canım öncelikle sütünün artmasına çok sevındım maşallah bol bol sütün olsun kayınvalidem tek çocuk büyütmüş ama gel gör ki sanki 10 defa dogurmuş herşeyi biliyo sözdecanım canını sıkmaki sütün etkilenmesin.kaç çocuk büyütmüş kayınvalden bilmiyormu çocuklar ağlar.üzme sen kendini.eşimin ailes,de geldi bu hafta sonu 3 görümcm 3 cocuk birde bana diyorlarki gel yıkayalım kızı bende dedim bu kalabalıkta hasta olur ben siz gidince yaparım banyoyu.aman can sıkmayı seviyorlar zaten.
.........
saol dılekcim yaaa inan çalışmadıgıma ılk kez şükür ettim yoksa nasıl bırakırdım kafayı yerdim şimdi bile yavrumu onunla yalnız bırakmak ıstemıyorum hep yanımda tutuyorum deli karı gene sınırlenır bişey yapar sözde çokk seviyo :umursamaz:kocamada sinir oldum aynısını benım ailem yapsa demediğini bırakmaz neyse ben bunun altında kalmam herşeyin bi karşılıgı varGülcanım canım çok üzüldüm tatlım o nasıl bir insan böyle yaaa minicik bebek bağırınca susacak mı aptal kadın. dua et tatlım çalışmıyorsun ve bebeğine kendin bakıyorsun yoksa onun eline kalsaydın yanmıştın... biliyorum çok sıkılacaksın ama idare et artık canım eşinle konuş bence ona anlat o konuşsun annesiyle olur mu hiç böyle şey?
...........
kızlar nasılsınız, sizleri çok özledim...
baharcım kırıkır mıyım canım ya hepimiz inekcikleriz burada....
baharcım dün seni rüyamda gördüm, sınava giriyoruz beraber hukuk sınavı anayasa hukuku. toplamda 137 soru var ve 3 saat vermişler, yan yana oturuyoruz ben hiç birini yapamıyorum, sen de bana deli gibi kopya veriyorsun, yeter bahar görecekler diyorum sen kağıdını açıp yazsana işte hatırlıyorum ben cevapları diyosun..... sonra gözetmenler falan farkediyo bizi... eşimin yorumuyla kıçım açıkta kalmış :) off ya gerçek gibiydi...
dün bi rüya daha gördüm kızlar, rüamda kızımı emziriyordum... sonra birden uyandım ve yanımda yatan eşimi dürtükleyip kızın gazını çıkartırmısın dedim. eşim kızı aldı gazını çıkartmaya başladı, bu arada bana gülay sen bu kızı emzirmedin ki dedi..... ayyy çok kötüydü yaaaa, rüyamda emzirip gazını çıkarttıyorum, kafayı yedim sandım gece gece.... sonra ağlayasım geldi, nasıl bi psikolojiyse. akşam sütüm azalır gibi olmuştu, sanırım onu kafaya takarak uyumuşum.....
gülcancım Allah sabır versin tatlım, sıkma canını sende ve hiç üzme kendini, sakınma lafını tatlım....
bebeklerinin burnu kapalı olan arkadaşlar, serum fizyolojikler çare değil, serum fizyolojiğin 1/4 ini bir burna, 1/4 inin bir burna sıkıp 5 dakika sonra otri bebe markalı burun aspiratörüyle içinize çekin mukusu, ben kızıma 2 güne bir yapıyorum ve misler gibi huzurlu... ve o kadar çabuk yapıyorum ki, alıştım artık.... serum fizyolojik sıkıp bırakmayın ve damla damla sıkmayın, foş diye boşalttın... inanamayacaksınız aspratörle çektiğinizde çıkan mukusa....
yine ara verdim ama yine geldiimm :)
sıviit görlüm benim yaa Allah razı olsun mutlaka yapıcam tavsiyeni, doğduğundan beri geçer geçer dedik ama bi halta faydası olmadı, hemen burun aspiratörü alıp uygulayacağım çok sqğol tatlım...
kızım boğaz enfeksiyonu oldu kızlar alfexil antibiyotik verdi doktor... nasıl mı farkettim_? emmemeye başladı kızım ve götürdüm hastaneye, şimdi iyi Allaha şükür...
kesinlikle kimsenin kırılmasını gücenmesini takmıyorum artık kesinlikle öptürmüyorm kızımı...
iki tane yarım akıllı yüzünden çocuğum 3 gün aç uyudu, kimse ondan kıymetli değil valla....
kızlar kocaman olmuş sizinkiler yaa maşallah :) yerim ben hepücüünü
hoşgeldin canım nasıl bitirebıldın mı işleriselam kıslllaaar
gecmısı bı okıımda gelııım
hayırlı yolculuklar ebru güle güle gidinselam kizlar
bende simdi alisi kaldirip emzircem sonrada yatcam
bizim oglan aksam 6 da uyumaya devam
pazar gunu antalyaya gidiyoruz esimin dedesine alisi gostermeye
offf korkuyorumda gripten hastaliktan ama biletkerde cok onceden alinmisti
aklinizda bulunsun doktor ucak kalkarken ve inerken bebegi emzir dedi basinc zarar vermesin diye
kemerler takiliyken nasil emzircem bilemiyorum ama hayirlisi
bende ogluma asidan sonra 6 saatte bir cay kasigi calpol verdim sukur ateslenmedi atlattik sanirim
kızlar saçını boyatan varmı yaaa...benim saçlar çok fena oldu beyazlarım öyle çokkisüt veririken boyatılmaz diyenler var, hoş sanki sular seller gibi sütüm varda
vay vaaay randevusuz ziyaretçi kabul etmiyo demek ki... kız bakalım biz nasıl kaynanalar olcaz. dün ece dedi kızın biri alıp gitcek onları diye. oyyy gözümün önüne birden kızı yolduğum sahne geldi :) ben büyüteyim sevgimi vereyim elin kızı alsın gitsin. abboooovvvv... fena kaynana olcem ben belli oldu. :kedi:
]Gerçi yapıyorsundur ama ben bir sorayım burnundaki sümüğü çekmek için aletin varmı.Yoksa sadece damlamı kullanıyosun.slm kızlar...benim kız gece hiç uyumadı..ya burnu tıkalı napcam ben yaa...
bu arada gülcancım nereli kocan aslen aynı memleketlerdenmisiniz.
