offf kızlar yaaaa herkeste sorun aynı kıyafet evde tıkılmak sıkılmak filan :)))
ben zaten oldukkça tosun bi insan olduğumdan lcw.ye gidip bol beden bişiler bulmaya çalışıcam yine eşim arabada beklicek 30 saniyede bir hadi kız durmuyo diye arıcak.. sonra ben bi halt anlamadan haldır haldır bişiler alıp kasaya gidicem sooonra eve gelicez ben kazara bi hspşursam kocam bana ahanda grip kaptın eziyeti yapıcek falan filaaann.en iyisi evdekilerle idare edeyim ben :))))
aslında biz bayramda evdeyiz ama kocam olcak hain her arayana aaabi biz bayrama evdeyiz allaaasen gel diye yalvarıyo.. kurbana kocamı kesecem bu gidişle... danaya girme masrafındanda kurtulucaz maalum evdeki dana kıvama geldi onu kesebülürüm herhalde haa :)))))))))))))))
yaa saat 2 ve benim kızım rap yapıyo yaa tepiş delir bi hal oldu efendi gibi bi uyuyayım yokkkk ahanda gözler faltaşı ööle bi bakınıyo görmeyin sanki beklediği bişiy var :))))
bakalım bu gece kaçta yatıcaz??
yarında kocam bizde misafir olan arkadaşına hürmeten bizi kahvaltıya götürücekmiş.. ama yinede sana söz vermiyim hava kötü olursa sen kalırsın biz gideriz ama hemen geliriz dedi.. bide alay eder gibi sen gelemessen söz sana sucuk alcam diyo.. :))))
ama nahh gider tabiii ben gidemessem oda ayrı konu ama kendisi daha bunu anlayamadı yaa bu naısl bi çifte standarttır yaaa.... ozaman o evde bebeğe baksın ben gideyim demi ama :)))
yaa ben gün geçtikçe feminist oluyorum yaa kocama bile düşman vaziyete geldim.. adam ben ona neden uzaksın dedikçe ısrarla sen artık benim çocuğumun annesisin diyo.. ozaman sende benim için bi sperm bankasısın dedim surat astı haspamm :))))
off bende amma dertliymişim beee aklıma geleni yazdım vallaha içim şişmiş ohh rahat rahat uyurum artık bu gece :)))
Hadi yaaaaaman dikkat et emzik olayına benimbebişte emziği almıyordu zorla kaynanm verdi ve sonunda aldı diye sevindi ama sonrası facia oldu benim için neden mi..... bebişim benim mememi emmedi ama emziği alıyordu boşta olsa ceke ceke uyuyordu hemde 4-5 saate kadar uyuduğu oluordu kendi mememe döndürene kadar kendi annemle beniim canımız çıktı.... hemde sütüm emmediği için azalmıştı. daha eni topluyorum kendimi. pompayla arada sağıyorum eskisi gibi gelsin sütümdiye...
offf kızlar yaaaa herkeste sorun aynı kıyafet evde tıkılmak sıkılmak filan :)))
ben zaten oldukkça tosun bi insan olduğumdan lcw.ye gidip bol beden bişiler bulmaya çalışıcam yine eşim arabada beklicek 30 saniyede bir hadi kız durmuyo diye arıcak.. sonra ben bi halt anlamadan haldır haldır bişiler alıp kasaya gidicem sooonra eve gelicez ben kazara bi hspşursam kocam bana ahanda grip kaptın eziyeti yapıcek falan filaaann.en iyisi evdekilerle idare edeyim ben :))))
aslında biz bayramda evdeyiz ama kocam olcak hain her arayana aaabi biz bayrama evdeyiz allaaasen gel diye yalvarıyo.. kurbana kocamı kesecem bu gidişle... danaya girme masrafındanda kurtulucaz maalum evdeki dana kıvama geldi onu kesebülürüm herhalde haa :)))))))))))))))
yaa saat 2 ve benim kızım rap yapıyo yaa tepiş delir bi hal oldu efendi gibi bi uyuyayım yokkkk ahanda gözler faltaşı ööle bi bakınıyo görmeyin sanki beklediği bişiy var :))))
bakalım bu gece kaçta yatıcaz??
yarında kocam bizde misafir olan arkadaşına hürmeten bizi kahvaltıya götürücekmiş.. ama yinede sana söz vermiyim hava kötü olursa sen kalırsın biz gideriz ama hemen geliriz dedi.. bide alay eder gibi sen gelemessen söz sana sucuk alcam diyo.. :))))
ama nahh gider tabiii ben gidemessem oda ayrı konu ama kendisi daha bunu anlayamadı yaa bu naısl bi çifte standarttır yaaa.... ozaman o evde bebeğe baksın ben gideyim demi ama :)))
yaa ben gün geçtikçe feminist oluyorum yaa kocama bile düşman vaziyete geldim.. adam ben ona neden uzaksın dedikçe ısrarla sen artık benim çocuğumun annesisin diyo.. ozaman sende benim için bi sperm bankasısın dedim surat astı haspamm :))))
off bende amma dertliymişim beee aklıma geleni yazdım vallaha içim şişmiş ohh rahat rahat uyurum artık bu gece :)))
ay gamze öldüm gülerken süpersin yaaa :roflol: :roflol:
biz de sözde bursaya gidecektik, benim kocam olcek gıcık da döneklik etti sinirimden ağlayabilirim
zaten fil gibi olmuşum hiç bişeyim olmuyor kilo yüzünden depresyona giricem....
bayramda hiçbir yere gitmeyeceğim ben de, oh olsun gıcık kocalara!!!!
aslında herkes insana benzedin kemiklerini saymaktan kurtulduk diyor ama aynaya bakmak bile istemiyorum ben
uyuz yaa horlaya horlaya uyuyor bi de
zaten 2-3 gündür öksürüyorum boğazlarım da kötü... grip olucam sanırım.. ıhlamur içiyorum ve zeytinyağı+bal+limon karışımı da yaptım ama sadece aşırı kötü olmayı engelledi...
bebeğimi emzirirken kovboylar gibi ağzıma tülbent bağlıyorum :roflol: yarın sağlık ocağına gideyim de ilerlemesin bebeğime bulaşmasın...
haklısın tülaycım erkek olmak varmış.... oooof of!!!!!!!!!!
Yasemincim nasılsın? Oğluşunda iyidir inş. Özledik seni valla.
kızlaaaarr çok fena grip oldum
ilk başlarda gıcık, sonra öksürük, dünden beridirde fena gribim
hapşırıp, aksırıp öksürüyorum
foşur foşurda burnum akıyor, leyla gibi dolanıyorum evde
kızıma geçer diye ödüm kopuyo yaaa
sağlık ocağına gittim salak doktor hiçbişey vermedi, kızımı emziriyorum diye
ıhlamurda tek başına etkili olmuyor, geceleri fena terliyorum
napcam ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?