2009 Eylül Anneleri

geçmiş olsun canım, antibiyotik bebek için ağır olur zaten, başka ilaç verdimi doktorun, bize şurup verdiler.

tülaycım, geçmiş olsun aşısını olmuş kuzun atlatır merak etme.

kızlar, tubadan haber varmı,prensesimiz nasılmış haber alan bilgilendirsin bizi.,çok merak ettim

gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil
ya eski arkadaslari ozledim petibor elayi,nevestebircan bircanimizi, yume seheri acaba nasillar ki.

geçmiş olsun canım kendini suçlama ne kadar dikkat etsende bulaşacaksa bulaşıyo hastalık hasta olmamak için bir fanusun içinde yaşamamız lazım buda imkansız allah çaresiz hastalık vermesin

canım çok geçmiş olsun uyurken benim bebişde bacağını tik gibi oynatıyo korkma normal bişi büyük oğlumda yapıyodu

maşallah canım ne güzel herşeyi yesede kilo almayacak demekki eskiden kilolu bebek iyi sanırlarmış ama şimdi her hastalığın altından kilo çıkıyo

günaydın ececim. naber canım?

günaydın canım bol ağlamalı aspiratör dinlemeli bi gecenin ardından bennnnnnnnn kreşeeeeeeeee gittttttttttmiyyyyyyyyyycemmmmmmmmmmm çığlıklarıyla uyandım sabaha karşı daldığım uykudan şimdi sessizlik var biraz bebişde uyudu bende takılıyom nette sen nasılsın kuzucuk iyimi

walla hayatım ben de 5 gibi eve gittim. benim oğlanda da gariplik vardı dün.gaz sıkıntımız geri döndü sanırım. mıkır mıkır kucaktan inmek istemiyor. sürekli emdi emdi sömürdü beni de. nihayet 11 de uyudu.gece de kalktı durdu gaz sıkıntısından. iki kaşık mercimek çorbası ne hale getirdi hayret bişey ya. hakkaten iki yemek kaşığı aldım beğenmedim bıraktım o bile mahvetti oğlumu. senin aspiratör olayına her mutfağa girişimde gülüyorum ya...
ya bi de benim oğlum ne zaman versem emiyor hiç hayır demiyor.bırak 2 saati saat başı zor duruyor yapışıyo hemen. 3 kilo doğdu 2 ay 1 haftalıkken 6600 olmuştu. aylık ortalama 1600 kilo aldı. obez olmaz dimi ya? ne bileyim göbek yaptı resmen sıpa ya.

kuzum benim gaz yapmış mercimek demekki ben mercimek çorbasını ağzıma sürmüyom korkudan bide özlüyodur annesi seni kokunu anne sütü obez yapmaz tatlım ek gıdalara başlayınca zayıflıyolar bişi yemiyolar zaten bide yürümeye başlayınca iyice zayıflıyolar boşver emsin bol bol tadını çıkarsın bebecik

ay evet ececim sesimi duyunca yüzü değişiyo resmen. özlüyordur dimi ya kıyamam ona. ama kucak olayının özlemle alakası yok gülüm yatırınca vızıklıyo kucağa alınınca tık yok sıpada :) kilo olayında da hantal olsun istemiyorum da ondan.gerçi şükür baya hareketli ayaklar kollar hiç durmuyor ama.

slm kızlar aşıdan geldik kuşumun omzu kanadı ya oynadıçok aşı kaydı 5kilo olmuş ada uyudu bende işlerimi bitirdim geldim uyuyo hala maşallah o

ece saol canım hayırlısı ıle atlatırız inş.
canım senin bebegine belki yetiyodur bizimkine hayatta yetmez eger aglayıp aglayıp susuyorsa bırak verme mama ben vermediğim zaman durmuyo yıkıyo ortalıgı senın oglun doyuyordur demekkı kilo alımı az olsun boşver mama yemesinden iyidir tatlım

geçmiş olsun filizcim niye kendini suçluyosunki hasta olcagı varsa olur zaten bünyeleri şuan herşeye açık ne kadar dıkkat edersen et olur hiç canını sıkma sen geçmiş olsun tekrar

ya bana hala cvp vermediniz sizin bebekler yüz üstü yattığında kafasını çok kaldırıyo mu benim ki çok az kaldırıyo sonra yorulup yere atıyo çok endişelendim 2 3 santimden fazla kaldıramıyo

Günaydın hanımlar bebekleriniz nasılar. Benim ki maşşallah ilk defa biraz sakin şoktayımm .
Beni çileden çıkarıyor çıkarıyor sonra bir gülücük allahım gelde aşık olma...

ya bana hala cvp vermediniz sizin bebekler yüz üstü yattığında kafasını çok kaldırıyo mu benim ki çok az kaldırıyo sonra yorulup yere atıyo çok endişelendim 2 3 santimden fazla kaldıramıyo

benim oğlum da çok kaldıramıyor kaldırıp çeviriyor bir süre öyle tutuyor sonra bırakıyor haliyle. sen yüzüstü yatıp denesene kaç dakika tutabiliyorsun? :)) endişelencek bişey yok bence ama illa aklına takılıyorsa ilk kontrolde sor doktoruna canım.

slm kızlar aşıdan geldik kuşumun omzu kanadı ya oynadıçok aşı kaydı 5kilo olmuş ada uyudu bende işlerimi bitirdim geldim uyuyo hala maşallah o

10 20 saniye kadar kaldırıyo sağına soluna çeviriyo sonra yoruluyo 2 3 dak sonra tekrar kaldırıyo fakat yerden 2 3 santim kadar yüksekliğe kaldırıyo dr söyledim normal dedi ama ben inanamayacağınız kadar pinpirikliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…