2009 Eylül Anneleri

kızlar saçını boyatan varmı yaaa...benim saçlar çok fena oldu beyazlarım öyle çokki süt veririken boyatılmaz diyenler var, hoş sanki sular seller gibi sütüm varda

canım öncelikle sütünün artmasına çok sevındım maşallah bol bol sütün olsun kayınvalidem tek çocuk büyütmüş ama gel gör ki sanki 10 defa dogurmuş herşeyi biliyo sözde

saol dılekcim yaaa inan çalışmadıgıma ılk kez şükür ettim yoksa nasıl bırakırdım kafayı yerdim şimdi bile yavrumu onunla yalnız bırakmak ıstemıyorum hep yanımda tutuyorum deli karı gene sınırlenır bişey yapar sözde çokk seviyo :umursamaz:kocamada sinir oldum aynısını benım ailem yapsa demediğini bırakmaz neyse ben bunun altında kalmam herşeyin bi karşılıgı var

gülay bızde özledık canım ya tatlı muhabbetını sınavını atlat hayırlısı ıle beklıyoruz
kız senin sütün azalsa n olcak bütün topiğe yetcek kadar sütün var maşallah tüüü tüüüü
dediğinde aspiratörden alacagım burda bulamadım ama baska yerlere bakıyım 15 gunlukken bı tıkandı hala tıkalı o pompalı aspiratörler hiç işe yaramıyo

merve yaw bı daha yalnız bırakma bizi topiğin neşesi sen yokken kımse kullanmıyo bunu:roflol::roflol::roflol: gelde kullan bu senın simgen oldu nerdeyse

selam kıslllaaar
gecmısı bı okıımda gelııım
hoşgeldin canım nasıl bitirebıldın mı işleri

hayırlı yolculuklar ebru güle güle gidin
kızlar saçını boyatan varmı yaaa...benim saçlar çok fena oldu beyazlarım öyle çokki süt veririken boyatılmaz diyenler var, hoş sanki sular seller gibi sütüm varda

valla ben boyattım canım ya 10 gunluk falandı harelde acil bakıma ihtiyacım vardı gebelıktede kestırmemiştim kestırip boyattım ben
okudum sormuşsun ama alıntı yapmamışım eşim ıspartalı canım ısparta eğirdirlli

sizin bebişlerinizinde kafasında konak oldu mu????normal zamanda hiç belli olmuyo ama banyodan cıkınca beyaz beyaz kötü duruyo kokuyo bıde yaa ama ben o kokuyu bıle sevıyorum burnuma güzel geliyo:kedi:

Ay güldürdün beni gece gece:roflol::roflol::roflol:

slm kızlar...benim kız gece hiç uyumadı..ya burnu tıkalı napcam ben yaa...

bu arada gülcancım nereli kocan aslen aynı memleketlerdenmisiniz.
]Gerçi yapıyorsundur ama ben bir sorayım burnundaki sümüğü çekmek için aletin varmı.Yoksa sadece damlamı kullanıyosun.

Canım sen ne diyorsun ada çayı anne sütünü kesiyor sakın sakın içme bi daha inanmazsan goggle araştır.

gulcancim alistede konak oldu biraz
doktora sordum bisey yapmana gerek yok ama cok rahatsiz ederse seni zeytinyagi ya da bebe yagi surup tarakla alabilirsin onlari dedi
ben bisey yapmamayi sectim naniknanik

bugünün ilk günaydını benden olsun herkese:
g ü n a a a a a a y y y y y d d d d d ı ı ı ı ı ı n n n n ......................................nassınız arkadaşlar?

