2009 Mayıs Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anacım napam yamuk yamuk deyip durdular benimde aklım karıştı :)))

bak burcucum,en iyisi şöyle yapalım. yeni bir başlık açalım "2009 mayıs bebişlerinin kafaları" diye. oraya herkes koysun kelleleri. sende bak ve kıyasla kağanımın kafası yamuk mu düzmü diye!lülülülülülülülülülülülü rahat bırak kuzumu bee!!klava:

Offf yarıldım burda yaa koptumm:roflol::roflol::roflol:

kızz eklimmi oğlumun kafasını:jeyyar::jeyyar:

al sana!!:lepi::lepi:

(kocam görmesin. kafayı yedin diyo bana zatenkaydirigubbakcemile3)

:))) erkekler anlamaz cicim adı üstünde kadınlarkulübü , eşimde yanımda fena madara oldun int. te diye dalga geçiy benimle şimdi :)))

Son düzenleme:
sen onu boşver kelleye bak:)) düzgün mü?

Düzgün cnm düzgünŞeniz

Cnm ben ne kadar emerse emziricem, en fazla 2.5 yas olur heralde tabi süt o kadar yeterse, benim mantık emebildiğince çok enmsin bünyesi kuvvetli olsun çabuk hastalanmasın...
a.s.

Kızlar kağan ağlıyoooooo ben kaçar belki uyursa yatırıp gelirimmmm

benim süt şimdiden yetmiyorki o kadar nasıl emzireyim! sen ek gıdaya daha geçmedin dimi burcu?

Yok cnm geçmedik biz emiyosss , bakalm belki bu ay geç der ama ben çok bilgisizim ek gıda konusunda takip edemedim ayyyyy oğlan anırıyo ben gideyim beni çağrıyooo

Iyi Geceler,

Pek bir issiz kalmis burasi ya. Kimsecikler yok...

Erzen, 8. aydan sonra eger gidalara tamamen alisirsa, kesmeyi düsünüyorum cünkü en faydali anne sütünü o zamana kadar almis olacagini söylüyorlar. Emin degilim pek ama cok uzarsa emmesi, bagimlilik yapar diye cekiniyorum.

Burcu oglunun kafasi gayet normal görünüyor, evham yapma bence canim. Acaba su emzirme isi konusunda yanlis karar mi veriyorum ben? Bilgiler birbiriyle uyusmuyor bir türlü, doktorlar bile celiskili konusuyor ya?

Ayse oyuncaginiz cok güzelmis, kuzucugun artik kesfetmistir iyice. Bol renkli olmasi ayrica albeniyi arttiriyor. Ben bu arada hala oyuncak alamadim, cok hastalandim ve carsiya cikmaya hic mecalim yoktu gecen hafta...Aldigimda ekleyecegim bende...

Bu arada yogurt denedim bugün ve cok güzel tutmus. Esimle yedik afiyetle, yalniz biraz eksimsiydi. Bir dahakine farkli bir yogurt kullanacagim mayalarken...

selam kızlar yarın ıcın bana dua edın bakıcı yok yarın tek başıma bakıcam bakarım aslında ama işinn kotusu boynum tutuldu sag tarafa dönemıyorum ve sag kolumuı yukarı kaldıramıyorum ne yapıcam yarın sasırdım
burcu canım tam anlamadım gecmısı okumadıgım ıcın ama oglunun kafasındamı var yamukluk eger oyleys merak etme tek yana yatmakdan oluyor bnım oglumunda vardı hemde cok fazlaydı
hatta hulya gordu o halını hemen fark edılıyordu tejk tarafa yatıyordu cunku ne yapsam dıger yana donmuyordu sonra gecelerı o uyurken hep dıger tarafa yatırıp yanına yastık koyduım dönmesın dıye sımdı tamamen duzeldı zaten dr hıc elleme o kndı duzelır demıştı ama ben dayanammıştım

canım neden kesmek ıstıyorsun sutten en azından 1 yasına kadar emzır canım ya anne sutu gıbısı varmı zaten ek gıdaya tamamen alışınca eskısı kadar emmez ama ne kadar ems o kadar ıyı onun ıcın ben ıkızlerıme hıc emzıremedım cok uzuluyorum hıc sutum olmadı cunku sımdı ek gıdaya gectık ama malesef kuzucuklar hep muhallebı yemek ıstıyorlar corba konusunda zorlanıyoruz ve hazır meyva puresı yıyorlar cok fena yaw bunlar

burcu benim kızımında kafası kağan gibiii yumurta kafalı:)))

