valla ben 1 haftayı aşkındır öyleyim.doktora gittim ilaç verdi...antibiyotik ve grip soguk algınlıgı ilacı...bebege zarrı yok dedi..içtim ama pekte tamamen düzelemedim gerçi düzenli içemdimilçalarımı ama neysekafamçokkarıştı bu arada bebege geçmesin die herşeyi yaptım ama malesef şuan kızımda aynen benim gibi...yani ne yazıkki bulaştı kuzucuguma:gitme: doktora gittik onada anribiytik fılan verdi..içiyo bakalım ama bogazı acayip tıkanıyo geceleri fılan:gitme::gitme: bi an önce geçer inşallah çük üzülüyorum prensesime yaa:gitme::Saruboceq:
teşekkür ederim özgecim, kırılıyorum nerdeyse
aksi gibi bu aralar benim kızda kucak meraklısı oldu
meyveleri alıp sıkıp içeyim bari, c vitamini depolayayım, yoksa zor atlatacağa benziyorum
Allahım hepimize şifa evrsin, herkes grip olmuş
valla ben 1 haftayı aşkındır öyleyim.doktora gittim ilaç verdi...antibiyotik ve grip soguk algınlıgı ilacı...bebege zarrı yok dedi..içtim ama pekte tamamen düzelemedim gerçi düzenli içemdimilçalarımı ama neysekafamçokkarıştı bu arada bebege geçmesin die herşeyi yaptım ama malesef şuan kızımda aynen benim gibi...yani ne yazıkki bulaştı kuzucuguma:gitme: doktora gittik onada anribiytik fılan verdi..içiyo bakalım ama bogazı acayip tıkanıyo geceleri fılan:gitme::gitme: bi an önce geçer inşallah çük üzülüyorum prensesime yaa:gitme::Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım sanada
anam evide havalandırıyoruz nasıl kaptık şu giribi anlamadım
benim kızda ara ara öksürüyor, hafif balgam oluyo sanki çünkü öksürük sonrası kusacak gibi oluyor
sağ slaim kızında atlatır inşl. canım
Geçmiş olsun cnm sanada. ayyyy herkes hasta ya(
selam kızlar
Hemen hemen her gün siteye girip yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor.Eşim hasta oğlum hasta durum böyle olunca ben iyi olmak zorundayım.Evde her iş bana bakıyor.
Eslemcim sana da geçmiş olsun.Eşim aktardan bi karışım almış içinde çubuk tarçın,zencefil,zerdeçal ve tanımadığım bişe daha var.Evde ıhlamurla beraber bunları demliyoruz tadı da güzel ve sanırım işe de yarıyor tavsiye ederim.
cnm geçmiş olsun oğlunun neyi var..seninkidemi bizimkiler gibi kaptı şifayısenağlama
soğol canım sanırım üşüttük çocuğu öksürüyo.Randevu almadım dru cepten aradık aferin verin dedi.Şimdi onu veriyoruz biraz azaldı gibi.seninki de mi öksürüyo
iyi geceler
hasta olan bebişlere ve annişlere çok geçmiş olsun allah şifa versin zor valla artık büyük bi sorumlulugumuz var yatıp iyileşeyim lüksümüz yok ınş.bır an toparlanırsınız......
bugun giremedim kulubu siz nasıl girdiniz ki gerçi çok fazla konuşulmamış giremenyenler olmuş demekki:))))
CNM TEŞEKKÜR EDERıM ıYı DıLEKLERıN ıÇıN..SENıN BEBEGıNDEMı KAPTI ŞıFAYI..YAVRUMUN GÖZLERı BURNU AKIYO.TIKALI..ÖKSÜRÜYO HAPŞIRIYO..NAPTIMDA HASTA ETTıM BEBEGıMı YAAA:gitme: OKADAR ÜSTÜNE TıTRıYORUMKı GENEDE HASTA OLDU :gitme:ÜŞÜTTÜKMÜ NEDıR...SENıNKıDEMı AYNI..NELER KULLANYOSUN CANIM...mafoldumben
BU ARADA SÜT KONUSUNA GELıNCE BıLEMıYORUMKı ŞU SAATTEN SONRA GELıRMı SÜTÜM...HEM ARTIK KIZIM BıBERONA ALIŞTI MEMEMı TUTMAK ıSTEMıYO HEMDE BEN ARTIK UMUTSUZLUGA KAPILDIGIM ıÇıN SÜT YAPSIN ETSıN DıYE BıŞEY YAPMIYORUM YıYıP ıÇMıYORUM HERŞEYımafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?