2009 Eylül Anneleri

burun tıkanıklığı için ben sinomorin diye damla kullanıyorum dr verdi (deniz suyu çözeltisi)
SALıHAS benim de iznim 8 aralıkta bitiyo.rapor alacam 2. döneme kadar sonra da komşum bakacak yine de tabi gözüm arkada kalacak.çalışan anneliğin zorluğunu çekmeye başladık yavrularımız ALLAH a emanet olsun

En iyisi bende ne olur ne olmaz calpol alayım. Ateşi çıkarsa ondan sonra versem çabuk düşürüyomuki belki ateşi çıkmaz boşu boşuna ilaç vermeyim zaten birkaç ilaç kullanıyor şimdi.

tubacım gelmiş canım ne yaptın doga nasıl çok merak ettim seni dilege sordum 2 dr.a daha götürecekmiş dedi durum nedir canım minik meleğimiz nasıl inşalllahh herşey yolundadır inşallahh güzel haberler ver bize inan biraz önce Allah ım kabul ederse bişeyler okudum doga için dua ettim inşallah meleğimize Rabbim şifa versin okudugum günden beri aklmdasın dualarımdasın tatlım

ii geceler tubacım nasılsın canım sen girmeyince çok merak ettık seni kımsedede tlf nun yok saolsun dılek arayıp bulmuş ulaşmış sana dogamız nasıl canım güzel haberler getırdın dımı bıze

emsal iyi geceler tatlım sen nasılsın esra bebek nasıl????

iyi geceler canım iyiyim esra da iyi Allah a çok şükür yarın verem aşımız var sabahtan bakalım
sen nasılsın paşamız nasıl bu arada kayınvaliden geliyormuş canımcım ne diyeyeim bilemedim ben doğrusu :)))
kendini sıkma tamam mı o gelince zaten az olan sütünde gitmesin Allah korusun

iyi geceler kızlar.tuba nerde ya ben göremedim...

geldi ama gitmiş canım

ayy canım benım ya hayırlısı ıle atlatırsınız inş. ben çok korkuyorum

son gunler bı düzenimiz vardı bugun o da gitti çok huysuz bugun kucagımda debeleniyo

kaynanamlar geldi maalesef kendısı nı zaten sevmezdım bugun iii c e sogudum detayları anlatırım sonra

kız gülcan takma kafaya bak benim bu yüzdende sütüm gelmemiş olabilr.benim kaynana fılanda bizim yanımızdaydıya dogumdan önce ve dogumda......bende pek sevmiyorum açıkcası...

kızlar bende hiç sevmiyorum acıkcası gelipte her işime burnunu sokacak diye ödüm kopuyor telfonda soruyor gelip kızı yıkayayım ayyyyy yok ben yıkadım deyip geciştiriyorum öffffff hiç çekemem.lmaz:

güneşli bir manisa sabahından herkese günaydınlarrrrr,hayırlı cumalar
aşı olacaklar sağ salim atlatır inş.en fazla bir gece kızlar atlattınızmı gerisi kolay Allah yardımcınız olsun
gülcan cım kayınvaliden canını sıkmış kıyamam bensana yaa zaten bebişler bizi yoruyo bide böle insanlara gıcık oluyom ne can sıkıyosunuz demi işte....
dün bende yine habersiz misafir vardı oğlan huysuz du ufff dedim yani bugünde babanesine götürcem oğlumu onun geleceği yok...bi sepet dolusu örgü ve oyuncak göndermiş oğluma..hıı bide künye halil ibrahim yazılı...biz onun gibi değiliz bi teşekkür edip gelcez....herkes kendine iyi baksın hayat çok çabuk akıyo çünküüüü....................

günaydın baharcım gerçi senin içinde benim içinde öglen oldu en iii si sen tünaydını kabul et:)))))nasılsın cnm geceniz nasıl geçti ne olduysa bizim gaz sancılarımız geri döndü oysaki ben bitti sanıyordum

mehtap ahh canım takmamak elde değilki yaaa benimde geriye zaten bi bu ıhtımal kalıyo sıkıntıdan gelmemiş olabılır sütüm

tülaycım dün canım çok sıkkındı yazaadım geçmiş olsun kıyamam ben halil ibrahime inanın bütün bebişlerimizi kendi yavrum gibi seviyorum onlara bişey olunca için sızlıyo neyseki çok şükür atlatmışsınız

ahhh kızlar hala sindirmeye çalışıyorum içim içimi yiyo deli olcam vallaklava:klava: benim kayınvalide hn. ayyy öldürmek istiyorum kadınıkötükedihüso dün oğluma bagırdı ya daha geleli 12 saat bile olmamıştı yagız aglıyodu susturcak gibi aldı kucagına baktı susmuyo sinirlendi birden susssss beeeee diye bagırdısenağlamasenağlama sonra hemen bana veriyo sen al bunu diyo

günaydın kızlar,
gülcanım, sana yardımcı olmadıktan sonra neye yarar, şimdi iki kat daha yorulucan bağırmakla çocuk susarmıymış, aman sinirlerine hakim ol senin sağlığın önemli yağızımıza yansıtma. Allah kolaylık versin ne yapıcan artık gidene kadar çekicen ama sakında ezdirme kendini.

gülcan cım sakin ol...bak senin sinirlenmen oğluna da yansır lütfen sabır cnm sende kayınvalidene kız eşine kız ne biliyim ama oğluna yansıtma bebişler 2 kat fazlasıyla geriliyorlar canım benim.ne zman dönücek evine cadı kadın?

Hayırlı cumalar :)
Gülcan Allah yardımcın olsun ve sabır versin inş. Anlaşılan bebeğe bakmaya değil sevmeye gelmiş. Onu yabancıda yapıyor. ınsan hamilelik ve sonrasında çok daha hassaslaşıyor. ınşallah insanlar geçmişte yaşadıklarını hatırlarlarda gelinlerine daha anlayışlı davranırlar. Sabır ama kolay değil. Bebeğine sarıl, gülüşüne, gözlerine bak takmamaya çalış artık ne kadar mümkünse

hayırlı cumalar kızlar.
gülcanım kıyamam sana ben yaaaa. nasıl üzüldüm yazıklarına anlatamam.yemin ederim yolasım geldi kayınvalideni.yahu ne anlar küçücük bebek bağırınca susar mı daha çok ağlar. ay delirdim ama yaaa. büyümüş olsa bile kimsenin bağırmaya hakkı yok kardeşim. diyorum biri oğlumun gönlünü kırsın kafasını kırarım diye hep...
tülaycım sen de kaynana gidiyormuşsun. hadi gazan mübarek olsun tatlım. olsun sen insanlığını yap ta gün gelir herkes anlar...

selam baharcım gidiyordum kiiiiiikaydirigubbakcemile3 eşim geldi ben bi arıyım dedi çatıcılar gelmiş eve dedi bekliyos bakalım kraliçe hazretleri müsaitse gidicekmişiz uffff yaaa ne gıcık kadın .... habersiz gidilmiyo evine...eşim haber verinceye kadar saat kaç olcekk...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…