ayşe dişiniz hayırlı olsunn

kızlar ben hala hastayım sesimi duysanız tanımazsınızz çıkmıyor yaaa yarın okulda çocukları nasıl susturucam bakalım
bugün evdeydim ama giremedim hep dinlendim bir ara markete gittik carrefourda prima indirime girmiş aldım bayaa sonra eski okuldan öğrencim geldi ailesiyle yarım saat oturdular şimdi girebildim ancak
kızlar yaa kızımı öpmeyi özledim ben yaaa hastayken yaklaşamıyorum

eeee kimseler yokk kız tubaaa okuyup gidiyorsun yaaa neden yazmıyorsun bacım sıkıldın mıııı

herkeze hayırlı geceler emme krizimiz var çooook zor emziriyorum işin garibi verilecek alternatif yok hep emiyodu varyaa bizim alt kattaki karının nazarı değdi inanmıyodum çok ama değmez neresine değsin benim oğlumun diyodum fakat bi gün bize gelmiş onunki emmeyi bırakmak üzere mama tatlı gelmiş süt az geliyomuş onun karı durmadan ay ne güzel emiyo ay ne güzel emiyo seninki emiyo dedi durdu gözü kaldı yavrumda napcam ben yaaa bune şimdi kaynanam her çocuk 5 ayında onu yapar mecbur emecek verme bişey diyoda içim el vermiyo 4 saat falan aç kalıyo kerata yaa resmen kucağımda köprü kuruyo uyku zaten zamansız kafaya göre takılıyo işte oyunu öğrendi tatlı geliyo artık herkezi öpüyorum tekrar hayırlı geceler

neyse ben yatayım kızıma babası bakacak bu akşam iyi geceler mayıs anneleri ve kuzularııı

herkeze hayırlı geceler emme krizimiz var çooook zor emziriyorum işin garibi verilecek alternatif yok hep emiyodu varyaa bizim alt kattaki karının nazarı değdi inanmıyodum çok ama değmez neresine değsin benim oğlumun diyodum fakat bi gün bize gelmiş onunki emmeyi bırakmak üzere mama tatlı gelmiş süt az geliyomuş onun karı durmadan ay ne güzel emiyo ay ne güzel emiyo seninki emiyo dedi durdu gözü kaldı yavrumda napcam ben yaaa bune şimdi kaynanam her çocuk 5 ayında onu yapar mecbur emecek verme bişey diyoda içim el vermiyo 4 saat falan aç kalıyo kerata yaa resmen kucağımda köprü kuruyo uyku zaten zamansız kafaya göre takılıyo işte oyunu öğrendi tatlı geliyo artık herkezi öpüyorum tekrar hayırlı gecelera.s.a.s.

canım ya cok gecmış olsun hm hasta hem iş cok zordur ksın aman dıkkat et bacım bulaşmasın kızına ben maske bıle taktım evde ama bulaşmıştı yıne

Filizcim, bence sütün varsa ver canım yoksa canın sağlsun 6 ayda paşa paşa yeter kuzuna, dr lar en az 6 ay diyorlar, üst sınır 2.5 yıl diye biliyorum, eğer sütüm olursa ben verebildiğim ve oğlumun emdiği kadar vermek istiyorum, dr lar bile bi hastalık söz konusu olunca önce kaç ay emdi diye soruyolarmış 1 sene ve üstü emenler zor hasta oluyomuş, mesela ben 2 sene emmişim ve çocukken hiç hastalanmıyomuşum, abimin sütünü salak bi dr gaz yapıyo çcuğa diye kestirmiş anneme abim 1 ay süt alabilmiş, sonra hep kemik suyuna çrba içmiş ve heeeeeeeeeeeeeep hasta olmuş, her hafta hastaymış, artık hasta olmasın diye annemler 3 ayda 1 depo diye bi iğne yaptırmışlar... neyse cnm zaten günde 1 sefere düşüyomuş emme öyle paldır küldür her saat başı emzir olmayacak yani, ya gece emzirirsin ya yatmadan önce olur biter ben böyle düşünüyrum, inş. uzuuuuuuuuunca bi süre olur sütümüz :)))

Canım Allah yardımcın olsun ve geçmiş olsun,birine bakmak zor ikisine bakmak daha zor heleki hastayken katmerli zor, ama sen basarırsın Allah dağına göre kar verirmiş derler, benim oğlanın kafasına gelinceeeeee, bana bi kaç tanıdık dediki kafası geriye doğru uzunmuşmuş, bende üzüldüm, baya taktım kafaya, ondan ekledim resmi size sorayım diye

Yirim ben yumurta kafalarıııııı :))) cnm geçmiş olsun yaa geçer inş. yakın zamanda sende doya doya kklarsın kuzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…