2009 Mayıs Anneleri

selam kızlar bende evde çok sıkıldım burda pazar vardı pazara gittim bir amca nişantaşından çok güzel elbiseler getiriyor 150 tl lik elbiseleri 20 liraya satıyor kendime elbise ve tunik aldımm
ordan annemle sahilde yürüdük sonra aneme gittim yemeğimizi yedik eve geldik
Ahsen daha iyi ama ben hala hastayım yarın yatayım da dinleneyim

diş başlığına da yazdım ama, sanırım benim kuzunun da dişi çıkmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 elime bişiler geliyodu ama gözümle görmeyince bişi dememiştim. bugün ceylin arkadaş deyince bardağa deydi diye,denedim ve testi geçtiopuyorumnanaktan demekki 3-4 gündür olan iştahsızlık ve ishal tahmin ettiğim gibi diştenmişkaydirigubbakcemile3
yan komşum çocuk doktoru,ona sormuştum erken değilmi daha diye. o da bu güneş görmüş çocuk,olabilir diye espri yapmıştı. (tarsusluyuz yakaydirigubbakcemile3)

ıyı akşsamlar bacılar
ooo cerencım dişmi cıkarmış oglusun bardak testı ne bacım bend eyapayım

Cnmm keçi sütü anne sütüne en yakın süt diye duymuştum ben ama anne sütüylede olabiliyomuş yğurt ben denicem bi ara

Bas agrim, hastaligi daha tam atlatamamdan ve uykusuzluktan Esen'cigim. Gecmedi gitti kac gündür...

Burcu sen Kagan'i ne zaman memeden kesmeyi düsünüyorsun? Ben 8. ayindan sonra emzirmemeyi düsünüyorum. O yüzden sanki keci sütü daha uygun gibi geldi bana, deneyelim bakalim sevecek mi tadini?

Asli, fesat deme cocuga ya. Afacan iste, daha iyi, kendini ezdirmez ileride kimseyezemuszemus

Bu arada Günaydin Herkeslere...Ben yine sabahin bir köründe uyanmis ve simdi uykusu kacmis olarak yaziyorum. Doruk Efendi enerjisini tüketip uyudu tabi.

günaydınlarrr ....keyifli pazarlar dilerim bugün düğünümüz var .....kahvaltı yapacam sonra kuaföre gideceğim kuzularımı babası bakacak ,herkes giripli ,hasta kalabalık ortam diye sokmak istemiyoruz
eee herkesde almak isteyecek bebekleri o yüzden sadece kız evine gelecek eşim bebekleri getirecek gelinle resimlerini çekecek ,,,eşimde kuzenimi tebrik edecek bende annem kardeşim düğünde olacaz..
sizin içinde kurtlarımı dökerimm

hayırlı pazarlar herkese bizde oğluşumla uyandık emzirdim karnını doyurdum şimdide oyun oynuyoruz beraber babamızda çalışıyor bugün oğlumla başbaşayız ...

merak ettim canım neden 8.ayından sonra kesmeyi düşünüyosun doktorlar genellikle 1,5 2 yaşına kadar emzirin diyorlar senin doktorunmu öyle söyledi

birsencim hayırlı olsun düğününüz faceden gördüm resimlerinizi sen de yakıyosun yaniopuyorumnanaktan maşallah gelininizde çok güzel ..

erzen sağol cnm ama hala dobişizz işteeee yaksam yaksam 100 gr yakmam hehehe :))

kendi çapımızdayız işteee.....

kızımız çok güsell allah için cnm

marylin cnm neden okuyupppp okuyuppppppppp gidiyonnn neden yoksunnnnnnnnnnnnnnnnnn

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/297430-2009-mayis-bebislerinin-son-halleri-60.html

filiz canım oyuncak konusunda bir muhabbetimiz olmuştu. işte bu fotoğraftaki oğlumun puset oyuncağı ve onu çok seviyor:)) ortadaki çiçeğin içinde ayna var,kendine bakmaktan çok ısırmayı seviyor. kelebeğin içinde poşet var,hışır hışır ediyor. topun içinde de zil var. salladıkça ötüyor. Tiny love markası. biz çok seviyoruz,aklında bulunsun:))

canım sizinde ilk inciniz hayırlı olsun gözün aydın. bardak vurunca çıkan o sese bayılıyorum çın çın. kıss cerencim bu dişler tam çıkınca memeyi de ısırırlar bu kuzular. nasılda keskin olur napcaz şimdiden onu düşünüyorum çok acır.:uhm:

ayyy benim sıpa şimdiden ısırıyor!! hemde öyle bir hırsla ısırıyorki, sündürüyor memenin başını:)) acıtıyor( dişi çıkınca napcaz bilmiyorum:))

ayyy benim sıpa şimdiden ısırıyor!! hemde öyle bir hırsla ısırıyorki, sündürüyor memenin başını:)) acıtıyor( dişi çıkınca napcaz bilmiyorum:))

aynen benimki hırslı hırslı bi çekip uzatıyor ucunu ben ayy diyorum bununda hoşuna gidiyo başlıyo gülmeye o yüzden dişinin çıkmasından çok korkuyorum zaten ilk memeyi tuttuğunda da baya yarayla uğraşmıştım herhalde dişide çıkarsa dişinin yaralarıyla uğraşıcam ufffff şimdiden gözüm korktu :sinifsinif:Allah yardımcınız olsun kızlar kaydirigubbakcemile3

Kızlar gülmeyin bana :))bide sizin görşünüzü alayım varmı kafada kötü bi durum
CADIARZU

ben gülmek istiyorum gerçekten kaydirigubbakcemile3 kız ay ne takmışsın zavallıcık bebişin kafasına bence hiçbişiy yok gayet güzel ve normal bir kafa yapısı var bence 6.aya kadar diyorlar ya düzelir sonra düzelmiyor diye hiç alakası yok benim yeğenimin kafasının arkasını ablam dümdüz yapmıştı hep sırtüstü yatırmaktan 8 .ayda annem gördü sürekli yan yatırdı ve düzeldi ..benim oğluşumunda çıkıntısı var arkasında zaten benim bildiğim güzel olan kafa öyle olur diye duymuştum sen vesvese yapıyosun bence sıkma o tatlı canını opuyorumnanaktankağan farkında olsaydı bak bu resimi çekerken senin nasıl da ağzının payını verirdi kafayımı yedin sen anne yaa derdi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…