2009 Eylül Anneleri

Bizde banyo için eczanelerde satılan oyun hamuruna benzeyen kulak tıkama malzemesinden aldık. Kulağına banyodan önce yerleştiriyorum. Ama pek durduğu söylenemez.Korkumdan tam takamıyorum galiba, düşüyor.
Bizde gezmek istiyoruz evde çok sıkılıyoruz ama korkudan çıkamıyoruz. Dün bebişime mont alalım dedik hoşumuza giden birşey bulamadık. Bayram sonrası yeni ürünler gelecekmiş bakalım.
Bende 2 gün öncesine kadar devamlı şapkasını taktım, zaten olan tek bir şapkası vardı. Diğerleri çabuk çıkıyordu kafasından bende çıkarmayı uygun buldum. Hala eldivenlerimizi takıyoruz, beceremiyoruz onlarsız, üzerini değiştirirken bile hemen çiziyor bir tarafını korkuyorum. Bir süre daha takarız galiba.

selam kızlar. kaç gündür giremedim. ne güzel bebişler bırakılmıs gezılmıs. benımkı fırsat vermıyor perş gecesi sabaha kadar 5 bıle uyumadı. tum gunde sadece 4 saat uyudu. dr umuzu aradım fitil verdi. sanırım benım oglum suttekı laktoozu sındıremıyor. şimdi bi ilaca basladık. emzırmeden once verıyrum. o ıyı gelıyr gıbı. tabı zaman gosterecek:)
bayramda bız bandırmaya gıdıyoruz kızlar. ama sadece babaannemıze gıdıcez.

Bu arada konak olayıı bızdede Çok fazla. ıyı durulanıyor banyodan once zeytın yagı yapıyoruz ama bıtmıyor malesef. Cıldı cok hassasmıs alŞerjık bır durum dusunduruyormus. Oyle dedı dr

offf kızlar yaaaa herkeste sorun aynı kıyafet evde tıkılmak sıkılmak filan :)))
ben zaten oldukkça tosun bi insan olduğumdan lcw.ye gidip bol beden bişiler bulmaya çalışıcam yine eşim arabada beklicek 30 saniyede bir hadi kız durmuyo diye arıcak.. sonra ben bi halt anlamadan haldır haldır bişiler alıp kasaya gidicem sooonra eve gelicez ben kazara bi hspşursam kocam bana ahanda grip kaptın eziyeti yapıcek falan filaaann.en iyisi evdekilerle idare edeyim ben :))))
aslında biz bayramda evdeyiz ama kocam olcak hain her arayana aaabi biz bayrama evdeyiz allaaasen gel diye yalvarıyo.. kurbana kocamı kesecem bu gidişle... danaya girme masrafındanda kurtulucaz maalum evdeki dana kıvama geldi onu kesebülürüm herhalde haa :)))))))))))))))
yaa saat 2 ve benim kızım rap yapıyo yaa tepiş delir bi hal oldu efendi gibi bi uyuyayım yokkkk ahanda gözler faltaşı ööle bi bakınıyo görmeyin sanki beklediği bişiy var :))))
bakalım bu gece kaçta yatıcaz??
yarında kocam bizde misafir olan arkadaşına hürmeten bizi kahvaltıya götürücekmiş.. ama yinede sana söz vermiyim hava kötü olursa sen kalırsın biz gideriz ama hemen geliriz dedi.. bide alay eder gibi sen gelemessen söz sana sucuk alcam diyo.. :))))
ama nahh gider tabiii ben gidemessem oda ayrı konu ama kendisi daha bunu anlayamadı yaa bu naısl bi çifte standarttır yaaa.... ozaman o evde bebeğe baksın ben gideyim demi ama :)))
yaa ben gün geçtikçe feminist oluyorum yaa kocama bile düşman vaziyete geldim.. adam ben ona neden uzaksın dedikçe ısrarla sen artık benim çocuğumun annesisin diyo.. ozaman sende benim için bi sperm bankasısın dedim surat astı haspamm :))))
off bende amma dertliymişim beee aklıma geleni yazdım vallaha içim şişmiş ohh rahat rahat uyurum artık bu gece :)))

ayyy gamze yaaaaa uykusuz bi geceden sonra kahkaha attuırdıon bana be guselim sagol yaaakaydirigubbakcemile3

arkadaslar bu domuz grıbı muhabbetınden artık kocamdan bıle korkar oldum yaa butun gun santiyede zaten ayy Allah muhafaza.dun mıdesı bulanmıs bıraz korktuk bebege cok yaklasmadı.ama psıkolojıkte olabılır dıyor dogru tabı.
sut muhabbetı yapan arkadaslar ya pompa ıle bıraz artmıstı ama buraya gelıp gunlerce ev yerlestır ıs yap derken ıyıce azaldı yaa sırf mama nerdeyse uff yormayın kendınızı dahada azalıyor sutler.
ası olanlara gecmıs olsuuunn.gezmeye gıdenlere masallaahh.hep alıntı yapmak ıstıyom ama anca gecmısı bıtırdım aksamdan aksama laptoıp gelınce e bebekle falan bu kadar yazabılıyos.
bu arada kulak kapatma olayuında annem kulakları kepcesını ters cevırme acır dedı.gercekten mantıken bızımkıde acıyor onlarında acır yaa.ben dıkkatlıce su dokuyorum.banyo bıtınce hemen gozlerını kuruluyorum ben sınır olourum denızden cıkınca gozler ıslak kalınca falan o mantıkla dusunuyom.onlar ovusturamaz bızım gıbı ayyy.meme ver mama verme dıyen doktorlara nanıkkk dıyorummm az bırakamam yavrumu.gladrıel vardı yazmış kızım sen ac bırakma yavrunu nedır bı mama dusmanlıgı.napalım yanı.sukur mama var.neysem kocis gidicek laptopu alıcak.mucks herkeseeee.

