günaydın canım,
biz iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın ezgimiz nasıl. Keşke buralarda sıcak olsa soğuk hava çekilmiyor hasta olup duruyoz anca.
ємєℓ;10205960 .!.:evet ozgecim beklenen kar geldi sonunda :)) ahh keske orada olaydık kıymetini bilin valla ....keyifler nasıl canım ezgi de iyidir umarım
ємєℓ;10205974 .!.:kızlar gecende dogum iznim bitmisti benim bir gun calısıp 20 gunluk raporumu aldım o bitince bi 20 daha alcam oyle boyle ikinci doneme baslıyorum insallah......inanın sıkıldım artık evde olmaktan çok fazla sınır ve stres yapıyorum oda ınanın sutumu etkiliyo azaldı cunku biliyorum
ємєℓ;10206001 .!.:bu arada kızlar dun sabah itibariyle ben adet gormeye basladım :lepi: fosur fosur bi geliyo sormayın o kadar ayın acısını cıkartıyo sanki ust bas kalmadı valla dunden beri o kadar yogun
ececim hoşgeldin canım. ay benim kocam da altını değiştiremiyo. korkuyormuş :) ama kucağında iyi tutuyor neme lazım. çocuk pek bi sakinliyo ona gidince :) baba oğul bi oturuşları var pek şeker oluyorlar :)
benim de dün migrenim tuttu. bütün gece deli gibi baş ağrısı çektim. sabah minoset aldım da rahatladım biraz. oğluşum da kalkmış gecenin ikisinde agucuk yapıyor bana :) herhalde o ağrımla beni başka hiçbir kuvvet gülümsetemezdi. içim ısınıyor ona bakınca ya.
günaydın tatlım geçmiş olsun başağrısı çok fena bişi ya insanın tadı tuzu kalmıyo bu kadar tatlı olmasalar keratalar insan katlanabilirmi o kadar sıkıntıya tabi iki agucuk yapıyolar eriyiveriyoz hemen dimi ne güzel seninki babada susuyomuş bi soluk alırsın en azından bizimki babaya gidince delü gibi bağırıyo bana gelince susuyo anlamadım gitti yani
Saol cnm bizde iyiyiz şükür. valla işte siz soğuktan ben sıcaktan kaçmak istiyoruz. Yermi değiştirsek bikaçgünlüğüne acaba :))))
Bizde iyiyiz emelcim saolasın. bende haftaya başlıyorum işe artık. kızımı özlicem ama dediğin gibi biz çalışmaya alışmışız. Kim bakacak Ata'ya??
Ben daha hastalanmadım ya bakalım ne zaman gelecek benim teyze hhhheheehhheh
ємєℓ;10209047 .!.:canım dogumdan itibaren annem yanımdaydı benim yaza kadar burda benimle ...gozum arkada kalmayacak yani
ємєℓ;10209047 .!.:canım dogumdan itibaren annem yanımdaydı benim yaza kadar burda benimle ...gozum arkada kalmayacak yani
ne güzel canım için rahat bırakırsın anneciğine gözün arkada kalmaz benim anneciğim yarın gidiyo şimdiden üzülmeye başladım çok özlüycem ben onu ya canım annem benim:gitme:
ємєℓ;10209728 .!.:canım iki cocukla yapamazdım ben inan.....su an bile o kadar zorlanıyorum ki gecen kız ateslendi sabaha kadar annem durdu basında bende haliyle bebekle ilgilendim......sen ne yapcaksın canım orda calısmıyordun sanırım degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?