2009 Eylül Anneleri

mrb annişler güzel bi hafta diliyorum sizlere
biz bugun aşımızı olduk geldik süzgeç gibi oldu oglum erkekım benım bı vurulurken agladı sonrasında hemen sustu canı katı olcak kuzumun anası gibi gelince emzırıp şurubunu verdım uyuyo şimdi
oglum 1200gr almış sadece anne sütü almış olsaydı gururla söylerdim ama mama takvıyeli(((((((
emelcim gelince mutlaka görüşürüz tabi canım zaten avuç içi kadar yer ben seni yolda görsem bilirim......

herkese slmmm dun oglusum cok rahatsızlndıı aksama kadar agladıııaksine esimde nöbetteydii ... doktora gittik hafif soguk algınlıgı var ve karnı cok gerilmişş gaz yuzunden dedii... fitil ve 1 ilaç daha verdiii gece rahat uyudu sanırım fitil uyuttu onu.... cok kötü birgündüü

özgem saol canım walla çok fena bir ağrı allah düşmanımın başına vermesin.
gülcancım hadi siz de atlattınız geçmiş olsun canım. paşanın sıksık ateşini ölçmeyi ihmal etme olur mu?
Fatoşcum çok çok geçmiş olsun canım. kuşun kanadından kapıyorlar walla. kıyamam ben oğluşuna. şimdi iyidir umarım.

geçmiş olsun BAHAR..ben doğumu spinal anestezi ile yaptım. anestezi uzmanı migrenin var mı diye sormadı.ben de kuzu kuzu yattım ameliyatın yarısında dikiş kısmında belimin agrıdığını acı hissettiğimi söyledim bi de o sırada genel anestezi de yaptılar. odaya çıktığımda zor da olsa kendime geldim amaaaaaa bi ayağa kalktım başım felaket herkesin karnı ağrır benim başım. 14 gün(kesintisiz) ayağa kalkamadım oğlumu emziremedim ALLAH korusun yavrum sarılık olacaktı.çocuğumun yüzüne bakamıyordum baş ağrısından.ışıkta duramıyordum hep karanlık hep karanlık.yorganın altında ben yatarken annem sütü sağıp oğluma kaşıkla veriyordu.eşim baba olduğuna sevinemedi beni o halde görünce.yatağa mahkum olduğumu düşünmeye başlamıştım.şimdi çok şükür iyiyim.bu arada çocuk ağlamasın diye kaynanam sürekli kucakta beşikte sallamış,kardeşim emziğe alışsın diye reçele batırıp vermiş emziği.yani gittiler ama bana kocaman bi miras bıraktılar.ALLAH tan zorda olsa reçel işini bitirdik ama sallama işini abarttık . sağ olsun eşim akşam gelince nöbeti ona devrediyorum satlerce sallıyo eeeeee anasının cefasını o çekiyo.

mrb arkadaşlar ben de eylül annesiyim 14 eylülde doğum yaptım bir oğlum oldu sizin sohbetlerinizi takip ediyorum ama yazamıyorm çok vaktim olmuyo
ben öğretmenim öğretmen olan arkadaşlar siz doğum öncesi izninizi doğum sonrasına aktarabildinzmi benim okul kabul etti ama ben yine de emin olmak istyorm çünkü bazıları bunn yanlış olduğunu söylüyor

gunaydin kizlar nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Selam şekerimmmm nabersin?

Geçmiş olsun gülcancım yarasın aşılar paşama. Kilosunada maşallah. mama ilede olsa olsun cnm benim kilo vermesinden iyidir demi?

Ayy kıyamam canım ben ona yaa. Çok geçmiş olsun Fatoşcum. İnsanın nasıl sinirleri bozuluyor dimi yavrusunu hasta görünce. Allah beterinden korusun..

Sanki benim hikayemi yazmışsın cnm. Aynı şekilde bende spinal olacaktım ama acı hissettiğim için genel anestezi yaptılar. O çektiğin başağrısı spinal anestezinin yan etkisi. Bendede oldu. Hayatım boyunca öyle bir ağrı çekmemiştim bende. 10 gün resmen felç gibiydim mafoldumben

Hoşgeldin cnm aramıza. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebeğini.

sngl7 geçmiş olsun canm gerçekten zor günler geçirmişsin en çok da bebeğini emzirememek onunla ilgilenememek zor olmuştur ama yine de anne olmak herşeye değer

cok sukur baharcım daha rahat.....

Ayy kıyamam canım ben ona yaa. Çok geçmiş olsun Fatoşcum. İnsanın nasıl sinirleri bozuluyor dimi yavrusunu hasta görünce. Allah beterinden korusun..

sinirden butungece agladım valla allah kimsenin yavrusunaa deermansız dert vermesin...
jaskacımm hoşgeldinn aramıza

jaska ben de 15 eylül de doğum yaptım 8 aralıkta iznim bitiyo.doğum öncesi 5 hafta doğum sonrasına aktarılabiliyo

içime su serpildi valla çok saol cevap için
bende raporlarla filan 1. dönmi kapatmk istiyorm 2. dnm başlarm işe
ben iice soğudm mesleğimden nasıl ısınacm tekrar bilmiyorm keşke imkan olsa da bu seneyi evde oğlumla geçirsem ama malesef çalışmak zorundym...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…