2009 Eylül Anneleri

çok geçmiş olsun canım sanada
anam evide havalandırıyoruz nasıl kaptık şu giribi anlamadım
benim kızda ara ara öksürüyor, hafif balgam oluyo sanki çünkü öksürük sonrası kusacak gibi oluyor
sağ slaim kızında atlatır inşl. canım

Evet cnm ya c vitamini önemli. Allah beterinden korusun diyelim canım napalım. İnş. en kısa sürede atlatırsın.

Geçmiş olsun cnm sanada. ayyyy herkes hasta ya (

selam kızlar
Hemen hemen her gün siteye girip yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor.Eşim hasta oğlum hasta durum böyle olunca ben iyi olmak zorundayım.Evde her iş bana bakıyor.
Eslemcim sana da geçmiş olsun.Eşim aktardan bi karışım almış içinde çubuk tarçın,zencefil,zerdeçal ve tanımadığım bişe daha var.Evde ıhlamurla beraber bunları demliyoruz tadı da güzel ve sanırım işe de yarıyor tavsiye ederim.

saol cnm..valla aynen bende öyleyim..dışarı çıktıgım yok gelen giden yok...kimseyle görüşmüyorum neden kaptıysam şifayı anlamadım gfitti...ben neysede kızıma çok üzülüyorum acayip tıkanıyo bogazı...:gitme: bi an önce düzleir inşallah. benim kızımda ilk başlarda öyle başladı senin kızın gibi..ama bu duruma geldi...inşallah seninkisi daha ilermez canım yaaa:gitme:

Geçmiş olsun cnm sanada. ayyyy herkes hasta ya (

tşk cnm...nerden bulaştı anlamadım gittii:gitme: bu arada seninde kıznın bogazı enfeksiyonlanmıştı demi.nasıl oldu.

cnm geçmiş olsun oğlunun neyi var..seninkidemi bizimkiler gibi kaptı şifayısenağlama

cnm geçmiş olsun oğlunun neyi var..seninkidemi bizimkiler gibi kaptı şifayısenağlama

soğol canım sanırım üşüttük çocuğu öksürüyo.Randevu almadım dru cepten aradık aferin verin dedi.Şimdi onu veriyoruz biraz azaldı gibi.seninki de mi öksürüyo

soğol canım sanırım üşüttük çocuğu öksürüyo.Randevu almadım dru cepten aradık aferin verin dedi.Şimdi onu veriyoruz biraz azaldı gibi.seninki de mi öksürüyo

cnm sanırım bende üşüttüm kızımı:gitme: öksürüyo hapşırıyo bogazı tıkanıyo. goktora götürdük geniz akıntısı var faranjit olmuş dedi...antibiyotik ve balgam söktürücü kullanıyo yavrum :gitme: geçmiş olsun sizede

merve cim gelmiş nerlerdesin sen yaffff özletiyon valla
rahatsız olan anne ve bebeciklere çok geçmiş olsun acil şifalar
bende atlattım grip sadece ağrı kesici içtim 5 gün sürdü..hiç öpmedim oğlumu çok zor bebiş varken hasta olmak bide halsizlik oluyoo....Allah ım şifalar versin
bende perde felan yıkadım dip bucak sildim gelen giden oluyo içime sinmiyo ama bittim çok yoruldum karnım acıktı biri olsada beni beslese keşkeee

iyi geceler
hasta olan bebişlere ve annişlere çok geçmiş olsun allah şifa versin zor valla artık büyük bi sorumlulugumuz var yatıp iyileşeyim lüksümüz yok ınş.bır an toparlanırsınız......
bugun giremedim kulubu siz nasıl girdiniz ki gerçi çok fazla konuşulmamış giremenyenler olmuş demekki:))))

iyi geceler kızlar...hala ayaktAyız biz....bizim kız uyumak için neyi bekliyor hala anlamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................

dışarda lapa lapa kar yagıyo burda.

bizde şu saat oldu hala uyumadık.inatla uyumamak için direniyo kızım. ama ben ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorum.bugunde dinlenmeye ujyumaya o kadar cok ihtiyacım vardıki. çok yorgundum

Merhaba kızlar,

Dün pek katılamadım size maalesef çünkü dün kışlıkları çıkarıp yazlıkları kaldırma işi ile uğraştım.Tabi onların hepsini yıka bazılarını ütüle falan bayağı yoruldum. Keyifler iyidir umarım. Hasta olanlara çok geçmiş olsun allah şifa versin. Dün yasemin girmiş keşke denk gelseydik ama inş bir an önce int.'i alınırda artık daha sık girer özledim onu çünkü. Kızlar farkettiyseniz denizde(gamma) yok çok uzun zamandır yakında işe başlar katılır nasılsa o da aramıza.Bende bu saatte kalktım süt sağıyorm birazdan kızı uyandırıp içiricem. kendinize ve bebişlerinize ii bakın. Bye

gulcancım merhaba canım eger bi aksilik olmazsa yarıyıl tatilinde oraya gelmeyi dusunuyoruz biletlerimizi falan ayırttık muhakkak goruselim tamam mı :))

Günaydın güzel anneler; nasılsınız.
Mehtapcım cevabım geç olacak ama kusura bakma.Aynı bende senin gibi düşünüyordum ne yaptımda hasta ettim diye, benimkide aynı hatta öksürürken morarıyordu yavrum, neyseki öksürüğü atlattık, doktor ateşi için fitil, burun damlası serum yani, birde sudafed verdi çeyrek ölçek kadar kullandım.
Emzirme konusuna gelince hiçbirşey için geç değil, biberona alışmasıda önemli değil. bebekler çok akıllı, biraz inat etmen yeterli olacak:))) süt yapması için su içmen bile yeterli yeterki kendini çok sıkma ve rahat ol. kokuna alışsın annesi sen gelmiyor zannedersin ama o sütü çeker merak etme.
Yasemin hoşgeldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…