etmedim ama ateşi için igne yapmışlardı söylemiştim..bugun kendi doktorumuza gittik.kızımn bişeyi olmadıgını söyledi..iyikide almamışım o doktorun verdigi antibiyotigi..üstelik kendi doktorumuz bidaha novalgin ateş düşürücü yaptırma dedi...paranox yeterli olur dedi...igne yaptırdıgıma pişman oldum.,,

bu arada kızım uykuya dalarken birden sıçrıyo uyanıyo...bide uykudayken bacagını oynatıyo tik gibi normalmiki yaa acayip kafaya takıyorum.

Şu kulaktan ölçme aleti aldığıma çok memnun oldum 2 saat koltuk altına sok ölç .Dün aşı olduk Gece çok rahat ettim 1 sn de ölçüyor tavsiye ederim ben weewell aldım 80 tl filtre falan gerekmiyor.aldığım yerde daha pahalıları vardı kız bunu çok tavsiye ettti.ıyiki almışım.
0.2 yanılma payı varmış bence çok iyi

ben derin dondurucuya süt eklemiştim daha 3 haftalık sütümü çıkardım bebeğim içmedi siz denedinizmi

ii gecelerrrr herkes iyidir inş.
okumadım dilekçim ilgine çok saol canım arkadaşım
aşılarımızı olduk bu geceyi sağ salim atlatırız inş.

ben derin dondurucuya süt eklemiştim daha 3 haftalık sütümü çıkardım bebeğim içmedi siz denedinizmi

günün ilk günaydını benden olsun gününüz aydınlık olsun annişler bol bol süt olsun
bugün agır top misafirlerim geldi kazamız mübarek olsun

filiz hiçbir fikrim yok yaaa bozuldumu acaba????

günün ilk günaydını benden olsun gününüz aydınlık olsun annişler bol bol süt olsun
bugün agır top misafirlerim geldi kazamız mübarek olsun

filiz hiçbir fikrim yok yaaa bozuldumu acaba????

canım benim allah yardımcın olsun benimde salı günü annem gidiyo 10 gün sonrada kaynanam geliyo 3 ay kalacak napcaz bakalım benim oğlan açlıktanmı ağlıyo o zaman bende gazdan ağlıyo sanıyodum mamamı versemki

merhaba kızlar,nasılsınız,
geçmişe bakamadım ama birazdan okuyacağım, kızımla oğlum hasta oldu demiştim atlattılar sandım fakat atlatamadan tekrar hastalandılar,kızımda ateş burun akıntısı oğlumda ökürük ama ne öksürük mosmor kesiyordu. ikisinede ilaç yazdırdık neyse ki, bugün yavaş yavaş kendine gelmeye başladı ikiside,hemen sizlerle paylaşmak istedim ama kedime çok kızdım küçücük bir bebeği koruyamadım diye. Şimdide baba hasta sıra banamı geliyo ne anlamadım gitti. aman çok dikkat edin kızlar bayramda geliyor zaten insan iyice tırsıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…