2009 Eylül Anneleri

ya tamam bu diken çıkarma olayını yapcazda benim kız banyodan sonra tir tir titriyo...üstelikde evimiz sıcacık...ben giydirirken bile hemencecik giydiriyorumki üşümesin diye..nasıl olcak bu dikeni nasıl çıkarcaz..üşümezmi yavru kuşuum.

arkadaşlar
ben de avent'in elektrikli pompası var..
hızını istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz..ben doğumdan beri kullanıyorum..yaram falan olmadı..çok memnunum

Avent Isıs IQ Uno Elektronik Göğüs Pompası

akşam olsada babamız gelse de şu banyoyu yaptırıp dikeni çıkarsak

mehtap benim oğlumun ayak bileğinde var doğum lekesi. çok erik yemiştim erik gibi yuvarlak bir leke var çok şeker ya.

cnm kendiliginden geçiyomuş o lekeler...benim kızımında hem ensesinde kızarık düz dogum lekesi var hemde kalçasında gri-mor ceviz kadar leke var geçiciymiş allaha şükür...

bu arada bide ye ekşiyi çıkar ayşeyi masalları hep palavraymış demekkiii :):):)lülülülülülü

bahar ben dünya kadar erik yedim leke olmamış kağanında göz kapağında nohut kadar pembemsilik var çok tatlı duruyoçara ara kaybolup geri dönüyo

benım zuzu huysuzlanıyo bakalım ne etcez bu gece

hehe bu dogum lekesi herkeste varmış beee yaw bızdede var hemıde öle çok küçük degıl bacagında geçer mi kı ????????

medele süt pompası

canım bak bunun fiyatı daha uygun ben burdan alcam

hehe oldu valla emelcim tamtamına 5600grkaydirigubbakcemile3

kız senin oğluşun maşallah iyi almış kilo.bizim kızdan 5 gün fılan küçük sanırım bizim kız 2 aylıkken 5500 dü...

ama bu aralar pek iştahı yok..bogazı agrıyo sanırm kuzumun 50 cc zor içiyo biberonla..bende kaşık kaşık bitirtiyorum zorla 100 cc veriyorum yoksa içmiyo mamayı zaten gögsümü desen hiç almıyo:çok üzgünüm:

kızlar benim kızımda olmustu tam poposunun o uyluk arasında morumsuydu o zaman doktorumuz her bebekte olur buyudukce gececek dedi ve gecti de endise etmeyin o kadar

gülcancım o sanırım leke ben...dogum lekesi degil.hani lekeli benler oluyoya ondan...ama çok cici bence...geçmesede olurhihoyyyt

bilmem olabılır canım ama üzerınde et parcası gıbı bişey yok duz tenınde hee valla bende sevıyom o beni yakışıyo yavrumaaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…