günaydınnnnn
ayfercim nasılsın???? ben bugün yanlızım oğlumla yıkadım uyuyor şimdi...eşim çeşmeye gitti arkadaşlarıyla balığa...erkek olcen yaaa

ay gamze öldüm gülerken süpersin yaaa :roflol: :roflol:
biz de sözde bursaya gidecektik, benim kocam olcek gıcık da döneklik etti sinirimden ağlayabilirim
zaten fil gibi olmuşum hiç bişeyim olmuyor kilo yüzünden depresyona giricem....
bayramda hiçbir yere gitmeyeceğim ben de, oh olsun gıcık kocalara!!!!
aslında herkes insana benzedin kemiklerini saymaktan kurtulduk diyor ama aynaya bakmak bile istemiyorum ben
uyuz yaa horlaya horlaya uyuyor bi de
zaten 2-3 gündür öksürüyorum boğazlarım da kötü... grip olucam sanırım.. ıhlamur içiyorum ve zeytinyağı+bal+limon karışımı da yaptım ama sadece aşırı kötü olmayı engelledi...
bebeğimi emzirirken kovboylar gibi ağzıma tülbent bağlıyorum :roflol: yarın sağlık ocağına gideyim de ilerlemesin bebeğime bulaşmasın...
haklısın tülaycım erkek olmak varmış.... oooof of!!!!!!!!!!

Selam kızlar. Kimsecikler yok. kendi kendime yazayım bari...
Bende az önce pazardan geldim. kızımı babasına bırakmıştım. koştura koştura alışveriş yaptım. harika bir hava var dışarıda ya. kızımı alıp yürüyüşe gitmek istiyorum sahile ama korkuyorum ya şu domuz gribinden falan eve tıktı bizi offffffff

Hadi yaaaa (( şimdilik öyle bir durum yok cnm ama inşalahhta olmaz çok üzülürüm bende

Ayyyy Gamzem benim ya duygularıma tercüman olmuşsun sanki heheheh

Geçmiş olsun canımm dikkat et kendine

Selam millet epeydir yokum , belki beni unutmuşsunuzdur ... Evde internet yok malum olsada girecek vakit yok oğlum tavşan uykusu yapıyor deliksiz 2 saat bile uyumuyor ... Eşimde emzik kullanmama karşı olduğu için ben emzik olarak bütün gün ağzındayım ..

Ahanda akşam bizim de aynı seneryo , bir heves avm ye gittik oğlan ciyakladı doğru düzgün denemeden bir kıyafet aldım çıktım .. Alışveriş yapamıyorum ,bakkala gidemiyorum bile tek başıma kaldım bütün gün siyam ikizi gibiyiz oğluşla ...

kızlaaaarr çok fena grip oldum
ilk başlarda gıcık, sonra öksürük, dünden beridirde fena gribim
hapşırıp, aksırıp öksürüyorum
foşur foşurda burnum akıyor, leyla gibi dolanıyorum evde
kızıma geçer diye ödüm kopuyo yaaa
sağlık ocağına gittim salak doktor hiçbişey vermedi, kızımı emziriyorum diye
ıhlamurda tek başına etkili olmuyor, geceleri fena terliyorum
napcam ben yaaa

Yasemincim nasılsın? Oğluşunda iyidir inş. Özledik seni valla.

Özgecim ben ööle bir atladım ki kimsenin hatrını soramadım valla :)) İiz çok şükür teknoloji dışı kaldım , hepinizi özledim valla eşim loptop aldı bana yakında internette bağlatacak eve inşallah o zaman eski sohbetlere dalıcam sizlerle , işe de başlamıyorum ücretsiz izin aldım nisan gibi başlıcam hayılrısıyla ,ek gıdalara başlayana kadar çalışmayı düşünmüyorum ...Oğlumda çok iyi tüm bebeklerde ki sıkıntılar var , ilk ay gazları öldürmüştü beni şimdi iyi çok şükür ama dediğim gibi 2 saat asla uyumuyor hep kesintili o yüzden mızmızlanıyor ve fena kucağa alıştırdık kucakta uyuyor benimde belim elim kopuyor tabi ...

Geçmiş olsun Arifecim. Valla bende bir grip geçirdim doktor hiçbirşey vermemişti. Yalvardım pastil ver bari diye onu bile vermemişti. Maalesef bitki çayı içip kızını emzirirken ağzına tülbent yada maske takmaktan başka çaren yok (

Yasemincim sevindim cnm iyi olmanıza. Ne güzel nisana kadar bebeğinle birliktesin. Artık bol bol gelirsin topiğe tabi oğlundan fırsat bulursan :)

valla ben 1 haftayı aşkındır öyleyim.doktora gittim ilaç verdi...antibiyotik ve grip soguk algınlıgı ilacı...bebege zarrı yok dedi..içtim ama pekte tamamen düzelemedim gerçi düzenli içemdimilçalarımı ama neysekafamçokkarıştı bu arada bebege geçmesin die herşeyi yaptım ama malesef şuan kızımda aynen benim gibi...yani ne yazıkki bulaştı kuzucuguma:gitme: doktora gittik onada anribiytik fılan verdi..içiyo bakalım ama bogazı acayip tıkanıyo geceleri fılan:gitme::gitme: bi an önce geçer inşallah çük üzülüyorum prensesime yaa:gitme::Saruboceq:

teşekkür ederim özgecim, kırılıyorum nerdeyse
aksi gibi bu aralar benim kızda kucak meraklısı oldu
meyveleri alıp sıkıp içeyim bari, c vitamini depolayayım, yoksa zor atlatacağa benziyorum
Allahım hepimize şifa evrsin, herkes grip olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…