2009 Mayıs Anneleri

Unuttuklarim olmus.

Ayse'cigim hosgeldin. Oglunada gecmis olsun. Ama bende de Akdeniz anemisi riski vardi evlendigimde yaptigim tahlillerde. Bir sorun yasamadim simdilik. Umarim risk olmaktan öteye gitmez canim...

Tülay'cigim, dikkatimi cekti, "bal kabagindan muhallebi" demissin. Tarifini verirsen cok sevinirim. Bende denemek isterim bir ara...

Sagol Banu. Yukarida yazdigim gibiyim canim, gicik bir aletle, stres altinda.

Gülsah, simdi su Raps denen bitkinin Türkce'sini ariyorum, eger bulursan zorda kaldiginda 2 dk.da kabizlik sorununu cözer. Gerci Semra'nin formül sende ise yaramis ama bilgi bilgidir.

kıvılcım dıkkat et canım kendıne ama o aletı taktıkları ıyı olmuş kesın sonuc verıyor o bılgısayarınızda hayırlı olsun

Canım patates, havuç , kabak , pırasa, taze fasülye, kereviz, kuzu eti, biraz pirinç ve kırmızı mercimek koydum. Tuzlusunu ben yiyorum gerçekten güzel tadı ama yemedi işte. Dün 10 kaşık kadar yemişti. Bu sefer 2.kaşıkta püskürdü akannehir

Bende bi bakayım şu ucuzlarına bacım nasıl olsa bikaç ay kullanıcak CADIARZU

İnşallah yoktur canım ya siz belki öyle zannettiniz :uhm:

[cnm hayırlı olsun ilk dişiniz..:dance:

ya kızlar ek gıdaya ilk basladığınızda sebze veya meyve püresi ve kahvaltıdan kaçar kasık veriyordunuz

Valla canım mesela ben ilk meyve püresini hazır olanların yarısı ile başladım belki alerjisi vardır diye. Aynı meyveyi 3 gün peşpeşe veriyorsun. Sonra başka meyveye geçiyorsun. Çorbayı falan da yediği kadar ver. Kahvaltıyı benimki normalde 180 cc ile yapılıyor ama Defne yarısını ancak yiyor. Yediği kadar ver sen a.s.

Bilmiyorum tatlım ya inşallah ilerleyen günlerde alışır tadına CADIARZU Yapamadım valla iş falan oturuyoruz birlikte kaydirigubbakcemile3

CAnım geçmiş olsun umarım önemli bişey çıkmaz. Bilgisayarınızda hayırlı olsun güle güle kullanın. Zaten bişey verilecekse hemen önce kendi ailelerini düşünürler klava:

kızlar bebeğine zatürre aşısı yaptıran varmı?

YAptırdığımız aşıların içinde yoksa ekstra yaptırmadım ben tatlım a.s.

kızlar yarım saat once oglumla ılgılı bı sorunumu paylasmıstım destegınıze ıhtıyac duydugum bı konuydu ama gozden kactı sanırım normalde alınmam ama o kadar uzgunumki

kızlar yarım saat once oglumla ılgılı bı sorunumu paylasmıstım destegınıze ıhtıyac duydugum bı konuydu ama gozden kactı sanırım normalde alınmam ama o kadar uzgunumki

cnm alınma bazen burda olduğumuz halde bilg. başında olamıyoruz,tam cvp yazacakken unutuyoruz..
bizdoktora götürün bakalım belki yanılıyorsunuzdur,önemli bi konu tabiiki alınma lütfen üzülürüz bizde.a.s.

Canım bir üst mesajımda yazdım ama görmedim sanırım. Emin misiniz bi daha dikkatli incele belki heyecandan öyle zannettin :uhm:

özlemcim markası kay süttü sanırım.bu arada cnm dağhanda 7 kilo bence canını sıkma bende 4 gündür ek gıdaya geçtim,öneml olan sağlıklı olmaları bence..kafana takma kiloyu..
sağol cnm
ne bileyim az daha kilo alsın istiyorum zate emeklemeye başlayacak kilo verecek aklıma takılıyor işte

.

Özlem kecı sutu cok faydalıymış.Ama ne bileyım cesaret edemıyorum ben.Kahvsaltısına kecı peynırı alıcam baslayınca.Belki birkac ay sonra baslarım.
.
cnm ya kendi sütüm olsa tamam diyeceğimde mam vermek içime sinmiyor
sürekli oluncada
önceden normal inek sütüne bebe bisküvisi koyarlardı bak bişey olmamaış kimseye
yenidoğanlar için bile öneriyor dr.lar başlayacağım artık gözümü kararattım
bende başta sulandırıcam sonra sek vericem kaydirigubbakcemile3
doğru yoğrdunu da öyle yapayım cnmalkisalkisalkis
sağol cnm bizimki görünüyor artık belli sınırları
ne bieyim cnm ya off sıkılyorum bu kilo işine

sağol tatlım
bilmemki bi denemek istiyorum belki iştahı falan artar

canım benım öncelıkle ınsallah bırseyı yoktur bıldıgım kadarıyla sen ultrasoon cektırmıştın olsa cıkması gerekırdı bence ama yınede bır gotur ıcın rahat etsın
hem alınma tatlım pc acık oluyor ama malum bebeklerden aralarda gıdıp gelıyoruz bıde cok yazan oldumu arada bazen gormedıgımızde oluyor canım yanlış anlama lutfen

aysuncum çok end,şelenme boğumları tam değil bizimkininde
ebnde diyorum eşime
bakalım tekrar usg falan mı çektirsek diye
ama boyu kısa gibi gelmiyor
ama önceden tam olan boğumları şimdi örtüşmüyor nedense
görmeemişiz tatlım yazını bi de çocukalr ollunca

aysuncum kusura bakma ben işyerind eolduğum için pek okuyamıyorum.canım bence bişeyi yoktur bazen o boğumlar tam olmayabilir.zaten olsa çıkarda usg yada doktor kontrol ederken anlardı canım.

Aysun canım panığe kapılmayın eğer süphelenıyorsan yarın git bi doktora derim.Ama kalca usg si cekilmedimi kuçukken.

Ferda sağol canım cok enerjı doluyumdur ama bu kadarı kaldı.Senın sesın de süper cıcım gayet iyisin.Ah yakın olsak ta caya gelsen.

Pınar işler yattı galiba canım.

AAAA herkes burda ne guzel ben bi yuruyusumu yapıcam gelirim yine....

Filiz geçmiş olsun canım.Kontrolde olmak guven verici zor olsada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…