çok fena öksürüyorum, ciğerlerim ağırıyor resmen öksürürken
bebek emziriyorum diye ilaçda vermedi doktor
şimdi ıhlamur + adaçayı+ kabuklu limon parçalarını demleyip içicem
ben gibi üşüten varsa çok geçmiş olsun
bu arada ben dün kızın aşısından sonra paranox fitil verdim yarım, birde gece 12 de uyutacağım zaman diğer yarımı verdim, ateşlenmedi kızım şükür
benim kızımında önce sivilceler çıktı sonra kızardı sonrada pul pul döküldü doktor kendiliginden gecer bişi yapmaya gerek yok dedi.ben kendi sütümden sürdüm ve çok etkili oldu..geçti tamamen:ecrin_bebek: dene istersen
selam kizlar
aklinizda bulunsun doktor ucak kalkarken ve inerken bebegi emzir dedi basinc zarar vermesin diye
bende ogluma asidan sonra 6 saatte bir cay kasigi calpol verdim sukur ateslenmedi atlattik sanirim
benim kızında ensesinde geçenlerde gördüm kepek gibi iri iri bişiler sanırım konak ama banyodan sonra geçti.anneme sordum geçer bişe yapma dedi.kaydirigubbakcemile2sizin bebişlerinizinde kafasında konak oldu mu????normal zamanda hiç belli olmuyo ama banyodan cıkınca beyaz beyaz kötü duruyo kokuyo bıde yaa ama ben o kokuyu bıle sevıyorum burnuma güzel geliyo:kedi:
valla serum fizyolojik damlatıyorum sonra şu sıkmalı burun aspiratörüyle çekiyorum ama nafile o aspiratörler hiç bi işe yaramıyo boşuna aldım]Gerçi yapıyorsundur ama ben bir sorayım burnundaki sümüğü çekmek için aletin varmı.Yoksa sadece damlamı kullanıyosun.
o zaman pamugu ılık suya batırıp silmeyi denehihoyyytBizdede aynısı oldu, doktorumuz zamanla geçer demişti ama emdiğinde emdiği taraf kızarıyor, sivilceler birden azıyor, birde sıcaktan hoşlanmıyor. O kadar çok sivilce çıkıyorki sıkılınca, sıcaktan, emdiğinde. Sütümün değdiği tarafta sivilce arttığı için sütümü sürmeyi denemedim. Başka bir çaresi var mı ki. Buradaki doktor losyon yazdı ama korkuyorum kullanmaya, Ankaradaki doktorumuz zamanla geçer dediği için. Sanırım kaşınıyor, yüzüne ellerini nasıl sürüyor.
Ahhhh canım arkadaşım Tülaycımmmm merak etmişsin beni ama Bahar beni ve hayatımı o kadar ii tanımış ki nasılda bilmiş misafirim olduğunu , firmamızdan ayrıldığından beri yani 4-5 aydır görüşmediğim bir arkadaşım vardı o geldi kızımı görmeye o nedenle gelemedim.
Gülcanım canım çok üzüldüm tatlım o nasıl bir insan böyle yaaa minicik bebek bağırınca susacak mı aptal kadın. dua et tatlım çalışmıyorsun ve bebeğine kendin bakıyorsun yoksa onun eline kalsaydın yanmıştın... biliyorum çok sıkılacaksın ama idare et artık canım eşinle konuş bence ona anlat o konuşsun annesiyle olur mu hiç böyle şey?
salihacım ben sana yaparım tatlım ticker kıyamam sana:) bu linki yapıştır kullanıcı profiline.
http://lb1f.lilypie.com/qD0Yp2.png?Ab0Va1qR
Tubacım benim kızımdada oldu 4 gün önce. salı günü mustela kullanmaya başladım çok ii geldi birşey kalmadı . sende kullanmışsın ama belki doğru ürününü kullanmamışsındır.. çok geçmiş olsun onu o halde görmek insanın gerçekten çok canını sıkıyor.
canım ben ücretsiz izin dilekçemi verdim bile...27 aralıkta iznim bitiyor ücretsiz iznim başlıyor bakalım nekadar idare edeb ilirsem okadar ayrılcam ücretsiz izne...dedigin gibi kemerleri biraz sıkmak gerekkafamçokkarıştı
benim kızımında önce sivilceler çıktı sonra kızardı sonrada pul pul döküldü doktor kendiliginden gecer bişi yapmaya gerek yok dedi.ben kendi sütümden sürdüm ve çok etkili oldu..geçti tamamen:ecrin_bebek: dene istersen
selam kizlar
gulcancim alistede konak oldu biraz
doktora sordum bisey yapmana gerek yok ama cok rahatsiz ederse seni zeytinyagi ya da bebe yagi surup tarakla alabilirsin onlari dedi
ben bisey yapmamayi sectim naniknanik
benim kızında ensesinde geçenlerde gördüm kepek gibi iri iri bişiler sanırım konak ama banyodan sonra geçti.anneme sordum geçer bişe yapma dedi.t
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?