selam baharcım gidiyordum kiiiiiikaydirigubbakcemile3 eşim geldi ben bi arıyım dedi çatıcılar gelmiş eve dedi bekliyos bakalım kraliçe hazretleri müsaitse gidicekmişiz uffff yaaa ne gıcık kadın .... habersiz gidilmiyo evine...eşim haber verinceye kadar saat kaç olcekk...
dilek bu saat oldu gelmedi nerdeki?
günaydın kızlar,
gülcanım, sana yardımcı olmadıktan sonra neye yarar, şimdi iki kat daha yorulucan bağırmakla çocuk susarmıymış, aman sinirlerine hakim ol senin sağlığın önemli yağızımıza yansıtma. Allah kolaylık versin ne yapıcan artık gidene kadar çekicen ama sakında ezdirme kendini.
gülcan cım sakin ol...bak senin sinirlenmen oğluna da yansır lütfen sabır cnm sende kayınvalidene kız eşine kız ne biliyim ama oğluna yansıtma bebişler 2 kat fazlasıyla geriliyorlar canım benim.ne zman dönücek evine cadı kadın?
Hayırlı cumalar :)
Gülcan Allah yardımcın olsun ve sabır versin inş. Anlaşılan bebeğe bakmaya değil sevmeye gelmiş. Onu yabancıda yapıyor. İnsan hamilelik ve sonrasında çok daha hassaslaşıyor. İnşallah insanlar geçmişte yaşadıklarını hatırlarlarda gelinlerine daha anlayışlı davranırlar. Sabır ama kolay değil. Bebeğine sarıl, gülüşüne, gözlerine bak takmamaya çalış artık ne kadar mümkünse
hayırlı cumalar kızlar.
gülcanım kıyamam sana ben yaaaa. nasıl üzüldüm yazıklarına anlatamam.yemin ederim yolasım geldi kayınvalideni.yahu ne anlar küçücük bebek bağırınca susar mı daha çok ağlar. ay delirdim ama yaaa. büyümüş olsa bile kimsenin bağırmaya hakkı yok kardeşim. diyorum biri oğlumun gönlünü kırsın kafasını kırarım diye hep...
tülaycım sen de kaynana gidiyormuşsun. hadi gazan mübarek olsun tatlım. olsun sen insanlığını yap ta gün gelir herkes anlar...
günaydın baharcım gerçi senin içinde benim içinde öglen oldu en iii si sen tünaydını kabul et:)))))nasılsın cnm geceniz nasıl geçti ne olduysa bizim gaz sancılarımız geri döndü oysaki ben bitti sanıyordum
mehtap ahh canım takmamak elde değilki yaaa benimde geriye zaten bi bu ıhtımal kalıyo sıkıntıdan gelmemiş olabılır sütüm
tülaycım dün canım çok sıkkındı yazaadım geçmiş olsun kıyamam ben halil ibrahime inanın bütün bebişlerimizi kendi yavrum gibi seviyorum onlara bişey olunca için sızlıyo neyseki çok şükür atlatmışsınız
ahhh kızlar hala sindirmeye çalışıyorum içim içimi yiyo deli olcam vallaklava: klava: benim kayınvalide hn. ayyy öldürmek istiyorum kadınıkötükedihüso dün oğluma bagırdı ya daha geleli 12 saat bile olmamıştı yagız aglıyodu susturcak gibi aldı kucagına baktı susmuyo sinirlendi birden susssss beeeee diye bagırdısenağlamasenağlama sonra hemen bana veriyo sen al bunu diyo
slm kızlar...benim kız gece hiç uyumadı..ya burnu tıkalı napcam ben yaa...
bu arada gülcancım nereli kocan aslen aynı memleketlerdenmisiniz.
bahar sen calışmaya başlamıştın dimi nasıl gidiyor
başladım canım. idare ediyorum. oğlumu çok özlüyorum o koyuyor sadece. her anında yanında olmak isterdim oysa. napayım akşamları kucağımdan indirmiyorum sürekli ben ilgileniyorum açığı kapatmaya çalışıyorum. allahtan evim yakın gidip geliyorum çoğu zaman da işten erken çıkıyorum.
sen nasılsın canım?
şanslısın ama canım yakınmış gidip gelebiliyorsun.benimde 4 aralıkta bitiyor izin ama yaban ellerde akrAbamda yokki bırakayım.ee küçücük cocuğu yabancıyada vermek istemiyorum sanırım ücretsiz izin alıcam bira kemerleri sıkıcaz bu sene yani.
senin doğum 5 eylüldü dimi benimkide 6 eylül ticker yapmayı bilmiyorumda kızımın doğumunu senin tickerdan 1 cıkararak takip ediyorum.kaydirigubbakcemile3
neyse ben kacar kızı babasına bırakıp kızıma bayramlık almaya cıkıcam .inşallah güzel cicilerle gelirim.
canım canını sıkmaki sütün etkilenmesin.kaç çocuk büyütmüş kayınvalden bilmiyormu çocuklar ağlar.üzme sen kendini.eşimin ailes,de geldi bu hafta sonu 3 görümcm 3 cocuk birde bana diyorlarki gel yıkayalım kızı bende dedim bu kalabalıkta hasta olur ben siz gidince yaparım banyoyu.aman can sıkmayı seviyorlar zaten.
canuım sen bakıcı olayını ne yaapacaksın vanda izni uzatıcakmısın
ben geldiiiimmmm)))))
10 gün sonra nihayet. en son giderken misafir gelicekti..sonrasında birkaç misafir daha ağarladım.
evin işi, kızım bir yandan..bitmedi işler, giremedim. nasıl ozlemişim. daldım topikleree :)) en son burdan çıktım :)) daha uzun kalayım diye inşallah.
geçmişe bakayım biraz ne var ne yok. herkesler iyidir inşallah.
benim kızımın cildinde kuruma oldu. pul pul oldu ve bazı yerleri kızardı. bebek yağı ve losyonu işe yaramadı. dr. kurulukdan dedi. şimdi bephantene sürdüm bakalım umarım geçer çok kotu yaa
varmı bu şekilde olan??
arkadaşlar biz de dün 2.ayımızı doldurduk.
karma, pnomokok ve rota virüsü aşılarımızı olduk. oğluşum ateşlendi..
tubacım pullanma bizde de oluyor ara sıra..bepanthen değil de bebeğin cildine daha uygun olan bişiler kullan bence..biz mustela kullanıyoruz
benim kızımında önce sivilceler çıktı sonra kızardı sonrada pul pul döküldü doktor kendiliginden gecer bişi yapmaya gerek yok dedi.ben kendi sütümden sürdüm ve çok etkili oldu..geçti tamamen:ecrin_bebek: dene istersen
sivaslı
canım dikkatimi çekti geçmişe bakarken. radyosyan aldı diye bebegin uzulmussun ama bence cok uzulme. bu radyasyona yapacak bisi yok. laptoplar, modemler, cep telefonları ve bilmedigimiz ama evimizde olan bircok seyde bu var. farkında olmadan hepimiz maruz kalıyoruz zaten. istesek de koruyamayız radyasyondan..
saol cnm evet doktorumuz fılan herkes öyle diyo ama işte benim bi anlık dalgınlıgım yüzünden oldu kendimi suçluyorum hep...ama olacagı varmış diyorum kızım beni affetsin :gitme::gitme::gitme:
bu arada benim kızımın sadece yüzünde olmuştu o yüzden süt sür dedim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?