2009 Eylül Anneleri

selam kızlar ne zamandır giremiyordum.hersey iyidir umarım.
kızlar bende cok kilo aldım.cok yiyorum.ne yapıcam bu halimle bilemiyorum.ama yemedende duramıyorum.işin iyi yanı artık sütüm kızıma yetiyor.günde 1 defa falan mama veriyorum.ısırgan otu rezene ve ıhlamuru karıştırıp içiyorum.birde çörekotu yiyorum işe yarıyor tavsiye ederim.
öğretmen arkadaslara bir sorum olacak.ben ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama ikinci dönem.bu dönemi raporlarla gecirip ikinci dönem ücretsiz izin alabilirmiyim.bilgisi olan cevaplayabilirse cok sevinirim.nette arastırdım kesin bir bilgi edinemedim.

selaaaaaammmmmm
bugün çok zor geçti oğlum huysuz aşılardan dün akşamda ateşlendi uyumadım hiç...alnına ıslak havlu koydum bu defada korktum üşütürmüyüm diye...uffff zormuş yaaaa...hapşurdu sabahtan burunları tıkandı ama ağlamaktan olmuş sanırım öğlene bişiyi kalmadı sanırım atlattık bundan sonra bişi olmaz demii arkadaşlar

ya kızlar benimde kızımın burnu tıkanmış mamayı bile zor içiyor nedendir...ve ne yapsam geçer...biraz serum fizyolojikle rahatlattım ama gene başladı ufff ne zormuş çocuk büyütmek anacım...

merhaba arkadaşlar
ankaradaydık bizde siirte geldik eşim evi taşımış, okula yakın bir ev bulmuş. bende bebekle, evi yerleştirmeyle uğraşıyorum. bütün bunlar yetmezmiş gibi eşim hastalandı bebekle tek ben ilgileniyorum. Yer değişikliğinden olsa gerek o kadar huzursuzki kucağımdan inmiyo, gündüz uykusu en fazla 20 dak.Yemek yemeyi unutuyorum, su içmeyide. Bebişim emeceğinde süt gelmezse farkediyorum birşey yiyip içmediğimi.O kadar unutkan oldumki bebeğin altını ne zaman değiştirdiğimi bvile unutuyorum halbuki 10 dak geçmiş oluyo. küçük bir yerdeyiz ve gidecek bir yer yok, gidebileceğim arkadaşlarım var ama hava soğuk korkudan dışarı adım atamıyorum 2 gün önce net bağlattıkta biraz rahatladım.Yalnız olmak ne zormuş.

çok geçmiş olsun canım ahh halil ibrahim bebeğin canı nasıl yanmıştır kimbilir kıyamam ben ona... niye ateşi çıktıki 6 saatte bir ateş düşürücü vermemişmiydin? artık bişey olmaz korkma inş canım.

İnşallah bişi olmaz. Ankarada aşılardan önce ateş düşürücü vermek gerekirmi diye sordum sağlıkocağındaki hemşireye. Daha önceki aşıların ateş yaptığı ama şimdiki aşıların ateş yapmadığını bu nedenle gerek olmadığını söylemişlerdi. Demekki ateş olabiliyor. bizde gelecek perşembe 2. ay aşımızı olacağız. Önceden versemmiki ateş düşürücü birde önerileriniz nedir?

ya bizim doktorda öyle dedi ateş yapmaz die ama ebe gelirken ateş düşürücüsünü ver dedi...burdada okuyorum herkes ateşleniyo...ee o halde aşılar ateş yapıyo..peki paranox fitil versek yetermiki kızlar yaa. illa calpolmu gerek...

zannetmiyorum rapor senin doğal hakkın istediğin şekilde ve zamanda kullanırsın yine de kendi kadın doğumcundan al raporunu. ücretsize de zaten kim karışabilir çalışmıyosun para da almıyosun.

canım seni öyle iyi anlıyorumki bende izmirde ailemin yanındaydım 20 gün önce geldim urfaya.evi yerleştir tebriğe gelenler derken koşuşturmaca.insan hiçb,rseye yetişemediğini düşünüyor bunalımlara girdim ilk günler ama evi yerleştirip alışınca insan biraz rahatlıyor.ama yinede dediğin gibi bir yere cıkamıyorum.nette yoktıu çok sıkıldım cok.insan ailesini annesini ne cok özlüyor dimi.

