selaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm ben geldim bende bugün gezmeye gittim...4 arkadaş dertleştik değişik bir gündü 5 çocuk hehe kendimi yaşlanmış hissettim yaaa...daha dün bekardık evlendik çocuk sahibi oldukta arkadaşlarımın çocuklarıyla oğlum arkadaş oldu...geçmişi bi okuyum ne var ne yok???
biz banyoda kafasına su dökerken kulaklarını kapatıyoruz. Allah korusun kulak ağrısı çok kötü ama biz kafasına ve yüzüne bol su döküyoruz iyi durulanmadığında da yüzü kuruyabiliyo pul pul oluyo
mrb dilekcim ooooo gezmişiz bugun iyi yapmışın arkadaşım stres atmışsındır ne guzel değişiklik olmuştur defneyi babayamı bıraktın ben bırakmış olsun eşim 10 defa arar gelmiyon mu diye
dilekcim biz şapka pek kullanmıyoruz daha dogrusu sevmiyoruz diyim sıkılıyo beyfendi şapkadan yaaa ben banyoda kafasına çok su dökemiyorum herkesin annesi bişey diyo bizimkide dedi kaydirigubbakcemile3benım annemın başı kelmikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kulaklarına dıkkat et banyoda su kaçmasın agrı yapar dedi bende korkudan az bi dmküyom kafaya siz kulakları tıkıyomusunuz banyoda?????
benim yavruma elektrıklı alet olsun da ne olursa olsun pompanın sesini bile seviyo sıpaa
dimi ama benimkide laf :))))
selaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm ben geldim bende bugün gezmeye gittim...4 arkadaş dertleştik değişik bir gündü 5 çocuk hehe kendimi yaşlanmış hissettim yaaa...daha dün bekardık evlendik çocuk sahibi oldukta arkadaşlarımın çocuklarıyla oğlum arkadaş oldu...geçmişi bi okuyum ne var ne yok???
...
kaçak nerelerdesin sen yaa, pcn mi yoktu yoksa?
hoş bende pek giremiyorum
eltimle altlı üstlü oturuyoruz beni pek boş bırakmıyor bende giremiyorum :)))
herkesin ben gibi eltisi olsun valla :)))
benim kızda gece uykusuna dalarken çok sinirli oluyor, 3-4 saat uyutmaya çalışıyorum, canım çıkıyor
meme ağzında uyuyacak hanfendinin, alınca başlıyor bağırmaya
yakında uçları kopacak nerdeyse
...
merve yaw bı daha yalnız bırakma bizi topiğin neşesi sen yokken kımse kullanmıyo bunu:roflol::roflol::roflol: gelde kullan bu senın simgen oldu nerdeyse
...
sizin bebişlerinizinde kafasında konak oldu mu????normal zamanda hiç belli olmuyo ama banyodan cıkınca beyaz beyaz kötü duruyo kokuyo bıde yaa ama ben o kokuyu bıle sevıyorum burnuma güzel geliyo:kedi:
ya kızlar kızımın bogazı enfeksiyonlanmış..burnu tıkalı geniz akıntısı varmış...sabah doktora götürdük...antibiyotik ve balgam sökücü verdiel kadar bebegim daha şimdiden büsürü ilaç içiyo...çok üzülüyorum ama saglıgı yerine gelsinde napalım...
bu arada mama veren annelere sölüyorum bu götürdügüm doktora ilk kez gittik...doktor mama vermemeye çalış aç kalmasını bile göze alarak emzir dedi.sütüm az yetmiyor dedim.bi kadının ikiz bebege yetecek kadar sütü olur dedi...o bir bahane dedi.sen iyice emzir sürekli emzir dedi...bende anlamadım yaaa...
Kızlar bazılarınızın bebeleri konak olmuş galiba. Buun çözümü başlık takmamak ve banyoda kafasını çok iyi durulamak mesela ben çok dikkat ediyorum buna eşim hadi artık su dökme diyene kadar başından boca ediyorum suyu:))
...
dilekcim biz şapka pek kullanmıyoruz daha dogrusu sevmiyoruz diyim sıkılıyo beyfendi şapkadan yaaa ben banyoda kafasına çok su dökemiyorum herkesin annesi bişey diyo bizimkide dedi kaydirigubbakcemile3benım annemın başı kelmikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kulaklarına dıkkat et banyoda su kaçmasın agrı yapar dedi bende korkudan az bi dmküyom kafaya siz kulakları tıkıyomusunuz banyoda?????
...
demek eşin senden korkuyo dilek dominant kadın senikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yok canım anneme bıraktım eşimin işi olmasaydı o bakacaktı ama. eşime bu konuda gerçekten çok güveniyorum 3-4 saat gezsem bile aramaz zaten sıkılıyorum rahat rahat gezeyim diye. ne yapsın korkuyor benden yoksa başının etini yerim kaydirigubbakcemile3
biz canım kulaklarını elle kapatıyoruz ban kafasından suyu dökerken eşim kulak kepçesini ters çevirip tamamen tıkıyo.
.
demek eşin senden korkuyo dilek dominant kadın senikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eşimde ılk zamanlarda benden korkardı ama hangii ara ipleri aldı çözemedimCADIARZU
dilek neler aldın kendine bakem? kız ben bugün kışlıkları çıkardım da. bir gardırop dolusu içine giremeyeceğim kıyafetim oldu
canım pek birşey almadım aslında 1 kot birde üstüme 4 parça birşey aldım insan çalışınca ihtiyaç duyuyor kıyafete.
canım pek birşey almadım aslında 1 kot birde üstüme 4 parça birşey aldım insan çalışınca ihtiyaç duyuyor kıyafete.
tabi hayatım ben de almıştım geçenlerde pantalon kazak falan. malum ben oldum bir danacık giremiyorum hiçbirşeyimin içine. akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?