bizim de yarın aşımız var
emsal iyi geceler tatlım sen nasılsın esra bebek nasıl????
iyi geceler kızlar.tuba nerde ya ben göremedim...
iyi geceler canım iyiyim esra da iyi Allah a çok şükür yarın verem aşımız var sabahtan bakalım
sen nasılsın paşamız nasıl bu arada kayınvaliden geliyormuş canımcım ne diyeyeim bilemedim ben doğrusu :)))
kendini sıkma tamam mı o gelince zaten az olan sütünde gitmesin Allah korusun
günaydın baharcım gerçi senin içinde benim içinde öglen oldu en iii si sen tünaydını kabul et:)))))nasılsın cnm geceniz nasıl geçti ne olduysa bizim gaz sancılarımız geri döndü oysaki ben bitti sanıyordum
mehtap ahh canım takmamak elde değilki yaaa benimde geriye zaten bi bu ıhtımal kalıyo sıkıntıdan gelmemiş olabılır sütüm
tülaycım dün canım çok sıkkındı yazaadım geçmiş olsun kıyamam ben halil ibrahime inanın bütün bebişlerimizi kendi yavrum gibi seviyorum onlara bişey olunca için sızlıyo neyseki çok şükür atlatmışsınız
ahhh kızlar hala sindirmeye çalışıyorum içim içimi yiyo deli olcam vallaklava: klava: benim kayınvalide hn. ayyy öldürmek istiyorum kadınıkötükedihüso dün oğluma bagırdı ya daha geleli 12 saat bile olmamıştı yagız aglıyodu susturcak gibi aldı kucagına baktı susmuyo sinirlendi birden susssss beeeee diye bagırdısenağlamasenağlama sonra hemen bana veriyo sen al bunu diyo
hayırlı cumalar kızlar.
gülcanım kıyamam sana ben yaaaa. nasıl üzüldüm yazıklarına anlatamam.yemin ederim yolasım geldi kayınvalideni.yahu ne anlar küçücük bebek bağırınca susar mı daha çok ağlar. ay delirdim ama yaaa. büyümüş olsa bile kimsenin bağırmaya hakkı yok kardeşim. diyorum biri oğlumun gönlünü kırsın kafasını kırarım diye hep...
tülaycım sen de kaynana gidiyormuşsun. hadi gazan mübarek olsun tatlım. olsun sen insanlığını yap ta gün gelir herkes anlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?