benimki erkek adı da enes
slm kızlar nabersiniz ?
ben öok kötüyüm yaaaaa çok fena grip oldum
dünden beri burnum tıkalı bogazlarım ağrıyor burnum akıyor başım deli gibi ağrıyor her yerim ağrıyor
ilaç kullanıyorum dünden beri ama aynıyım hatta düne göre dahada kötüyüm kimsede yok yanımda kızımla azcık ilğilensin(((
oda yazık yavrum kucak istiyor ama burnum akıyor sesim kısıldı korkuyorum kucagıma alamıyorum
maske aldım emzirirken takıyorum yada kucagıma almak zorunda kalınca ama nefes alamıyorum boğuluyorum ne yapcam ben yaaaaaaaaaaa
iyilik seker seni sormali iki melekle sen nasilsin.hoşgeldin canım nasılsınız
Selam şekerimmmm nabersin?
Geçmiş olsun gülcancım yarasın aşılar paşama. Kilosunada maşallah. mama ilede olsa olsun cnm benim kilo vermesinden iyidir demi?
Ayy kıyamam canım ben ona yaa. Çok geçmiş olsun Fatoşcum. İnsanın nasıl sinirleri bozuluyor dimi yavrusunu hasta görünce. Allah beterinden korusun..
Sanki benim hikayemi yazmışsın cnm. Aynı şekilde bende spinal olacaktım ama acı hissettiğim için genel anestezi yaptılar. O çektiğin başağrısı spinal anestezinin yan etkisi. Bendede oldu. Hayatım boyunca öyle bir ağrı çekmemiştim bende. 10 gün resmen felç gibiydim mafoldumben
slm kızlar nabersiniz ?
dünden beri burnum tıkalı bogazlarım ağrıyor burnum akıyor başım deli gibi ağrıyor her yerim ağrıyor
ilaç kullanıyorum dünden beri ama aynıyım hatta düne göre dahada kötüyüm kimsede yok yanımda kızımla azcık ilğilensin(((
oda yazık yavrum kucak istiyor ama burnum akıyor sesim kısıldı korkuyorum kucagıma alamıyorum
maske aldım emzirirken takıyorum yada kucagıma almak zorunda kalınca ama nefes alamıyorum boğuluyorum ne yapcam ben yaaaaaaaaaaa
iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin kucuk prenses nasil.
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR dun birsey duydum cok sasirdim bebeklerin sirtimnda diken oluyormus gece o uyurtmuyormus onu gecirmek icin banyodan sonra sirtina bastirarak ovaLAYINCA SIYah noktalar cikiyor ben inanmamisdim bana soylenince dun oglumda denedim ve gercekdende cikdi ve cok rahat uyudu tam 7saat uyudu araliksiz ben sadece emzirdim 4 saatde bir ac uyumasin diyeeeee
iyiyiz bizde cnm şükür. Ne dikeni kız neymiş o öyle. şişlik falanmı oluyo sırtta? nasıl anlaşılıyormuş? çok şaşırdım :1shok:
ne dikeni ya?
kizlar bende coksasirdim duydugumda ama kadin hakli cikdi sirtini bastirarak uvaliyorsun sonra siyah noktalra cikiyor ona diken diyorlarmis
ben yapdim ise yaradiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende sokkkkkkkkkkkk olmusdum hic bisey olmuyo sirtta canim.
ah kıyamam canım ya bak sen anlattıkça benim içim acıdı biliyormusun. cidden çok zor zamanlar geçirmişsin. allahtan ben spinal falan istemedim direkt uyutsunlar istedim öyle bir sıkıntım olmadı.migrenim arada tutuyor işte hap ta içsem fayda etmiyor malesef.geçmiş olsun BAHAR..ben doğumu spinal anestezi ile yaptım. anestezi uzmanı migrenin var mı diye sormadı.ben de kuzu kuzu yattım ameliyatın yarısında dikiş kısmında belimin agrıdığını acı hissettiğimi söyledim bi de o sırada genel anestezi de yaptılar. odaya çıktığımda zor da olsa kendime geldim amaaaaaa bi ayağa kalktım başım felaket herkesin karnı ağrır benim başım. 14 gün(kesintisiz) ayağa kalkamadım oğlumu emziremedim ALLAH korusun yavrum sarılık olacaktı.çocuğumun yüzüne bakamıyordum baş ağrısından.ışıkta duramıyordum hep karanlık hep karanlık.yorganın altında ben yatarken annem sütü sağıp oğluma kaşıkla veriyordu.eşim baba olduğuna sevinemedi beni o halde görünce.yatağa mahkum olduğumu düşünmeye başlamıştım.şimdi çok şükür iyiyim.bu arada çocuk ağlamasın diye kaynanam sürekli kucakta beşikte sallamış,kardeşim emziğe alışsın diye reçele batırıp vermiş emziği.yani gittiler ama bana kocaman bi miras bıraktılar.ALLAH tan zorda olsa reçel işini bitirdik ama sallama işini abarttık . sağ olsun eşim akşam gelince nöbeti ona devrediyorum satlerce sallıyo eeeeee anasının cefasını o çekiyo.
ah canım benim sen de grip olmuşsun kıyamam sana da kızına da. özgemin dediği gibi walla yakın olsak ben gelir bakardım kızçene. çok geçmiş olsun canım hemen atlat inşallah.slm kızlar nabersiniz ?
ben de duymuştum bu diken olayını ama sıkmak falan nasıl sıktın ki?iyilik seker seni sormali iki melekle sen nasilsin.
iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin kucuk prenses nasil.
gecmis olsun canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR dun birsey duydum cok sasirdim bebeklerin sirtimnda diken oluyormus gece o uyurtmuyormus onu gecirmek icin banyodan sonra sirtina bastirarak ovaLAYINCA SIYah noktalar cikiyor ben inanmamisdim bana soylenince dun oglumda denedim ve gercekdende cikdi ve cok rahat uyudu tam 7saat uyudu araliksiz ben sadece emzirdim 4 saatde bir ac uyumasin diyeeeee
Alla alla ensesinin altı hep kızarık benim oğlumun onsanmı acaba ..Ne alak ya diken olurmuymuşş
mrb annişler güzel bi hafta diliyorum sizlere
biz bugun aşımızı olduk geldik süzgeç gibi oldu oglum erkekım benım bı vurulurken agladı sonrasında hemen sustu canı katı olcak kuzumun anası gibi gelince emzırıp şurubunu verdım uyuyo şimdi
oglum 1200gr almış sadece anne sütü almış olsaydı gururla söylerdim ama mama takvıyeli(((((((
emelcim gelince mutlaka görüşürüz tabi canım zaten avuç içi kadar yer ben seni yolda görsem bilirim......
mrb arkadaşlar ben de eylül annesiyim 14 eylülde doğum yaptım bir oğlum oldu sizin sohbetlerinizi takip ediyorum ama yazamıyorm çok vaktim olmuyo
ben öğretmenim öğretmen olan arkadaşlar siz doğum öncesi izninizi doğum sonrasına aktarabildinzmi benim okul kabul etti ama ben yine de emin olmak istyorm çünkü bazıları bunn yanlış olduğunu söylüyor
ємєℓ;10212797 .!.:oyy canım yaaa cok aglıyorlar ası olurken kıyamam ben onlara......canım benimde su sıralar sutum azaldı çok uzulerek mama vermeye basladım tekrar ..ama elektrikle pompa siparis etcem en azından onla ceker biberona onu koyup verirm....o daha vakumlu çekiyo ya belki duzelir sutum :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?