Canım sen ne diyorsun ada çayı anne sütünü kesiyor sakın sakın içme bi daha inanmazsan goggle araştır.
kızlar nasılsınız bakalım... güzel yavrular nasıllar...
benim kartopu uyuyo çok şükür gece 3e kadar uyumadı ve bütün günde uyanıktı nasıl durdu uykusuz hayret hiç böyle yapmazdı... neyse kızımın canı sağolsunda zombiler gibi yaşıyayım önemli değil... bide sevgili eşim gece 3 te çocuk tam gözlerini kapatıyo dalmaya çalışıyo bana kalkıp sen naptın bu çocuğada böyle huzursuz uyumuyo demesinmi :))))))))))) katil olmak sanıldığı kadar zor değilmiş onu anladım o an ve sabır çekip bebişle ilgilenmeye döndüm tekrar :)))))))
kızlar gülcancığımın kaynanası naapmış bulup okuyamadım ama kesin çocuğa ters bişi yapmış alıcan sopayıı vericen sırtına sırtınaaaa ayyy bidaha dünyaya gelip evlenirsemde yetim yurdundan koca alıcam çöpsüz üzüm olsun öf bee herkesin var illa bi derdi koca tarafından....
bugün dışarıda hava süper.. ama şu illet domuz gribinden korkuma biyere burnumu çıkaramıyorum.. Allahım zaten kışın eve kapanacaz bu güzel günleride değerlendiremiyoruz of yaa... Allah domuzunda gribininde cezasını versin yaa...(((
kocamında işleri yoğun biyere götürmüyo götürsede burnumdan getiriyo sinirr sahibi oluyorum daha çok off bu erkeklerin tam yaptığı bi iş yokmu yahuuuuuuuuu :))
hadii yaaa anaa hemen iyice araştırıp ona göre içmiyeyim, dün akşam ve bu sbaah içtim boğazımı biraz rahatlattı ama, olmadı başka bişey içerim artık, ıhlamur naneyle idare etcem, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
canım cok sağol cok incesin.ama kabul etmedi .(Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.)diye bir yazı çıktı.
canım ben önce rapor hakkımı doldurucam bu arada öğretmen olduğum için ikinci dönem kullanmış olacağım ücretsiz izni .sende rapor hakkın varsa önce onları kullanmaya calışsana.
canım bende ucak kalkarken ve inerken emzirdim.uçarkende sürekli emzik emdi(normalde pek emmez ama o gün emziği sevdi)hiç bir sorunda olmadı .dikkat et uçaga binmeden önce cok doyurmaki uçakta iyi emzirebilesin.
saolun kızlar bende bişey yapmıyorum fırçalamak iii gelir falan yazıyodu nette ama bende bişey yaomıcam kendısı çıksın bıdaha daha beter zarar veririm nasılsa bı zararı yok
yawww herkes nerde artık kımse bebişlerden ılgılenmekten girmiyo dogru düzgün tabi bugun koçişlerde evde sizi gidi siziiiiiiiiilmaz:
eslemmm nanede sütü kesiyo bacım valla sen sade ıhlamur iç kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3geçenlerde ben yayla çorbasına nane koydum yedim sonra aklıma geldi akannehirpişman oldum
olurmu gamzecim çocugun aglamasına kıyamıyomuş sussun diye bagırmış açıklamaya bak...ben sana vereyim hakkından sen gelürsün neyse aklıma geldıkçe şalterler atıyo yıne(((((((
acaba bu erkekler bizim yerimizde olsa napcaklar bılmıyorum herşeyi bizden beklıyolar sankı tek başımıza yaptık biz bu çocukları insan bunalıyo gamze çocukla ilgilenmek hepimiz aynıyız bütün gün evin içinde eee yani anneyiz falan ama bi yere kadar bizimde eşimle aramızda bı mesafe oldu tulay daha önce yazmıştı eşim ben karısı olarak degıl çocugunu annesi olarak görüyo diye çok dogru çocuk olunca ister istemez bıraz uzaklaşılıyo eşimin ocakta sınavı kazanırsa 6 ay daha uzagız sonrasında nasıl toparlarız hiç bılmıyorum hakkımızda hayırlısı sende canını sıkmaya calış canım bu gunleride atlatcaz inş.
evet yaa haklısın sanki birtek bizim çocuğumuz.. benimki yardım ediyo ama ben söylersem.. ben söylemezsem tık yok... herşeyi söyle söyle yoruyo insanı.. azcık kendileri akıl edemiyolar hiçbirşeyi...
ya kızlar kızımın bogazı enfeksiyonlanmış..burnu tıkalı geniz akıntısı varmış...sabah doktora götürdük...antibiyotik ve balgam sökücü verdiel kadar bebegim daha şimdiden büsürü ilaç içiyo...çok üzülüyorum ama saglıgı yerine gelsinde napalım...
bu arada mama veren annelere sölüyorum bu götürdügüm doktora ilk kez gittik...doktor mama vermemeye çalış aç kalmasını bile göze alarak emzir dedi.sütüm az yetmiyor dedim.bi kadının ikiz bebege yetecek kadar sütü olur dedi...o bir bahane dedi.sen iyice emzir sürekli emzir dedi...bende anlamadım yaaa...
kendıleri akıl etmıyo canım bıde bize derler saçı uzun aklı kısa diye benım koçiş demedi öle ama içinden geçmiştir belkı
ya kızlar kızımın bogazı enfeksiyonlanmış..burnu tıkalı geniz akıntısı varmış...sabah doktora götürdük...antibiyotik ve balgam sökücü verdiel kadar bebegim daha şimdiden büsürü ilaç içiyo...çok üzülüyorum ama saglıgı yerine gelsinde napalım...
bu arada mama veren annelere sölüyorum bu götürdügüm doktora ilk kez gittik...doktor mama vermemeye çalış aç kalmasını bile göze alarak emzir dedi.sütüm az yetmiyor dedim.bi kadının ikiz bebege yetecek kadar sütü olur dedi...o bir bahane dedi.sen iyice emzir sürekli emzir dedi...bende anlamadım yaaa...
eslemmm nanede sütü kesiyo bacım valla sen sade ıhlamur iç kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3geçenlerde ben yayla çorbasına nane koydum yedim sonra aklıma geldi akannehirpişman oldum
eslem geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine.... tedavi edici pastiller var boğazı rahatlatan onlardanda alabilirsin istersen ben kullandım çok rahatladım... öksürüğünde varsa ballı limon dene canım....
kızlar ben manyakmıyım neyim lohusalık bitti ben depresyona yeni giriyorum herhalde sinir stres saldırganlık alınganlık ağlama zırlama falan filan manyağın teki oldum beyaaa :)))
sizdede varmı böyle şeyler ya???
yaa yemınederim süt olsun diye mıdem çöp tenekesi gibi oldu gunde 4-5 lt sıvı tüketiyorum onu iç bunu iççç ööö geldi yakında böbreklerım iflas etcek vallahi offffff offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?