Kizlar Iyi Geceler,
Yoktum bir süredir. Bilgisayarim bozuldu, kaloriferlerimiz bozuldu, esim hastalandi yine, sonra ben. Hala öksürük var ve yorgunluk had safhadaAllahtan Doruk'da birsey yok. Bazen öksürüyor gerci. (günde iki üc defa falan) ama tükürük yuttugu icin diye düsünüyorum, elleri hep agzinda, agzida salyali. Doktora mi götürsem acaba?
Gecmisi okudum ve aklimda kaldigi kadariyla:
Esen, cok gecmis olsun, umarim en kisa sürede atlatirsin.
Pinar, Defnos'a gecmis olsun, göze gelmisdir belki kuzucuk. Bir an önce toparlanir insallah.
Sema, bebegin emmiyorsa belki yedigin birsey sütün tadini bozuyordur. Sarmisak, limon, portakal gibi seylerden tüketiyor musun? Doruk'unda emmeme sorunu vardi, ömrümden ömür gidiyordu. Sarmisak kullaniyordum bazen yemeklerde, onu kestim ve su anda emiyor.
Ayse, kaynana ne sekilde söylersen söyle, garanti bozum olacaktir. Iyisi mi, cok üstünde durma, bir cirpida söyle ve rahatla. "Bakici ile anlastik, hem ucuz, hem güvenilir hemde ev islerini falanda yapacak. Sizde düzeninizi bozmayin" falan dersin.
Gülhan cok gecmis olsun canim, nihayet atlatmissiniz sünneti. Umarim hayatinin en zorlu dönemeclerini hep böyle rahat atlatir.
Ve belki huysuzlugu idrar kanallarindaki bir sorun ile ilgiliydi? Neyseki bir tasla iki kus vurmussunuz. Darisi bizim basimiza artik. Bizde bir sünnet derdi var, askerlikten yirttik sayilir. Cifte vatandas oldu Doruk, eger kendisi arzu etmezse, askerlik yapmaz ileride.
Asli senin oglan tam bitirim canim ama cok tatli ya. Esimede gösterdim resimlerini, o da cok sevdi.
Burcu, degisik pozisyonlarda yatir Kagan'cigimii, eminim düzelecektir. Ben bebekken kafam yassilasmis sürekli ayni pozisyonda yatmamdan. Annemde cok üzülmüs senin gibi ve bir süre degisik pozisyonlarda yatirmis beni.Büyüdükce gecmis kafamdaki yassilik.
Ve kizlar keci sütünden yogurt mayalasam, bir sakincasi olur mu acaba? Haftaya yavastan ek gidalara gecmeyi düsünüyorum, yavas yavas alisalim bizde.
Unuttuklarim varsa affola.
Aslıcım sana Allahtan sabır diliyrum vallahi zorrr, neyseki eşin yardım ediyo sana buna şükür diyelim... bide kapatmak ne demek ya anlamıyom ben onu
Ayşecim :))) komikus :))) varya kk nın gülen yüzüsün kardeşimya bunu bilir bunu söylerim, hep öyle kal canımmm :)))
Ceylin hayırlı olsun cnm :))) ilk diş çıkınca diğerleri peşinden geliyomuşşş
Cicibici cnm sağol bilgi paylaşımı için, annem eşim babam fln normal diyo hatta babam kızıp duruy bana çocukta aranıp duruyomuşum, neyse cnm sağlıklı olsunlarda...
Bizde var oyun halısı ama sor 5 dk bile zooooooooooor yatıyo kağan orda , anca onu atıcan yatağın üstüne başlıcan mıncıklamaya öyle durur sırtüstü yoksa yırtaaaar kendini al beni burdan diye, dönenceyede bakmıyo
ole falla burcu cnm ya...kapatmak yanı yuzukoyun yatırmak sırtustu yatmıyo sıpa cıyak cıyak bagırıyooo bızde artık kapatarak yanı yuzustu yatıraralk sallıoz...allahtan eşim bukonuda melake cokk yardımcı yoksa halım duman anacım...
Kizlar Iyi Geceler,
Yoktum bir süredir. Bilgisayarim bozuldu, kaloriferlerimiz bozuldu, esim hastalandi yine, sonra ben. Hala öksürük var ve yorgunluk had safhadaAllahtan Doruk'da birsey yok. Bazen öksürüyor gerci. (günde iki üc defa falan) ama tükürük yuttugu icin diye düsünüyorum, elleri hep agzinda, agzida salyali. Doktora mi götürsem acaba?
Gecmisi okudum ve aklimda kaldigi kadariyla:
Esen, cok gecmis olsun, umarim en kisa sürede atlatirsin.
Pinar, Defnos'a gecmis olsun, göze gelmisdir belki kuzucuk. Bir an önce toparlanir insallah.
Sema, bebegin emmiyorsa belki yedigin birsey sütün tadini bozuyordur. Sarmisak, limon, portakal gibi seylerden tüketiyor musun? Doruk'unda emmeme sorunu vardi, ömrümden ömür gidiyordu. Sarmisak kullaniyordum bazen yemeklerde, onu kestim ve su anda emiyor.
