E
EU3
Ziyaretçi
cnm e5 üzerinde meter yolunu takip et yenibosnaya gelir gibi
tmm cnm
aynen valla benimkiler sabah mızıklanmasına başladılar
ikisi anakucağında tilki uykusunda ikisinide sallarsan uyuyolar bırakınca uyanıyolar
günaydınlarrrr biz kalktık benim oğluşlarım artık gece uyuyolar gece 11 12 yada 1 en son mamalarını yiyolar sonra uyuyolar erken yedilerse gece 2-3-2-4 gibi kalkıyolar yemek yiyolar geç yedilerse 6-7 arası kalkıp yiyioruz sonrada 11 kadar uyuyolar tabi bende uyuyorum ama gündüz uykusu yok böyle olunca bende iş güc yapamıyorum bugün nevresim takımımızı değiştirecem sonra yemek yapacam başkda bişey yapmama heralde gündüz uykusu hiç yok böle olunca beni bırakmıyolar.....şuan bile daha kahvaltı yapamadım ayağım onlara elim sizlere çalışıyor valla ......burcu cnm bayılıyorum bulunduğun şehire tatil bölgesii süper yaa.....çok tatlı çıkmışsınız bu arada maşşallah size oğluşunada geçmiş olsun cnm
ömer uyudu aliş bakıyor gidem çay suyu koyam bende
Hoşgeldin birsencim.Ben tek bebekle ortada kalakaldım hiçbişey yapamıyorum doru dürüst Allah sana kolaylık versin yaw cidden işin hiç kolay değil kafamçokkarıştı
hayirli cumalar kizlar a.s.
bizde kizimla kalktik 11de :) emzirdim altini değiştirdim..şimdi şarki söylüyor kendi kendinesanki rock söylüyor gibi arada bagiriyor cunku :)))))))))))))))) agliyor demiyorum
p abartti bu arada
gidip biraz daha emzirmek iyi olcak :))))
Benim gelin rock yıldızı olacak galibaaa delikafadulden
Fulya'cım nasıl oldu kuzucuk? Ya ben senin bu kocana akıl sır erdiremiyorum. Evde yalnız niye bırakıyo seni tam dayaklık kusura bakma vallaklava:
Gezgin karı seni kaydirigubbakcemile3
Ay sorma bacım geldik napalım işte :umursamaz:
Sağolasın canım valla her gören öyle söylüyor. Eşimde hamileyken ayrılmadın aynanın önünden benzettin kendine diyor kaydirigubbakcemile3
Oh maşallah canım kuzum büyümüş afferim ona hihoyyyt Bizimkinin kafası 40 cm bacım kaydirigubbakcemile3
Ya o ilaçtan bende mi alsam napsam fenayım valla :kedi: :kedi: :kedi:
Bende aşıdan gelince hemen bi çay kaşığı calpol verdim çok şükür hiç çıkmadı ateşi. Yükselmeden vermek daha iyi bacım iyi yamışsın a.s.
Benimki çantamda geziyo valla hala gömecem kaydirigubbakcemile3
Aynen canım bizimkide öyle. Hele bazen parmağını boğazına kadar sokuyo. Öğürüyo ondan sonra deli kız kaydirigubbakcemile3
Ohhh hamarat hatun ya şu buzlu pastanın acil olarak tarifini istiyorummmmm delikafadulden
Sağolasın canım a.s.
Aşkolsun be ne nefreti delikafadulden Nabersin bakim ?
Günaydın canım a.s. Kız ne nöbeti :uhm: Ne güzel uyumuş işte çocuk delikafadulden
Yok canım benimkide emziği verince öğürüyor. Ama reçelli falan verirsem reçeli bitene kadar cok cok emiyor sonra atıyor kaydirigubbakcemile3
Canım hoşgeldin a.s. Maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel çıkmışsınız ailecek alkisalkisalkis Kağan'ıma da çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede düzelir bacım a.s.
Hoşgeldin canım. Maşallah Duru'ma alkisalkisalkis
Valla arada bir tutuyor böyle kaynanalığı sorma :umursamaz:
Yollarım canım a.s.
