2009 Eylül Anneleri

hoşgeldinnn tülay ay bugun herkes gezmiş ne güzel havayı buldunuz güzel atın kendınızı dışarı ohhhh benim bütün arkadaslarımda izmirden dışarı çıktı pek kımseyle görüşemıyorum ayyy ne güzel olur ya çocuktun çocuklu oldun

elinizlemi kapatıyosunuz pamuk falan mı tıkıyosunuz cnm

yok canım anneme bıraktım eşimin işi olmasaydı o bakacaktı ama. eşime bu konuda gerçekten çok güveniyorum 3-4 saat gezsem bile aramaz zaten sıkılıyorum rahat rahat gezeyim diye. ne yapsın korkuyor benden yoksa başının etini yerim kaydirigubbakcemile3
biz canım kulaklarını elle kapatıyoruz ban kafasından suyu dökerken eşim kulak kepçesini ters çevirip tamamen tıkıyo.

ohhhh allah içine sindirsin canım güzel birgün olmuş senin için.

Son düzenleme:
biz oğluma fileli bebek küveti aldık ben yıkıyorum eşim bir eliyle kulağını kapatıyo bir eliyle de su döküyo.bir eli derken fileye yüz üstü yatırıyoruz ben saçını köpürtüyorum o da arkadan baş ve serçe parmağıyla kulağını kapatıyo ( eli büyükte )diğer eliyle de su döküyo çok rahat oluyo

evet tatlım yaa,anakart bekliyoruz 1 aydır, anca geldi :)
oh maşallah, ben de eltimle arkadaş gibiyim ama sürekli görüşmüyoruz senin gibi kaydirigubbakcemile3

...
merve yaw bı daha yalnız bırakma bizi topiğin neşesi sen yokken kımse kullanmıyo bunu:roflol::roflol::roflol: gelde kullan bu senın simgen oldu nerdeyse
...

canm benim yaa çok sağol valla kaydirigubbakcemile3
ben de çok sıkılıyorum sizinle muhabbet etmeyince, inşallah bi daha bozulmaz da ayrı kalmam sizlerden :1hug:

sizin bebişlerinizinde kafasında konak oldu mu????normal zamanda hiç belli olmuyo ama banyodan cıkınca beyaz beyaz kötü duruyo kokuyo bıde yaa ama ben o kokuyu bıle sevıyorum burnuma güzel geliyo:kedi:

benim kızda olacak gibiydi, annem zeytinyağı sürüp parmağının ucuyla temizledi...
ayrıca tüm vücudunu da zeytinyağıyla yağladık, yumuşacık oldu soyulmalar falan azaldı iyice...
şimdi tekrar olacak gibi bi dahaki banyodan önce yapıcam yine çünkü konak kaşıntı yapar rahatsız edermiş bebeği canım...

topikte sadece emziren ben varım sanırım, sütüm yetmiyo olsa bile sadece meme verdim ilk günden beri canım ben, şarıl şarıl akmıyor ama ilk aşısına gittiğimizde alması gerekenin nerdeyse 2 katı kadar kilo almıştı kızım...
herkeste aynı olacak diye birşey yok tatlım ama bende emzirdikçe gelir teorisi tuttu, inşallah sizlerde de artar şimdi bile olsa artar inşallah :Saruboceq:

canım merak ettim hala şapka mı takıyorsunuz_?
ben şapkayı sadece ilk 3 hafta taktım, alıştı mı şapkayı çıkardığın an üşürmüş çünkü...

küçük bebeklerin kulaklarına bizizm gibi su kaçmaz diye okumuştuım tatlım ben, hiç dikkat etmiyorum açıkçası..
içine dökmüyorum tabii de, kapatmak falan gibi bişey yapmıyorum...

bi de kızlar bugün 3. ayımızın ilk günü :) 3 aralıkta aşımız var 3 ay aşısı sanırım.. hangi aşılar olacak şimdi_?

Son düzenleme:
herkese slmmmmmkızlarrrrrr coooookkkkkkkk yorgunumm oglum butun gece yatmadııııı ve üstüne sabah misafir agırladımm.... herkes iidir inş geçmişee bi bakayımmmmmm

eeee demekki eskilerin bildiği yöntemler tutmadı bu sefer kulagına su kaçmıyosa bende kafasını bol suyla yıkarım artık elimizle tıkıyalım yıne ne olur ne olmaz dimi ama

gülcancım evet valla aynen zaman su gibi akıyo
dilekçim evet havalar güzel iken değerlendiriyos zaten yeterince stres olduk bu hafta aşı dan biraz dağıtalım demi ama heheeee
fatoşçum hep öle olur yorgunken misafir gelir hemde habersiz banada çok gelio öle

demek eşin senden korkuyo dilek dominant kadın senikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eşimde ılk zamanlarda benden korkardı ama hangii ara ipleri aldı çözemedimCADIARZU

hoşgeldin fatoş ayyy daha misafirler bitmedi mi çocuk görmeler ayyy allahtan uzaktayım kafam rahat

oh walla kaynatmışsınız bir güzel. gezenler falan ne güzel. ben de patlıyorum evde yarın bayramlık almaya gitcez bakalım açılırım azcık herhalde. bu arada eşimle anlaştık oğlumu kesinlikle bayramda çıkartmıyoruz.eşim görüp gelcek akrabalarını. şükür içim rahatladı. bize gelenler için de oğlumu yatak odasına koyarım kucağa vermeden gösteririm gibi yöntemler düşünüyorum artıkın.

dilek neler aldın kendine bakem? kız ben bugün kışlıkları çıkardım da. bir gardırop dolusu içine giremeyeceğim kıyafetim oldu

tabi hayatım ben de almıştım geçenlerde pantalon kazak falan. malum ben oldum bir danacık giremiyorum hiçbirşeyimin içine. akannehir

bende hiçbişeyin içine giremiyorum:gitme::gitme:
allahtan çalışmıyorum dışarı çıkıncada idare ediyorum yıne çalışmış olsam bütün dolabı yenilemem lazımdı

kızlarrr amma kaynatmışsınız hee, biraz okudum cok guldum bee. yaşayın siz hemii :))

ben sabah 9 da bi kalktım. anca oturdum kıcımın ustune :))
uyumak istiyorum ama sizin sohbetinize de bayılıyorum :)))

bugun bizde ksk sahile cıktık 1 saat yuruduk. kızımda arabasında uyudu, hem gunes aldı. iyi oldu valla.
yarında hava guzel olcakmıs. bilginizee :)

bu arada carrefour da prima bebek bezi mega boyları 17,90 kampanya var bilginizee :)

ben yatıcam gidip, kocam baksın kızıma biraz :) optummm ins.yarın bugunku kadar yogun olmamda girerim cok cok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…