2009 Eylül Anneleri

dilek ben de evde kanguru denedim ama kullanmayı beceremiyorum bir türlü çok sıkıldı oğlum içinde ya. 10 dakika durdu durmadı yani.

merhaba kızlar. nasılsınız. herkes iyi olsun rabbim kötülüklerden sizi bebişleri hep korusun.
ya ben bi kaç gündür öyle cok yiyorum ki. hiç durduramıyorum kendimi. öyle bir açıkki istahım anlatamam. giden kilolarımdan 1 i tekrar geldi bana. digerleride yolda gibi görünüyor. napcam bilmiyorum. yemek konusunda cok iradesizim. gece kızımı emzirmeye kalktıgımda bile bişiler yemeden yatmıyorum
sizede böyle oluyormu?

ah canım benim yaaaa. ne biçim yöneticiymiş o müdür öyle ya. ne demek masraf olur. klava: ofiste kasa biraz garip durabilir canım. şimdilik halı serdi eşim. yoluma halı serdi yaaaane kaydirigubbakcemile3

canım aynen ben de durduramıyorum kendimi. yüzbin kere tövbe edip yine yiyorum walla :))) 10 kilo fazlam var ve artmasından korkuyorum. basen, döt, göbek ne ararsan var poffff... gece kalkınca benim de karnım acıkmış oluyor gurul gurul sesler geliyor bir o zaman irademi kullanabiliyorum zaten odadan hiç çıkmıyorum...

bız dun 2. ay asılarını olduk.cook agladı yavrum ne zormus.pek ates olmadı ama. ben bu aralar dorugun ıstahına takyım kafamı.1 ogunde ıctıgı sut mıktarı en fazla 50 ml. neden 100 120n150 degıl sızler gıbı? hemde cok sık yemıyor bunlarıda.ogun aralarıda uzun sayılır yanı.zayıflamasından korkuyorum.kılosu normaldı enson ama...sızlerın bebıslerı hep 100ml cıvarımı ıcıyokı 1 ogunde ?

nasıl olcak bilmiyorum canım. cok kızgınım kendime. ben incecik bir kızdım. hamileykende cok yedim hala yiyorum benimde 11 kilo fazlam var klava:

yok hayatım değişiyor ya. bazen 50ml bile içmediği oluyor bazen de sömürüyor 150-200 içiyor.

hadi gecmiş olsun canım sizde atlatmışsınız aşıyı.
canım ben sürekli emzirdigim için ne kadar yedigini bilmiyorum.onun için bu konuda birşey söyleyemem. ama bence takma kafana eger ac olsa hiç bi kuvvet durduramaz onu. bebekler o kadar akıllı ki.

๒คl๒öςєğเ๓;10166329 .!.:
nasıl olcak bilmiyorum canım. cok kızgınım kendime. ben incecik bir kızdım. hamileykende cok yedim hala yiyorum benimde 11 kilo fazlam var klava:

ben de ben de inceciktim işte. şimdi ne bir kıyafetime sığabiliyorum ne de bu halimden memnunum. tamam feda olsun oğluma ama bu kadar yemesem verebilirim kilo. ama yok tutamıyorum kendimi resmen ya. bi de eve yorgun gidiyorum oğlan tepemde spor falan da vakit olmuyor poffff nasıl vercez kiloları bilmiyorumç.

canım hadi sen çalışıyorsun. ya ben evde oturuyorum.(ne kadar oturabilirsem bebişle işte ) ama yinede spor falan yapmıyorum. ev işleriyle kızımla akşam olmuş bile. ama sürekli bişeyler atıştırıyorum. bu huyumdan vazgecmem lazım ama nasıl

selam hatunlar.. geçmişi okudum geldim.. herkes iyi çok şükür.. aşılanan bebişlere geçmiş olsun..
gülcanım kaynanan geliyomuş benimkide geldi üstelik bu kış yanımızda kalacak.. severim kendisini çok iyidir ama çok sıkılıyom evimde uzun süreli biri kalınca.. sanki eşimle bütün düzenim bozuluyomuş gibi geliyo yaa.. senin ki iki hafta ne güzel çabucak geçer merak etme

yemeyecen bu kadar basit.. başka çaresi yok.. atıştıracak pek birşey bulundurma evinde..o zaman daha kolay önleyebilirsin..

selam hanımlar
gecikmeli olarak bugün gidip verem aşımızı ve karma aşımızı vurdurduk
eve gelince yarım paranox fitil verdim, şükür henüz ateş v.s yok, gayet iyiyiz, böyle devam eder inşallah

ya cnm ne bileyim işte..bu topicte ikinci dilek vakasıyım.pimpirik yönünden...şimdide kızım bugun hep uyudu neden sürekli uyuyo diye düşünüyorum..offff offf bıktım bu evhamlı halimdenmafoldumben

saol canım yaa.içime su serpiyonuz valla...o kadar morale ihtiyacım varki şu aralar..ayva konusuna gelincede ben bu huyumla ayva agacı bile yesem süt olmaz...herşeyi dert ediyorum üstünede bisürü stres...yok arkedeş yok benden süt çıkmazmafoldumben

bu arada benim adımı tahmin etmişsin o zmaan kocişiminde adını tahmin et bakam kız gülcannnnhihoyyytzemuszemus

amin canım rabbim korusun tüm yavrularımızı...:Saruboceq:

Kızlar hiç bebişlerinize çocuk şarkıları söyleyip , masallar anlatıyor musunuz? bayılıyor benim kız tavsiye ederim.

ben kızıma şarkılar söylüyorum çok hoşuna gidiyor.ama kendi uydurdugum şarkılar onunla ilgili yani hemencecik susuyo aglıyosa:ecrin_bebek:

ya o zaman kapıları kemiririm diye korkuyom anacım. akşam hiçbişey bulamadım kavanozun dibinde kuru üzüm kalmış onu tırtıkladım :)

ya benim neden hiç iştahım yok yaa.kaç gündür böyleyim bişi yiyesim yok...:gitme:

selam kizlar bugun doktora gittik asilarimizi olduk olum cok az agladi hemencecik sustu kuzum yaaa kiyamam ama eve gelince cok agladi heralde asi yerleri acidi
doktor 6 saatte bir cay kasigi calpol ver ates icin dedi insallah kolay gecer bu gece

bu arada oglus bu ay 1820 gr almis boyuda 5 cm uzamis masallah kuzuma

sonra benim hamileyken cekilen tirnagim yenoden cikarken yine batti ve iltihap oldu
onun icinde ayak saglik merkezine gittim
bir kac kez daha gitmem gerekecek duzelmesi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…