kız senin oğluşun maşallah iyi almış kilo.bizim kızdan 5 gün fılan küçük sanırım bizim kız 2 aylıkken 5500 dü...
ama bu aralar pek iştahı yok..bogazı agrıyo sanırm kuzumun 50 cc zor içiyo biberonla..bende kaşık kaşık bitirtiyorum zorla 100 cc veriyorum yoksa içmiyo mamayı zaten gögsümü desen hiç almıyo:çok üzgünüm:
peki nasıl çıkarcaz ovalıcaz mı bildiğin keseleme gibi yoksa nereyi sıkcaz yöntem nedir bilen var mı?
ya kızlar size bi sorum olcak bebeğimin kakasında beyaz bişeyler var emziriyorum sizinde böyle bişey başınızdan geçtimi acilll yardım
selam kızlar.. geçmişi okudum geldim.. hasta olanlara acil şifalar diliyorum.. umarım bebişlere bulaştırmadan hemen atlatırlar.. gülcanım oğlunada maşallah ne güzel kilo almış.. bu arada şu mama olayını takma artık kafana..yaaa daha başka sorunları olsaydı
ya kızlar size bi sorum olcak bebeğimin kakasında beyaz bişeyler var emziriyorum sizinde böyle bişey başınızdan geçtimi acilll yardım
senın kaç dogmuştu bızım dogum kılomuz 3700 dü ılk ay 700 gr ıkıncı ay 1200 gr aldı benımkını iştahı gayet iii maş. beni emıyo üstüne 100ml mama içiyo ve agllıyo ama ben gunde3- 4 kez falan verıyorum mamayı fazla vermıyorum emsin dıye
bakalım babamız geldi...bugun banyo yaptrcaz deniycemzemuszemusvalla canım şimdi aradım annemi, sırtını 2-3dakika ovalaman yeterli bunuda her banyoda yapıcaksın dedi çocuk rahatlarmış başka çıkarma yöntemi varmı bilmiyorum artık.
gülcanım, maşallah oğluna canım.
benim kızında ensesinde var kıpkırmızı bir leke :))))
kızlar bana akıl verin.. bilen varsa yardım lazım bana. benım oğlum oncedenbanyoları güle oynaya yapardı. son 5 6 seferdır çok aşırı aglıyor. nee yapabılırım nasıl sevdırırım ben ona banyoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?