canım ya bende ogretmenım.okulda benımde ayaklarım donardı.marangozdan tahta olayını soyledık mudurumuze masraf olur dedı yaptırmadı.tek benım yaptırıp getırmemde dıger arkadaslara ayıp olurdu.marketten kasa aldım bende hepımıze yetecekkadar.koyduk kursulerın altına.çook ıyı oldu.aklında bulunsun pazarcılardan yada marketten bos bı kasa alabılırsın kolayına gelırse....usumesın ayacıkların:))
๒คl๒öςєğเ๓;10166123 .!.:merhaba kızlar. nasılsınız. herkes iyi olsun rabbim kötülüklerden sizi bebişleri hep korusun.
ya ben bi kaç gündür öyle cok yiyorum ki. hiç durduramıyorum kendimi. öyle bir açıkki istahım anlatamam. giden kilolarımdan 1 i tekrar geldi bana. digerleride yolda gibi görünüyor. napcam bilmiyorum. yemek konusunda cok iradesizim. gece kızımı emzirmeye kalktıgımda bile bişiler yemeden yatmıyorum
sizede böyle oluyormu?
Kızlar hiç bebişlerinize çocuk şarkıları söyleyip , masallar anlatıyor musunuz? bayılıyor benim kız tavsiye ederim.
canım aynen ben de durduramıyorum kendimi. yüzbin kere tövbe edip yine yiyorum walla :))) 10 kilo fazlam var ve artmasından korkuyorum. basen, döt, göbek ne ararsan var poffff... gece kalkınca benim de karnım acıkmış oluyor gurul gurul sesler geliyor bir o zaman irademi kullanabiliyorum zaten odadan hiç çıkmıyorum...
bız dun 2. ay asılarını olduk.cook agladı yavrumne zormus.pek ates olmadı ama. ben bu aralar dorugun ıstahına takyım kafamı.1 ogunde ıctıgı sut mıktarı en fazla 50 ml. neden 100 120n150 degıl sızler gıbı? hemde cok sık yemıyor bunlarıda.ogun aralarıda uzun sayılır yanı.zayıflamasından korkuyorum.kılosu normaldı enson ama...sızlerın bebıslerı hep 100ml cıvarımı ıcıyokı 1 ogunde ?
bız dun 2. ay asılarını olduk.cook agladı yavrumne zormus.pek ates olmadı ama. ben bu aralar dorugun ıstahına takyım kafamı.1 ogunde ıctıgı sut mıktarı en fazla 50 ml. neden 100 120n150 degıl sızler gıbı? hemde cok sık yemıyor bunlarıda.ogun aralarıda uzun sayılır yanı.zayıflamasından korkuyorum.kılosu normaldı enson ama...sızlerın bebıslerı hep 100ml cıvarımı ıcıyokı 1 ogunde ?
๒คl๒öςєğเ๓;10166329 .!.:nasıl olcak bilmiyorum canım. cok kızgınım kendime. ben incecik bir kızdım. hamileykende cok yedim hala yiyorum benimde 11 kilo fazlam varklava:
ben de ben de inceciktim işte. şimdi ne bir kıyafetime sığabiliyorum ne de bu halimden memnunum. tamam feda olsun oğluma ama bu kadar yemesem verebilirim kilo. ama yok tutamıyorum kendimi resmen ya. bi de eve yorgun gidiyorum oğlan tepemde spor falan da vakit olmuyor poffff nasıl vercez kiloları bilmiyorumç.
๒คl๒öςєğเ๓;10166423 .!.:canım hadi sen çalışıyorsun. ya ben evde oturuyorum.(ne kadar oturabilirsem bebişle işte ) ama yinede spor falan yapmıyorum. ev işleriyle kızımla akşam olmuş bile. ama sürekli bişeyler atıştırıyorum. bu huyumdan vazgecmem lazım ama nasıl
yemeyecen bu kadar basit.. başka çaresi yok.. atıştıracak pek birşey bulundurma evinde..o zaman daha kolay önleyebilirsin..
yemeyecen bu kadar basit.. başka çaresi yok.. atıştıracak pek birşey bulundurma evinde..o zaman daha kolay önleyebilirsin..
๒คl๒öςєğเ๓;10166529 .!.:haklısın canım. artık öyle yapcam yoksa durumum cok vahim.
ya cnm ne bileyim işte..bu topicte ikinci dilek vakasıyım.pimpirik yönünden...şimdide kızım bugun hep uyudu neden sürekli uyuyo diye düşünüyorum..offff offf bıktım bu evhamlı halimdenmafoldumbenmehtapcım uzulme nolur..olmus bı dalgınlık.hıc sorun olmaz.allah korusun saglık sorunu lan bebeklere arastırmak ıcın cekıyolar rontgen.eskıden hep oyle bakılırmıs zaten.artık uzme kendını yavrunda hıssetmesın.bu arada bende yaptırmadım kalca ultrasonu.su domuz grıbı salgını varkende dusunmuyorum hastaneye goturmeyı...
haaa haaaa bu kadar olur varya senin profilinde daha önce M&M diye yazıyordu aklıma ılk gelen isim mehtap olmuştu(kocamın eski sevgulusunun adı)
kendini suçlama canım yaaa olcagı varmış ki zaten bişey olduguda yok,bak kaynanacıgım ayva ye dedi süt yapıyomuş bakalım deneyim bi
Selam kızlar nasılsınız?
Bebeği aşı olanlara geçmiş olsun.. Baharcım kesi yerim bazen benimde çok acıyor kısa süreli bir acı ama ve bence normal bir durumdur bu. en az 3 yıl kendimize dikkat etmemiz lazım ağır falan mı kaldırdın ben çok iş yapıpta yorulduğum zamanlarda da çok acıyor 1 kez çamaşır sepetini kaldırdımda geçen berbat acıdı o günden beri hiçbirşey kaldırmıyorum. bende adet olmadım hala 1 yıl bile olmayanlar varmış merak etme bu da normal süt koruyor sanırım bizi. ahhh o tırnak batması sendede mi var
gülcancım misafirlerin gelmiş gözünaydın mı diyeyim allah sabır versin mi diyeyim bilemedim:)) 1 hafta kısa bir süre canım hemen geçer.
mehtap korkma canım birşey olmamıştır allah korur bu küçük melekleri...
Kızlar hiç bebişlerinize çocuk şarkıları söyleyip , masallar anlatıyor musunuz? bayılıyor benim kız tavsiye ederim.
ya o zaman kapıları kemiririm diye korkuyom anacım. akşam hiçbişey bulamadım kavanozun dibinde kuru üzüm kalmış onu tırtıkladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?