Bizdede aynısı oldu, doktorumuz zamanla geçer demişti ama emdiğinde emdiği taraf kızarıyor, sivilceler birden azıyor, birde sıcaktan hoşlanmıyor. O kadar çok sivilce çıkıyorki sıkılınca, sıcaktan, emdiğinde. Sütümün değdiği tarafta sivilce arttığı için sütümü sürmeyi denemedim. Başka bir çaresi var mı ki. Buradaki doktor losyon yazdı ama korkuyorum kullanmaya, Ankaradaki doktorumuz zamanla geçer dediği için. Sanırım kaşınıyor, yüzüne ellerini nasıl sürüyor.

Bende bebeğimle 10 gün önce uçak yolculuğu yaptım, emziremeyeceğimi düşünüp sütümü sağmıştım. Emziğinide aldım yanıma. uçak kalkmaya yakın emziğini verdim emip durdu, acıkınca biberonu verdim. Hiç boş bırakmadım. Ama bir eksiğim varmış onuda yeni öğrendim. Eğer burnu tıkalıysa ki bence tıkalı değilse bile ya uçağa binmeden burnunu temizle, ya da burun damlası damlat. Bizim kızı gelince 5 gün sonra doktora götürdüm öylesine genel kontrole, sol kulak zarı kızarmış, şurup verdi onu kullanıyoruz şimdi. Arada akıntı oluyor. Sanırım burun damlasını damlatmadığımdanm oldu. Hayırlı yolculuklar.

huhuuuuuuu ben geldiiiimmmm. emziriyom alıntı yapamadım sonra yapcam. nabersiniz?
benim hacı huy edindi sabah namazında en az 1 saat dikiyo ayağa. bi saat sallıyom anca dalıyo 7,30 dedinmi gene ayaktayız...

sizin bebişlerinizinde kafasında konak oldu mu????normal zamanda hiç belli olmuyo ama banyodan cıkınca beyaz beyaz kötü duruyo kokuyo bıde yaa ama ben o kokuyu bıle sevıyorum burnuma güzel geliyo:kedi:
benim kızında ensesinde geçenlerde gördüm kepek gibi iri iri bişiler sanırım konak ama banyodan sonra geçti.anneme sordum geçer bişe yapma dedi.kaydirigubbakcemile2
]Gerçi yapıyorsundur ama ben bir sorayım burnundaki sümüğü çekmek için aletin varmı.Yoksa sadece damlamı kullanıyosun.
valla serum fizyolojik damlatıyorum sonra şu sıkmalı burun aspiratörüyle çekiyorum ama nafile o aspiratörler hiç bi işe yaramıyo boşuna aldımklava:

o zaman pamugu ılık suya batırıp silmeyi denehihoyyyt

canım cok sağol cok incesin.ama kabul etmedi .(Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.)diye bir yazı çıktı.

canım ben önce rapor hakkımı doldurucam bu arada öğretmen olduğum için ikinci dönem kullanmış olacağım ücretsiz izni .sende rapor hakkın varsa önce onları kullanmaya calışsana.

canım bende ucak kalkarken ve inerken emzirdim.uçarkende sürekli emzik emdi(normalde pek emmez ama o gün emziği sevdi)hiç bir sorunda olmadı .dikkat et uçaga binmeden önce cok doyurmaki uçakta iyi emzirebilesin.

gulcancim alistede konak oldu biraz
doktora sordum bisey yapmana gerek yok ama cok rahatsiz ederse seni zeytinyagi ya da bebe yagi surup tarakla alabilirsin onlari dedi
ben bisey yapmamayi sectim naniknanik

benim kızında ensesinde geçenlerde gördüm kepek gibi iri iri bişiler sanırım konak ama banyodan sonra geçti.anneme sordum geçer bişe yapma dedi.t

saolun kızlar bende bişey yapmıyorum fırçalamak iii gelir falan yazıyodu nette ama bende bişey yaomıcam kendısı çıksın bıdaha daha beter zarar veririm nasılsa bı zararı yok

yawww herkes nerde artık kımse bebişlerden ılgılenmekten girmiyo dogru düzgün tabi bugun koçişlerde evde sizi gidi siziiiiiiiiilmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…