2009 Eylül Anneleri

selam kızlar nasılsınız?
aranızda duzenlı regl olmaya baslayan varmı? ben cuma gunu ıkıncı kez regl oldum. yaa hiç ara vermedı oysakı ne umutlarım vardı:) aylarca olmayacaktım:)

ben daha hiiiiç olmadım canım yaaa... olcak gibi de durmuyorum ne yalan söyliyim :)
eşin nasıl oldu bu arada düzeldi mi grip olmuştu?

niye azaldıkı sütün canım acaba Ata büyüdüğü için yetmiyomu yoksa gerçekten azaldımı
verdiğin lınkdekı pompa gerçekten uygun emel kaçırma bence 140dan aşagı bulamazsın

bahar ilk baslarda o elektrıklı olanlar can yakıyor gıbı gelıyor ama zamanla alısıyorsun. ben çok sık sagmıyorum. buna ragmen alıstım:) baslarken once mın. sevıyeden basla. sonra hızını arttır

ya ben de sabah sağıyorum bi de bugün ilk kez öğlen sağdım. ama acıdı ne bilem ya korkuyorum yara olmasından.

klava:
alla alla daha neler duycaz acaba? bende bi ovalayım bakayım kızı yıkarken

e ovalayınca gidiyor mu siyah noktalar peki?

ebru inanmiyorsan yapmaya bilirsin deli demene gerek yok ben sizllerle paylasmak isdedim uyumayan bebege iyi geldiyse yaniiiiii kendiniz bilirsiniz dahada birsey soylemem sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava:klava::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

herkes medela dedi ya ondan o marka arastırdım canım bugun veririm siparısı

selam kızlar nasılsınız?
aranızda duzenlı regl olmaya baslayan varmı? ben cuma gunu ıkıncı kez regl oldum. yaa hiç ara vermedı oysakı ne umutlarım vardı:) aylarca olmayacaktım:)

merhaba canım ben dun itibariyle adet oldum ama o kadar çok geliyor ki dunden beri battı ustum basım

meryem ben daha adet olmadım bende hiç olcak gibi değilim ama olsun istiyorum bi düzene girsin....

ben elektrıklı gögüs pompası hep max da çalıştıyorum mın de bişey gelmıyo baharcım hıssettıklerın dogru pompa gögüsleri gerçekten kötü yapıyomuş sütler çekilince belli oluyormuş sarkıtıyomuş bunu bıkaç arkadasımda söledi napalım bıde ameliyat parası veririz düzeltmeyekaydirigubbakcemile3

niye azaldıkı sütün canım acaba Ata büyüdüğü için yetmiyomu yoksa gerçekten azaldımı
verdiğin lınkdekı pompa gerçekten uygun emel kaçırma bence 140dan aşagı bulamazsın

canım evde hiç huzurlu degilim surekli sinir ve stres halindeyim o yuzden oldugunu dusunuyorum...ben huzurlu ve mutlu olmalıyım ki sutum olsun

kız onu diyen ebru değil bahar bahar benim yani :) kuzum kötü anlamda söylemedim ki ben de meraklandım. burda hepimiz deliyiz sonuçta. kıyamam ya kusuruma bakma. gülücük koyunca ciddiye almazsın diye düşündüm. söylicen tabi senin sayende bir sürü şey öğrendim bugüne kadar aşkolsun... mafoldumben mafoldumben

ben daha hiiiiç olmadım canım yaaa... olcak gibi de durmuyorum ne yalan söyliyim :)
eşin nasıl oldu bu arada düzeldi mi grip olmuştu?

ohh ne guzel valla:) ben sefasını suremedım:) eşim çok iyi canım çok sukur. şimdi dahadikkatlı. bir müsibet bin nasihatten iyiymiş gerçekten:)

ємєℓ;10213222 .!.:
canım evde hiç huzurlu degilim surekli sinir ve stres halindeyim o yuzden oldugunu dusunuyorum...ben huzurlu ve mutlu olmalıyım ki sutum olsun

rahat ol emelcim ya relax bak sütün azalıyomuş boşver herşey oldugu kadar inan hiçbişey senin sütünden degerli değil bak parayla bile alınamıyo

eemel benım ıkın aetım dıye sanırım çok azz olyoum ben.. aa ben hiç ara vermedım. ıl adetım 45.gn olmstum. ee zatenn 36 gun kanaamssurmustu:)

meryemcim bende daha regl olmadım cnm.

