2009 Eylül Anneleri

kızım uyuyo..şimdi uyuyo gece uyumuyo yaaa...neyse o uyumuyşken bende mutfaga dogru yol alıyım bari..yemek yapcam..offf. iş bitmiyoki...hadi hepiniz öpüldünüz şekerler..aman dikkat edin şifayı kapmayın bebeklerede kaptırmayın bizim gibi...

senın kaç dogmuştu bızım dogum kılomuz 3700 dü ılk ay 700 gr ıkıncı ay 1200 gr aldı benımkını iştahı gayet iii maş. beni emıyo üstüne 100ml mama içiyo ve agllıyo ama ben gunde3- 4 kez falan verıyorum mamayı fazla vermıyorum emsin dıye

peki nasıl çıkarcaz ovalıcaz mı bildiğin keseleme gibi yoksa nereyi sıkcaz yöntem nedir bilen var mı?

valla canım şimdi aradım annemi, sırtını 2-3dakika ovalaman yeterli bunuda her banyoda yapıcaksın dedi çocuk rahatlarmış başka çıkarma yöntemi varmı bilmiyorum artık.

gülcanım, maşallah oğluna canım.

kızım 2 saattir omzumda uyuyor :)) bugun işi gucu bıraktım izin verdim omzumda yatmasına :)
ne gürültü, ne gaz sancısı..hiçbirşey engel olmuyor boyleyken uyanmasına ve cok komik seyler yapıyor :))

ya kızlar size bi sorum olcak bebeğimin kakasında beyaz bişeyler var emziriyorum sizinde böyle bişey başınızdan geçtimi acilll yardım

selam kızlar.. geçmişi okudum geldim.. hasta olanlara acil şifalar diliyorum.. umarım bebişlere bulaştırmadan hemen atlatırlar.. gülcanım oğlunada maşallah ne güzel kilo almış.. bu arada şu mama olayını takma artık kafana..yaaa daha başka sorunları olsaydı

saol canım çok tşkler yok artık takmıyorum kafaya yaaa hiç olmasaydı buna şükür ediyorum aslında belkı başka bebek olsa yeter gunde 500ml falan çıkıyo ama bizimkıne yetmıyo obur yavrum benim

furkan2009 bizimde kakamızda oluyor ama biz meme+mama ile beslenıyoruz sade meme de durum nedir bılmıyorum

ya kızlar size bi sorum olcak bebeğimin kakasında beyaz bişeyler var emziriyorum sizinde böyle bişey başınızdan geçtimi acilll yardım

Ben sadece emziriyorum. Bebeğimin bezinde küçük kurtçuklara benzeyen beyaz şeyler var ama kurtçuk değil elbet. Normaldir herhalde.
Bu arada son yazılanları okuyunca sanırım sütüm bebeğime yetmiyor onu anladım. gece uykuları kısa, gündüz uykusuda 10 ar dakikayla sınırlı. Birde 2950 doğmuştu şu an 2 aylığız tahminen 4500 olmuştur doktor normal dedi ama azmı sizce 2 gündür mamaya başladım çünkü bıraksam saatlerce emecek. Gögüslerim çok acıyor, yara olacak diye korkuyorum arada kanıyor.

cnm benimkiside 3500 dogmuştu...2 aylık kontrolumüzde 5500 dü...seninkiside maşallah iyi kilo almış...ben çok veriyorum mama...3 saatte bir 120 cc bazen 100 cc..sadece gece 12 de fılan içip uyuynca uyandırmıyorum bazen 5 6 saat uyuyo o zamanlar vermiyorum mama..ama gün içinde 3 saatte b,ir veriyorum mama...ama bugunlerde hasta oldguu için 50 cc zor içiyo mafoldumben bende kaşık kaşık bitrimeye çalşıyorummafoldumben

bakalım babamız geldi...bugun banyo yaptrcaz deniycemzemuszemus

kızlar bana akıl verin.. bilen varsa yardım lazım bana. benım oğlum oncedenbanyoları güle oynaya yapardı. son 5 6 seferdır çok aşırı aglıyor. nee yapabılırım nasıl sevdırırım ben ona banyoyu

Canım bize hastanede bebegi banyo yaptırırken parmağınız tutmasını saglayın dedi, banyo sırasında elini tutmak onu kendini guvende hissetmesini saglıyormuş.

bu arada herkese kocaman merhaba, ben sonunda evime dondum ama bi yanımda annemlerde kaldı ( ufff ya aileden uzak olmak gerçekten çok zor..
Umarım herkes çook iyidir, prens & prensesleri kocaman kokluyorum..Ben kaçar 12 oldu ben gecenin son emzirmesini yapıp bıdıkı yatırayım...ıyi geceler

bizim ateşimiz çıktı çok kötüyüm koltuk altı 37.8 makattan 38.4 eşimde nöbetçi yavrumu soydum sadece bi bez var beklıyorum inş. daha fazla çıkmaz ateşi 6 saatte bi calpolde verdim 3 defa ama fayda etmıyooomafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…