2009 Eylül Anneleri

kızlar nasılsınız bakalım... güzel yavrular nasıllar...
benim kartopu uyuyo çok şükür gece 3e kadar uyumadı ve bütün günde uyanıktı nasıl durdu uykusuz hayret hiç böyle yapmazdı... neyse kızımın canı sağolsunda zombiler gibi yaşıyayım önemli değil... bide sevgili eşim gece 3 te çocuk tam gözlerini kapatıyo dalmaya çalışıyo bana kalkıp sen naptın bu çocuğada böyle huzursuz uyumuyo demesinmi :))))))))))) katil olmak sanıldığı kadar zor değilmiş onu anladım o an ve sabır çekip bebişle ilgilenmeye döndüm tekrar :)))))))
kızlar gülcancığımın kaynanası naapmış bulup okuyamadım ama kesin çocuğa ters bişi yapmış alıcan sopayıı vericen sırtına sırtınaaaa ayyy bidaha dünyaya gelip evlenirsemde yetim yurdundan koca alıcam çöpsüz üzüm olsun öf bee herkesin var illa bi derdi koca tarafından....
bugün dışarıda hava süper.. ama şu illet domuz gribinden korkuma biyere burnumu çıkaramıyorum.. Allahım zaten kışın eve kapanacaz bu güzel günleride değerlendiremiyoruz of yaa... Allah domuzunda gribininde cezasını versin yaa... (((
kocamında işleri yoğun biyere götürmüyo götürsede burnumdan getiriyo sinirr sahibi oluyorum daha çok off bu erkeklerin tam yaptığı bi iş yokmu yahuuuuuuuuu :))

Canım sen ne diyorsun ada çayı anne sütünü kesiyor sakın sakın içme bi daha inanmazsan goggle araştır.

hadii yaaa anaa hemen iyice araştırıp ona göre içmiyeyim, dün akşam ve bu sbaah içtim boğazımı biraz rahatlattı ama, olmadı başka bişey içerim artık, ıhlamur naneyle idare etcem, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

hoşgeldin bacım bizde evin içinde yuvarlanıp yuvarlanıp gidiyoz her 3-4 günde bir düzen değiştiriyoruz yavrum daha hangisine karar vercegını bılemıyo deneme yanılma yoluyla bulcak galıba valide hanım benim öpmeye koklamaya kıyamadıgım ogluma bagırdı allah allah sanki ben bu çocugu başkasından yaptım üvey torun bıde yavrum yavrum diye sevmesi yokmu müsait bi yerde ıncek var:mymeka:
gamzecim ahhh anam bu erkeklerin hepsi aynı bıde bıze derler butun kadınlar aynı dıye ben artık karar verdım çıkmıcam dışarı yagız büyüyene kadar sanki suçlu benmişim aglatan yokkk valla bugun balkona çıktık güneşimizi aldık gırdık geri eve

eslemmm nanede sütü kesiyo bacım valla sen sade ıhlamur iç kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3geçenlerde ben yayla çorbasına nane koydum yedim sonra aklıma geldi akannehirpişman oldum

ay gülcancım yaaaa nasıl bağırır çocuğaa yaa valla biri belize bişe dese düşünemiyorumda herhalde iyi bi silkelerim.. kiiii zaten fiziksel ortalamam ailedekilerden bayaa bi yüksek olduğundan bize bişiy demeleri sıkarrr :))))))))
ama daha küçücük bebek bunlar ne anlıcakki yani bağırsa bile???????
getir sen o kadını bana ben bi döveyim bütün hıncımı alayım ondan
dediğin gibi canım her dakka düzen değişiyo noluyo napıyo anlayamadım ama okadar tatlıkiii öyle melekkii kıyamıyorumm valla ona ve eve gelene gidene işe güce yetişicem diye zombiler gibi yaşıyorum hakkaten ama değer bebeğime yaaa...
dışarı çıksak kabahat evde kalsak kabahat ben anlamadım yaa.... evde oluncada ister istemez insan salıyo kendini yaa eşofmanla body.lerle geziyom öle evde ondan sonrada kendine bakmıyosun bilmemne diyo(sanki kendi evde smokinle geziyo??)... yaa kendime bakmaya çalışıyorum ama bazende amaaan baksam nolcak yemekten sonra hemen uyuyan bir kocam vede devamlı evde kapalı bir ben, bide devamlı ilgi bekleyen bir bebeğim var.. eee yani ne bekliyo bilmiyorum anlamıyorum yaa... valla içimde heves kalmadı bişiye karşı varsa yoksa bebek... eşimle uzağız biraz bakalım daha nekadar sürücek böyle...

eslem geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine.... tedavi edici pastiller var boğazı rahatlatan onlardanda alabilirsin istersen ben kullandım çok rahatladım... öksürüğünde varsa ballı limon dene canım....

kızlar ben manyakmıyım neyim lohusalık bitti ben depresyona yeni giriyorum herhalde sinir stres saldırganlık alınganlık ağlama zırlama falan filan manyağın teki oldum beyaaa :)))

sizdede varmı böyle şeyler ya???

