2009 Eylül Anneleri

kızlar ben dün çok kötü bişiy yaptım...okadar moralim bozukki bu yüzden...kızıma kalca ultrasonu yazmıştı doktor ben o an kafam dalgındı bazı problemler yüzünden...yanlış anlayıp gidip röntgen çektirdim .((((( oysaki ultrasonmuş...kızıma boşu boşuna radyasyon aldırdım sonra çeken salak bu röntgen degilmiş ultrasonmuş deyince başımdan aşşa kaynar sular döküldü doktorumuza sordum bişey olmaz önceden ultrasonmu vardı hep röntgen çekliyordu dedi ama ben genede vicdan azabı çekiyorum...şuan bile gözlerim doldu yazarken...bişey olmaz dimi kızlar (

baharcım bencede hastane enfeksiyon yuvası ama bi tel aç istersen hala ağrıyormu

yok tatlım şuan ağrımıyor. ya bizim ofiste yerler karo. güya eşim gidip marangozdan ayaklarımızın altına destek alacak. donuyor ayaklarım resmen. belki de oğluşum ondan gaz oluyor bilmiyorum. çok kalın çorap falan da giyemiyorum tırnak batması oluyo diye. mafoldumben

canım kafan baya dalgınmış sanırım. hadi sen daldın şaşırdın da o orderda yazanı okuyan salak çalışan nasıl atladı yuh yani. onun görevi o. sen yanlış bile anlamış olsan onun fark etmesi lazım. bişey olmaz canım bence. kendini üzme daha fazla.

baharcım ya bu nasıl bi duygudur yavrumun kılına zarar gelmesin nolcaksa bana olsun diyorum hep...

offff yaa bu nedir böle alıntı yapıp yazıyom sayfa hata veriyo yazdıklarım çöp oluyo şu siteye çözüm bulsalar
sivaslı (kız bi senedir konuşuyoz daha adını bilmiyoz iii mi)neye daldın okadar sıkma canını bişey olmaz zaten kötü bi durum olcaksa çekmezler röntgen dr demiş hem eskıden ultrasonmu varmış dimi ama

kızlar adım mehtap.ya doktorumuzda öyle dedi bişey olmaz diye ama işte gel görki kendime laf anlatamıyorum...suçluyorum kendimi...ailevi bazı problemler yüzünden dalgındım gülcancım ya...

kızlar adım mehtap.ya doktorumuzda öyle dedi bişey olmaz diye ama işte gel görki kendime laf anlatamıyorum...suçluyorum kendimi...ailevi bazı problemler yüzünden dalgındım gülcancım ya...

mehtapcım uzulme nolur..olmus bı dalgınlık.hıc sorun olmaz.allah korusun saglık sorunu lan bebeklere arastırmak ıcın cekıyolar rontgen.eskıden hep oyle bakılırmıs zaten.artık uzme kendını yavrunda hıssetmesın.bu arada bende yaptırmadım kalca ultrasonu.su domuz grıbı salgını varkende dusunmuyorum hastaneye goturmeyı...

haaa haaaa bu kadar olur varya senin profilinde daha önce M&M diye yazıyordu aklıma ılk gelen isim mehtap olmuştu(kocamın eski sevgulusunun adı)
kendini suçlama canım yaaa olcagı varmış ki zaten bişey olduguda yok,bak kaynanacıgım ayva ye dedi süt yapıyomuş bakalım deneyim bi

haaa haaaa bu kadar olur varya senin profilinde daha önce M&M diye yazıyordu aklıma ılk gelen isim mehtap olmuştu(kocamın eski sevgulusunun adı)
kendini suçlama canım yaaa olcagı varmış ki zaten bişey olduguda yok,bak kaynanacıgım ayva ye dedi süt yapıyomuş bakalım deneyelim bi

yaaa benim bulundugum yer küçük bi ilçe ben buraya gelmez sanıyodum domuz gribi burdaki okullarda da varmış burayada gelmiş(((((

ay gülcan güldürdün beni yaaaa. hem mehtap konusunda hem de domuz gribi. kız mikroplar turistik geziye mi çıkıyorlar deli :) kaynanan sana ben 3 hafta burdayım ayvayı yedin demek istemiş olabilir mi acep? :))) ayvayı komposto yapıp yiyin çiğ olarak gaz yapabilir.

