selam kızlar nasılsınız?
aranızda duzenlı regl olmaya baslayan varmı? ben cuma gunu ıkıncı kez regl oldum. yaa hiç ara vermedı oysakı ne umutlarım vardı:) aylarca olmayacaktım:)
ємєℓ;10212797 .!.:oyy canım yaaa cok aglıyorlar ası olurken kıyamam ben onlara......canım benimde su sıralar sutum azaldı çok uzulerek mama vermeye basladım tekrar ..ama elektrikle pompa siparis etcem en azından onla ceker biberona onu koyup verirm....o daha vakumlu çekiyo ya belki duzelir sutum :sinifsinif:
bahar ilk baslarda o elektrıklı olanlar can yakıyor gıbı gelıyor ama zamanla alısıyorsun. ben çok sık sagmıyorum. buna ragmen alıstım:) baslarken once mın. sevıyeden basla. sonra hızını arttır
alla alla daha neler duycaz acaba? bende bi ovalayım bakayım kızı yıkarken
e ovalayınca gidiyor mu siyah noktalar peki?
ah kıyamam canım ya bak sen anlattıkça benim içim acıdı biliyormusun. cidden çok zor zamanlar geçirmişsin. allahtan ben spinal falan istemedim direkt uyutsunlar istedim öyle bir sıkıntım olmadı.migrenim arada tutuyor işte hap ta içsem fayda etmiyor malesef.
ah canım benim sen de grip olmuşsun kıyamam sana da kızına da. özgemin dediği gibi walla yakın olsak ben gelir bakardım kızçene. çok geçmiş olsun canım hemen atlat inşallah.
ben de duymuştum bu diken olayını ama sıkmak falan nasıl sıktın ki?
heh bi deli kuyuya bir taş attı şimdik biz akıllılar çıkartmaya çalışıyoz hadi bakalım kaydirigubbakcemile3
canım ben lansinohun el pompasını kullanıyordum gayet de memnundum. bi tanıdığım medela almış ama bebeği sütünü istemediğinden kullanamamış bana verdi. onu kullanıyorum bir iki gündür. evet kısa sürede daha çok çekiyor ama sanki göğüslerimi deforme edecekmiş gibi geldi bana ya. bir de diğerinden daha çok acıtıyor.
selam kızlar nasılsınız?
aranızda duzenlı regl olmaya baslayan varmı? ben cuma gunu ıkıncı kez regl oldum. yaa hiç ara vermedı oysakı ne umutlarım vardı:) aylarca olmayacaktım:)
niye azaldıkı sütün canım acaba Ata büyüdüğü için yetmiyomu yoksa gerçekten azaldımı
verdiğin lınkdekı pompa gerçekten uygun emel kaçırma bence 140dan aşagı bulamazsın
klava:
ebru inanmiyorsan yapmaya bilirsin deli demene gerek yok ben sizllerle paylasmak isdedim uyumayan bebege iyi geldiyse yaniiiiii kendiniz bilirsiniz dahada birsey soylemem sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava: klava::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben daha hiiiiç olmadım canım yaaa... olcak gibi de durmuyorum ne yalan söyliyim :)
eşin nasıl oldu bu arada düzeldi mi grip olmuştu?
ємєℓ;10213222 .!.:canım evde hiç huzurlu degilim surekli sinir ve stres halindeyim o yuzden oldugunu dusunuyorum...ben huzurlu ve mutlu olmalıyım ki sutum olsun
aynen katılıyorum gülcancım ya. hepimiz zor zamanlar yaşayabiliyoruz. walla sallayıveriyom arkaya sütümden evladımdan değerli değil hiçbirşey.rahat ol emelcim ya relax bak sütün azalıyomuş boşver herşey oldugu kadar inan hiçbişey senin sütünden degerli değil bak parayla bile alınamıyo
maşallah canım ne hormon varmış sende de yani. benim doğum sonrası kanamam da çok sürmemişti. kaydirigubbakcemile3eemel benım ıkın aetım dıye sanırım çok azz olyoum ben.. aa ben hiç ara vermedım. ıl adetım 45.gn olmstum. ee zatenn 36 gun kanaamssurmustu:)
merhaba kızlar,
demetcim yazdıklarını okuyunca olurmu böyle bişey dedim, annemi aradım sordum, var ben yapardım dedi. yani kızlar varmış eskiden çok yaparlarmış, annem ben gelir yıkarım o zaman görürsün dedi bakıcaz artık.:))
cnm sizede çok geçmiş olsun...kızımın hapşırması geçti ama ara ara öksürüyoda onu en çok rahatsız eden geniz akıntıı tıkanıyo yavrum yaa...sütüm konusndada cnm pompa aldım gelince sagıcam artık inşallah artar sütüm...süt artıncada emmek ister belki:Saruboceq:Günaydın güzel anneler; nasılsınız.
Mehtapcım cevabım geç olacak ama kusura bakma.Aynı bende senin gibi düşünüyordum ne yaptımda hasta ettim diye, benimkide aynı hatta öksürürken morarıyordu yavrum, neyseki öksürüğü atlattık, doktor ateşi için fitil, burun damlası serum yani, birde sudafed verdi çeyrek ölçek kadar kullandım.
Emzirme konusuna gelince hiçbirşey için geç değil, biberona alışmasıda önemli değil. bebekler çok akıllı, biraz inat etmen yeterli olacak:))) süt yapması için su içmen bile yeterli yeterki kendini çok sıkma ve rahat ol. kokuna alışsın annesi sen gelmiyor zannedersin ama o sütü çeker merak etme.