olurmu gamzecim çocugun aglamasına kıyamıyomuş sussun diye bagırmış açıklamaya bak...ben sana vereyim hakkından sen gelürsün neyse aklıma geldıkçe şalterler atıyo yıne(((((((

acaba bu erkekler bizim yerimizde olsa napcaklar bılmıyorum herşeyi bizden beklıyolar sankı tek başımıza yaptık biz bu çocukları insan bunalıyo gamze çocukla ilgilenmek hepimiz aynıyız bütün gün evin içinde eee yani anneyiz falan ama bi yere kadar bizimde eşimle aramızda bı mesafe oldu tulay daha önce yazmıştı eşim ben karısı olarak degıl çocugunu annesi olarak görüyo diye çok dogru çocuk olunca ister istemez bıraz uzaklaşılıyo eşimin ocakta sınavı kazanırsa 6 ay daha uzagız sonrasında nasıl toparlarız hiç bılmıyorum hakkımızda hayırlısı sende canını sıkmaya calış canım bu gunleride atlatcaz inş.

selam hatunlar..
gülcanım dün okudum ama yazamadım o kaynanı bir yoluver allah aşkına.. sende onun oğluna bağırda görsün gününü nasıl oluyomuş.. çatlak şey...

gamzecim sanırım bende senin gibiyim keyifsizim, huysuzum ve geçimsizim.. evetıkılıp kaldık ondan sanırım..

cnm bizim çalıştıgımız kurumda pek rapor kabul edilmiyo bin bir zorluk çıkarıyorlar...en iyisi hiç ugraşmamakk

benim koca işte canım cumartesi bile çalışıyokafamçokkarıştı

eslemmm nanede sütü kesiyo bacım valla sen sade ıhlamur iç kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3geçenlerde ben yayla çorbasına nane koydum yedim sonra aklıma geldi akannehirpişman oldum

anacım bende koyyom her bişeye naneeeeeeeeee:1no2:

evet yaa haklısın sanki birtek bizim çocuğumuz.. benimki yardım ediyo ama ben söylersem.. ben söylemezsem tık yok... herşeyi söyle söyle yoruyo insanı.. azcık kendileri akıl edemiyolar hiçbirşeyi...

ya kızlar kızımın bogazı enfeksiyonlanmış..burnu tıkalı geniz akıntısı varmış...sabah doktora götürdük...antibiyotik ve balgam sökücü verdi el kadar bebegim daha şimdiden büsürü ilaç içiyo...çok üzülüyorum ama saglıgı yerine gelsinde napalım...
bu arada mama veren annelere sölüyorum bu götürdügüm doktora ilk kez gittik...doktor mama vermemeye çalış aç kalmasını bile göze alarak emzir dedi.sütüm az yetmiyor dedim.bi kadının ikiz bebege yetecek kadar sütü olur dedi...o bir bahane dedi.sen iyice emzir sürekli emzir dedi...bende anlamadım yaaa...

evet yaa haklısın sanki birtek bizim çocuğumuz.. benimki yardım ediyo ama ben söylersem.. ben söylemezsem tık yok... herşeyi söyle söyle yoruyo insanı.. azcık kendileri akıl edemiyolar hiçbirşeyi...

kendıleri akıl etmıyo canım bıde bize derler saçı uzun aklı kısa diye benım koçiş demedi öle ama içinden geçmiştir belkı

geçmiş olsun canım.. doktorların her biride ayrı alem.. hangi anne mama vermek isterki çocuğuna..sanki herkes keyfinden veriyo.. ne demek aç bırakklava: yazık değilmi çocuğuna..

öncelikle geçmiş olsun canım yaaa vermesen olmazmıymış kendısı geçmezmıymış enfeksıyon kaptıysa zor gerçi yapcak bişey yok dedıgın gıbı saglıkları için

yaaaaa olmadı amaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenbız mama vermeyı çokmu istiyoz sanki niye böle yapıyo bu dr lar sankı zehır veriyoz yok işte napalım artmıyooooo artmıyooooooo dun vermeyım dedim en fazla 3buçuga kadar ıdare edebıldım napabılırız yaaa aglıyo ınsan dayanamıyo offff napcamı şaşırdım sanki bu bizim tercihimizmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

yaa yemınederim süt olsun diye mıdem çöp tenekesi gibi oldu gunde 4-5 lt sıvı tüketiyorum onu iç bunu iççç ööö geldi yakında böbreklerım iflas etcek vallahi offffff offffff

sivaslı zaten mama veren bi ben bi sen kaldık herkesin arttı sütü bi bizim artmıyo(((((((

bak şimdi nanede kesiyosa ne etcem gııı, limonlu ıhlamur içiim, başkasıda çıkıp ıhlamuruda içme demesin dövcem valla klava: zaten doktor hiçbişey vermedi çocuk emziriyom diyei burnumda kamaya başladı, sanırım grip oldum ben

sabahları ballı süt içiyorum akşamda yatmadan önce ballı limon yapiim bari
valla kızıma da geçer diye ödüm kopuyı, oda tam tersi bu arada fena kucağımı istiyor, zorla bulaştıracak kendisine

çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin, çabucak atlatır inşl.

yaa yemınederim süt olsun diye mıdem çöp tenekesi gibi oldu gunde 4-5 lt sıvı tüketiyorum onu iç bunu iççç ööö geldi yakında böbreklerım iflas etcek vallahi offffff offffff

fazla kafaya takmayın bence, yapı meselesi bence, kimisi ne yerse yesin içerse içsin süt çoğalmıyorsa çoğalmıyor işte, bazılarınında hiç bişey yemesine gerek yok obiçim sütü oluyor, bozmayın moralinizi çocuk aç bırakılacak değil yaa, sizde önce emzirin sonrada mamayı verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…