slm kızlar..geçmişi fazla okyamadım site hep hata veriyor sinir oldum.neyse.benim kızım bugun daha iyi...ateşi çıkmadı şükür...dün acile gitmiştik pratisyen hekimdi.bogazı enfeksiyonlu antibiyotik verelim dedi kabul etmedim ama ateşi için igne yapmışlardı söylemiştim..bugun kendi doktorumuza gittik.kızımn bişeyi olmadıgını söyledi..iyikide almamışım o doktorun verdigi antibiyotigi..üstelik kendi doktorumuz bidaha novalgin ateş düşürücü yaptırma dedi...paranox yeterli olur dedi...igne yaptırdıgıma pişman oldum.,,
bu arada kızım uykuya dalarken birden sıçrıyo uyanıyo...bide uykudayken bacagını oynatıyo tik gibi normalmiki yaa acayip kafaya takıyorum.
merhaba kızlar,nasılsınız,
geçmişe bakamadım ama birazdan okuyacağım, kızımla oğlum hasta oldu demiştim atlattılar sandım fakat atlatamadan tekrar hastalandılar,kızımda ateş burun akıntısı oğlumda ökürük ama ne öksürük mosmor kesiyordu. ikisinede ilaç yazdırdık neyse ki, bugün yavaş yavaş kendine gelmeye başladı ikiside,hemen sizlerle paylaşmak istedim ama kedime çok kızdım küçücük bir bebeği koruyamadım diye. Şimdide baba hasta sıra banamı geliyo ne anlamadım gitti. aman çok dikkat edin kızlar bayramda geliyor zaten insan iyice tırsıyor.
gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil
ya eski arkadaslari ozledim petibor elayi,nevestebircan bircanimizi, yume seheri acaba nasillar ki.
slm kızlar..geçmişi fazla okyamadım site hep hata veriyor sinir oldum.neyse.benim kızım bugun daha iyi...ateşi çıkmadı şükür...dün acile gitmiştik pratisyen hekimdi.bogazı enfeksiyonlu antibiyotik verelim dedi kabul etmedim ama ateşi için igne yapmışlardı söylemiştim..bugun kendi doktorumuza gittik.kızımn bişeyi olmadıgını söyledi..iyikide almamışım o doktorun verdigi antibiyotigi..üstelik kendi doktorumuz bidaha novalgin ateş düşürücü yaptırma dedi...paranox yeterli olur dedi...igne yaptırdıgıma pişman oldum.,,
bu arada kızım uykuya dalarken birden sıçrıyo uyanıyo...bide uykudayken bacagını oynatıyo tik gibi normalmiki yaa acayip kafaya takıyorum.
Defne maşallah o kadar kıpır kıpır bir bebek ki 2 dk durduğu yerde duramıyor gündüzleri gece 10dan sonra baygın yatıyor tabi bu şekilde yakıyor ve alttanda sürekli çalışıyor sırnaşık şey Eee böyle oluncada çok fazla kilo almıyor bu kadar yemesine rağmen ama bence bu iyi birşey ilerde de benim gibi olacak sanırım kızım fazla yese bile kilo almayacak :lepi:
günaydın ececim. naber canım?
günaydın canım bol ağlamalı aspiratör dinlemeli bi gecenin ardından bennnnnnnnn kreşeeeeeeeee gittttttttttmiyyyyyyyyyycemmmmmmmmmmm çığlıklarıyla uyandım sabaha karşı daldığım uykudan şimdi sessizlik var biraz bebişde uyudu bende takılıyom nette sen nasılsın kuzucuk iyimi
walla hayatım ben de 5 gibi eve gittim. benim oğlanda da gariplik vardı dün.gaz sıkıntımız geri döndü sanırım. mıkır mıkır kucaktan inmek istemiyor. sürekli emdi emdi sömürdü beni de. nihayet 11 de uyudu.gece de kalktı durdu gaz sıkıntısından. iki kaşık mercimek çorbası ne hale getirdi hayret bişey ya. hakkaten iki yemek kaşığı aldım beğenmedim bıraktım o bile mahvetti oğlumu. senin aspiratör olayına her mutfağa girişimde gülüyorum ya...
ya bi de benim oğlum ne zaman versem emiyor hiç hayır demiyor.bırak 2 saati saat başı zor duruyor yapışıyo hemen. 3 kilo doğdu 2 ay 1 haftalıkken 6600 olmuştu. aylık ortalama 1600 kilo aldı. obez olmaz dimi ya? ne bileyim göbek yaptı resmen sıpa ya.
kuzum benim gaz yapmış mercimek demekki ben mercimek çorbasını ağzıma sürmüyom korkudan bide özlüyodur annesi seni kokunu anne sütü obez yapmaz tatlım ek gıdalara başlayınca zayıflıyolar bişi yemiyolar zaten bide yürümeye başlayınca iyice zayıflıyolar boşver emsin bol bol tadını çıkarsın bebecik
ece saol canım hayırlısı ıle atlatırız inş.canım benim allah yardımcın olsun benimde salı günü annem gidiyo 10 gün sonrada kaynanam geliyo 3 ay kalacak napcaz bakalım benim oğlan açlıktanmı ağlıyo o zaman bende gazdan ağlıyo sanıyodum mamamı versemki
merhaba kızlar,nasılsınız,
geçmişe bakamadım ama birazdan okuyacağım, kızımla oğlum hasta oldu demiştim atlattılar sandım fakat atlatamadan tekrar hastalandılar,kızımda ateş burun akıntısı oğlumda ökürük ama ne öksürük mosmor kesiyordu. ikisinede ilaç yazdırdık neyse ki, bugün yavaş yavaş kendine gelmeye başladı ikiside,hemen sizlerle paylaşmak istedim ama kedime çok kızdım küçücük bir bebeği koruyamadım diye. Şimdide baba hasta sıra banamı geliyo ne anlamadım gitti. aman çok dikkat edin kızlar bayramda geliyor zaten insan iyice tırsıyor.
ya bana hala cvp vermediniz sizin bebekler yüz üstü yattığında kafasını çok kaldırıyo mu benim ki çok az kaldırıyo sonra yorulup yere atıyo çok endişelendim 2 3 santimden fazla kaldıramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?