ben gülmek istiyorum gerçekten kaydirigubbakcemile3 kız ay ne takmışsın zavallıcık bebişin kafasına bence hiçbişiy yok gayet güzel ve normal bir kafa yapısı var bence 6.aya kadar diyorlar ya düzelir sonra düzelmiyor diye hiç alakası yok benim yeğenimin kafasının arkasını ablam dümdüz yapmıştı hep sırtüstü yatırmaktan 8 .ayda annem gördü sürekli yan yatırdı ve düzeldi ..benim oğluşumunda çıkıntısı var arkasında zaten benim bildiğim güzel olan kafa öyle olur diye duymuştum sen vesvese yapıyosun bence sıkma o tatlı canını opuyorumnanaktankağan farkında olsaydı bak bu resimi çekerken senin nasıl da ağzının payını verirdi kafayımı yedin sen anne yaa derdi kaydirigubbakcemile3
bak burcucum,en iyisi şöyle yapalım. yeni bir başlık açalım "2009 mayıs bebişlerinin kafaları" diye. oraya herkes koysun kelleleri. sende bak ve kıyasla kağanımın kafası yamuk mu düzmü diye!lülülülülülülülülülülülü rahat bırak kuzumu bee!!klava:
sen onu boşver kelleye bak:)) düzgün mü?
Bas agrim, hastaligi daha tam atlatamamdan ve uykusuzluktan Esen'cigim. Gecmedi gitti kac gündür...
Burcu sen Kagan'i ne zaman memeden kesmeyi düsünüyorsun? Ben 8. ayindan sonra emzirmemeyi düsünüyorum. O yüzden sanki keci sütü daha uygun gibi geldi bana, deneyelim bakalim sevecek mi tadini?
Asli, fesat deme cocuga ya. Afacan iste, daha iyi, kendini ezdirmez ileride kimseyezemuszemus
Bu arada Günaydin Herkeslere...Ben yine sabahin bir köründe uyanmis ve simdi uykusu kacmis olarak yaziyorum. Doruk Efendi enerjisini tüketip uyudu tabi.
benim süt şimdiden yetmiyorki o kadar nasıl emzireyim! sen ek gıdaya daha geçmedin dimi burcu?
Iyi Geceler,
Pek bir issiz kalmis burasi ya. Kimsecikler yok...
Erzen, 8. aydan sonra eger gidalara tamamen alisirsa, kesmeyi düsünüyorum cünkü en faydali anne sütünü o zamana kadar almis olacagini söylüyorlar. Emin degilim pek ama cok uzarsa emmesi, bagimlilik yapar diye cekiniyorum.
Burcu oglunun kafasi gayet normal görünüyor, evham yapma bence canim. Acaba su emzirme isi konusunda yanlis karar mi veriyorum ben? Bilgiler birbiriyle uyusmuyor bir türlü, doktorlar bile celiskili konusuyor ya?
Ayse oyuncaginiz cok güzelmis, kuzucugun artik kesfetmistir iyice. Bol renkli olmasi ayrica albeniyi arttiriyor. Ben bu arada hala oyuncak alamadim, cok hastalandim ve carsiya cikmaya hic mecalim yoktu gecen hafta...Aldigimda ekleyecegim bende...
Bu arada yogurt denedim bugün ve cok güzel tutmus. Esimle yedik afiyetle, yalniz biraz eksimsiydi. Bir dahakine farkli bir yogurt kullanacagim mayalarken...
burcu benim kızımında kafası kağan gibiii yumurta kafalı:)))
ayşe dişiniz hayırlı olsunn
kızlar ben hala hastayım sesimi duysanız tanımazsınızz çıkmıyor yaaa yarın okulda çocukları nasıl susturucam bakalım
bugün evdeydim ama giremedim hep dinlendim bir ara markete gittik carrefourda prima indirime girmiş aldım bayaa sonra eski okuldan öğrencim geldi ailesiyle yarım saat oturdular şimdi girebildim ancak
kızlar yaa kızımı öpmeyi özledim ben yaaa hastayken yaklaşamıyorum
Iyi Geceler,
Pek bir issiz kalmis burasi ya. Kimsecikler yok...
Erzen, 8. aydan sonra eger gidalara tamamen alisirsa, kesmeyi düsünüyorum cünkü en faydali anne sütünü o zamana kadar almis olacagini söylüyorlar. Emin degilim pek ama cok uzarsa emmesi, bagimlilik yapar diye cekiniyorum.
Burcu oglunun kafasi gayet normal görünüyor, evham yapma bence canim. Acaba su emzirme isi konusunda yanlis karar mi veriyorum ben? Bilgiler birbiriyle uyusmuyor bir türlü, doktorlar bile celiskili konusuyor ya?
Ayse oyuncaginiz cok güzelmis, kuzucugun artik kesfetmistir iyice. Bol renkli olmasi ayrica albeniyi arttiriyor. Ben bu arada hala oyuncak alamadim, cok hastalandim ve carsiya cikmaya hic mecalim yoktu gecen hafta...Aldigimda ekleyecegim bende...
Bu arada yogurt denedim bugün ve cok güzel tutmus. Esimle yedik afiyetle, yalniz biraz eksimsiydi. Bir dahakine farkli bir yogurt kullanacagim mayalarken...
selam kızlar yarın ıcın bana dua edın bakıcı yok yarın tek başıma bakıcam bakarım aslında ama işinn kotusu boynum tutuldu sag tarafa dönemıyorum ve sag kolumuı yukarı kaldıramıyorum ne yapıcam yarın sasırdım
burcu canım tam anlamadım gecmısı okumadıgım ıcın ama oglunun kafasındamı var yamukluk eger oyleys merak etme tek yana yatmakdan oluyor bnım oglumunda vardı hemde cok fazlaydı
hatta hulya gordu o halını hemen fark edılıyordu tejk tarafa yatıyordu cunku ne yapsam dıger yana donmuyordu sonra gecelerı o uyurken hep dıger tarafa yatırıp yanına yastık koyduım dönmesın dıye sımdı tamamen duzeldı zaten dr hıc elleme o kndı duzelır demıştı ama ben dayanammıştım
burcu benim kızımında kafası kağan gibiii yumurta kafalı:)))
ayşe dişiniz hayırlı olsunn
kızlar ben hala hastayım sesimi duysanız tanımazsınızz çıkmıyor yaaa yarın okulda çocukları nasıl susturucam bakalım
bugün evdeydim ama giremedim hep dinlendim bir ara markete gittik carrefourda prima indirime girmiş aldım bayaa sonra eski okuldan öğrencim geldi ailesiyle yarım saat oturdular şimdi girebildim ancak
kızlar yaa kızımı öpmeyi özledim ben yaaa hastayken yaklaşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?