saol dilekçim verdim canım ama ne biliyim biraz yükseldi..bide huysuzlandı ama şu an iyi şükürler olsun...defnem nasıl huysuzmu düzeldimi canım???

saol cnm evet ebeler öle diyo hatta bizim dr umuzda öle dedi ateş yapmaz şimdiki aşılar diye ama benim oğluma yaptı tedbirli ol cnmcım sende

O kadar çok özlüyorum ki. Keşke gelebilseydi ama burası çok uzak. Otobüs rahatsız ediyor(18 saat). Asansöre bile binemeyen kadına uçakla gelde diyemiyorum. Şimdi böyleyiz bakalım okula başlayınca ne yapacağım. Daha bakıcı derdine bile sıra gelmedi. şöyle bir oturup nefes alıyım desem aklımda şunu nereye koysam(eve yerleşmek zor),bakıcıyı nasıl bulsam, akşama ne yapsam falan filan sonra diyorum ne oturuyosun kal iş yap. ah ahhh annem annem canım annem daha bi anladım kıymetini... :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canımben asıya gitmeden yarım saat önce calpol verdim dr öyle demişti.sağlık ocağında hemşire 6 saatte bir calpole devam et dedi.eğer fitil vereceksen calpol verme yok eğer calpol vereceksen fitl verme ikisinden birini seç demişti bana doktor.ama fiti,liyarım vereceksin biliyosun dimi canum.
zannetmiyorum rapor senin doğal hakkın istediğin şekilde ve zamanda kullanırsın yine de kendi kadın doğumcundan al raporunu. ücretsize de zaten kim karışabilir çalışmıyosun para da almıyosun.

evet ya sorun olmaz heralde.
sizde yarın gidiyosunuz aşıya demek.bizim kızda calpol kullandık hiç ateş yapmadı sizdede olmaz umarım.

canım çok geçmiş olsun uyurken benim bebişde bacağını tik gibi oynatıyo korkma normal bişi büyük oğlumda yapıyodu

benim bebişin bacakları ile birlikte kollarıda uykusunda bile sürekli hareket halinde bu yüzden rahat uyusun diye kundak yapıyorum uyurken umarım kötü bişi değildir korkuyorum valla.. ufaklık rahat uyku uyuyamaz oldu artık...

ya kızlar benimde kızımın burnu tıkanmış mamayı bile zor içiyor nedendir...ve ne yapsam geçer...biraz serum fizyolojikle rahatlattım ama gene başladı ufff ne zormuş çocuk büyütmek anacım...
fizyolojik serumda bir süre sonra etki etmiyoben 20 günlükten beri kullanıyoordum hemde hergün kullanmak zorunda kaldım ama artık fayda etmiyo... pazartesi dr.a gittiğimde sorucam bende...

kızlarrrr herkese merhaba bu arada,
SİDO Merhaba sanada görüşemiyoz bebişler olduktan sonra.... nasıl bebişin

ah ahhhhhhhhhhhh yaramı deşme .
sanada kolay gelsin canım.ama cok acele etme yavas yavas biter işler.bende gelince cok acele ettim bitsin işler diye ama bunalımlara girdim.boşver bebişinden ve senden önemlimi canım yaaaaaa

evet cnm biliyorum yarım verileceginide acaba calpol dahamı iyi oluyoki:uhm: herkes calpol veriyoda:uhm:

benim canım annemde gitti..yoklugunu baya aradım...insanın annesi gibi varmı yaaa:gitme::gitme: canım annem iyiki varsın seni çok seviyorum:gitme:

haklısın. bugün misafirlerim gelecekti. gelmeden 2 saat önce haber verdiler. bebekle uğraşmaktan ortalığı bile toparlayamadım . Zaten evin yarısısında hala koliler var. bebeğim uyuyunca 20 dakikada o kadar çok şey yaptımki ama işim bitsin bir daha elimi süremem diye uyanıncada 5 dakka işe devam ettim Allah ım nasıl bağırıyor. gün boyu inmedi kucağımdan garip bir hal vardı. Snki gitmişimde bi daha dönmeyecekmişim gibi öyle sarıldıki o zaman daha bi anladım ne ondan kıymetliki, gözleri öyle üzgün üzgün bakıyorduki seni affetmiycem dercesine kendimi çok kötü hissettim. İnsanı anlayan birilerinin olması ne güzel. Çok sağaol salihas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…