2009 Eylül Anneleri

selam kızlar nabersiniz?

Geçmişe şöle bi göz attım. Aşı olan hasta olan bebelerimize geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Gülcancım Allah sabır versin bacım. Kayınvalidene pes diyorum yani bebek ne anlasın yahu bağırmaktan :))

Gamzem nazarmı değdi sana canım. Çık o pis depresyondan yakışmıyor sana valla.

Benim kızda geçen akşam ilk defa yalancı meme tuttu ve artık ayakta falan sallamıyorum. Beşiğine yatırıyorum ağzına veriyorum emziğini eme eme uyuyor çok şükür :)

mehtap,geçmiş olsun canım. aynı sorunlar bizdede var şimdiden ilaca başladık, iyileşsinler yeter ki, artık ne yapalım.
emzirme sorununu ilk bebeğimde yaşamıştım, sütüm yok pompayla 1 damla bile çıkmıyor bebeğim aç kalıyor dediğimde doktor bunların hepsi bahane demişti işte o zamanlar çok kızmıştım. bana sütün olsun olmasın sen emzir bak sütün gelecek demişti gerçektende dediği doğru çıkmıştı.

CNM TEŞEKKÜR EDERİM İYİ DİLEKLERİN İÇİN..SENİN BEBEGİNDEMİ KAPTI ŞİFAYI..YAVRUMUN GÖZLERİ BURNU AKIYO.TIKALI..ÖKSÜRÜYO HAPŞIRIYO..NAPTIMDA HASTA ETTİM BEBEGİMİ YAAA:gitme: OKADAR ÜSTÜNE TİTRİYORUMKİ GENEDE HASTA OLDU :gitme:ÜŞÜTTÜKMÜ NEDİR...SENİNKİDEMİ AYNI..NELER KULLANYOSUN CANIM...mafoldumben

BU ARADA SÜT KONUSUNA GELİNCE BİLEMİYORUMKİ ŞU SAATTEN SONRA GELİRMİ SÜTÜM...HEM ARTIK KIZIM BİBERONA ALIŞTI MEMEMİ TUTMAK İSTEMİYO HEMDE BEN ARTIK UMUTSUZLUGA KAPILDIGIM İÇİN SÜT YAPSIN ETSİN DİYE BİŞEY YAPMIYORUM YİYİP İÇMİYORUM HERŞEYİmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

merhabalar kızlar. ay oğlum yeni uyudu ya. bugün en fazla 20 dakika uyudu. pof babanemle kocam da ev için alışverişe gittiler.malum ben oğlanı çıkartamıyorum kapalı alanlara eh babanecim de bütün hafta evde kapalı hem geziyorlar hem alışveriş yapıyorlar. ben de patladım evde sıkıntıdan ya.
hasta bebişlerimize sağlık, benim gibi bunalımlı annelere bol gülücük diliyorum.
kızlar mama olayını abartmayın ya ben de sütüm kalmadı mı veriyorum walla. bugün sömürdü beni sıpa eh kalmadı baktım hala aç uyuyamıyor verdim mamayı şimdi mışıl mışıl uyuyor.

canım mkızına cok gecmiş olsun.acil şifalar inşallah ilaçlar işe yarar.tamam doğru bol bol emzirmek lazım ama süt yoksa cocuk ac ac ağlarken nasıl mama vermiyceksinki dimi ama .

yaa yemınederim süt olsun diye mıdem çöp tenekesi gibi oldu gunde 4-5 lt sıvı tüketiyorum onu iç bunu iççç ööö geldi yakında böbreklerım iflas etcek vallahi offffff offffff

canım bak bugün kkda gezinirken okudum cemen otu kapsülü satılıyormuş eczanelerde sütü arttırıyormuş.ben alıcam dünden beri yine sütüm az.bir düzene oturmuyorki şu bünye .kapsülün adıda fenugrek ama tabi güvenilirliği nedir bilemiyorum.

Nabersiniz kızlar?

Biraz bunalım takılmışsınız ahh kıyamam ben size. bu durum hep evde kapanıp durmaktan kaynaklanıyor. Bugün ben 2,5 saat dolaştım geldim valla nasıl ii geldi. ışe başlamama az kaldı ve pek kıyafetimde kalmamıştı çıktım alışveriş yaptım biraz tek başıma ohhh nasıl iyi geldi anlatamam. Bencede mama verme olayına canınızı sıkmayın bu kadar bence bazen doktorlar abartıyorlar önemli olan yavrularımızın sağlıklı oluşu.