Selam kızlar nasılsınız?
Bebeği aşı olanlara geçmiş olsun.. Baharcım kesi yerim bazen benimde çok acıyor kısa süreli bir acı ama ve bence normal bir durumdur bu. en az 3 yıl kendimize dikkat etmemiz lazım ağır falan mı kaldırdın ben çok iş yapıpta yorulduğum zamanlarda da çok acıyor 1 kez çamaşır sepetini kaldırdımda geçen berbat acıdı o günden beri hiçbirşey kaldırmıyorum. bende adet olmadım hala 1 yıl bile olmayanlar varmış merak etme bu da normal süt koruyor sanırım bizi. ahhh o tırnak batması sendede mi var
gülcancım misafirlerin gelmiş gözünaydın mı diyeyim allah sabır versin mi diyeyim bilemedim:)) 1 hafta kısa bir süre canım hemen geçer.
mehtap korkma canım birşey olmamıştır allah korur bu küçük melekleri...

heee canım yaa ben burayı ölümsüz köy sanıyodum galiba koca şehirler varken ne işi var burda domuz grıbının ala ala
acaba onu mu demek istedikötükedihüso

hoşgeldin dilekcim tşk.ederim canım inş. çabuk geçer ben anlatıyorum şarkı sölüyorum kendim bile o an atarak beste yapıyorum çok güzel dinliyo yavrum çok hoşuna gidiyo ama hiç masal anlatmadım

ya ben de duydum aylarca adet görmeyeni de ne bileyim kendimde olunca garip geldi. ağır bişey de kaldırmadım canım ya ali efe haricinde :) kendisi dün bütün akşam tepemdeydi de :))) tırnak batması var canım malesef dikkat etmezsem çok canım acıyor. hele doğumdan sonra ayaklarım ya patiğin ya çorabın içinde gene battı canım acıyor çok
Kızlar hiç bebişlerinize çocuk şarkıları söyleyip , masallar anlatıyor musunuz? bayılıyor benim kız tavsiye ederim.
ben de şarkı söylüyorum.bazen müzik açıp kucağıma dans ediyorum onunla. masal anlatmıyorum ama onu ne kadar sevdiğimi anlatıyorum hep.
heee canım yaa ben burayı ölümsüz köy sanıyodum galiba koca şehirler varken ne işi var burda domuz grıbının ala ala
acaba onu mu demek istedikötükedihüso
walla gülcanım kaynanan ayva ye deyince ilk aklıma gelen o oldu ne bileyim ben mi fesatım yoksa sositososito

hoşgeldin dilekcim tşk.ederim canım inş. çabuk geçer ben anlatıyorum şarkı sölüyorum kendim bile o an atarak beste yapıyorum çok güzel dinliyo yavrum çok hoşuna gidiyo ama hiç masal anlatmadım

Hoşbulduk canım...Masalları sonuna kadar dinliyor benim kızım can kulağıyla:) Ezbere pek masal bilmem o nedenle açıyorum önüme laptopu alıyorum kucağıma bunu ara ara oradan okuyup buna anlatıyorum bende.

Evet canım bende dans ediyorum bazen hele hele slow müziklerde bazen yüzüme öyle derin bakıyor ki eriyorum resmen , bana aşıkmış gibi bakıyor. Çok yorulmuşsundurda ondan olmuştur bende de oluyor canım ama ağrı gibi değilde acı gibi.

Bu arada kızlar bende şimdi kanguru bakıcam kollarım kopuyor bununla gezicem evin içinde derken hem annemlerde bakarken rahat ederler benimde aklım daha az kalır onlarda :jeyyar:

canım ya bende ogretmenım.okulda benımde ayaklarım donardı.marangozdan tahta olayını soyledık mudurumuze masraf olur dedı yaptırmadı.tek benım yaptırıp getırmemde dıger arkadaslara ayıp olurdu.marketten kasa aldım bende hepımıze yetecekkadar.koyduk kursulerın altına.çook ıyı oldu.aklında bulunsun pazarcılardan yada marketten bos bı kasa alabılırsın kolayına gelırse....usumesın ayacıkların:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…