Yasemin hoşgeldin canım.
ємєℓ;10209047 .!.:canım dogumdan itibaren annem yanımdaydı benim yaza kadar burda benimle ...gozum arkada kalmayacak yani
emin ol çok arıycaksın yoklugunu:gitme:ne güzel canım için rahat bırakırsın anneciğine gözün arkada kalmaz benim anneciğim yarın gidiyo şimdiden üzülmeye başladım çok özlüycem ben onu ya canım annem benim:gitme:
cnm geçmiş olsun aynen bizde öyleyiz bebeklerede bulaşıyo bu illet...kızımın bogazı enfeksiyonlu geniz akıntısı var.doktora götürmekle iyi etmişsin ilaçlar rahatlatıyor biraz...öksürükte varmı sizde:uhm:herkese slmmm dun oglusum cok rahatsızlndıı aksama kadar agladıııaksine esimde nöbetteydii ... doktora gittik hafif soguk algınlıgı var ve karnı cok gerilmişş gaz yuzunden dedii... fitil ve 1 ilaç daha verdiii gece rahat uyudu sanırım fitil uyuttu onu.... cok kötü birgündüü
bi anestezist olarak sölüyorumki spinal anestezinin en kötü yan etkisi o...bu arada reçel olayı bizdede vardı..kayınvalidem gögsümün ucu küçük oldugu için reçel sürüp tutturmak istiyodu kızıma..oda hemenceceik tutuyodu..ama gidince ben bıraktım öyle yapmayı.-tatlicadiarzu-geçmiş olsun BAHAR..ben doğumu spinal anestezi ile yaptım. anestezi uzmanı migrenin var mı diye sormadı.ben de kuzu kuzu yattım ameliyatın yarısında dikiş kısmında belimin agrıdığını acı hissettiğimi söyledim bi de o sırada genel anestezi de yaptılar. odaya çıktığımda zor da olsa kendime geldim amaaaaaa bi ayağa kalktım başım felaket herkesin karnı ağrır benim başım. 14 gün(kesintisiz) ayağa kalkamadım oğlumu emziremedim ALLAH korusun yavrum sarılık olacaktı.çocuğumun yüzüne bakamıyordum baş ağrısından.ışıkta duramıyordum hep karanlık hep karanlık.yorganın altında ben yatarken annem sütü sağıp oğluma kaşıkla veriyordu.eşim baba olduğuna sevinemedi beni o halde görünce.yatağa mahkum olduğumu düşünmeye başlamıştım.şimdi çok şükür iyiyim.bu arada çocuk ağlamasın diye kaynanam sürekli kucakta beşikte sallamış,kardeşim emziğe alışsın diye reçele batırıp vermiş emziği.yani gittiler ama bana kocaman bi miras bıraktılar.ALLAH tan zorda olsa reçel işini bitirdik ama sallama işini abarttık . sağ olsun eşim akşam gelince nöbeti ona devrediyorum satlerce sallıyo eeeeee anasının cefasını o çekiyo.
slm kızlar nabersiniz ?
ben öok kötüyüm yaaaaa çok fena grip oldum
dünden beri burnum tıkalı bogazlarım ağrıyor burnum akıyor başım deli gibi ağrıyor her yerim ağrıyor
ilaç kullanıyorum dünden beri ama aynıyım hatta düne göre dahada kötüyüm kimsede yok yanımda kızımla azcık ilğilensin(((
oda yazık yavrum kucak istiyor ama burnum akıyor sesim kısıldı korkuyorum kucagıma alamıyorum
maske aldım emzirirken takıyorum yada kucagıma almak zorunda kalınca ama nefes alamıyorum boğuluyorum ne yapcam ben yaaaaaaaaaaa
aaaaa dikenmi..bende bi bakıyım deneyim birde benim kızım sırtüstü yatmayı hiç sevmiyo belki ondandır.geceleri fılan hep yan yatırıyorum öyle uyuyoiyilik seker seni sormali iki melekle sen nasilsin.
iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin kucuk prenses nasil.
gecmis olsun canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR dun birsey duydum cok sasirdim bebeklerin sirtimnda diken oluyormus gece o uyurtmuyormus onu gecirmek icin banyodan sonra sirtina bastirarak ovaLAYINCA SIYah noktalar cikiyor ben inanmamisdim bana soylenince dun oglumda denedim ve gercekdende cikdi ve cok rahat uyudu tam 7saat uyudu araliksiz ben sadece emzirdim 4 saatde bir ac uyumasin diyeeeee
ensesinin altında olan kızarıklı dogum lekesi.düz dogum lekesi denilen şey..bizdede var..kendiliginden geçiyormuş..birde kızımın kalçasında gri-mor leke var oda dogum lekesi çogu bebekte oluyomuş ve kendiliginden geçiyormu..bendede varmış aynısından bebekken:ecrin_bebek:Alla alla ensesinin altı hep kızarık benim oğlumun onsanmı acaba ..Ne alak ya diken olurmuymuşş
merhaba kızlar,
demetcim yazdıklarını okuyunca olurmu böyle bişey dedim, annemi aradım sordum, var ben yapardım dedi. yani kızlar varmış eskiden çok yaparlarmış, annem ben gelir yıkarım o zaman görürsün dedi bakıcaz artık.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?