2009 Eylül Anneleri

Ahhhh canım arkadaşım Tülaycımmmm merak etmişsin beni ama Bahar beni ve hayatımı o kadar ii tanımış ki nasılda bilmiş misafirim olduğunu , firmamızdan ayrıldığından beri yani 4-5 aydır görüşmediğim bir arkadaşım vardı o geldi kızımı görmeye o nedenle gelemedim.

Gülcanım canım çok üzüldüm tatlım o nasıl bir insan böyle yaaa minicik bebek bağırınca susacak mı aptal kadın. dua et tatlım çalışmıyorsun ve bebeğine kendin bakıyorsun yoksa onun eline kalsaydın yanmıştın... biliyorum çok sıkılacaksın ama idare et artık canım eşinle konuş bence ona anlat o konuşsun annesiyle olur mu hiç böyle şey?

salihacım ben sana yaparım tatlım ticker kıyamam sana:) bu linki yapıştır kullanıcı profiline.
http://lb1f.lilypie.com/qD0Yp2.png?Ab0Va1qR

Tubacım benim kızımdada oldu 4 gün önce. salı günü mustela kullanmaya başladım çok ii geldi birşey kalmadı . sende kullanmışsın ama belki doğru ürününü kullanmamışsındır.. çok geçmiş olsun onu o halde görmek insanın gerçekten çok canını sıkıyor.

kızlar nasılsınız, sizleri çok özledim...

baharcım kırıkır mıyım canım ya hepimiz inekcikleriz burada....

baharcım dün seni rüyamda gördüm, sınava giriyoruz beraber hukuk sınavı anayasa hukuku. toplamda 137 soru var ve 3 saat vermişler, yan yana oturuyoruz ben hiç birini yapamıyorum, sen de bana deli gibi kopya veriyorsun, yeter bahar görecekler diyorum sen kağıdını açıp yazsana işte hatırlıyorum ben cevapları diyosun..... sonra gözetmenler falan farkediyo bizi... eşimin yorumuyla kıçım açıkta kalmış :) off ya gerçek gibiydi...

dün bi rüya daha gördüm kızlar, rüamda kızımı emziriyordum... sonra birden uyandım ve yanımda yatan eşimi dürtükleyip kızın gazını çıkartırmısın dedim. eşim kızı aldı gazını çıkartmaya başladı, bu arada bana gülay sen bu kızı emzirmedin ki dedi..... ayyy çok kötüydü yaaaa, rüyamda emzirip gazını çıkarttıyorum, kafayı yedim sandım gece gece.... sonra ağlayasım geldi, nasıl bi psikolojiyse. akşam sütüm azalır gibi olmuştu, sanırım onu kafaya takarak uyumuşum.....

gülcancım Allah sabır versin tatlım, sıkma canını sende ve hiç üzme kendini, sakınma lafını tatlım....

tubacım senin kız ya egzama oldu ya da yediğin dokundu tatlım. bebek yağı asla kullanma, hergün bebeğini yıka ve mustela stelopia kullan tatlım, benim kızımında yüzünde, ensesinde , saçlarının arasında ve omzunda var, kızarıklık şeklinde ve kuru pullanma var. benimki atopik egzama tatlım. sürekli nemlendir ama bebek yağı kullanma olur mu, doktor dedi.

ebrucum maşallah ne güzel kilo almış tatlım.... kocaman olmuş alicik....

kızla rtubayı merak ettim ya, doğa kızımız nasıl oldu acaba. umarım bu sessizlik kötü haberler getirmez...

bebeklerinin burnu kapalı olan arkadaşlar, serum fizyolojikler çare değil, serum fizyolojiğin 1/4 ini bir burna, 1/4 inin bir burna sıkıp 5 dakika sonra otri bebe markalı burun aspiratörüyle içinize çekin mukusu, ben kızıma 2 güne bir yapıyorum ve misler gibi huzurlu... ve o kadar çabuk yapıyorum ki, alıştım artık.... serum fizyolojik sıkıp bırakmayın ve damla damla sıkmayın, foş diye boşalttın... inanamayacaksınız aspratörle çektiğinizde çıkan mukusa....

anladım tatlım yüzü olsa neysee..tüm vucut olması cok kotu. yumuşacık pamuk teni noldu kızımın ya nasıl canım sıkılıyor.

canım geçmiş olsun, ben öyle durumlarda zeytinyağı sürüyorum, faydasıda oluyor
zeytinyağının herşeye faydası var gerçi, göğüs uçlarımı parçaladı bizim hanım, çeke çeke
zeytinyağı sürdüm geçti hemen
tavsiye ederim canım, güreşçiler gibi yağla bi güzel, faydasını göreceğine inanıyorum

