2009 Eylül Anneleri

slm kızlar nabersiniz ?
ben öok kötüyüm yaaaaa çok fena grip oldum
dünden beri burnum tıkalı bogazlarım ağrıyor burnum akıyor başım deli gibi ağrıyor her yerim ağrıyor
ilaç kullanıyorum dünden beri ama aynıyım hatta düne göre dahada kötüyüm kimsede yok yanımda kızımla azcık ilğilensin (((
oda yazık yavrum kucak istiyor ama burnum akıyor sesim kısıldı korkuyorum kucagıma alamıyorum
maske aldım emzirirken takıyorum yada kucagıma almak zorunda kalınca ama nefes alamıyorum boğuluyorum ne yapcam ben yaaaaaaaaaaa

oyyyyy cnm benim ya sendemi grip oldun ( çok geçmiş olsun. Keşke yakın olsaydık koştura koştura gelip bakardım ben Esracığıma sende dinlenirdin cnm

hoşgeldin canım nasılsınız
iyilik seker seni sormali iki melekle sen nasilsin.

iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin kucuk prenses nasil.

gecmis olsun canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR dun birsey duydum cok sasirdim bebeklerin sirtimnda diken oluyormus gece o uyurtmuyormus onu gecirmek icin banyodan sonra sirtina bastirarak ovaLAYINCA SIYah noktalar cikiyor ben inanmamisdim bana soylenince dun oglumda denedim ve gercekdende cikdi ve cok rahat uyudu tam 7saat uyudu araliksiz ben sadece emzirdim 4 saatde bir ac uyumasin diyeeeee

iyiyiz bizde cnm şükür. Ne dikeni kız neymiş o öyle. şişlik falanmı oluyo sırtta? nasıl anlaşılıyormuş? çok şaşırdım :1shok:

iyiyiz bizde cnm şükür. Ne dikeni kız neymiş o öyle. şişlik falanmı oluyo sırtta? nasıl anlaşılıyormuş? çok şaşırdım :1shok:

kizlar bende coksasirdim duydugumda ama kadin hakli cikdi sirtini bastirarak uvaliyorsun sonra siyah noktalra cikiyor ona diken diyorlarmis
ben yapdim ise yaradiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende sokkkkkkkkkkkk olmusdum hic bisey olmuyo sirtta canim.

kizlar bende coksasirdim duydugumda ama kadin hakli cikdi sirtini bastirarak uvaliyorsun sonra siyah noktalra cikiyor ona diken diyorlarmis
ben yapdim ise yaradiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende sokkkkkkkkkkkk olmusdum hic bisey olmuyo sirtta canim.

alla alla daha neler duycaz acaba? bende bi ovalayım bakayım kızı yıkarken

Alla alla ensesinin altı hep kızarık benim oğlumun onsanmı acaba ..Ne alak ya diken olurmuymuşş

ah kıyamam canım ya bak sen anlattıkça benim içim acıdı biliyormusun. cidden çok zor zamanlar geçirmişsin. allahtan ben spinal falan istemedim direkt uyutsunlar istedim öyle bir sıkıntım olmadı.migrenim arada tutuyor işte hap ta içsem fayda etmiyor malesef.
ah canım benim sen de grip olmuşsun kıyamam sana da kızına da. özgemin dediği gibi walla yakın olsak ben gelir bakardım kızçene. çok geçmiş olsun canım hemen atlat inşallah.
ben de duymuştum bu diken olayını ama sıkmak falan nasıl sıktın ki?
Alla alla ensesinin altı hep kızarık benim oğlumun onsanmı acaba ..Ne alak ya diken olurmuymuşş

heh bi deli kuyuya bir taş attı şimdik biz akıllılar çıkartmaya çalışıyoz hadi bakalım kaydirigubbakcemile3

oyy canım yaaa cok aglıyorlar ası olurken kıyamam ben onlara......canım benimde su sıralar sutum azaldı çok uzulerek mama vermeye basladım tekrar ..ama elektrikle pompa siparis etcem en azından onla ceker biberona onu koyup verirm....o daha vakumlu çekiyo ya belki duzelir sutum :sinifsinif:

merhaba canım evet ben olmaz biliyordum ama benimkini kabul ettiler dogum sonrası toplam 13 hafta kullanmıs oldum...birkaç gun once bitti iznim bende doktorumdan 20 gunluk dapor aldım o bitsin tekrar alcam...ikinci donem basalamayı dusunuyorum

saolun kızlar ateşini ölçüyorum sık sık şimdilik 36.7 allahım inş. çıkmazzz
fatoşcum çok geçmiş olsun canım yaaa üstüne babanızda nöbetciymiş allahım şifalar versin yavruna
emsalcim sanada geçmiş olsun tatlım ahhh allahım ne oluyor herkes hasta,allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sana ki yavruna bakabilesin yalnızsın üstelik bidee keşke yanında olabilseydik yardım ederdık sana
sngl7 zor gunler geçirmişsin çok üzüldüm özgecim aynı şeyleri sende yaşamışsın ya şükür atlattınız o agrıları

canım ben lansinohun el pompasını kullanıyordum gayet de memnundum. bi tanıdığım medela almış ama bebeği sütünü istemediğinden kullanamamış bana verdi. onu kullanıyorum bir iki gündür. evet kısa sürede daha çok çekiyor ama sanki göğüslerimi deforme edecekmiş gibi geldi bana ya. bir de diğerinden daha çok acıtıyor.

selam kızlar nasılsınız?
aranızda duzenlı regl olmaya baslayan varmı? ben cuma gunu ıkıncı kez regl oldum. yaa hiç ara vermedı oysakı ne umutlarım vardı:) aylarca olmayacaktım:)

bahar ilk baslarda o elektrıklı olanlar can yakıyor gıbı gelıyor ama zamanla alısıyorsun. ben çok sık sagmıyorum. buna ragmen alıstım:) baslarken once mın. sevıyeden basla. sonra hızını arttır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…