2009 Eylül Anneleri

vay vaaay randevusuz ziyaretçi kabul etmiyo demek ki... kız bakalım biz nasıl kaynanalar olcaz. dün ece dedi kızın biri alıp gitcek onları diye. oyyy gözümün önüne birden kızı yolduğum sahne geldi :) ben büyüteyim sevgimi vereyim elin kızı alsın gitsin. abboooovvvv... fena kaynana olcem ben belli oldu. :kedi:

desteginiz için saolun kızlar yaaa takmamaya çalışıyorum ama aklıma geldikçe sinir oluyorum ben yavruma bakmaya kıyamazken o gelsin bagırsın zaten sevmeye gelmiş diyo bu hep aglıyo huysuz sevemiyom diyo dedim usluyken dışardakı ınsan da seviyo deli karı yaaa sanki bu çocugu babamın evinden getirdim ben

slm kızlar...benim kız gece hiç uyumadı..ya burnu tıkalı napcam ben yaa...

bu arada gülcancım nereli kocan aslen aynı memleketlerdenmisiniz.

canım canını sıkmaki sütün etkilenmesin.kaç çocuk büyütmüş kayınvalden bilmiyormu çocuklar ağlar.üzme sen kendini.eşimin ailes,de geldi bu hafta sonu 3 görümcm 3 cocuk birde bana diyorlarki gel yıkayalım kızı bende dedim bu kalabalıkta hasta olur ben siz gidince yaparım banyoyu.aman can sıkmayı seviyorlar zaten.

slm kızlar...benim kız gece hiç uyumadı..ya burnu tıkalı napcam ben yaa...

bu arada gülcancım nereli kocan aslen aynı memleketlerdenmisiniz.

canuım sen bakıcı olayını ne yaapacaksın vanda izni uzatıcakmısın

bahar sen calışmaya başlamıştın dimi nasıl gidiyor

başladım canım. idare ediyorum. oğlumu çok özlüyorum o koyuyor sadece. her anında yanında olmak isterdim oysa. napayım akşamları kucağımdan indirmiyorum sürekli ben ilgileniyorum açığı kapatmaya çalışıyorum. allahtan evim yakın gidip geliyorum çoğu zaman da işten erken çıkıyorum.

sen nasılsın canım?

şanslısın ama canım yakınmış gidip gelebiliyorsun.benimde 4 aralıkta bitiyor izin ama yaban ellerde akrAbamda yokki bırakayım.ee küçücük cocuğu yabancıyada vermek istemiyorum sanırım ücretsiz izin alıcam bira kemerleri sıkıcaz bu sene yani.
senin doğum 5 eylüldü dimi benimkide 6 eylül ticker yapmayı bilmiyorumda kızımın doğumunu senin tickerdan 1 cıkararak takip ediyorum.kaydirigubbakcemile3
neyse ben kacar kızı babasına bırakıp kızıma bayramlık almaya cıkıcam .inşallah güzel cicilerle gelirim.

canım benim de şansım olsa ben de alırdım izin ama yok malesef o kadar sıkamıyoruz kemerleri :) hadi bakalım annesi cicişlerini al kızımızın. :)

ben geldiiiimmmm )))))

10 gün sonra nihayet. en son giderken misafir gelicekti..sonrasında birkaç misafir daha ağarladım.
evin işi, kızım bir yandan..bitmedi işler, giremedim. nasıl ozlemişim. daldım topikleree :)) en son burdan çıktım :)) daha uzun kalayım diye inşallah.

geçmişe bakayım biraz ne var ne yok. herkesler iyidir inşallah.

benim kızımın cildinde kuruma oldu. pul pul oldu ve bazı yerleri kızardı. bebek yağı ve losyonu işe yaramadı. dr. kurulukdan dedi. şimdi bephantene sürdüm bakalım umarım geçer çok kotu yaa
varmı bu şekilde olan??

arkadaşlar biz de dün 2.ayımızı doldurduk.
karma, pnomokok ve rota virüsü aşılarımızı olduk. oğluşum ateşlendi..

tubacım pullanma bizde de oluyor ara sıra..bepanthen değil de bebeğin cildine daha uygun olan bişiler kullan bence..biz mustela kullanıyoruz

arkadaşlar biz de dün 2.ayımızı doldurduk.
karma, pnomokok ve rota virüsü aşılarımızı olduk. oğluşum ateşlendi..

tubacım pullanma bizde de oluyor ara sıra..bepanthen değil de bebeğin cildine daha uygun olan bişiler kullan bence..biz mustela kullanıyoruz

canım ben ücretsiz izin dilekçemi verdim bile...27 aralıkta iznim bitiyor ücretsiz iznim başlıyor bakalım nekadar idare edeb ilirsem okadar ayrılcam ücretsiz izne...dedigin gibi kemerleri biraz sıkmak gerekkafamçokkarıştı

benim kızımında önce sivilceler çıktı sonra kızardı sonrada pul pul döküldü doktor kendiliginden gecer bişi yapmaya gerek yok dedi.ben kendi sütümden sürdüm ve çok etkili oldu..geçti tamamen:ecrin_bebek: dene istersen

sivaslı

canım dikkatimi çekti geçmişe bakarken. radyosyan aldı diye bebegin uzulmussun ama bence cok uzulme. bu radyasyona yapacak bisi yok. laptoplar, modemler, cep telefonları ve bilmedigimiz ama evimizde olan bircok seyde bu var. farkında olmadan hepimiz maruz kalıyoruz zaten. istesek de koruyamayız radyasyondan..

Son düzenleme:

geçmiş olsun tatlım. siz de atlatmışsınız.

biz mustela kullandık. geçecegine arttı. yani faydası olmadı.
bebek yağı da işe yaramadı malesef (

canım hangi bi tarafına süreyim tüm vücudunda var.

saol cnm evet doktorumuz fılan herkes öyle diyo ama işte benim bi anlık dalgınlıgım yüzünden oldu kendimi suçluyorum hep...ama olacagı varmış diyorum kızım beni affetsin :gitme::gitme::gitme:

bu arada benim kızımın sadece yüzünde olmuştu o yüzden süt sür dedim cnm

anladım tatlım yüzü olsa neysee..tüm vucut olması cok kotu. yumuşacık pamuk teni noldu kızımın ya nasıl canım sıkılıyor.

size bir tarif vericem kızlar. kahvaltı veya ogle yemegi olarak deneyin bunu.

lifli gıdalar çok yararlı biliyorsunuz. hem de tok tutuyorlar.

bir kaseye elma rendeleyin, varsa armut, muz veya farklı meyvelerde ekleyin.
bir miktar yulaf ezmesi koyun. süt ekleyin. 1 çay kaşığı tarçın ve bir tatlı kaşığı bal ekleyin.
harika bir öğün oluyor. tatlı ihtiyacınızı karşılıyor ve çok lezzetli. tok da tutuyor.
ayrıca çok faydalı. ben bu hafta hep yedim, tavsiye ederim. dr.um önerdi bana da.
yulaf ezmesi paketle marketlerde var. uzun süre de gidiyor.
ayrıca içine ceviz, kuru üzüm veya ne isterseniz eklenebilir.

optum herkesi, ben kaçıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…