çok fena öksürüyorum, ciğerlerim ağırıyor resmen öksürürken
bebek emziriyorum diye ilaçda vermedi doktor
şimdi ıhlamur + adaçayı+ kabuklu limon parçalarını demleyip içicem

ben gibi üşüten varsa çok geçmiş olsun

bu arada ben dün kızın aşısından sonra paranox fitil verdim yarım, birde gece 12 de uyutacağım zaman diğer yarımı verdim, ateşlenmedi kızım şükür

sagol tatlım umarım çabuk geçer. yıkayacagız kızımızı birazdan. tekrar kullanayım mustelayı.

mustelanın stelopia olanını degil de normal losyonunu kullandım. ondan da tester vermişlerdi 2 tane. hiç aklıma gelmemişti canım sagol onu süreyim şimdi.

aklıma gelmedi degil canım ama oncelikle kremleri deneyecegim. olmazsa aklımda olur yine. sagol canım.

Hem sana hem hanneye çok geçmiş olsun tatlım.

yine ara verdim ama yine geldiimm :)
sıviit görlüm benim yaa Allah razı olsun mutlaka yapıcam tavsiyeni, doğduğundan beri geçer geçer dedik ama bi halta faydası olmadı, hemen burun aspiratörü alıp uygulayacağım çok sqğol tatlım...
kızım boğaz enfeksiyonu oldu kızlar alfexil antibiyotik verdi doktor... nasıl mı farkettim_? emmemeye başladı kızım ve götürdüm hastaneye, şimdi iyi Allaha şükür...
kesinlikle kimsenin kırılmasını gücenmesini takmıyorum artık kesinlikle öptürmüyorm kızımı...
iki tane yarım akıllı yüzünden çocuğum 3 gün aç uyudu, kimse ondan kıymetli değil valla....
kızlar kocaman olmuş sizinkiler yaa maşallah :) yerim ben hepücüünü

İnşallah canım insan öyle durumlarda kızının yüzüne baktıkça sanki hiç geçmeyecek bu haliyle genç kız olacakmış gibisine geliyor. İnşallah geçer tatlım bende stelatopia kullandım önce temizleme suyuyla sildim sonrada yine stelatopia nemlendirici kullandım günde 4 kez. 3 günde düzeldi bugün 3 kez kullandım gitgide sayıyı düşürücem.

sağol dilekcim :)

bi de kızımın bi sorunu var, bazen emerken sinirleniyor, aç kalacak diye endişeleniyorum ama her bezi dolu dolu oluyor ve kilosu gayet iyi... boş yere mi kuruntu yapıyorum acaba_?
çok sinirli ve olmayan meme uçlarını bulamadığı zaman deliriyor emzirmek mümkün değil.... emzik vererek zorla uyutuyorum, o zaman hiçbişey olmamış gibi emiyor...
huysuz değil ama işte sinirli hanımefendi :)

az önce yıkadık yine çığlık ata ata ağladı, banyoyu hiç sevmiyor (annemin dediğine göre; aynı ben :roflol:)

kızım uyandı kızlar gelmeye çalışırım yine kaydirigubbakcemile3 (artık pc'm geldi hep burdayım inş.. :) )

Hem sana hem hanneye çok geçmiş olsun tatlım.

çok sağol canım, hasta olan herkese geçmiş olsun, hastayken çocuğa bakmak çok zor oluyor

eslemcim çok geçmiş olsun canım umarım geçer hemen. çok dikkat et kendine bu günlerde.

sağol canım, inşl. bitki çaylarıyla düzelirim
bu arada kremlerle vakit harcama derim ben, zeytinyağı hemen etki gösterir

kaçak nerelerdesin sen yaa, pcn mi yoktu yoksa?
hoş bende pek giremiyorum
eltimle altlı üstlü oturuyoruz beni pek boş bırakmıyor bende giremiyorum :)))
herkesin ben gibi eltisi olsun valla :)))
benim kızda gece uykusuna dalarken çok sinirli oluyor, 3-4 saat uyutmaya çalışıyorum, canım çıkıyor
meme ağzında uyuyacak hanfendinin, alınca başlıyor bağırmaya
yakında uçları kopacak nerdeyse

selam kizlar
bende simdi alisi kaldirip emzircem sonrada yatcam
bizim oglan aksam 6 da uyumaya devam

pazar gunu antalyaya gidiyoruz esimin dedesine alisi gostermeye
offf korkuyorumda gripten hastaliktan ama biletkerde cok onceden alinmisti
aklinizda bulunsun doktor ucak kalkarken ve inerken bebegi emzir dedi basinc zarar vermesin diye
kemerler takiliyken nasil emzircem bilemiyorum ama hayirlisi
bende ogluma asidan sonra 6 saatte bir cay kasigi calpol verdim sukur ateslenmedi atlattik sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…