Ayse, kaynana ne sekilde söylersen söyle, garanti bozum olacaktir. Iyisi mi, cok üstünde durma, bir cirpida söyle ve rahatla. "Bakici ile anlastik, hem ucuz, hem güvenilir hemde ev islerini falanda yapacak. Sizde düzeninizi bozmayin" falan dersin.
Gülhan cok gecmis olsun canim, nihayet atlatmissiniz sünneti. Umarim hayatinin en zorlu dönemeclerini hep böyle rahat atlatir.
Ve belki huysuzlugu idrar kanallarindaki bir sorun ile ilgiliydi? Neyseki bir tasla iki kus vurmussunuz. Darisi bizim basimiza artik. Bizde bir sünnet derdi var, askerlikten yirttik sayilir. Cifte vatandas oldu Doruk, eger kendisi arzu etmezse, askerlik yapmaz ileride.
Asli senin oglan tam bitirim canim ama cok tatli ya. Esimede gösterdim resimlerini, o da cok sevdi.
Burcu, degisik pozisyonlarda yatir Kagan'cigimii, eminim düzelecektir. Ben bebekken kafam yassilasmis sürekli ayni pozisyonda yatmamdan. Annemde cok üzülmüs senin gibi ve bir süre degisik pozisyonlarda yatirmis beni.Büyüdükce gecmis kafamdaki yassilik.
Ve kizlar keci sütünden yogurt mayalasam, bir sakincasi olur mu acaba? Haftaya yavastan ek gidalara gecmeyi düsünüyorum, yavas yavas alisalim bizde.
Unuttuklarim varsa affola.
ozlettın cnm kendını ya...
bı eşin bı sen bı oglan gıtmedı bu hastalık cnm sızden ya..neysekı atlatılmıs cogu...
saol fılızcım tam bıtırım valla bızımkı...o gozlerden fesatlık akıyo benım oglanın ayaklanınca yandık dıoz sımdıktenkaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrr ben gıttım herkes gelemış yafs..
kızlar ya ben benım oglana gece muhallebı werıodum yaklasık 1haftadır ..hanı bıberon almıodu ya kaucuk memyle emdı sıpahihoyyyt..bende işe başlıcam denemek için gece bıkackere muhallebıyı sut kıvamında yapıp werdım şimdide onu ıstıyo wermesem uyumuyo sanırım hatta benıde daha az emmeye basladı yaaaa:çok üzgünüm:
gunduzlerı 2saate vbı emen cocuk memeye tutunca ıkı cuk cuk yapıo bırakıyo az once memeye tuttum emmedı muhallebıyı wermeme kararı alşdıydım ma baktım olm ucak yaptım gene bıberona hepsını içtı ardındanda uyudu.....sızınkıler eskıye nazaran nasıl emıyo azmı cokmu yafs...benımkı emmeyımı bırakcak acaba:uhm:
merak ettim canım neden 8.ayından sonra kesmeyi düşünüyosun doktorlar genellikle 1,5 2 yaşına kadar emzirin diyorlar senin doktorunmu öyle söylediBas agrim, hastaligi daha tam atlatamamdan ve uykusuzluktan Esen'cigim. Gecmedi gitti kac gündür...
Burcu sen Kagan'i ne zaman memeden kesmeyi düsünüyorsun? Ben 8. ayindan sonra emzirmemeyi düsünüyorum. O yüzden sanki keci sütü daha uygun gibi geldi bana, deneyelim bakalim sevecek mi tadini?
günaydınlarrr ....keyifli pazarlar dilerim bugün düğünümüz var .....kahvaltı yapacam sonra kuaföre gideceğim kuzularımı babası bakacak ,herkes giripli ,hasta kalabalık ortam diye sokmak istemiyoruz
eee herkesde almak isteyecek bebekleri o yüzden sadece kız evine gelecek eşim bebekleri getirecek gelinle resimlerini çekecek ,,,eşimde kuzenimi tebrik edecek bende annem kardeşim düğünde olacaz..
sizin içinde kurtlarımı dökerimm
diş başlığına da yazdım ama, sanırım benim kuzunun da dişi çıkmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 elime bişiler geliyodu ama gözümle görmeyince bişi dememiştim. bugün ceylin arkadaş deyince bardağa deydi diye,denedim ve testi geçtiopuyorumnanaktan demekki 3-4 gündür olan iştahsızlık ve ishal tahmin ettiğim gibi diştenmişkaydirigubbakcemile3
yan komşum çocuk doktoru,ona sormuştum erken değilmi daha diye. o da bu güneş görmüş çocuk,olabilir diye espri yapmıştı. (tarsusluyuz yakaydirigubbakcemile3)
ayyy benim sıpa şimdiden ısırıyor!! hemde öyle bir hırsla ısırıyorki, sündürüyor memenin başını:)) acıtıyor( dişi çıkınca napcaz bilmiyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?