Kızlar bazılarınızın bebeleri konak olmuş galiba. Buun çözümü başlık takmamak ve banyoda kafasını çok iyi durulamak mesela ben çok dikkat ediyorum buna eşim hadi artık su dökme diyene kadar başından boca ediyorum suyu:))

özgecim en sevdiğim bebek modeli ver emziği ağzına kendi dalsın uykuya
bahar hoşgeldin yaaa ne bilem dr lar böle diyince üzülüyo insan bizede dr verme demişti aman napalım yaaaa biz elimizden geleni yapıyoz

saliha çok tşk.ederim canım ilgine bende okumuştum dediğin kapsülü ama burdaki eczanelerde yok büyük yerlerde bulunur harelde çemen otunu aradık o nuda bulamadıkk pöffffffff ne kısır bı yer:umursamaz:

slm kıslar okudumda yazıları bnm kızda al kucaga sussun modeli aç elektrikli süpürgeyi akşama kadar bakınır hehe sesini seviooo

Kim sevmezki Gülcancım bu modeli :))

Benim kızın kafasıda konak oldu yaw. Annem her bebekte olur korkma geçer dedi. Bekliyoz bakalım geçcek inş.

herkese slm kızlar, bebişlerinizin uyku durumu nasıl, benimki hala saatte bir kalkıp emip yatıyor bazen yatmıyo uyutmak için cebelleşiyoruz tabiiiii, benim gibi lup düzene giren var mı... birde gün içinde kaç saat uyuyup kaç saat uyanık kalıyolar baktınız mı hiç...

aman dikkat et emzik olayına benimbebişte emziği almıyordu zorla kaynanm verdi ve sonunda aldı diye sevindi ama sonrası facia oldu benim için neden mi..... bebişim benim mememi emmedi ama emziği alıyordu boşta olsa ceke ceke uyuyordu hemde 4-5 saate kadar uyuduğu oluordu kendi mememe döndürene kadar kendi annemle beniim canımız çıktı.... hemde sütüm emmediği için azalmıştı. daha eni topluyorum kendimi. pompayla arada sağıyorum eskisi gibi gelsin sütümdiye...

gerçekten emzirince geliyo hatta sık emmese bile pompayla arada sağıncada artıyo...

mrb dilekcim ooooo gezmişiz bugun iyi yapmışın arkadaşım stres atmışsındır ne guzel değişiklik olmuştur defneyi babayamı bıraktın ben bırakmış olsun eşim 10 defa arar gelmiyon mu diye
dilekcim biz şapka pek kullanmıyoruz daha dogrusu sevmiyoruz diyim sıkılıyo beyfendi şapkadan yaaa ben banyoda kafasına çok su dökemiyorum herkesin annesi bişey diyo bizimkide dedi kaydirigubbakcemile3benım annemın başı kelmikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kulaklarına dıkkat et banyoda su kaçmasın agrı yapar dedi bende korkudan az bi dmküyom kafaya siz kulakları tıkıyomusunuz banyoda?????
slm kıslar okudumda yazıları bnm kızda al kucaga sussun modeli aç elektrikli süpürgeyi akşama kadar bakınır hehe sesini seviooo
benim yavruma elektrıklı alet olsun da ne olursa olsun pompanın sesini bile seviyo sıpaa
Kim sevmezki Gülcancım bu modeli :))

dimi ama benimkide laf :))))

slm canım bizim bi düzenimiz yok bazen dengesiz benım oglan bazı gece 10 defa kalkıyo bazen 5-6 saat aralıksız uyuyo kımı gun 10 saat kımı gun 15-16saat uyuyo kafasına göre takılıyo işte biz hem meme hem mama verdiğimiz için pek düzene koyamıyoruz yavrum iii ce açıkıp aglayana kadar vermıyorum mama iki emip uyudugu zamanlarda oluyo tabi doymuyo hoppp 5 dk sonra geri kalkıyo
yaw herkesin ki artıyoda benım suçum ne beeeee :umursamaz:

son günlerde benden çok giren yokk haaa evde misafir olunca arka odada emzıyorum ohhh rahat valla:hulya:

gulcan yalnız degilsin...bende varım ama ben bıraktım artık...zaten kızımda memeyi tutmak istemiyo

pes etmeyin hemen sıvı alımınızı arttırın ve pompayla bebişlerinniz emdikten sonra sağınn boşalsın göğüsleriniz ii ce hatta emme sıklığınız azsa siz aralarda tekrar sağın bakın nasıl ii geliyo...

bırakma canım yaaa ii ce üstesine git bazen bızımkıde almıyo sokuyom kafasını zorla emzırıyom annelik hakketen sabır işiymiş yılma bı damla bıle gırse kar bogazına

selaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm ben geldim bende bugün gezmeye gittim...4 arkadaş dertleştik değişik bir gündü 5 çocuk hehe kendimi yaşlanmış hissettim yaaa...daha dün bekardık evlendik çocuk sahibi oldukta arkadaşlarımın çocuklarıyla oğlum arkadaş oldu...geçmişi bi okuyum ne var ne yok???

benımkı emdıkten sonra bişey gelmiyoki boşaltıyım hepsini emiyo
benim tek gögüsüm 1 saatte 10 ml süt üretiyo bu da sag gögüsüm sol o kadarda üretmiyo:1no2:

biz banyoda kafasına su dökerken kulaklarını kapatıyoruz. Allah korusun kulak ağrısı çok kötü ama biz kafasına ve yüzüne bol su döküyoruz iyi durulanmadığında da yüzü kuruyabiliyo pul pul oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…