anladım tatlım yüzü olsa neysee..tüm vucut olması cok kotu. yumuşacık pamuk teni noldu kızımın ya nasıl canım sıkılıyor.
bana da ticker yapabilir misin dilekcim
doğum tarihimiz 19 eylül
Tubacım benim kızımdada oldu 4 gün önce. salı günü mustela kullanmaya başladım çok ii geldi birşey kalmadı . sende kullanmışsın ama belki doğru ürününü kullanmamışsındır.. çok geçmiş olsun onu o halde görmek insanın gerçekten çok canını sıkıyor.
tubacım senin kız ya egzama oldu ya da yediğin dokundu tatlım. bebek yağı asla kullanma, hergün bebeğini yıka ve mustela stelopia kullan tatlım, benim kızımında yüzünde, ensesinde , saçlarının arasında ve omzunda var, kızarıklık şeklinde ve kuru pullanma var. benimki atopik egzama tatlım. sürekli nemlendir ama bebek yağı kullanma olur mu, doktor dedi.
canım geçmiş olsun, ben öyle durumlarda zeytinyağı sürüyorum, faydasıda oluyor
zeytinyağının herşeye faydası var gerçi, göğüs uçlarımı parçaladı bizim hanım, çeke çeke
zeytinyağı sürdüm geçti hemen
tavsiye ederim canım, güreşçiler gibi yağla bi güzel, faydasını göreceğine inanıyorum
çok fena öksürüyorum, ciğerlerim ağırıyor resmen öksürürken
bebek emziriyorum diye ilaçda vermedi doktor
şimdi ıhlamur + adaçayı+ kabuklu limon parçalarını demleyip içicem
ben gibi üşüten varsa çok geçmiş olsun
bu arada ben dün kızın aşısından sonra paranox fitil verdim yarım, birde gece 12 de uyutacağım zaman diğer yarımı verdim, ateşlenmedi kızım şükür
sagol tatlım umarım çabuk geçer. yıkayacagız kızımızı birazdan. tekrar kullanayım mustelayı.
mustelanın stelopia olanını degil de normal losyonunu kullandım. ondan da tester vermişlerdi 2 tane. hiç aklıma gelmemişti canım sagol onu süreyim şimdi.
aklıma gelmedi degil canım ama oncelikle kremleri deneyecegim. olmazsa aklımda olur yine. sagol canım.
ticker cııı dilekkkk :)))
selam kıslllaaar
gecmısı bı okıımda gelııım
Hem sana hem hanneye çok geçmiş olsun tatlım.
eslemcim çok geçmiş olsun canım umarım geçer hemen. çok dikkat et kendine bu günlerde.
sağol dilekcim :)
bi de kızımın bi sorunu var, bazen emerken sinirleniyor, aç kalacak diye endişeleniyorum ama her bezi dolu dolu oluyor ve kilosu gayet iyi... boş yere mi kuruntu yapıyorum acaba_?
çok sinirli ve olmayan meme uçlarını bulamadığı zaman deliriyor emzirmek mümkün değil.... emzik vererek zorla uyutuyorum, o zaman hiçbişey olmamış gibi emiyor...
huysuz değil ama işte sinirli hanımefendi :)
az önce yıkadık yine çığlık ata ata ağladı, banyoyu hiç sevmiyor (annemin dediğine göre; aynı ben :roflol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?