2009 Eylül Anneleri

fıstıgım olurmu gidiyom geliyom anca cvp yazabılıyom ben sana küsermiyim heççça.s.
:1hug:
dimi tecavüzden kaçışın yoksa zevk almaya bakcaksınkaydirigubbakcemile3bizimkide o hesap
dahAönce göndermişti canım kargo ile hep pijama tk almış çocuk yataktan çıkmayacak sanıyo galıba

kaydirigubbakcemile3 ay çok güldüm yaaaa.... diğerleri pahalı mı gelmiş acep CADIARZU

ne büyük bir sevgidir bu yaaaaa bende severken içime sokasım geliyo çıktıgı yere geri girsin

ya kızlar bu arada gece oğlumu emzirmeye kalktım uyuttum falan tam yattım dikiş yerimde bir ağrı ki allahım kıvrandım resmen ya.inanın sezeryan olduğumda böyle sancı çekmedim. ve ben hala adet görmedim ya? benim gibi hala adet görmeyen var mı ki?

daha dur annesi neler yapacak o daha ilk dişi ilk adımı ilk anne demesi düşünsene ne kadar mutlu olcaz kaka yapınca bile sevinçten zil takıp oynuyoz hayattaki her başarıları bizim için en büyük mutluluk oluyo günün birindede bi kız çalacak gönlünü alıp gitcek elimizden bizde kaynana olcaz dimi yaaaaaaa

kız öyle konuşma bak yüreğimi bir el sıkıverdi şimdi. gözlerim doldu ağlamamak için zor duruyom ece yaaa. zaten özlemişim oğlumu 3 saat olacak görmeyeli

tatlım bende daha adet olmadım iyiyim ben böle mümkünse dahada geciksin ağrı için dr una bi sor istersen

niye ağrıdı ki üşüttün falanmı acaba:uhm:
bende adet olmadım ama ben sizden nerdeyse bir ay küçüğüm benim vaktim vardır daha

keşke gelse de benim de kayınvalidem gelse.Tek olmak inanın çok zormuş 8 aralıkta işe başlayacam oğlumu bakıcıya bırakacam akşamı nasıl yaparım bilmiyorum. bakıcımız üst komşum çok iyi ama nasıl dayanırım bilmiyorum

yavrum benim bazen ağlarken inne enne diyo tabi ben onu anne diye var sayıyorum 4 köşe olu veriyoz

canım bende gurbetteyim burda kımsem yok benimde yanımda ama bi şekilde idare ediyoruz kendi kafana göre bakıyosun bölesi daha zor, komşunda vicdanlı çocuk seven insansa için rahat olsun el kadar bebeğe kıyamaz

tatlım bende daha adet olmadım iyiyim ben böle mümkünse dahada geciksin ağrı için dr una bi sor istersen
canım kontrollerde herşey normaldi. ağır kaldırmıyorum da. şimdi hastane falan hiç çekilmez bu grip salgınında.
niye ağrıdı ki üşüttün falanmı acaba:uhm:
bende adet olmadım ama ben sizden nerdeyse bir ay küçüğüm benim vaktim vardır daha
evet üşütmüş olabilirim ya. kışlık kazak giysem terliyom baharlık ince giysem üşüyom hava da belli olmuyor bi açık bi kapalı. ondan olabilir diye düşünüyorum. senin adete vardır canım daha da ben neden olmadım hala?
oyyy ben babaneme bırakıyorum her dakika gitme şansım var gene de aklım fikrim orda ele bıraksam napardım acep? gerçi ben de babanem nisanda falan gidince bi çaresine bakmam lazım ofise getirmem hergün baya zor olur.

meraba canım beni özlemedinmi:gitme:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan seker senin yerinde farkli ya dogunmun nasil gecdi rusyada merak ediyordum seni nbir araya gelemedik hic formda.bende yaramazi yeni uyuttum geldim.
hoşbulduk baharcım pek iyi değilim yaaa offff nasıl geçecek ıkı hafta aynı evin içindekafamçokkarıştı

kiyamammmmmmmmmmmmm sen bebeginle ilgilen bosver onleari zamanin nasil gecdigini anlamazsin bileeeeeeeeeeeeeeeeee:lepi::lepi:

ne büyük bir sevgidir bu yaaaaa bende severken içime sokasım geliyo çıktıgı yere geri girsin

seker olani icine sokmada 1yil sonra yenisini icine alllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın kızlar...ne var ne yok..geçmişe şöle bi göz attım yaramaz bi durum yok... aklımda kalan sadece gülcanın kaynanası :))) valla bizimkileri ben dogumdan önce getirmiştim valla bin pişman oldum üstelik koccaman 70 gün kaldılar..2 hafta nedirki gülcancım su gibi akıveirir :))
bu arada ya kızlar benim kızım son 3 gündür hep uyumak istiyor normalmidirki...

haklısın canım en kötü kaynana bile iyidir sonuçta babaannesi oluyo torununa mutlaka kıyamaz bence komşun olması iyi tanıyosun sonuçta bi yabancıdan daha iyidir

canım sorma ya doğum zordu sezeryan oldum narkozdan ayıltamamışlar 2 gün yoğun bakımda kaldım sorun bende birincide öyle olmuştu 8 gün hastanede hapsoldum bebişimi 3.gün görebildim memeyi zor tuttu falan ama herşey bitti geçti allaha şükür iyiyiz şimdi sen nasılsın bebiş iyimi sen bazen yazıyosunya ordaki dr ları burdakilerde aynı şeyleri söylüyolar hep

haklısın canım en kötü kaynana bile iyidir sonuçta babaannesi oluyo torununa mutlaka kıyamaz bence komşun olması iyi tanıyosun sonuçta bi yabancıdan daha iyidir

cnm öyle diyosun ama valla benimkisi torununa baksa bile benim ömrümü yerdi...dır dır dır dır gevezeliginden bıkmıştım yawwwwwwklava:

canım rahatlamıştır onun için uyuyodur bırak uyusun annesi

cnm öyle diyosun ama valla benimkisi torununa baksa bile benim ömrümü yerdi...dır dır dır dır gevezeliginden bıkmıştım yawwwwwwklava:

evet canım orası öyle ya çok konuşuyolar gerçekten birinde boşversen öbüründe sinir oluyo insan ama ben bırakıp işe giderken insanın gözü arkada kalmıyo diye sölemiştim:kedi:

güveniyorum ama ne kadar güveniyorum oğlum uyuduğunda özlüyorum 9 dan 3 e kadar nasıl dayanırım ücretsize de ayrılamam yeni ev aldık borcu da var.ALLAH hepimize yardım etsin. Ben adet oldum ama olmamış gibiyim bi şey yok sizin de öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…