ya bana hala cvp vermediniz sizin bebekler yüz üstü yattığında kafasını çok kaldırıyo mu benim ki çok az kaldırıyo sonra yorulup yere atıyo çok endişelendim 2 3 santimden fazla kaldıramıyo
slm kızlar aşıdan geldik kuşumun omzu kanadı ya oynadıçok aşı kaydı 5kilo olmuş ada uyudu bende işlerimi bitirdim geldim uyuyo hala maşallah o
saol cnm bakmadım bidaha uyudu kuşum inş acımıyodur omzu fazlaaa
ay evet ececim sesimi duyunca yüzü değişiyo resmen. özlüyordur dimi ya kıyamam ona. ama kucak olayının özlemle alakası yok gülüm yatırınca vızıklıyo kucağa alınınca tık yok sıpada :) kilo olayında da hantal olsun istemiyorum da ondan.gerçi şükür baya hareketli ayaklar kollar hiç durmuyor ama.
yok tatlım acımıyordur ya. acısa ağlar durmaz zaten. sen gene de kucaklarken falan dikkatli ol olur mu? ağrı kesici ateş düşürücü verdin mi?
slm kızlar aşıdan geldik kuşumun omzu kanadı ya oynadıçok aşı kaydı 5kilo olmuş ada uyudu bende işlerimi bitirdim geldim uyuyo hala maşallah o
baharcım benim sıpacıkta kucak istiyo hep bide sabit durmıycan evde dolanıcan yoksa basıyo çığlığı çözmüş olayı nasılsa ağlayınca herşeyi yaptırıyoz diye basıyolar çığlığı keratalar
Günaydın hanımlar bebekleriniz nasılar. Benim ki maşşallah ilk defa biraz sakin şoktayımm .
Beni çileden çıkarıyor çıkarıyor sonra bir gülücük allahım gelde aşık olma...
agrısı olursa calpol ver dedi ama daha uyuyo die vermedim cnm şuan uyuyo 9.20den beri uyanınca vereyimmi
10 20 saniye kadar kaldırıyo sağına soluna çeviriyo sonra yoruluyo 2 3 dak sonra tekrar kaldırıyo fakat yerden 2 3 santim kadar yüksekliğe kaldırıyo dr söyledim normal dedi ama ben inanamayacağınız kadar pinpirikliyim
gülcannnn hoşgeldin canım. nasılsın? misafirlerin gelmiş nasıl gidiyor hayat?
ay sorma yaaaa. kucakta olcak bir süre sabit kalınca hemen sinirli sinirli kıpırdanmalar sonra çığlıklar başlıyor walla. bakıncak gezicek hep. bi de ona aldığım kapı süsüne bayılıyo. dikiyo gözünü gülüyo ona aguuu yapıyo falan :)
hoşbulduk baharcım pek iyi değilim yaaa offff nasıl geçecek ıkı hafta aynı evin içindekafamçokkarıştı
hoşbulduk baharcım pek iyi değilim yaaa offff nasıl geçecek ıkı hafta aynı evin içindekafamçokkarıştı
gülcan küsmüyüz kuşum cevap vermiyon bana akannehir
ah kıyamam ya. gülüm kaçışın yoksa zevk almaya bakacaksın. idare et artık ya napcan. eşin var arada sonuçta. kendini de sıkıp sütünü engelleme sakın. napmışlar getirdimi kayınvaliden aldıklarını?
ay yerim ben onu çok tatlı aguluyolar dimi bebekler renkli ve süslü şeyleri seyretmekten çok hoşlanıyolar özellikle 3. aydan sonra kırmızı renge bayılıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?