Bende bebedorun manual pompasını kullanıyorum. Gayet memnunum. Zaten hergün sağmadığım için kullanışlı geliyor bana. Sadece sütleri stoklamakta kullaıyorum :)

rahat ol emelcim ya relax bak sütün azalıyomuş boşver herşey oldugu kadar inan hiçbişey senin sütünden degerli değil bak parayla bile alınamıyo
aynen katılıyorum gülcancım ya. hepimiz zor zamanlar yaşayabiliyoruz. walla sallayıveriyom arkaya sütümden evladımdan değerli değil hiçbirşey.
eemel benım ıkın aetım dıye sanırım çok azz olyoum ben.. aa ben hiç ara vermedım. ıl adetım 45.gn olmstum. ee zatenn 36 gun kanaamssurmustu:)
maşallah canım ne hormon varmış sende de yani. benim doğum sonrası kanamam da çok sürmemişti. kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar,
demetcim yazdıklarını okuyunca olurmu böyle bişey dedim, annemi aradım sordum, var ben yapardım dedi. yani kızlar varmış eskiden çok yaparlarmış, annem ben gelir yıkarım o zaman görürsün dedi bakıcaz artık.:))

ya bana da eltim söylemişti ama olur mu demiştim. demet söyleyince bu akşam da oğluşumu yıkıcam denerim diye düşünmüştüm. ama demet beni yanlış anladı sanırım küstü bana pofff mafoldumben

cnm sizede çok geçmiş olsun...kızımın hapşırması geçti ama ara ara öksürüyoda onu en çok rahatsız eden geniz akıntıı tıkanıyo yavrum yaa...sütüm konusndada cnm pompa aldım gelince sagıcam artık inşallah artar sütüm...süt artıncada emmek ister belki:Saruboceq:
ємєℓ;10209047 .!.:
canım dogumdan itibaren annem yanımdaydı benim yaza kadar burda benimle ...gozum arkada kalmayacak yani

benim annemde yanındaydı gitti okadar cok yardımı oluyomuşki gidince anladım...:gitme:

ne güzel canım için rahat bırakırsın anneciğine gözün arkada kalmaz benim anneciğim yarın gidiyo şimdiden üzülmeye başladım çok özlüycem ben onu ya canım annem benim:gitme:
emin ol çok arıycaksın yoklugunu:gitme:

cnm geçmiş olsun aynen bizde öyleyiz bebeklerede bulaşıyo bu illet...kızımın bogazı enfeksiyonlu geniz akıntısı var.doktora götürmekle iyi etmişsin ilaçlar rahatlatıyor biraz...öksürükte varmı sizde:uhm:
bi anestezist olarak sölüyorumki spinal anestezinin en kötü yan etkisi o...bu arada reçel olayı bizdede vardı..kayınvalidem gögsümün ucu küçük oldugu için reçel sürüp tutturmak istiyodu kızıma..oda hemenceceik tutuyodu..ama gidince ben bıraktım öyle yapmayı.-tatlicadiarzu-

cnm bende senin gibiydim halada tam düzelmiş degilim...ama naptıyssam kızıma bulaştırmamak için bulaştı genede...dikkat et genede ama olacagı varsa oluyo geçmiş olsun cnm.opuyorumnanaktan

aaaaa dikenmi..bende bi bakıyım deneyim birde benim kızım sırtüstü yatmayı hiç sevmiyo belki ondandır.geceleri fılan hep yan yatırıyorum öyle uyuyo
Alla alla ensesinin altı hep kızarık benim oğlumun onsanmı acaba ..Ne alak ya diken olurmuymuşş
ensesinin altında olan kızarıklı dogum lekesi.düz dogum lekesi denilen şey..bizdede var..kendiliginden geçiyormuş..birde kızımın kalçasında gri-mor leke var oda dogum lekesi çogu bebekte oluyomuş ve kendiliginden geçiyormu..bendede varmış aynısından bebekken:ecrin_bebek:

denemekte fayda var ne kaybedcezki..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…