Kolay gelsin canım a.s.
tşk pınarcım. a.s.
Herkese tünaydınlar bacılar a.s. Kayınvalidemlerdeyiz malumunuz delikafadulden Kızımda saat 10'da kalktı emdi 10,30'da yine uyudu. Tam size yazarken sokaktan bi araba geçti. Ama ne sesliydi. Kızım uykusundan fırladı ya çok korktu yavruşum. Zor sakinleştirdim. Şimdi ağlıyor yine. Gidip bi emzireyim. Öptüm hepinizi a.s.
Hoşgeldiiin.Ayy benim oğlanda ani seslere çok duyarlı ya yerinden fırlıyo nerdeyse öle korktuğunda hemen emzirmek gerekiyomuş unutsun diye.
Merhaba kızlar dün bizim kırkımız çıktı eşimle ben kırkladık sonrada gezmeye çıktık off dükkanlara baktıkça içim gidiyor ,hiçbirşeyim olmuyor,zayıflayacağım diye büyük kıyafetlerde almak istemiyorum(
canm göbeği kuranın arasına koydum,bir üniversitenin bahçesine gömeceğim:))
.
Canım metroprt neresi? karşıdamı yoksa bana bir tarif etsenize
Hayırlı olsun kırkınız.a.s. Ama kuranın arasına koymuşsun göbeği göbek sonuçta necis bişey kuran arasına koyulmaz başka yere koy bence
baktım pek tatlı maşallah çekik gerçekten kız ben öğlen 1 de Türkizide alıyorum kucağıma durmuyorsa beraber 2. ye jan gemayı seyrediyoruz
Evy baby i bende beğendim can bebe benmde hoşuma gitmedi gerçi 11 kilo falan olun ca da o iyi olur çünkü çok geniş bi bez Ben Molfix kullandım şimdi eşim ultra primanın kokulu 4-9 kilosunu almış yarın ona başlıycam
Araba sesine alıştıda ani korna sesleri bide benim evin arkası cami ezan sesinde sıçrıyor uyuyorsa koşa koşa ezanda yanına gidiyorum sallıyorum bazen gittiğimde uyanmış oluyor tam mızıklıycak beni görünce susuyor hiç Allah günah yazmasın ama ezan başladı diycem aklıma gelmemişti heralde zamanla alışır
canım ben süt vermiyorum acaba yediği bugünkü mamada ıspanak mı vardı falan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3diye düşüneyim şaka bi yana ben üşüttüm kızı ondan oldu senin denk gelmeside iyi olmuş yoksa tekrar git gel zor olurdu
sese alışmış işte ne güzel benim kızda tv den etkilenmiyor sadece ani seslerde hemen hopluyor geçen gün kucağımdaydı sesli bi hapşurdum başladı ağlamaya
Canım bu günler hoşuna gidecek sonra anlatırken ben hiç yaşayamadım o zevki mesela benim kızda biberonda uyuyor en çok emzirme beni heyecanlandıruyodu o da olmadı
Kız maşallah sana
günaydın canım buluşuyosunuz ha 2 çocukla süpersin kaynananın kıyağıda süpermiş
Teşekkür tutkuncum a.s. Ani seslere benimkide alışmadı çok korkuyo şıcrıyo yerinden diyorum kanatları olsa uçucak sanki o derece yani kaydirigubbakcemile3 hemen sarılıyorum öpüyorum öle korktuğunda biraz sakinleşiyo
cnm masallah kızımıza demek önden bıle gıdıyomus::
cnm yaa inş hemencecık gecıverır sutun duzene gırdı sanırım :
yaa ishal oldugu nasıl anlasılıyo sadece yesıl kaka degıl herhalde bızımkı de arada yapar yesıl kaka cok beslendıgınden dıyorum ben
cnm benımkıde arada yesıl yapıyo fazla beslendıgınde olurmus
Bu ishal işini ben birtürlü anlayamadım sürekli zaten cıvık bi kakası var bazende yeşil felan oluyo bide düğüm düğüm ozaman şüpeleniyorum ama ozamanda üşüttü diyorum soğuk felan alınca oluyo sanıyorum kafamçokkarıştı
Son düzenleyen: Moderatör: